- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
İnşallah. Mini etek giydiririz ona böyle tombul tombul bacaklar saçlarada minik 2 toka
derler ya ağzından olsun diye,amin canım,dilerim tez zamanda haberini alırız
ayyyy deme... inşş.... walla kıvırcık saçlar falan..inş hayırlısı ile..
off bu borçlar canm allah gönlüne göre şöyle kocamangüzel bi ev nasip eder inşallhhhhhhhhhcanım ben evde oluncada boş durmuyorumki . Örgü falan yapıyorum zaten. Komşu falan beni bozar o muhabbete hiç gelemem.
valla benimde araba var kredi. Ev almayı düşünüyoruz bide krediyle arabanın borcunu hafiflettik. Az kaldı topluca kapatıp krediyle ev almayı düşünüyoruz. Ben evdede dursam boş durmamki. Örgü yapıyorum dantel yapıyorum dışarıya falanda örebiliyorum. O yüzden para sıkıntısı çok yaşamam. Tabi sabah gidip akşam gelinen düzen gibi olmuyor ama ne biliyim ya bunalıyorum bazen.
off bu borçlar canm allah gönlüne göre şöyle kocamangüzel bi ev nasip eder inşallhhhhhhhhhcanım ben evde oluncada boş durmuyorumki . Örgü falan yapıyorum zaten. Komşu falan beni bozar o muhabbete hiç gelemem.
valla benimde araba var kredi. Ev almayı düşünüyoruz bide krediyle arabanın borcunu hafiflettik. Az kaldı topluca kapatıp krediyle ev almayı düşünüyoruz. Ben evdede dursam boş durmamki. Örgü yapıyorum dantel yapıyorum dışarıya falanda örebiliyorum. O yüzden para sıkıntısı çok yaşamam. Tabi sabah gidip akşam gelinen düzen gibi olmuyor ama ne biliyim ya bunalıyorum bazen.
off bu borçlar canm allah gönlüne göre şöyle kocamangüzel bi ev nasip eder inşallhhhhhhhhh
kızlar bişi sorcam ama beni ayıplamayın.. demin wc ye gittim.. daha vajinamdan içine kadar akıntım uzandı.. geçen seferde böyle olmuştu.. bu nedemek şimdi bana bi deyin?:18:
duan için sağol bebeğim ama ben 2+1 istiyorum. Koca evi kim temizliycek
anacım sana hayretle bakıyorum sadece. Ben senin kadar kendimi dinlesem varya çoktan bakırköylük olmuştum. Allah sabır versin arkadaşım. İnşallah bebek haberidir.
hadi hadii iştahım yok diyen kimdi:))) gördüğüm şeyi sormayayımmı anacım alla alla.. artı ben normal yapım gereği obsesifim.. aşırı detaycıyım yanii:)) ondanda kaynaklanıodur..
bu ay hamiş değilsem ara vermeye karar verdim. sandoloz sakızı ile elma sirklesi kürü uygulayıp 1 ay şöle biraaz kilo verim bari
sonrasında bakarız yine:)
tşk ederim canım allahımmm duy sesimmizi
Kızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum fikrinizi öğrenmek istedim
arkadasım bende ilacı bırakttımda sendeki, gibi oldu
ama ikinci ay adet oldum
Kızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum fikrinizi öğrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?