Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol tatlım ben bu tip şeyleri bedavaya getirmeye alışkın değilim galiba o kadar parayıda gidip bayılıcam o hastaneye

cnm sen bilirsin ama ben kıyma yazık günah derim. olmadı başka hastane bakalım.. kartal devlet hastanesine falan da bakabilirsin cnm... tabi sen ve eşin daha ii bilirsin ama yazık yani..

Günaydın kızlarrrr,

Canım rüyada regl olduğunu görünce hamilesindir diyorlar forumda çok okudum böyle haberler. Belirtilerin d hiç azımsanacak gibi değil söyleyeyim.

Handecim sendeki belirtiler zaten zonk zonk ben hamileyim diyor, çok umut edip hoplaşmak istemiyorum ama bence ilk haber senden gelecek, bu sefer sımsıkı tutunacak ve kucağında koklayarak uyanacaksın inşallaaaah!

Hayırlısı olsun drymstf, kasıkların dolu dolu değil mi? O his zaten insanın göbeğini okşatıyor, inşallah hayırlı haberleri 5-6 gün sonra müjdeleriz beraber

Candas aynı belirtileri yaşamışız canım benim de bu ay ilginç bir şekilde yumurtlama sıvım geldikten 2-3 gün sonra başladı. Dedim bu kadar erken adet belirtisi olamaz o nedenle insan şüpheleniyor. Haklısın yani, umudunu bırakma canım

cnm sen bilirsin ama ben kıyma yazık günah derim. olmadı başka hastane bakalım.. kartal devlet hastanesine falan da bakabilirsin cnm... tabi sen ve eşin daha ii bilirsin ama yazık yani..

benim tam bir gün izin alma şansım yok canım. Sabah muayene olucam erken saatte öğlene kadar kan bölümü açık oluyo. Kan verip çıkıp öğlende işe gidicem. Zamanım yok tatlım.Başka hastaneye gitsem bi daha tahlilleri almaya nasıl gitcem. Orası eve yakın aileden biri sonuçları alır yani.

handecim artık bi gece 12 den sonra girip öyle sıra alıcam yoksa sabaha kalmıyo sağol tatlım. Ben biraz uğraşıyım artık.Kendim ayarlamaya çalışıyım.

hayırlı olsun diyelim canım. Ben seni hamiş gibi görüyorum ama, belirtilerinde o yönde inşallah bebeğin göbişindedir.

inş. canım,1 saat içinde 4 bardak su içtim içim yanıyo,ateş basıyo,eğer doktorun dediği gibi bu ay da çift yumurta üretmişsem bu bi tane işi değil,ikiz olmalı

ANLADIM CANIM, SONUÇTA 5 YIL UZUN Bİ SÜRE.o ZAMNDA HİSSETMEMİŞSİN, SIVININ GELMESİ KISMI ÖZELLİKLE EN BÜYÜK BELİRTİ BENCE.BU AY YÜZÜN GÜLECEK İNŞ CANIM :))
canım ya ay inş melek vardır orda :) göğsün ağrıyo mu peki?
bugun 5. gunum ve hala gelen gıden yok dun test yaptım negatıf:44:
inş test hatalıdır bun diliyorum canım :)

canım valla bu ay bende umutlu bakıyorum sanırım.Dediğin gibi erkenden adet belirtisi olmaz, kız dedinde aklıa geldi şimdi, benim ilk gebeliğimde de hemen belirtiler çıkmıştı ben anlamamıştım korunurken olmuştu çünkü.Bende eşime demiştim bu kadar erken belirti yaşanır mı ya diye? bir de dün umudum yok demiştim ama belirtileri farkedince olabilir dedim ki benim göğsüm 3 aydır şişmiyo bile.Sanırsambu ay yumurtlama olayım gereçkleşti (inş değerlendirebilmişizdirde :) çünkü o dönemde bel ağrım kasık ağrım vardı, vücut ısım epeyceydi, akıntıyı farketmedim ama inş yumurtlamışızdır cümleten :) Peki canım senin bat ne zaman? ay inş belirtiler bebekten olsun be arkadaşım :)

inş. canım,1 saat içinde 4 bardak su içtim içim yanıyo,ateş basıyo,eğer doktorun dediği gibi bu ay da çift yumurta üretmişsem bu bi tane işi değil,ikiz olmalı

canım bide ikiz oluyomuş :)) dr. da olabilir demişti galiba di mi :))

Ya bu su içme olayı da bi belirti.Ama ben ondan hiç emin olamıyorum bikaç kez dedim kesin hamilyeim sırf su olayına bağlı olarak, fos çıktı.Çünkü farkettim ki ben günde 16 bardaktan az su içmiyorum.O da kendimi engelleye engelleye :)

Candas ben en son 31 Ocakta oldum adet, büyük ihtimalle 28 i gibi batım. Ben 28i gecikmesini beklemeden yapıcam silik çıksa ya da negatif çıksa bile kan vermeye gidicem eger o güne kadar adet olmazsam. geçen ay 28 aralıkta lekelenmem oldu 1 gün boyunca ben onu adet gibi saydım ve en son adetim çok ağrılı oldu. kimyasal gebelikti oydu buydu ben daha yeni ögreniyorum.

canım ya ay inş melek vardır orda :) göğsün ağrıyo mu peki?

ooo hem de nasıl ağrıyo,ucundan geçen gün açık renkli bi sıvı geldi,tadı acımsıymış(öyle dedi kociş,bu ne ya dedi)

ben içmezdim canım,ama şimdi dudaklarım kuruyo,hararet basıyo,ondan içiyom

anladım canım.Ay ya inş meleğin hemencik çıkar testte.hep beraber öğreniyruz burda ya, bende yumurtama gününü bilmiyodum mesela :))
ooo hem de nasıl ağrıyo,ucundan geçen gün açık renkli bi sıvı geldi,tadı acımsıymış(öyle dedi kociş,bu ne ya dedi)
bu çok ciddi bi detay yalnız, sıvı herkesten gelmez.bu saatten sonra sana kesin hamilesin gözüyle bakıyorum o zman ben :)
ben içmezdim canım,ama şimdi dudaklarım kuruyo,hararet basıyo,ondan içiyom
hayra alamet belirtiler
Bütün kızlar toplandık.
günaydınnnnnn :80::80::80::80:

bu çok ciddi bi detay yalnız, sıvı herkesten gelmez.bu saatten sonra sana kesin hamilesin gözüyle bakıyorum o zman ben :)

hayra alamet belirtiler

inş. canım,inş. hepimiz hamiş oluruz

kızlar günaydın gebelik belirtilerinde kasık ağrısı hissetmeyip gebe olan var mı?

günaydın canım nasıl gidiyor annelik? neler yapıyorsun?
şimdilik iyi canm bi sıkıntım yok çok şükür
günaydın canım:79::79::79:
sağol canmmm senn nasıl gidiyo çalışmalar
güzel anne gelmişşş. Günaydın tatlımmm.
5+1 olmuşunuz ohhhh valla bebiş büyüyo.
evet canm ya 6. haftaya girdik çok heyecanlıyım bir an önce ayın 7 si gelsede gitsem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…