mless, nasılsın canım? saklanma çık ortaya :) bende seni sorup duruyorum napıyo bu kız diye?
çok sıkıldım işten güçten valla bebeğim olsada çekilsem köşeme bende kocam işten gelicek diye beklesem yemeğimi gündüz gözüyle yapsam. O kadar özledim hafta içi böyle bi gün temizlik yapıp sokağa çıkmayı bide iş yerinde canım sıkılınca şeytan diyo. Otur evde kocan bakmıyomu sana.
aynen canm ben 10 yıldır çalışıyorum 6 buçuk yıllıkta evliyim bunaldım artık ama kredi ile ev aldım mecburum çalışmaya ama artık bıktım hiç evimin çocuğumun tadına doyamadım bide 2. gelcek napcam bilmiyorummçok sıkıldım işten güçten valla bebeğim olsada çekilsem köşeme bende kocam işten gelicek diye beklesem yemeğimi gündüz gözüyle yapsam. O kadar özledim hafta içi böyle bi gün temizlik yapıp sokağa çıkmayı bide iş yerinde canım sıkılınca şeytan diyo. Otur evde kocan bakmıyomu sana.
evet canım en erken 25 aralıkta regl olmam laazımdı ben 17 sinde test yaptım.ve muhtemelen adetin hemen bitimindeki ilişkide falan oluyo galiba.
inş canım yaevet haklısın, aslında adet belirtisiyle aynısı ama dikkatli olan birileri mutlaka ayırtedebilri bunun farklı bi ağrı olduğunu.Bakalım ne çıkacak.Açıkcası ben kendime güvenemesemde senin kendi adına hissiyatına güveniyorum ben, hamilesin bence.Çünkü geçen ayda boşa çıkmadı belirtilerin.
:)) ben iyiyim çok şükür, sanırım bu ay beklentiye gircem :) bebeğin nasıl? Dr a gittin mi?teşekkür ederim canım sen nasılsınnn? takip ediyorum sizi sessizdenn sinsicee hemende yakalanıyorum canımm aaa
aynen canm ben 10 yıldır çalışıyorum 6 buçuk yıllıkta evliyim bunaldım artık ama kredi ile ev aldım mecburum çalışmaya ama artık bıktım hiç evimin çocuğumun tadına doyamadım bide 2. gelcek napcam bilmiyorumm
canım bende senin gibi düşünüp işi bırakmıştım insan özlüyor haftaiçi birşeyler yapmayı şimdi de diyorum çalışmaya devam etsem daha mı iyiydi böyle kendimi kocakarı gibi hissediyorum komşular dedikoduya geliyorlar 5 çayı var bi de bunalıyorum canım aa
aynen canm ben 10 yıldır çalışıyorum 6 buçuk yıllıkta evliyim bunaldım artık ama kredi ile ev aldım mecburum çalışmaya ama artık bıktım hiç evimin çocuğumun tadına doyamadım bide 2. gelcek napcam bilmiyorumm
:)) ben iyiyim çok şükür, sanırım bu ay beklentiye gircem :) bebeğin nasıl? Dr a gittin mi?
çalışmak güzel ama ben 10 yıldır çalışıyorum çocuğumu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bide şimdi ikinci yolda hepten zor yani çalışmak değilde evde minişleri bırakmak zorrr:)) ben iyiyim çok şükür, sanırım bu ay beklentiye gircem :) bebeğin nasıl? Dr a gittin mi?
Yok ya bence açlışmak zorda olsa iyi bence.İnsan evde daha çok sıkılır, belli zamandan sonra.Bence tabi :) 4 yıldır iş hayatındayım aralıksız olrak, hiç of etmedim.İnş etmemde.Hatta 4/c ye geçirilme durumumuz var, ben bunda bile karalar bağlıyorum ya...Çalışmaya çok merkalıyım galiba :)
gittim canım bebeğim şimdilik iyi biraz geriden geliyoruz geç döllendi galiba iğne kullanıorum şimdilik hergün bir de düşük tehlikem var ama şimdilik iyiyiz tatlım...hadi bakalım bekliyorum hamişş haberlerinizi sağlıklsını nasip etsin Rabbim...
bende doktor kontrolüne başladım biliyomusun.
doktorum 3 ay içinde gebelik bekliyo benden
handecim inşallah tatlım
banada bu ay bacana kuş konmuş demişti biri ama =) bakıcaz kuşmu kargamı
hahha delisin kızım sende.. bu kızın daha geçen ay çıktı baktıkları.. araba alcaksınız dedi.. ortada mevzusu bile yoktu.. 2.el bakmaya başladık.. yok dedi 0 alcaksınız.. gittik 0 aldık..
umutlandım birden ama bakalım artık.. kızın gelio dedi.. inşş allahım
hahha delisin kızım sende.. bu kızın daha geçen ay çıktı baktıkları.. araba alcaksınız dedi.. ortada mevzusu bile yoktu.. 2.el bakmaya başladık.. yok dedi 0 alcaksınız.. gittik 0 aldık..
umutlandım birden ama bakalım artık.. kızın gelio dedi.. inşş allahım
kızlar test alıp bu akşam uygulıcam yada sabah bakalım ben dayanamıyorum:) dha adetime 5 gün var ama sabırsızlık işte gizlice denicem
umarım silikde olsa çizgi görürüz valla iş gücü bırakıp sırf forumu okuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?