Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızamık aşısı bizler 1 kere vurulduk ama sağlık bakanlığının dediğine göre haberlerde de çıkmıştı 2 kere vurulmamız gerekiyormuş aile hekimlerinde bile ücretsiz vurulabiliyormuş. küçümsemeyin sakın uğur dündarın 2004 programında çıkmıştı çocuklarda bir hastalığa neden oluyor sspe virüsüne yakalnıyor bildiğim kadarıyla ve çocuklarda süreli nöbetler, baş düşmeleri, zihinsel gerilik, felç ve ölümlere sebep oluyor.

kızlar bu konuyla ilgili bilen biri var mı lütfennnnnn

evet pazartesi olmam gerekiyodu normal düzenime göre
geçen ayda 33. günde oldum
anladım canım, inş gecikme bebktendir.Peki var mı bi değişiklik ? Birde normalde kaç günde regl oluyodun ki?
Kızlar sonuç negatif. Başka bir sorun var demek ki. Yoksa neden kanama olsun değil mi? Yarın Dr gitcem ama aile hekimine mi gitmem gerekiyor?
Canım hayırlısı ya inş kötü bişey çıkmaz..kadın doğuma git bence.

kızlar bu konuyla ilgili bilen biri var mı lütfennnnnn

maalesef ben bilmiyorum...

!!!!

Canim kan testi yapiyorlar Kizamik asisi önemli bende bebek düsündügümüzü dr. söyledik ve kan alindi bütün asilarima kanla bakildi. Dr. önemli dedi Bilginiz Olsun...

ben ocak başında yaptırmıştım tüm testleri dr gittim benden kan idrar bişiler istedi ama o varmıydı bilmiyorum.. hamile isek ne olcak peki..

yani önemli günler akıntının olduğu günlermi yoksa akıntı bittikten sonraki günlermi kafam iyice karıştı o yazıyı okuduktan sonrabildğim birşey varsa da unuttum

canım o yumurta akı kıvamındaki akıntı, yumurtlama öncesi geliyor.
Kaan Kocatepe nin sayafasinda diyor ki kadinlar yumurtlama gunlerine cok takip o gunlerde iliskiye girmeye calsiiyorlar. bu yanlis. haftada 2 kez duzenli iliski olmali diyor.. eger yumurtlama zamanini bilip o zamanda ve öncesinde 2 gunde bir olursa da tabi sans artar.

akıntını olduğu günlerde ovulasyon testini uyguladım 2 gün boyunca cift çizgi cıktı diğer günler silik cıktık yani akıntının oldugu günler ilişki yasadık diğer günler yasamadık şansım varmıdır acaba??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…