Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm bende kızımda çok yedim ama bunda iştahım yok o belli olmaz ona göre yorumlama yiğemide üzme çok kızarımmmm

canm bende kızımda çok yedim ama bunda iştahım yok o belli olmaz ona göre yorumlama yiğemide üzme çok kızarımmmm

yawru kuzum olsa söylememmi. Yok yiğen falan, hiç hissetmiyorum hemde hiççç.
Ben kafayı hastaneye randevu almaya sardım şu tahlilleri bi yaptırsam başka bişey istemiyorum şimdi. Zaten şüphem vardı benim troitlerle ilgili doktorda üstüne bastırınca konunun iyice bulandı kafam. Şu tahlilleri bi yaptırsaydım

seni anlıyorum canm sen istanbuldamısın

canm bağlı bulduğun mahhallede aile hekimin var ona git tahlillerini orda yaptırabilirsin neden randevu almaya uğraşıyosun ki sonrada bağlı bulunduğun ilçenn devlet hastanesinn sitesine gierek sonuçları yazdırabiliosun bence yarın sabah git yaptrrr

devlet hastanesine randevu alıp gidicem orda muayene olmuş gibi olucak benden tahlilleri o istiycek ve tahlilleri verip işe gitcem. Sağlık ocakları yaparmı bunu ayrıca, benim sağlık ocağındaki doktorum, doktorun insafına kalmış.Kaydım başka yerde çünkü

canm şimdi aile hekimliği başladığı için hemen hemen bütün tahlilleri yapıyolar çünkü kanı senden alıp devlet hastanesine yolluyolar yani ha devlete gitmişsin ha sağlıkocağına aynı şey bence bi şansını dene zaman kaybetme canm

süpersin tatlım. Aradım sağlık ocağını gelin yapılabilenleri yaptıralım dedi. =)

ben troitlerimi ilk sağlık ocağından öğrendim..
genel kontrol için yaptırdığım kan tahlilinde çıkmıştı troit ve sağlık ocağı doktoru devlet hastanesine yönlendirmişti..benim alanımı aşıyor dedi..
yani en sağlıklı devlet hastanesi hemde araştırma olanı nazlıcım

sadece troit değil istediği tahlilleri yazıyım buraya yaptırabildiğimi yaptırıyım yapılmayanı artık özelde yaptırırım yine. ama en azından 600-700 para vermem diyorum.

açlık kan şekeri
üre
kreatinin
sodyum
potasyum
alt(sgpt)
Ast(sgot)
idrar mikroskopisi
hemogram
hbsag
antı hbs
antı hcv
antı hıv1-2
torch
ft3
ft4
tsh
prolaktın

ya açıkcası sadece göğüslerim çok dolgunlaştı birazda kasıklarımda ağrı var regli olacak gibi..

canım adet belirtilerinin aynısı aynı zamanda gebelik belirtiside olabilir. Zaten günün geçmiş. Eğer adetlerin düzenliyse bi test alıp yapabilirsin. Kafana soru işareti kalmaz.

kuşum bunların hepsini yapıyolarrrrrrrrrr

ben korkuyorum olmaz diye ben bir kere tüp bebek deneyen biri olarak normal yoldan kalmışsam
dünyalar benim olur...

ben tüp bebek tedavilerine cevap vermeyip yada hamile kalıp düşükler yapıp aradan uzun yıllar sonra doğal yolla bebişi olanlara o kadar rastaldımki oooo. Sen zaten şuan olmıycaktır gözüyle bakıyosun, git yap bi test bişey kaybetmezsin zaten umutlanmamışsın. En azından kafandaki soru işaretlerin gidr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…