canım inşallah hamilasindir ya allah yardımcın olsun bu arada bat a kaç gün vardı
10 gün var daha. Ama bi gebelik varsa bu aydan değil.
yani bilemiyorum ki,evlenmeden 27 günde bir mutlaka hastalanırdım fakat şimdi 30,31 günleri buluyor..
en son 28 ocakta hastalanmıştım,lekelenmemde iyice bitti sayılır ve gögüslerimde yeşil damarlar ve kılcal damarlar belirginleşti iyice
yani bilemiyorum ki,evlenmeden 27 günde bir mutlaka hastalanırdım fakat şimdi 30,31 günleri buluyor..
en son 28 ocakta hastalanmıştım,lekelenmemde iyice bitti sayılır ve gögüslerimde yeşil damarlar ve kılcal damarlar belirginleşti iyice
Cerencim, hiç korkma bişey olmaz o kadar ilaçtan.Bende ilk gebeliğimi bilmeden ilaç kullandım 2-3 defa.Dr.a söylediğimde 10 tane filan içsen kork derim ama 2-3 ten bişey olmaz dedi.rahat ol sen şeker :) İnş hamişsindir :)
Ya benimde belim çok ciddi ağrıyo,şüpheli ilişkiden 4 gün sonra eğer tuttuysa böyle ağrıması normal mi acaba ? Ya kendimide kaptırmak istemiyorum ilkkez bu ay çok ciddi ümid ediyorum sanırım, bi de ilk gebeliğimde aynen böyle adetime 10 gün kala falan çok belim ağrımıştı.İnş hamişimdir hamişsindir hamişşizdir
tatlım bence idrar testi içinde erken az daha sabret varsa bile çıkmaz ve çol üzülürsün
hadi hayırlısı sonucu merakla beklıyoruz
İnşallah öyledir canım ya. Rahatladım şimdi biraz. Yemekten sonra eczaneye gideceğim. Testi yapınca sonucunu yazarım size de. :)
elsilacım, göğüs öyle her zaman taş gibi olmuyor ya sızısınıda hissediyosun madem bu bi ihtimaldir.Ve damar oluşumuda aynı şekilde.Bunları bebek yapar daha çok :))
evet zor geçsede zaman bekliyorum başka çare yok,dilerim ki hepimizin beklememize deysin sonuçlar
bu arada peki kızlar lekelenme dediğimiz şey ne kadar sürer ortalama,kişiden kişiye elbette değişir ama..
şu nedenle soruyorum ben normalde yoğun regl olan biri değil,ortalama 2gün bile sürmez bazen ve azıcık olur...bir çok doktara gittim tüm testler yapıldı ve normal dediler...
ama bu lekelenme sadece 2sabah açık kırmızıydı,diğer zamanlardada sadece peçetede açık pembe gelirdi şimdide tamamen azaldı...
işin kötüsü benim gögüslerim 117, o nedenle ben şimdi şişliğinide anlayamıyorum..sadece top gibi olup çok havaya kaktı,damarlar oluştu ve içleri doldu taş gibi
vucudumdaki belirtiler gözle görülebilir şekilde,sol kasığım sabahları özellikle çok sızlıyor...fakat regl için gibi değil..regl rahatsızlıklarım daha ağır,içim kopuyormuş gibi ,yataktan kaldırmaz..
bi yorumlarmısınız bu durumu
Sanırım bu ayda uğurlu bi aya olacak topiğimize (inş:)
Kızlar ben kesin hamile değilim. 1 tabak yemek yedim kalktım çünkü yemekten. Hayatta adetim değildir benim az yemek. Kesin hamile değilim ben. Teste bile gerek kalmadı
canım sendeki belirtiler sanki bebiş gibi bakalım hadi hayırlısı inşş..bat ne zaman??
bata karar veremedim de,sat 28 ocaktı
Kızlar ben kesin hamile değilim. 1 tabak yemek yedim kalktım çünkü yemekten. Hayatta adetim değildir benim az yemek. Kesin hamile değilim ben. Teste bile gerek kalmadı
çok yaşa sen emi
canım sendeki belirtiler sanki bebiş gibi bakalım hadi hayırlısı inşş..bat ne zaman??
bata karar veremedim de,sat 28 ocaktı
26 şubat falan olman lazım senin cnm... bence 28 günde bir ise..
yok canm yemekle alakası yok ben hala bişi yiyemiyorumm canm bulantım falan yok ama iştahım yok hamileliğin ilk aylarında insan az yer 3 aydan sonra coşarrrrkızlar ben kesin hamile değilim. 1 tabak yemek yedim kalktım çünkü yemekten. Hayatta adetim değildir benim az yemek. Kesin hamile değilim ben. Teste bile gerek kalmadı
e belki ters tepio canım iştahsızlıkta yapabilio bende yiyemiorum öle çok mesela ki bu aralar deli dehşet yiyen biriydim kilo aldım zaten.. şimdi canım istemioo:) dur bakalım
yok canm yemekle alakası yok ben hala bişi yiyemiyorumm canm bulantım falan yok ama iştahım yok hamileliğin ilk aylarında insan az yer 3 aydan sonra coşarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?