Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şimdilik iyi canm bi sıkıntım yok çok şükür

sağol canmmm senn nasıl gidiyo çalışmalar

evet canm ya 6. haftaya girdik çok heyecanlıyım bir an önce ayın 7 si gelsede gitsem kontrole

SAkin ol tatlım az kaldı zaten, gün sayma şuan gidersen keseyi görürsün ama =)

mrb kızlar...benimde yarın belli olucak nur tüpüm :) acaip gaz var bende birde geceleri karın ağrısı bel ağrısı oluo , memişlerimde acıo ama akan sızan bişiy yok ...hamilelik nasıl bi duygu bilmediğim için sürekli adet belirtileri gibi gelio bana...korkuyorum ama yarın dananın kuyruğunu kopartıcam hayırlısıyla inş...hayırlı haberler alırım ...tüm isteyen emek veren herkeste alsın ...

Çok iyi bu nur tüpü =)
İnşallah nur tüpün göbişindedirde ondan böyle doğalgaz imalatına başlamışındır. :86:

Çok iyi bu nur tüpü =)
İnşallah nur tüpün göbişindedirde ondan böyle doğalgaz imalatına başlamışındır. :86:

ay nazlım sen çok yaşa emi.. aklıma Eda&Metin Özülkü geldi.. onlar tüp bebekle çocuk sahibi oldular.. Bir porgramda.. isimleri için tüpgaz-aygaz koycaz demişlerdi.. :))

ay 2 gündür öle ya.. kış günü 2 bardak suyu zor içerim ben.. anam şişe yanımda 1,5 luk sabahtan ber bitmeye yakına geldii.. içiorum wc ye gidiorum

aynen canım 2 ssatte 5 bardak içmişim sabah ta 2 brdk çay içmiştim,ona rağmen idrarım sarı,sanki çimde canavar var,suyu içip bitiriyo

şimdi dr 2 hafta sonra gel dedi şimdi gidersem olmaz sonra 1 hafta sonra yine gel dicek kalp atışı için git gel yapmim boşuna artık içim rahat adet tarihimde geçti hcg de yükselmişti

bak işte anne oldun artık yani. Olgunlaştın, aceleciliğin panikliğin gitti. Kıs varya yerimseniben

ay nazlım sen çok yaşa emi.. aklıma Eda&Metin Özülkü geldi.. onlar tüp bebekle çocuk sahibi oldular.. Bir porgramda.. isimleri için tüpgaz-aygaz koycaz demişlerdi.. :))

Anam vallahi ya ama, hadi tüp bebek olanlar neysede normal gebelikler niye gazlı

Ay kızlar benim ağrılar çoşmaya başladı yine..sırtımın kemikleri sanki dayak yemişim gibi sızlıo.. karnımın içi acıo.. oturmamam lazım karnımın katlanmaması lazım o zaman acımıo..ayaklarımı kırıp yatmam lazım...biri karnımın içini gıdıklıo sanki.. koltukaltım dekolte bölgem omuzlarımdaki damarlarım sızlıo.. kolumdan çekilolar resmen yaa bu ne yaa böle... bu kadar şeyi ben kafamdan yaratmam herhalde ki zaten saplantı halinde değilim daha 2.ayım bu.. evet istiyorum ama acelem yok.. ne zaman belirtiler başladı ben o zaman acabamı oluorum.. belirti yokken demiyorum. ay bilemiyorum ama artık yani.. ağrılar arttıkça benim merakımda artmıo değil ...

canım inşallah bebişin vardır.
ben akşam eve gidince bi test yapıcamki bütün ümitlerim kırılsın bu aya ait.

günaydın kızlarrrr
dayanamadım veeee
sabah limon testi yaptım dibe çöktü
hatta dayanamadım karbonat testide yaptım kopürdü ama kola yada bira gibi değil
bu konu hakkında bilginiz varmı,ne kadar doğru

canım, sen eczaneden bi test al onu yap. Bunlarla uğraşıp boşuna üzüleceğine test al varsa zaten silik falan görürüz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…