Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin

amannınnnn
hayırlı uğurlu olsun canım. Ben sana çıkar demiştim.

vitaminin adı neydi acaba?

kızlar bu arada aşırı sancım var. Makatımdan vuruyo ta miğdeme doğru bi anda sancı giriyo kıpırdayamıyorum.:85:

ay nazlım hadi bakalım.. senin rahim duvarındada sanırım kalınlaşma vardı dimi..dr öle bişiler demişti sankim.. sen tecrübelisin hemen ümitlenmezsin ama bakalım.. inşş gönlüne göre olur cnm.. hayırlısı olur..

çok teşekkür ederim hamileyim sonunda vitaminin ismi FOLIC ACİD diye bi ilaç artık onunda faydası oldu galibaallahım herkese versin tatlımmmm......

7 milimdi o doktora gidince ama ben hamile değilim. His yok çünkü

çok teşekkür ederim hamileyim sonunda vitaminin ismi FOLIC ACİD diye bi ilaç artık onunda faydası oldu galibaallahım herkese versin tatlımmmm......

hmm. Sağol canım onu bizde kullanıyoruz, nerdeyse bu topikteki herkes kullanıyo

Sanırım psikolojik değildir.Bende aynılarını hissediyorum o çataldaki sızlamalara kadar.Yani dediğin gibi daha 2-3 ayda bu kadar takıntıyapamayız, ki hatırlarsan bende dün şöyle demiştim.Bu ay beklentim yok diye, ama hissetmeye başladım.Heyecanlanmamız çok normal sanırım :) İnş boşa çıkmaz belirtilerimiz, eğer hamişsen senle aynı ay doğacak meleğin :) Bu arada resmen adet ağrısı hissediyorum ama 10 gün önceden hissedilmez ki

Evet ya vakit çabuk geçsinde sonucu öğrenelim.Benimde bu ay 3. ayım ama ilkkez sabırsızlıkla beklicem sanırım.Dilerim hüsran olmaz sonuçlar...

tabi herkeste belirtiler farklıolabilir ama benim öyleoldu birazda akıntım oldu bu günler içinde....
bende aynılarını hissediyorumda ondan sordum, dilerim bizimkinin sonucuda seninki gibi olur :) Kaçıncı denme ayındı senin ?

yok ondan değildir canım, o sadece eğer gebelik oluşrsa bebğin beyin gelişimi için bi takviye.İlk ay kullanmak çok önemliymiş...

mless, nasılsın canım? saklanma çık ortaya :) bende seni sorup duruyorum napıyo bu kız diye?

4. deneme ayımda hamile kaldım....

nazli 2,5 haftalıkken nasıl ögrendin ya cok erken degil mi?

25 kasımda regli oldum. Kocamla ayrılık hikayemiz vardı ve regli bittiği gün boşanmaktan vazgeçtik.Zaten bebek istiyoduk normalinde ve bi anlık kızgınlıkla mahkeme açtım eşimde boşanmadı mahkeme attı ve benim isteğimi o gün yerine getirdi ve ilişkiye girmiştik. Sonra 1 hafta kadar ilişki olmadı, çok yemek yiyodum karnım acıkıyodu. 10 gün kadar sonra minik bir kanama oldu. Dahada şüphelendim. O kanamadan 2 gün sonra 17 aralıkta idrar testi yaptım sabah iş yerinde. Negatif gibi geldi test attım. Sonra öğlen içime kurt düştü, testi çöpten aldım baktım çift çizgi akşam hastanede kan tahlili yaptırdım ve pozitif ama 15.05 dr. 2 hafta sonra gel dedi. Gittim bebeğimin kesesini gördüm değer 1222 olmuştu. Daha sonrada düştü zaten:85:

şimdi bişi sorucam canım.. adetin geçmeden o zaman idrar testi yaptın.. yani kaç gün önce yaptınki testte çıktı.. bide 30 dk sonrasını kaaleye almayın diolar ama ?? 22-23 aralıkta regl olman lazımdı.. 5-6 gün önce idrar testi yaptın ölemi canım??

evet canım en erken 25 aralıkta regl olmam laazımdı ben 17 sinde test yaptım.ve muhtemelen adetin hemen bitimindeki ilişkide falan oluyo galiba.

inş canım ya evet haklısın, aslında adet belirtisiyle aynısı ama dikkatli olan birileri mutlaka ayırtedebilri bunun farklı bi ağrı olduğunu.Bakalım ne çıkacak.Açıkcası ben kendime güvenemesemde senin kendi adına hissiyatına güveniyorum ben, hamilesin bence.Çünkü geçen ayda boşa çıkmadı belirtilerin.

çok sıkıldım işten güçten valla bebeğim olsada çekilsem köşeme bende kocam işten gelicek diye beklesem yemeğimi gündüz gözüyle yapsam. O kadar özledim hafta içi böyle bi gün temizlik yapıp sokağa çıkmayı bide iş yerinde canım sıkılınca şeytan diyo. Otur evde kocan bakmıyomu sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…