- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
sağol tatlım ben bu tip şeyleri bedavaya getirmeye alışkın değilim galiba o kadar parayıda gidip bayılıcam o hastaneye
Yaşasın bana cvp vermişsin.. Bu sitede o kadar yeniyimki okudukça bazı terimlere çok gülüyorum . mesela senin bana yazdığın , inşallah tutunmuştur Kuyruklun,, lafı çok hoşuma gitti... Amin diyorum canım.. İnşallah.. Allah herkesin dileğini kabul etsin,, Benim test için 2 günüm kaldı.. Göğüslerde ciddi dolgunluk vardı sanki biraz azaldı gibi, kasık ağrıları da azaldı gibi. Dün rüyamda regl olmuştum bir üzülüyorum ki anlatamam, SAbah uyanınca hatırladım rüyayı. sonra rüya olduğunu idrak edince bir sevinç kapladı içimi.. Uykularım kaçtı meraktan,, Tüp bebek, hem zahmetli, hem maliyetli. hem sabır gerektiren, hemde sonuç garanti etmeyen bir işlem olduğu için meraktan geçmiyor günler.. Ya sabır diyorum..
günaydın kızlar..
dün akşam karnımın ağrısından ölüodum birara kalkıp dr.a bile gitmeyi düşündüm.. ayakta durmak mümkün değildi.. midem ekşiomu yanıomu bide.. karnım belim midem toplu ağrınca dayanılmaz oldu..bugün karnım belim sırtım yine ağrıyor dilerim ağırlaşmaz.. uzayan kremrengi gibi ekru bir akıntım var.. ıslak resmen altım..
olduğunu veya olmadığını öğrenebilsemde şu ağrılarım için dr gitcem walla eğer yoksa normal ağrılar değil yani... bu arada sizlere bişi soracağım.. yaklaşık 15 yıldır adet oluyorum ama yumurtalama zamanlarımda hiç bir ağrı belirti hissetmedim. Genelde adet öncesi 3-4 gün kala asabiyet ve göğüs şişmesindne başka bir belirtim olmaz.. Şimdi bebek yoksa bu kadar acı sancı batma çekmemm normalmi benim sizce??
günaydın kızlar nasılsınız bat e 3 gün kaldı benim de,eğilince,sürekli oturunca ya da esneyince falan karnım fena ağrıyo,sürekli susuyorum ve su içiyorum,ama idrarım sapsarı,göğüslerim,şişti,büyüdü,böyle işte kızlar:79::79:
günaydın kızlar nasılsınız?
Bende 2 gündür kendimde değişikliklerin olduğunu farkettim.Bel ağrım var, kasıklarım ağrıyo kramplar oluyor, birde göğsüme sızı giriyor sanki arada bir.Cumartesi son yumurtlama günümde eğer bu kadar çabuk belirtiler oluşabilir mi acaba ?En son kürtaj olduğum zaman böyle olmuştu.Umarım bende gaza gelipte belirtileri zorla yaşamıyorumdur, inş psikolojik değildirde melek vardı yuvasında.
cnm sen bilirsin ama ben kıyma yazık günah derim. olmadı başka hastane bakalım.. kartal devlet hastanesine falan da bakabilirsin cnm... tabi sen ve eşin daha ii bilirsin ama yazık yani..
Günaydın kızlarrrr,
Handecim sendeki belirtiler zaten zonk zonk ben hamileyim diyor, çok umut edip hoplaşmak istemiyorum ama bence ilk haber senden gelecek, bu sefer sımsıkı tutunacak ve kucağında koklayarak uyanacaksın inşallaaaah!
cnm ağzından bal damlıyor.. inşş öyledir cnm.. hayırlısı olsun diyorum ama içim çok istiyor tabiki..
benim tam bir gün izin alma şansım yok canım. Sabah muayene olucam erken saatte öğlene kadar kan bölümü açık oluyo. Kan verip çıkıp öğlende işe gidicem. Zamanım yok tatlım.Başka hastaneye gitsem bi daha tahlilleri almaya nasıl gitcem. Orası eve yakın aileden biri sonuçları alır yani.
doğru cnm o da var tabii.. e bakalım kovalayalımyine yakalarız belki sabah erkenden cnm inşş..
hayırlı olsun diyelim canım. Ben seni hamiş gibi görüyorum ama, belirtilerinde o yönde inşallah bebeğin göbişindedir.
ANLADIM CANIM, SONUÇTA 5 YIL UZUN Bİ SÜRE.o ZAMNDA HİSSETMEMİŞSİN, SIVININ GELMESİ KISMI ÖZELLİKLE EN BÜYÜK BELİRTİ BENCE.BU AY YÜZÜN GÜLECEK İNŞ CANIM :))5 yıl önce kürtaj oldum cnm ama hiçbir ağrım sızım hatta kanamam bile olmadı.. hatta fenalaşana kadar hamile olduğumu bile anlamadım. hep geç adet olcamn herhalde dedim.. korunuyordum çünkü.. göğüslerim belim karnım ağrıpta dün akşami gibi sokakta fenalaşınca anladık sonunca konduramamıştk çünkü ...
inşş hayırlısı ile meleğim geliodur cnm ..
canım ya ay inş melek vardır orda :) göğsün ağrıyo mu peki?günaydın kızlar nasılsınız bat e 3 gün kaldı benim de,eğilince,sürekli oturunca ya da esneyince falan karnım fena ağrıyo,sürekli susuyorum ve su içiyorum,ama idrarım sapsarı,göğüslerim,şişti,büyüdü,böyle işte kızlar:79::79:
inş test hatalıdır bun diliyorum canım :)bugun 5. gunum ve hala gelen gıden yok dun test yaptım negatıf:44:
Günaydın kızlarrrr,
Candas aynı belirtileri yaşamışız canım benim de bu ay ilginç bir şekilde yumurtlama sıvım geldikten 2-3 gün sonra başladı. Dedim bu kadar erken adet belirtisi olamaz o nedenle insan şüpheleniyor. Haklısın yani, umudunu bırakma canım
inş. canım,1 saat içinde 4 bardak su içtim içim yanıyo,ateş basıyo,eğer doktorun dediği gibi bu ay da çift yumurta üretmişsem bu bi tane işi değil,ikiz olmalı
canım bide ikiz oluyomuş :)) dr. da olabilir demişti galiba di mi :))
Ya bu su içme olayı da bi belirti.Ama ben ondan hiç emin olamıyorum bikaç kez dedim kesin hamilyeim sırf su olayına bağlı olarak, fos çıktı.Çünkü farkettim ki ben günde 16 bardaktan az su içmiyorum.O da kendimi engelleye engelleye :)
anladım canım.Ay ya inş meleğin hemencik çıkar testte.hep beraber öğreniyruz burda ya, bende yumurtama gününü bilmiyodum mesela :))Candas ben en son 31 Ocakta oldum adet, büyük ihtimalle 28 i gibi batım. Ben 28i gecikmesini beklemeden yapıcam silik çıksa ya da negatif çıksa bile kan vermeye gidicem eger o güne kadar adet olmazsam. geçen ay 28 aralıkta lekelenmem oldu 1 gün boyunca ben onu adet gibi saydım ve en son adetim çok ağrılı oldu. kimyasal gebelikti oydu buydu ben daha yeni ögreniyorum.
bu çok ciddi bi detay yalnız, sıvı herkesten gelmez.bu saatten sonra sana kesin hamilesin gözüyle bakıyorum o zman ben :)ooo hem de nasıl ağrıyo,ucundan geçen gün açık renkli bi sıvı geldi,tadı acımsıymış(öyle dedi kociş,bu ne ya dedi)
hayra alamet belirtilerben içmezdim canım,ama şimdi dudaklarım kuruyo,hararet basıyo,ondan içiyom
Bütün kızlar toplandık.
günaydınnnnnn :80::80::80::80:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
şimdilik iyi canm bi sıkıntım yok çok şükürgünaydın canım nasıl gidiyor annelik? neler yapıyorsun?
sağol canmmmgünaydın canım:79::79::79:
evet canm ya 6. haftaya girdikgüzel anne gelmişşş. Günaydın tatlımmm.
5+1 olmuşunuz ohhhh valla bebiş büyüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?