Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim 14 günlük dedi korkuyorum çünkü 2 defa bebegimi kaybettim nedeni kan pıhtılaşmasıymış dün igne ve coraspin progestan folik asite başladım 10 gün sonra kontrol olcakmışım bakalım gelişme olacak mı?

aman aman patır patır hamilelik haberleri geliyoooooooor holeeey! canım hiç korkma bak tutunmuş bebeğin şimdilik. digerlerinden aldıgın dersleri bu hamileliğine de uygula inşallah kucagına alırsın bu sefer

kızlar çok sık ilişkiye girmek hamilelik olasılığını düşürüyor mu? günde birkaç kez filan mesela? ya da her gün?

arkadaşım bilimiyorum ama biz 8 aylık evliyiz ilk 4 ay falan korunduk 4 aydırda çoçuk düşüncesiyle bıraktık ve son 1 ay öncesine kadar her gün bir defa ilişkiye giriyoduk ve sonra son bi aydırda bi kaç gün arayla ilişkiye girdik ha birde bebek için doktor tavsiyesiyle bi vitamin ilacı kullandım sonuç hamileyim 4 haftalık falan artık vitamin ilacı mı yoksa ilişkiye verdiğimiz bikaç gün aramı bilmiyorum artık ha tabi doktorda hergün ilşki spermin kalitesini düşürüyor diyede söylemişti tabi hayırlısı......

ay ne zor işimiz ya olsa bi dert olmasa bi dert her türlü kendimize sıkıntı yapıcak bişiler buluoruz
valla ya, kadın olmak zor iş vesselam ama kadınlarla uğraşmak (erkek olmak) daha da zor sanırsam :)
merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
hadi canım gözün aydın inş Allah kucağına almayıda nasip etsin
kızlar çok sık ilişkiye girmek hamilelik olasılığını düşürüyor mu? günde birkaç kez filan mesela? ya da her gün?

valla öyle deniyor.Bu benimde kafamı karıştırıyor açıkçası.Çünkü biz eşimle 2 hafta 1 görüşüyoruz, haliyle ilişki durumu sık oluyor.Ama birde şu var ben bi kere hamile kalmıştım ve tamda durum böyleydi, günde 1 den fazla ve sadece 2 günde.Onda da tutmuş...

bildiğim kadarıyla spermlerin canlı kalma sürekli en fazla 36 saat. şansın olma ihtimali yüksek sen bence moralini yüksek tut canım. bunu düşünme tutma ihtimali yüksektir. ama doktorların tavsiye ettiği haftada 2 kez düzenli ilişkiye girmek ve yumurtlama öncesinde spermlerin hazır bulundurulması. ona göre çalışmalara başlayın derim gerçi ben böle uyguluyorumda ne oluyor hala bak bende hamile diilim. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun...

handecim ağrıların ne alemde ?

Bende ağrıları daha çok hissetmeye başlıyorum, 3 aydır ilkkez göğüs ağrısı yaşıyorum.Hfif sızılar halinde, birde otururken özelliklede yürürken kasıklarım/karnım acıyor.Dilerimki kendimi kaptırmamışımdırda bebeğin belirtisidr.Belirtileri hissettikçe sanki bu ay olacakmış gibi geliyor..

Spermlerin canlı kalma süresi ortalama 72 saat. 1 haftaya kadar yaşayanları da oluyormuş.

canım çok teşekkür ederim cvpların için inşalllah en kısa zamanda bebişlerimiz olur

hayırı olsun canım çok sevindim,adet günün geçmişmiydi

çok teşekkür ederim canım geçikmişti adetim ama normaldede 4yada 5 gün geçikirdi bu sefer 8 gün geçikti ve göğüslerim 15 20 gündür sızlıyodu kanda hamile çıktım ama keseyi cuma günü tam net görürüm dedi hayırlısı artık allahım herkese nasip etsim...

hayırı olsun canım çok sevindim,adet günün geçmişmiydi

çok teşekkür ederim canım geçikmişti adetim ama normaldede 4yada 5 gün geçikirdi bu sefer 8 gün geçikti ve göğüslerim 15 20 gündür sızlıyodu kanda hamile çıktım ama keseyi cuma günü tam net görürüm dedi hayırlısı artık allahım herkese nasip etsim...

walla canım belim ağrıyor..dün akşam çok kötüydü.. karnımı hep dik tutmam lazım. yani eğilmemem otururken dimdik kazık yemiş gibi oturmam lazum.. acıo.. içi gerioli.. içim yanıo bu arada.. ve gğüslerim içten içe sızım sızım sızlıo.. dokununca bişi yok ama.. bu çatal bölgesinin sağ ve sol yanları nasıl sızlıo antamama. birde koltuk altımdan göğsüme gelen kısımlar cnm.. walla bu kadarını ben kendim psikolojik olarak yapıosam eğer ben çocuk çalışmasına ara vereceğim ki benden 1000 kat daha çok kafasona takan arkadaşlar var.. ben sadece belirtiler çıkınca senin gibi heyecanlanlardanım:)

inş güzel haberler veririz canım walla 11 gün var 6 marta bir geçse.. şöle 3-4 ü olsa idrarda bakcam ağrılarım devam ederse..

kızlar adetime 5 gün kaldı acaba test yapsa net bir sonuç alabilirmiyim sizce yoksa 1-2 gün daha beklemelimiyim

yani burdan anlıyorum ki şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra göğüs sızıları başlıyor? yani bizim hisler yersi değil gibi ? öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…