kızlar birşey sorcam az önce ovulasyon ile ilgili topiğe bakıyodum ordan biri şöyle birşey yazmış ymuurtlama döneminde akıntı geliyo ya akıntı bittikten sonra yumurtlama oluyomus yanı akıntı varken değil doğrumu acaba inş doğru değildirayrıca bugün rüyamd abebek gördüm gece uyanmış ağloyomus bende susturuyodum yanağımı yanağına koymuş bir şekilde...
anladım canım, inş gecikme bebktendir.Peki var mı bi değişiklik ? Birde normalde kaç günde regl oluyodun ki?evet pazartesi olmam gerekiyodu normal düzenime göre
geçen ayda 33. günde oldum
Canım hayırlısı ya inş kötü bişey çıkmaz..kadın doğuma git bence.Kızlar sonuç negatif. Başka bir sorun var demek ki. Yoksa neden kanama olsun değil mi? Yarın Dr gitcem ama aile hekimine mi gitmem gerekiyor?
kızlar bu konuyla ilgili bilen biri var mı lütfennnnnn
!!!!
Canim kan testi yapiyorlar Kizamik asisi önemli bende bebek düsündügümüzü dr. söyledik ve kan alindi bütün asilarima kanla bakildi. Dr. önemli dedi Bilginiz Olsun...
kızlar bu konuyla ilgili bilen biri var mı lütfennnnnn
benım de öyle oldu 2.çizgi sililk çıkıyo ama 1 ,2 gün sonra cift çizgide cok koyu biçimde çıkıyo sen yinede garanti olsun diye bebiş çalışmaları yaparsınız
canım yumurtlama döneminde akıntının olması yumurtaların çatlama seviyesine geldiğini gösteriyormuş.
yani önemli günler akıntının olduğu günlermi yoksa akıntı bittikten sonraki günlermi kafam iyice karıştı o yazıyı okuduktan sonrabildğim birşey varsa da unuttum
anladım canım, inş gecikme bebktendir.Peki var mı bi değişiklik ? Birde normalde kaç günde regl oluyodun ki?
hemen atla kocana sabah erken saatte canm 7 30 ile 8 arasııııııı kolay gelsinnOvulasyon testinde 2. cizgi silik cikarsa ne olucak arkadaslar peki ?????
26 günde bildim bileli bebek olduğunu sanmıyorum pek bakalım ne çıkıcak :44:
canım test yap. Adet gecikmemin 6. günü diyosun. Bi test yap varsa çıkar tatlım
merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
ay ne zor işimiz ya olsa bi dert olmasa bi dert her türlü kendimize sıkıntı yapıcak bişiler buluoruzbildiğim kadarıyla normal gibi, genelde 1 hafta gecikme yaşadıklarını duymuştum.ama yinede belli olmaz
merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
canım o yumurta akı kıvamındaki akıntı, yumurtlama öncesi geliyor.
Kaan Kocatepe nin sayafasinda diyor ki kadinlar yumurtlama gunlerine cok takip o gunlerde iliskiye girmeye calsiiyorlar. bu yanlis. haftada 2 kez duzenli iliski olmali diyor.. eger yumurtlama zamanini bilip o zamanda ve öncesinde 2 gunde bir olursa da tabi sans artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?