Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

off bu borçlar canm allah gönlüne göre şöyle kocamangüzel bi ev nasip eder inşallhhhhhhhhh

off bu borçlar canm allah gönlüne göre şöyle kocamangüzel bi ev nasip eder inşallhhhhhhhhh

kızlar bişi sorcam ama beni ayıplamayın.. demin wc ye gittim.. daha vajinamdan içine kadar akıntım uzandı.. geçen seferde böyle olmuştu.. bu nedemek şimdi bana bi deyin?:18:

duan için sağol bebeğim ama ben 2+1 istiyorum. Koca evi kim temizliycek

kızlar bişi sorcam ama beni ayıplamayın.. demin wc ye gittim.. daha vajinamdan içine kadar akıntım uzandı.. geçen seferde böyle olmuştu.. bu nedemek şimdi bana bi deyin?:18:

anacım sana hayretle bakıyorum sadece. Ben senin kadar kendimi dinlesem varya çoktan bakırköylük olmuştum. Allah sabır versin arkadaşım. İnşallah bebek haberidir.

hadi hadii iştahım yok diyen kimdi:))) gördüğüm şeyi sormayayımmı anacım alla alla.. artı ben normal yapım gereği obsesifim.. aşırı detaycıyım yanii:)) ondanda kaynaklanıodur..

hadi hadii iştahım yok diyen kimdi:))) gördüğüm şeyi sormayayımmı anacım alla alla.. artı ben normal yapım gereği obsesifim.. aşırı detaycıyım yanii:)) ondanda kaynaklanıodur..

ben bu ay hamile değilim değilim değilim onun için diyorumki iştahım yok kesin hamile değilim. Ben kendimi bilmezmiyim yha

bu ay hamiş değilsem ara vermeye karar verdim. sandoloz sakızı ile elma sirklesi kürü uygulayıp 1 ay şöle biraaz kilo verim bari
sonrasında bakarız yine:)

Kızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum fikrinizi öğrenmek istedim

arkadasım bende ilacı bırakttımda sendeki, gibi oldu
ama ikinci ay adet oldum

Kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzz nazlı unutma yarın dr gitmeyiii çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm Artık dinlenme vaktiiiiiii

kızlar peki belirtiler tamamen yani yüzde yüz psikolojik olabiliyormu,mesela ben hamilelik belirtilerinin birçoğunu yasıyorum 2 haftadır,yada şöyle söyleyeyim acaba hamiş olmak istediğimden dolayı kendimi bunlaramı inandırmak istiyorum,bu arada adet vaktim geldi:18::18::18::18::18::18::18:

canım belirtilerin hamileliği gösteriyor, yada hızlı kilo alıp vermedende adet düzensizliği olabiliyor + sterse bağlıda düzensizleşebilir.Gebelik testi yaptın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…