Allah çok büyük, mutluluğunuz kat kat artsın her geçen gün bebeğine kavul inşallah canım. Tebrikleeeeeeeeeeeer!
adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim 14 günlük dedi korkuyorum çünkü 2 defa bebegimi kaybettim nedeni kan pıhtılaşmasıymış dün igne ve coraspin progestan folik asite başladım 10 gün sonra kontrol olcakmışım bakalım gelişme olacak mı?
kızlar çok sık ilişkiye girmek hamilelik olasılığını düşürüyor mu? günde birkaç kez filan mesela? ya da her gün?
valla ya, kadın olmak zor iş vesselam ama kadınlarla uğraşmak (erkek olmak) daha da zor sanırsam :)ay ne zor işimiz ya olsa bi dert olmasa bi dert her türlü kendimize sıkıntı yapıcak bişiler buluoruz
hadi canım gözün aydın inşmerhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
kızlar çok sık ilişkiye girmek hamilelik olasılığını düşürüyor mu? günde birkaç kez filan mesela? ya da her gün?
merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bizim başımıza canım arkadaşım
merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
akıntını olduğu günlerde ovulasyon testini uyguladım 2 gün boyunca cift çizgi cıktı diğer günler silik cıktık yani akıntının oldugu günler ilişki yasadık diğer günler yasamadık şansım varmıdır acaba??????
bildiğim kadarıyla spermlerin canlı kalma sürekli en fazla 36 saat. şansın olma ihtimali yüksek sen bence moralini yüksek tut canım. bunu düşünme tutma ihtimali yüksektir. ama doktorların tavsiye ettiği haftada 2 kez düzenli ilişkiye girmek ve yumurtlama öncesinde spermlerin hazır bulundurulması. ona göre çalışmalara başlayın derim gerçi ben böle uyguluyorumda ne oluyor hala bak bende hamile diilim. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun...
bildiğim kadarıyla spermlerin canlı kalma sürekli en fazla 36 saat. şansın olma ihtimali yüksek sen bence moralini yüksek tut canım. bunu düşünme tutma ihtimali yüksektir. ama doktorların tavsiye ettiği haftada 2 kez düzenli ilişkiye girmek ve yumurtlama öncesinde spermlerin hazır bulundurulması. ona göre çalışmalara başlayın derim gerçi ben böle uyguluyorumda ne oluyor hala bak bende hamile diilim. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun...
Spermlerin canlı kalma süresi ortalama 72 saat. 1 haftaya kadar yaşayanları da oluyormuş.
hayırı olsun canım çok sevindim,adet günün geçmişmiydi
Spermlerin canlı kalma süresi ortalama 72 saat. 1 haftaya kadar yaşayanları da oluyormuş.
hayırı olsun canım çok sevindim,adet günün geçmişmiydi
handecim ağrıların ne alemde ?
Bende ağrıları daha çok hissetmeye başlıyorum, 3 aydır ilkkez göğüs ağrısı yaşıyorum.Hfif sızılar halinde, birde otururken özelliklede yürürken kasıklarım/karnım acıyor.Dilerimki kendimi kaptırmamışımdırda bebeğin belirtisidr.Belirtileri hissettikçe sanki bu ay olacakmış gibi geliyor..
çok teşekkür ederim canım geçikmişti adetim ama normaldede 4yada 5 gün geçikirdi bu sefer 8 gün geçikti ve göğüslerim 15 20 gündür sızlıyodu kanda hamile çıktım ama keseyi cuma günü tam net görürüm dedi hayırlısı artık allahım herkese nasip etsim...
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bizim başımıza canım arkadaşım
amin tatlım allahım tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAHHHH........
yani burdan anlıyorum ki şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra göğüs sızıları başlıyor? yani bizim hisler yersi değil gibi ? öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?