ben tüp bebek tedavilerine cevap vermeyip yada hamile kalıp düşükler yapıp aradan uzun yıllar sonra doğal yolla bebişi olanlara o kadar rastaldımki oooo. Sen zaten şuan olmıycaktır gözüyle bakıyosun, git yap bi test bişey kaybetmezsin zaten umutlanmamışsın. En azından kafandaki soru işaretlerin gidr.
oh oh oh süperrrrrrrrrrrsüpermiş canım ya. çok sağol vallahi. Aradım tesadüf benim doktorumun hemşiresi çıktı. Gelin kimlik fotokopinizle kayıt yapalım buraya dedi. Sırada alırsınız tahlilerinizi yaparız dedi
acaba idrar testinde çıkarmı...
oh oh oh süperrrrrrrrrrr
kızlar selam
aklıma takıldı bişi sorcam bilgisi olan varsa diye
ben sadece 1 ay yasmin kullandım bıraktıktan sonra adet düzensizliği yapar mı bu ilaç?
evet pazartesi olmam gerekiyodu normal düzenime göremerhaba canım.Bildiğim kadarıyla tüm doğum kontrol hapları gecikme yapıyor, ama 1 ay kullanmışsın bu ne kadar etkiler bilemiyorum.Geciktin mi?
kızlar nasılsınız
bugün yeni bebek haberleri varmı ???
oacak inş. beirtiler kuvvetli bat e 3 gün var,zora sabrediyorum,adet günümü bekleyecem, çünkü çaışmalara 15 inde başladık,8 gün önce,onun için idrarda çıkmayabilir,moralimi bozmak istemediğimden yapmıyom test
Kızlar sonuç negatif. Başka bir sorun var demek ki. Yoksa neden kanama olsun değil mi? Yarın Dr gitcem ama aile hekimine mi gitmem gerekiyor?
Kızlar sonuç negatif. Başka bir sorun var demek ki. Yoksa neden kanama olsun değil mi? Yarın Dr gitcem ama aile hekimine mi gitmem gerekiyor?
kızlar şimdi hürriyetin sitesinde okudum.. şu anda salgın değilmiş ama gerekirse 1975-1990 doğumluları kızamık aşısı olabilirmiş...
e biz ne olcaz şimdi?? ben zaten hiçbir çocuk hastalığı geçirmedim.. aşılarımıda hatırlamıorum annemde hatırlamıo.. su çiçekği, kabakulak, kızamık hiçbirini olmadım ben... birtek 5. hastalık gibi bişi geçirdim o da vücut döküntüsü gibi bişidi..
!!!!kızlar şimdi hürriyetin sitesinde okudum.. şu anda salgın değilmiş ama gerekirse 1975-1990 doğumluları kızamık aşısı olabilirmiş...
e biz ne olcaz şimdi?? ben zaten hiçbir çocuk hastalığı geçirmedim.. aşılarımıda hatırlamıorum annemde hatırlamıo.. su çiçekği, kabakulak, kızamık hiçbirini olmadım ben... birtek 5. hastalık gibi bişi geçirdim o da vücut döküntüsü gibi bişidi..
hadi yahayırlısı dırek devlet hastanesınde kadın doguma gorünebılırsın aile hekiminle filan oyalanma
geçmiş olsun canım,vardır bundada bir hayır..ihmal etmeden bence araştırma has.git..muhtemelen ultrason istiycekler o nedenle aile hekimi yardımcı olamayabilir..
Ovulasyon testinde 2. cizgi silik cikarsa ne olucak arkadaslar peki ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?