Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inanamıyorum,bana hiç denk gelmedi fakat nasıl böyle bir yanılgıya düşerler..

onuda dene tatlım. Demek istediğim kendinizi kaptırmayın bu tür şeylere, örneğin musluk suyuylada dene idrarınlada bak sonuç aynımı farklımı ben denemedim hiç, kolay kolay denememde ama inanç meselesi

cnm bat 6 mart işte..bekliyorum büyük bir zorlukla:)

handecim benim bat ta 5 martta desene birlikte bekleyecez ma bu ay bende fena halde yorgunluk ve bitkinlik var kendimi şuanda pek dinlemiyorum yine negetif olacakmış gibi geliyor geçen ay okadar emindimki anlatamam ama olsun bi umutta var tabiki ay inşallah pozitif olur ya ve seninikide normal gebelik olur inşallah

hımm sağol canım yarın hemen deneyeyim

rica ederim fakat şehirefsanesi gibi düşün ona göre kaptırmadan yap tatlım..
ben mutlu oldum,sanki bir adım daha yaklaştım gibi hissettim o an,çünkü daha önce hiç gebelik yaşamadım için duyguları biraza olsa hisseder gibi oldum ve sizinle paylaştım..

enet canım bencede kesinlikle inanma sora çok üzülürsün bi test al ve yap tatlım

Ya umarım öyle birşeydir. Öyle çok karışığım ki şuan anlatamam. Yani eğer geçen aydan kalmışsam adet olduğum zaman 3-4 majezik içmiştim. Adetlerim çok sancılı geçer benim çünkü. Offff... Gebelik testi yapsam mı? Yani eğer dediğin gibiyse 7 haftalık falan olması lazım. Ama göğüslerimin şişliği, ağrısı ve göğüs uçlarındaki kaşınmadan başka belirtim de yok ki.
Bir de bu kanama neyin nesi? Normalde olur mu böyle birşey?

Son düzenleme:
kızlar dün gece de yazmıştım, bütün belirtiler hafif hafif devam ediyor ama 2 gündür ayak bileklerim ve alt bacaklarım çok ağrıyor ya resmen sızım sızım sızlıyor.

enet canım bencede kesinlikle inanma sora çok üzülürsün bi test al ve yap tatlım

onuda dene tatlım. Demek istediğim kendinizi kaptırmayın bu tür şeylere, örneğin musluk suyuylada dene idrarınlada bak sonuç aynımı farklımı ben denemedim hiç, kolay kolay denememde ama inanç meselesi

inanç değil canım ya,normalde acayip mantıksalımdır fakat bu durum dedim ya insan deniyor işte..
inanarak yaptığımı söyleyemem ama yeni öğrensem yine yapardım..
en azından 15-20güne hamişmiyim değilmiyim belli olucak ve daha net yorum yapabilirim doğru yada yanlış diye bu konu ile ilgili,deney yaptım bir nevi

tamam o zaman tatlım inşallah göbişin dolmuştur.

canım çok ümitlenme ve hemen bi test yap eger bebiş varsada umarım o majezikler zararlı olmamıştır fazla vakit kaybetme derim ben

canım çıkan sonuca hemen inanma ama kaptırma yani kendini sakın. Bunu musluk suyuyla yapıp pozitif sonuç alan var, eşinin idrarıyla yapıp olumlu sonuç alan var. Doğruluk payı nedir bilinmez[/QUOTE]

bende dayanamayıp şimdi yapmıştım çöktü dibe diye seviniyodum canım, neyse günüme 2 gün kaldı. Gelmezse c.tesi kanda baktırırım inş.

eğer gebelik varsa ilerlemiş olduğu için testte kesin çıkar bence hemen yap,bak bizimki çıkmaz daha erken diye yapamıyoruz..en azından ümitlenmesin,arkadaşımın ki 5 haftalıktı,2 yıldır bebeği olmuyordu..sperm testi temiz çıkmıştı,ve pteside anne teste girecek ve aşılama falan yapılacaktı..
biz c.tesi gebelik testi yaptık,inanamadık ya yanlışsa diye bir tane daha yaptık,yine inanamadık ve eşine söylemeden hemen kan testine gittik..
bebeği şuanda 1,5 yaşında
darısı başına tatlım bence hemen yap testini:92:

canım çok ümitlenme ve hemen bi test yap eger bebiş varsada umarım o majezikler zararlı olmamıştır fazla vakit kaybetme derim ben

Evet sanırım test yapmalıyım. Zaten varsa sanırım sabah idrarıyla olmasa da çıkar. Eğer yoksa bi sorun var demektir. Yani ben bu güne kadar hiç ara kanama yaşamadım çünkü.

canım inşallah hamilasindir ya allah yardımcın olsun bu arada bat a kaç gün vardı

Evet sanırım test yapmalıyım. Zaten varsa sanırım sabah idrarıyla olmasa da çıkar. Eğer yoksa bi sorun var demektir. Yani ben bu güne kadar hiç ara kanama yaşamadım çünkü.

ara kanaması olanların hepsi hamiş olduklarını ögrendiler umarım sende öğrenirsin tatlım ya bat a kaç gün vardı bu arada

Tamam. Bir iki saate yapacağım hemen. İnşallah varsa o ilaçların bir etkisi olmamıştır.

hayırlını diliyorum canım.hepimiz için inşş hayırlısı olur.. ben olmadığına oturup ağlamam ama olup olmadığını bilmek belirsizlik durumunda içimdeki belirtileri yaşamak.. umarım hayırlısı olur.. hepimiz için ccanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…