Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm bata ne kadar kaldı senin sat neydiii

hayırlısı olsun bitanem,eğer gebelik varsa demekki bebişinin acelesi vardır annesini görmek için

ne kadar var adetine?

canım inşallah bebişin vardır.
ben akşam eve gidince bi test yapıcamki bütün ümitlerim kırılsın bu aya ait.

ltf!ümitsizlik en kötü şey bizim için şuanda,olumlu olalaım nazlım,ilk defa negatif çıkmıyor ki..
yine çıkarsa sağlık olsun diycez ama o ana kadar ltf olumlu olalım

canım, sen eczaneden bi test al onu yap. Bunlarla uğraşıp boşuna üzüleceğine test al varsa zaten silik falan görürüz bitanem

haklısın nazlıcım ama netten okuduğum kadarıyla bu limon ve karbonat testi,normal gebelik testlerinden daha hassasmış..
hatta diyorlar ki,eskiden testler mi vardı,o nedenle nenelerimiz bu şekilde anlarlardı diye yazıyor..hatta bir sitede hamile olanlar biliçli olarak test etmiş ve hamile olmayanlarda bilerek test etmiş,bizim gibi belirsiz gebelik hissedenlere merakımız gitsin diye ve doğru çıkıyor diyordu o forum sitesi..bende onlara aldanıp yaptım:44:

canım inşallah bebişin vardır.
ben akşam eve gidince bi test yapıcamki bütün ümitlerim kırılsın bu aya ait.

walla ben yapsamda çıkmayacağı için yapmıyorum ... ısrarla bekleyeceğim.. cnm.. seninde umutların kırılmasın yani.. daha adetimize çok var zaten tesstte çıkmazki..

bu testler nasıl yapılıyo canım anlatabilir misin?

uffffff bu belirsizlik beni bitiriyor olacaksamda bı olsam rahatlasam bütün sinir sistemim bozuldu akşam eşimle bile papaz oldum ayyyyy kadınların ne zor işi var böyle bazen dıyorum erkek olsam hayatım nasıl olurdu aceb

bu testler nasıl yapılıyo canım anlatabilir misin?

tabiki tatlım fakat doğru yada yalan tartışılır ama ben çok araştırdım,denemekte yarar gördüm çünkü uçan kuştan bilgi bekler,medet umar olduksonuçta kimi zaman eczanedeki testler bile yanılabiliyor yada bebek daha idrara yeterince karışmamış oluyor..

malum her zaman ki gibi sabah ilk idrarla yapmak öneriliyor,idrarını şeffaf bir kaba yapıyorsun ve içine damla damla yarım limona yakın sıkıyorsun,her damlanın oluşturduğu tortu tek tek eğer hamişsen dibe çöküyormuş denilene göre ama değilsen yüzeye çıkıyormuş yağ gibi..

karbonat ise:bir miktar karbonat koyduğun şeffaf kaba idrarını yapıyorsun eğer köpürürse hamişmişsin..
(bu kaplar için istersen kesilmiş litrelik ped şişeyi kullanabilirsin)

tatlım nette biraz daha araştır. Eşinin idrarıyla yapan var musluk suyuyla yapan var. Bunlardada pozitif çıkan var. Boşuna kendi duygularınla oynama bitanem senin için söylüyorum

hımm sağol canım yarın hemen deneyeyim

11 günün kalmış biraz daha dayan çok dayanamazsan bi kandan baktır istersen

yok anam baktırmayacağım.. eşimede söz verdim. kan en son şöle bir 6 mart geçsin bakalım... en kötü ondan habersiz idrar testi yaparım o na ile en azından 4 marta kadar bakmam yani.. geçen seferden korkuyorum çünkü..

tatlım nette biraz daha araştır. Eşinin idrarıyla yapan var musluk suyuyla yapan var. Bunlardada pozitif çıkan var. Boşuna kendi duygularınla oynama bitanem senin için söylüyorum

bencede.. ben hamile iken karbonatı merakımdan yaptım.. dibe çöktü tabi bu kavramlar görecelidir ama bence normal test yap derim .

inanamıyorum,bana hiç denk gelmedi fakat nasıl böyle bir yanılgıya düşerler..

Kızlar ya acayip sıkıntıdayım. 3 Şubatta adet gördüm, 2 gün sürer benim adetlerim. Bir hafta geçmeden göğüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı. Şuan oturduğum yerde bile çok acıyolar. Bu gün damla şeklinde kanamam oldu yine. Adetime daha 10 gün var. Nedir bu anlayamadım. Bu ay gebelik olması mümkün değildi. Adetten sonra cinsel ilişki yaşamadık. Hiç böyle ara kanama falan yaşamamıştım. Kafam karıştı ya. Ne olabilir bu?

karbonatın köpürmesi lazım hamilelik varken çünkü zaten dipte oluyor..
yinede sabaha güzel başladım kızlar,bana güzel duygular yaşattı...
sonuç ne çıkarsa çıksın,hangi test olursa olsun,doktor gebesin demeden ben ne gözlerime nede yaptıklarımla ikna olmucam

ltf!ümitsizlik en kötü şey bizim için şuanda,olumlu olalaım nazlım,ilk defa negatif çıkmıyor ki..
yine çıkarsa sağlık olsun diycez ama o ana kadar ltf olumlu olalım

doktor bana tahlil sonuçlarını görene kadar hamile kalma dedi zaten. .hani ben test yapıyımki negatifi göriyim. Boşuna umutlanmıyım diye yapıcam.

walla ben yapsamda çıkmayacağı için yapmıyorum ... ısrarla bekleyeceğim.. cnm.. seninde umutların kırılmasın yani.. daha adetimize çok var zaten tesstte çıkmazki..

Zaten çıkmasın bende hamile değilmişim gibi rahat davranıyım diye yapıyorum tatlım. Böylece o pskolojik gebelikten kurtulurum.

hımm sağol canım yarın hemen deneyeyim

canım çıkan sonuca hemen inanma ama kaptırma yani kendini sakın. Bunu musluk suyuyla yapıp pozitif sonuç alan var, eşinin idrarıyla yapıp olumlu sonuç alan var. Doğruluk payı nedir bilinmez

allah hayırlara çıkarsın canım,bir arkadaşım geçen aydan hamile kalmıştı ve normal seyrinde regl olmuştu meğer üstüne görmüş,kan testine beraber gitmiştik,regl olduğunu anlatınca doktor bu yorumu yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…