Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aynı durum bende de var, belirsizlik ve acabalar insanı çoooook yoruyor, bizde 2 aydır bebek istiyoruz benimde adetim 5 gün gecikti , geçen gün test yaptım birşey çıkmadı, yarın sabah ya da cuma günü sabah testi tekrarlamak istiyorum , inşaallah tüm bebek bekliyenleri Mevlam sevindirir...

arkadasşalar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum annamedde kadın dogumda hemsire idi bende gebelik yasadım ama istenmeyendi
annemden ummayı cok duymustum adapte oldukca yogunlasır

inşallaaaaahhhh,bu ay bebek bekleyenlerin karnı dolar umarım

canım kötü zamanda uyumuşsun ikindiyle akşam arası uyumak ii değil derler korkutmuşlar seni.

önceki gebeligimde bu gögüs agrısını yasamıstım bu ay umutluyum hisstediyorum sankiöncedende ilacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kalmıstım simdide zamanı hayırlısı bu 10 gün gececekmi

kızlar mrb nasılsınız.ya ben bu ay 2 defa adet olmuştum,15 gün arayla.ikiside 6 gün sürdü.birincisinde 6 gün sürdü ama az az gelmişti.ikincisinde yine 6 gün sürdü ve çok geldi.ama şimdi adetim biteli iki gün olmasına rağmen hala beyaz bide saydam akıntı oluyor.normalmidir adetten sonra akıntı.bide 2.ci adeti olunca doktora gitmiştim,bir sorun yok demişti.acaba hamile olmuş olsaydım ultrasonda görür müydü.yada ultrasonda görünmediği halde hamile olduğu daha sonra anlaşılan duydunuzmu kızlar.

inşallaaaaahhhh,bu ay bebek bekleyenlerin karnı dolar umarım

ayyy inş. canım yaa benimde göğüs ağrım bugün çoğaldı ve damarlarda iice belirginleşti, midemde 3 gündür bi tuhaf, halsizlikte var, sanki kalbim çarpıyo nefes alamıyo gibi oluyorum ama nabzımı ölçüyorum çok yüksek değil 91 falan, bacaklarımda ağrıyo. Neyse 2 gün kaldı günüme gelmezse c.tesi kanda baktırıcam umarım bütün bebek isteyenlerin en kısa zamanda bebeği olur. Bi de şu aşı meselesi kafamı karıştırdı. Geçen ay aramışlardı gebelik düşünüyosanız aşınız var gebe kalmadan önce gelin demişlerdi ben unuttum

ben duymadım sahsen sonucta bi kanama varsa zaten hamilelik olmaz kullandıgın antibiyotik agrı kesici tarzı ilac varmı yada son dönemlerde soguk algınlıgı

önceki gebeligimde bu gögüs agrısını yasamıstım bu ay umutluyum hisstediyorum sankiöncedende ilacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kalmıstım simdide zamanı hayırlısı bu 10 gün gececekmi

Valla arkadaşım benim 3 günüm geçmiyo umarım senin 10 günün hemen geçer

bende hiç belirti olmadı 2. aya geldiğinde ben niye adet olmuyorum dedim.. yinemi adet düzenim bozuldu falan derken gece rüyamda hamile olduğumu söylediler ve gidip test aldım pozitif çıktı.. bendeki en büyük değişiklik deli gibi marul yemem gögüslerimde dolgunluk falan oldu bulantı falan hiç olmadı zaten bulantı cenin gerçekten canlanmaya hareket etmeye başladıktan sonra oluyor buda 9 yada 10. haftadan sonra.. Ya arkadaşlar gebe kalmak istiyorsanız pozitif düşünün yani odaklanmayın bu konuya rahat olun.. günlük yaşantınıza dikkat edin.. Stres hormonu yüksek çıkınca ne yaparsan yap hamile kalamazsın.

ben duymadım sahsen sonucta bi kanama varsa zaten hamilelik olmaz kullandıgın antibiyotik agrı kesici tarzı ilac varmı yada son dönemlerde soguk algınlıgı

yok canım hiçbir ilaç kullanmadım ağrı kesici bile almadım.bir problem olduğunu düşünüyorum ama doktorda bişe yok dedi.iki doktora gittim hemde.şimdide akıntı başladı anlamadım gitti.hep sitelerde şey diyorlar işte 9 ay adet olmuş ama hamileymiş.işte hamile olduğumu adetten sonra öğrendim diye.bende mrk ediyorum aslında ama test yaptırmıcam.bencede bişey yok gibi ama bir umut işte:)

ya bu stres olayı aslında desisgen gibi ben önceki gebeligimde bosanmak üzereydim okadarki stresli bi baktım hamileyim esim hic istemiyodu gitti güzel bebbegim veben bosanmıstım yani stres zayıf bünyesi olanları etkiler yanılmıyosam kansızlık olanları

bilmiyorum ama stres hormonu yüksek olduğunda hamile kalma şansı azalıyor

canım bende henüz adet olmadım dün idrarda baktım ama negatif çörek otunu bende duymuştum ama hiç denemedim ben çok geciktiğinde ilaçla adet görmüştüm şimdi bekliyorumm

hayirlisi olsun canim ya ins. Hamilesindir....

Herseyin hay<irlisi korkma strese de girme kendi kendine biraz kendini dinleme rahat ol.

iki gündür pek kendimi dinleme fırsatım olmadı işler çok yoğundu ama karın bel ve baş ağrım devam ediyo birde ben ambulansta çalışıyorum yıllardır hiç tutmaz kusmam ama dün ambulansta kustum midem filanda çok yanıyo bilmiyorum bakalımm bekliyorumm

hayırlısı insallah cnm ya inşallah kucagına bebegini alırsın ama ben sahsen bir kadın dogum hemsiresi kızı olarak annem duymadım akıntı cinsel istek üzerinede olabilir buda senin icin pozitif bisey cünkü arkadaslar bu gebelikte istek cok önemli. semanta insallah önümüzdeki ay müjde verirsin bu durumun artı ilac kullanmadıgını belirttine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…