Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bende senin gibi düşünüp işi bırakmıştım insan özlüyor haftaiçi birşeyler yapmayı şimdi de diyorum çalışmaya devam etsem daha mı iyiydi böyle kendimi kocakarı gibi hissediyorum komşular dedikoduya geliyorlar 5 çayı var bi de bunalıyorum canım aa

aynen canm ben 10 yıldır çalışıyorum 6 buçuk yıllıkta evliyim bunaldım artık ama kredi ile ev aldım mecburum çalışmaya ama artık bıktım hiç evimin çocuğumun tadına doyamadım bide 2. gelcek napcam bilmiyorumm

evet canım en erken 25 aralıkta regl olmam laazımdı ben 17 sinde test yaptım.ve muhtemelen adetin hemen bitimindeki ilişkide falan oluyo galiba.

walla bende öle sanıyorum adet sonrası hemen kaldığımı ama o zamanda kafam yumurtalama günü ile karışıo bilemedim.sanırım ben erken yumurtluyorum...

şimdi patronun kızı fal baktı şimdiye kadar nedediyse çıktı..
çok yakın bir zamanda hamile haberini alıosun dedi kız gelio dedi ondan önce ya yengeç ya akrep bu dedi.. kıskaçlı dedi..

ay walla heyecan şimdi yaptım..:)

cnm benim çok tşk ederim.. inşş diyorum bende korka korka.. inşş hepimiz hamişizdir..belirtiler yalan değildir..

teşekkür ederim canım sen nasılsınnn? takip ediyorum sizi sessizdenn sinsicee hemende yakalanıyorum canımm aaa
:)) ben iyiyim çok şükür, sanırım bu ay beklentiye gircem :) bebeğin nasıl? Dr a gittin mi?

Yok ya bence açlışmak zorda olsa iyi bence.İnsan evde daha çok sıkılır, belli zamandan sonra.Bence tabi :) 4 yıldır iş hayatındayım aralıksız olrak, hiç of etmedim.İnş etmemde.Hatta 4/c ye geçirilme durumumuz var, ben bunda bile karalar bağlıyorum ya...Çalışmaya çok merkalıyım galiba :)

canım ben evde oluncada boş durmuyorumki . Örgü falan yapıyorum zaten. Komşu falan beni bozar o muhabbete hiç gelemem.

valla benimde araba var kredi. Ev almayı düşünüyoruz bide krediyle arabanın borcunu hafiflettik. Az kaldı topluca kapatıp krediyle ev almayı düşünüyoruz. Ben evdede dursam boş durmamki. Örgü yapıyorum dantel yapıyorum dışarıya falanda örebiliyorum. O yüzden para sıkıntısı çok yaşamam. Tabi sabah gidip akşam gelinen düzen gibi olmuyor ama ne biliyim ya bunalıyorum bazen.

herkeslere iyi akşamlar arkadaşlar, görüşmek üzere ...

Son düzenleme:
kızlar bi yarım saat uyuya kalmışım ve rüyamda beyaz uzun bacaklı bir örümceğin bana doğru yattığım yastığımın kenarından geldiğini gördüm ve nefes nefese uyandım..

örümceğin beyaz olması merak uyandırdı bende..varmı anlayan rüyalardan yada yorum yapabilicek arkadaşlar

:)) ben iyiyim çok şükür, sanırım bu ay beklentiye gircem :) bebeğin nasıl? Dr a gittin mi?

gittim canım bebeğim iyi çok şükür biraz geriden geliyoruz geç döllendi galiba iğne kullanıorum hergün bir de düşük tehlikem var ama şimdilik iyiyiz tatlım...hadi bakalım bekliyorum hamişş haberlerinizi sağlıklsını nasip etsin Rabbim...

Son düzenleme:
çalışmak güzel ama ben 10 yıldır çalışıyorum çocuğumu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bide şimdi ikinci yolda hepten zor yani çalışmak değilde evde minişleri bırakmak zorrr

bende doktor kontrolüne başladım biliyomusun.
doktorum 3 ay içinde gebelik bekliyo benden

handecim inşallah tatlım
banada bu ay bacana kuş konmuş demişti biri ama =) bakıcaz kuşmu kargamı

hahha delisin kızım sende.. bu kızın daha geçen ay çıktı baktıkları.. araba alcaksınız dedi.. ortada mevzusu bile yoktu.. 2.el bakmaya başladık.. yok dedi 0 alcaksınız.. gittik 0 aldık..

umutlandım birden ama bakalım artık.. kızın gelio dedi.. inşş allahım

İnşallah. Mini etek giydiririz ona böyle tombul tombul bacaklar saçlarada minik 2 toka

kızlar gogus acısı agrısı cekenler kac gun cektı ben 5 gun cektım bugun pek az acıyo damarlar hafıf belırgın gıbı ve goguslerım dolgunlastı gıbı sızce belırtı olabılır mı adet donemımde boyle olmuyo bakalım ayın 1 nı beklıycem umarım olmam hasta falan rabbım herkese nasıp eder ınsallah

kızlar test alıp bu akşam uygulıcam yada sabah bakalım ben dayanamıyorum:) dha adetime 5 gün var ama sabırsızlık işte gizlice denicem

umarım silikde olsa çizgi görürüz valla iş gücü bırakıp sırf forumu okuyorum :)

derler ya ağzından olsun diye,amin canım,dilerim tez zamanda haberini alırız

hadi bakalım hayırlısı
bende face bile bakmıyorum artık,ufacık bir belirti hissetsem hemen siz geliyorsunuz aklıma,yazıyım paylaşıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…