canm bata ne kadar kaldı senin sat neydiiiAy kızlar benim ağrılar çoşmaya başladı yine..sırtımın kemikleri sanki dayak yemişim gibi sızlıo.. karnımın içi acıo.. oturmamam lazım karnımın katlanmaması lazım o zaman acımıo..ayaklarımı kırıp yatmam lazım...biri karnımın içini gıdıklıo sanki.. koltukaltım dekolte bölgem omuzlarımdaki damarlarım sızlıo.. kolumdan çekilolar resmen yaa bu ne yaa böle... bu kadar şeyi ben kafamdan yaratmam herhalde ki zaten saplantı halinde değilim daha 2.ayım bu.. evet istiyorum ama acelem yok.. ne zaman belirtiler başladı ben o zaman acabamı oluorum.. belirti yokken demiyorum. ay bilemiyorum ama artık yani.. ağrılar arttıkça benim merakımda artmıo değil ...
Ay kızlar benim ağrılar çoşmaya başladı yine..sırtımın kemikleri sanki dayak yemişim gibi sızlıo.. karnımın içi acıo.. oturmamam lazım karnımın katlanmaması lazım o zaman acımıo..ayaklarımı kırıp yatmam lazım...biri karnımın içini gıdıklıo sanki.. koltukaltım dekolte bölgem omuzlarımdaki damarlarım sızlıo.. kolumdan çekilolar resmen yaa bu ne yaa böle... bu kadar şeyi ben kafamdan yaratmam herhalde ki zaten saplantı halinde değilim daha 2.ayım bu.. evet istiyorum ama acelem yok.. ne zaman belirtiler başladı ben o zaman acabamı oluorum.. belirti yokken demiyorum. ay bilemiyorum ama artık yani.. ağrılar arttıkça benim merakımda artmıo değil ...
canım inşallah bebişin vardır.
ben akşam eve gidince bi test yapıcamki bütün ümitlerim kırılsın bu aya ait.
canım, sen eczaneden bi test al onu yap. Bunlarla uğraşıp boşuna üzüleceğine test al varsa zaten silik falan görürüz bitanem
canım inşallah bebişin vardır.
ben akşam eve gidince bi test yapıcamki bütün ümitlerim kırılsın bu aya ait.
canm bata ne kadar kaldı senin sat neydiii
günaydın kızlarrrr
dayanamadım veeee
sabah limon testi yaptım dibe çöktü
hatta dayanamadım karbonat testide yaptım kopürdü ama kola yada bira gibi değil
bu konu hakkında bilginiz varmı,ne kadar doğru
11 günün kalmış biraz daha dayan çok dayanamazsan bi kandan baktır istersencnm bat 6 mart işte..bekliyorum büyük bir zorlukla:)
bu testler nasıl yapılıyo canım anlatabilir misin?
haklısın nazlıcım ama netten okuduğum kadarıyla bu limon ve karbonat testi,normal gebelik testlerinden daha hassasmış..
hatta diyorlar ki,eskiden testler mi vardı,o nedenle nenelerimiz bu şekilde anlarlardı diye yazıyor..hatta bir sitede hamile olanlar biliçli olarak test etmiş ve hamile olmayanlarda bilerek test etmiş,bizim gibi belirsiz gebelik hissedenlere merakımız gitsin diye ve doğru çıkıyor diyordu o forum sitesi..bende onlara aldanıp yaptım:44:
tabiki tatlım fakat doğru yada yalan tartışılır ama ben çok araştırdım,denemekte yarar gördüm çünkü uçan kuştan bilgi bekler,medet umar olduksonuçta kimi zaman eczanedeki testler bile yanılabiliyor yada bebek daha idrara yeterince karışmamış oluyor..
malum her zaman ki gibi sabah ilk idrarla yapmak öneriliyor,idrarını şeffaf bir kaba yapıyorsun ve içine damla damla yarım limona yakın sıkıyorsun,her damlanın oluşturduğu tortu tek tek eğer hamişsen dibe çöküyormuş denilene göre ama değilsen yüzeye çıkıyormuş yağ gibi..
karbonat ise:bir miktar karbonat koyduğun şeffaf kaba idrarını yapıyorsun eğer köpürürse hamişmişsin..
(bu kaplar için istersen kesilmiş litrelik ped şişeyi kullanabilirsin)
11 günün kalmış biraz daha dayan çok dayanamazsan bi kandan baktır istersen
tatlım nette biraz daha araştır. Eşinin idrarıyla yapan var musluk suyuyla yapan var. Bunlardada pozitif çıkan var. Boşuna kendi duygularınla oynama bitanem senin için söylüyorum
tatlım nette biraz daha araştır. Eşinin idrarıyla yapan var musluk suyuyla yapan var. Bunlardada pozitif çıkan var. Boşuna kendi duygularınla oynama bitanem senin için söylüyorum
yok anam baktırmayacağım.. eşimede söz verdim. kan en son şöle bir 6 mart geçsin bakalım... en kötü ondan habersiz idrar testi yaparım o na ile en azından 4 marta kadar bakmam yani.. geçen seferden korkuyorum çünkü..
bencede.. ben hamile iken karbonatı merakımdan yaptım.. dibe çöktü tabi bu kavramlar görecelidir ama bence normal test yap derim .
ltf!ümitsizlik en kötü şey bizim için şuanda,olumlu olalaım nazlım,ilk defa negatif çıkmıyor ki..
yine çıkarsa sağlık olsun diycez ama o ana kadar ltf olumlu olalım
walla ben yapsamda çıkmayacağı için yapmıyorum ... ısrarla bekleyeceğim.. cnm.. seninde umutların kırılmasın yani.. daha adetimize çok var zaten tesstte çıkmazki..
hımm sağol canım yarın hemen deneyeyim
Kızlar ya acayip sıkıntıdayım. 3 Şubatta adet gördüm, 2 gün sürer benim adetlerim. Bir hafta geçmeden göğüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı. Şuan oturduğum yerde bile çok acıyolar. Bu gün damla şeklinde kanamam oldu yine. Adetime daha 10 gün var. Nedir bu anlayamadım. Bu ay gebelik olması mümkün değildi. Adetten sonra cinsel ilişki yaşamadık. Hiç böyle ara kanama falan yaşamamıştım. Kafam karıştı ya. Ne olabilir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?