merhaba canım test yaptım ve olumlu çıktı hamileyim cuma günü kaç faftalık olduğu belli olacak çok mutluyum allah herkese nasip etsin
arkadaşım bilimiyorum ama biz 8 aylık evliyiz ilk 4 ay falan korunduk 4 aydırda çoçuk düşüncesiyle bıraktık ve son 1 ay öncesine kadar her gün bir defa ilişkiye giriyoduk ve sonra son bi aydırda bi kaç gün arayla ilişkiye girdik ha birde bebek için doktor tavsiyesiyle bi vitamin ilacı kullandım sonuç hamileyim 4 haftalık falan artık vitamin ilacı mı yoksa ilişkiye verdiğimiz bikaç gün aramı bilmiyorum artık ha tabi doktorda hergün ilşki spermin kalitesini düşürüyor diyede söylemişti tabi hayırlısı......
amannınnnn
hayırlı uğurlu olsun canım. Ben sana çıkar demiştim.
vitaminin adı neydi acaba?
kızlar bu arada aşırı sancım var. Makatımdan vuruyo ta miğdeme doğru bi anda sancı giriyo kıpırdayamıyorum.:85:
amannınnnn
hayırlı uğurlu olsun canım. Ben sana çıkar demiştim.
vitaminin adı neydi acaba?
kızlar bu arada aşırı sancım var. Makatımdan vuruyo ta miğdeme doğru bi anda sancı giriyo kıpırdayamıyorum.:85:
ay nazlım hadi bakalım.. senin rahim duvarındada sanırım kalınlaşma vardı dimi..dr öle bişiler demişti sankim.. sen tecrübelisin hemen ümitlenmezsin ama bakalım.. inşş gönlüne göre olur cnm.. hayırlısı olur..
çok teşekkür ederim hamileyim sonunda vitaminin ismi FOLIC ACİD diye bi ilaç artık onunda faydası oldu galibaallahım herkese versin tatlımmmm......
7 milimdi o doktora gidince ama ben hamile değilim. His yok çünkü
hayırlısı cnm ama bence sende sankim kendinden şüpheleniyorsunda .. takılmamak için sürekli yok olduğuna inanmak istiyorsun gibi geldi bana.. yoksa üzülmemek için.. süpriz olsun diye..
hayırlısı nazlıcım ya hayırlısı cnm...
Sanırım psikolojik değildir.Bende aynılarını hissediyorum o çataldaki sızlamalara kadar.Yani dediğin gibi daha 2-3 ayda bu kadar takıntıyapamayız, ki hatırlarsan bende dün şöyle demiştim.Bu ay beklentim yok diye, ama hissetmeye başladım.Heyecanlanmamız çok normal sanırım :) İnş boşa çıkmaz belirtilerimiz, eğer hamişsen senle aynı ay doğacak meleğin :) Bu arada resmen adet ağrısı hissediyorum ama 10 gün önceden hissedilmez kiwalla canım belim ağrıyor..dün akşam çok kötüydü.. karnımı hep dik tutmam lazım. yani eğilmemem otururken dimdik kazık yemiş gibi oturmam lazum.. acıo.. içi gerioli.. içim yanıo bu arada.. ve gğüslerim içten içe sızım sızım sızlıo.. dokununca bişi yok ama.. bu çatal bölgesinin sağ ve sol yanları nasıl sızlıo antamama. birde koltuk altımdan göğsüme gelen kısımlar cnm.. walla bu kadarını ben kendim psikolojik olarak yapıosam eğer ben çocuk çalışmasına ara vereceğim ki benden 1000 kat daha çok kafasona takan arkadaşlar var.. ben sadece belirtiler çıkınca senin gibi heyecanlanlardanım:)
inş güzel haberler veririz canım walla 11 gün var 6 marta bir geçse.. şöle 3-4 ü olsa idrarda bakcam ağrılarım devam ederse..
bende aynılarını hissediyorumda ondan sordum, dilerim bizimkinin sonucuda seninki gibi olur :) Kaçıncı denme ayındı senin ?tabi herkeste belirtiler farklıolabilir ama benim öyleoldu birazda akıntım oldu bu günler içinde....
çok teşekkür ederim hamileyim sonunda vitaminin ismi FOLIC ACİD diye bi ilaç artık onunda faydası oldu galibaallahım herkese versin tatlımmmm......
hayırlısı cnm ama bence sende sankim kendinden şüpheleniyorsunda .. takılmamak için sürekli yok olduğuna inanmak istiyorsun gibi geldi bana.. yoksa üzülmemek için.. süpriz olsun diye..
hayırlısı nazlıcım ya hayırlısı cnm...
vallahi his yok kuzum ya. Daha öncekini 2,5 haftalıkken öğrendim çünkü hissettim. ama bu ay his yok içimde
bana cevap veren yoooookkkkmuuuuu
ilahi nazlı bi alemsin his yok fazla yemek yiyemiyorum dıye dıye bi bakıyosun bu ay hamilesin
ilahi nazlı bi alemsin his yok fazla yemek yiyemiyorum dıye dıye bi bakıyosun bu ay hamilesin
Aslında çok güzel olurdu ama zaten bu ay hamiş olmamam lazımmışdr tahlil sonuçlarına bakalım dedi ya:18:
ne kadar güzel olurdu ama hiç his yok, göğüslerimde ,yememde, ateşimde, huyumda hiçmi hiç değişiklik yok. Kendimi iyi tanıyorum
Sanırım psikolojik değildir.Bende aynılarını hissediyorum o çataldaki sızlamalara kadar.Yani dediğin gibi daha 2-3 ayda bu kadar takıntıyapamayız, ki hatırlarsan bende dün şöyle demiştim.Bu ay beklentim yok diye, ama hissetmeye başladım.Heyecanlanmamız çok normal sanırım :) İnş boşa çıkmaz belirtilerimiz, eğer hamişsen senle aynı ay doğacak meleğin :) Bu arada resmen adet ağrısı hissediyorum ama 10 gün önceden hissedilmez ki
Evet ya vakit çabuk geçsinde sonucu öğrenelim.Benimde bu ay 3. ayım ama ilkkez sabırsızlıkla beklicem sanırım.Dilerim hüsran olmaz sonuçlar...
bende aynılarını hissediyorumda ondan sordum, dilerim bizimkinin sonucuda seninki gibi olur :) Kaçıncı denme ayındı senin ?
yok ondan değildir canım, o sadece eğer gebelik oluşrsa bebğin beyin gelişimi için bi takviye.İlk ay kullanmak çok önemliymiş...
nazli 2,5 haftalıkken nasıl ögrendin ya cok erken degil mi?
Sanırım psikolojik değildir.Bende aynılarını hissediyorum o çataldaki sızlamalara kadar.Yani dediğin gibi daha 2-3 ayda bu kadar takıntıyapamayız, ki hatırlarsan bende dün şöyle demiştim.Bu ay beklentim yok diye, ama hissetmeye başladım.Heyecanlanmamız çok normal sanırım :) İnş boşa çıkmaz belirtilerimiz, eğer hamişsen senle aynı ay doğacak meleğin :) Bu arada resmen adet ağrısı hissediyorum ama 10 gün önceden hissedilmez ki
Evet ya vakit çabuk geçsinde sonucu öğrenelim.Benimde bu ay 3. ayım ama ilkkez sabırsızlıkla beklicem sanırım.Dilerim hüsran olmaz sonuçlar...
cnm inşş inşş.. hamişizdir ya.. walla eğer varsa ve tutunursa nerdeyse benim doğumgünüme denk gelio doğum tarihi.. hayırlısı ile rabbim nasip eylerse inş.. ben yemin ederim bu kadar ağrılı adet olmyorum... o yüzden geçen aydada öle oldu benim belirtilerimi adet sancılarınmdan çok rahat ayırt edebiliyorum...sadece hani böbrek ağrısı bele sırta vurur ya ona benzer bir ağrı var ..
25 kasımda regli oldum. Kocamla ayrılık hikayemiz vardı ve regli bittiği gün boşanmaktan vazgeçtik.Zaten bebek istiyoduk normalinde ve bi anlık kızgınlıkla mahkeme açtım eşimde boşanmadı mahkeme attı ve benim isteğimi o gün yerine getirdi ve ilişkiye girmiştik. Sonra 1 hafta kadar ilişki olmadı, çok yemek yiyodum karnım acıkıyodu. 10 gün kadar sonra minik bir kanama oldu. Dahada şüphelendim. O kanamadan 2 gün sonra 17 aralıkta idrar testi yaptım sabah iş yerinde. Negatif gibi geldi test attım. Sonra öğlen içime kurt düştü, testi çöpten aldım baktım çift çizgiakşam hastanede kan tahlili yaptırdım ve pozitif ama 15.05 dr. 2 hafta sonra gel dedi. Gittim bebeğimin kesesini gördüm değer 1222 olmuştu. Daha sonrada düştü zaten:85:
şimdi bişi sorucam canım.. adetin geçmeden o zaman idrar testi yaptın.. yani kaç gün önce yaptınki testte çıktı.. bide 30 dk sonrasını kaaleye almayın diolar ama ?? 22-23 aralıkta regl olman lazımdı.. 5-6 gün önce idrar testi yaptın ölemi canım??
cnm inşş inşş.. hamişizdir ya.. walla eğer varsa ve tutunursa nerdeyse benim doğumgünüme denk gelio doğum tarihi.. hayırlısı ile rabbim nasip eylerse inş.. ben yemin ederim bu kadar ağrılı adet olmyorum... o yüzden geçen aydada öle oldu benim belirtilerimi adet sancılarınmdan çok rahat ayırt edebiliyorum...sadece hani böbrek ağrısı bele sırta vurur ya ona benzer bir ağrı var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?