kızlar peki belirtiler tamamen yani yüzde yüz psikolojik olabiliyormu,mesela ben hamilelik belirtilerinin birçoğunu yasıyorum 2 haftadır,yada şöyle söyleyeyim acaba hamiş olmak istediğimden dolayı kendimi bunlaramı inandırmak istiyorum,bu arada adet vaktim geldi:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar peki belirtiler tamamen yani yüzde yüz psikolojik olabiliyormu,mesela ben hamilelik belirtilerinin birçoğunu yasıyorum 2 haftadır,yada şöyle söyleyeyim acaba hamiş olmak istediğimden dolayı kendimi bunlaramı inandırmak istiyorum,bu arada adet vaktim geldi:18::18::18::18::18::18::18:
arkadasşalar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum annamedde kadın dogumda hemsire idi bende gebelik yasadım ama istenmeyendi
annemden ummayı cok duymustum adapte oldukca yogunlasır
canım aynı durum bende de var, belirsizlik ve acabalar insanı çoooook yoruyor, bizde 2 aydır bebek istiyoruz benimde adetim 5 gün gecikti , geçen gün test yaptım birşey çıkmadı, yarın sabah ya da cuma günü sabah testi tekrarlamak istiyorum , inşaallah tüm bebek bekliyenleri Mevlam sevindirir...
inşallaaaaahhhh,bu ay bebek bekleyenlerin karnı dolar umarım
kızlar bi yarım saat uyuya kalmışım ve rüyamda beyaz uzun bacaklı bir örümceğin bana doğru yattığım yastığımın kenarından geldiğini gördüm ve nefes nefese uyandım..
örümceğin beyaz olması merak uyandırdı bende..varmı anlayan rüyalardan yada yorum yapabilicek arkadaşlar
canım kötü zamanda uyumuşsun ikindiyle akşam arası uyumak ii değil derler korkutmuşlar seni.
inşallaaaaahhhh,bu ay bebek bekleyenlerin karnı dolar umarım
kızlar mrb nasılsınız.ya ben bu ay 2 defa adet olmuştum,15 gün arayla.ikiside 6 gün sürdü.birincisinde 6 gün sürdü ama az az gelmişti.ikincisinde yine 6 gün sürdü ve çok geldi.ama şimdi adetim biteli iki gün olmasına rağmen hala beyaz bide saydam akıntı oluyor.normalmidir adetten sonra akıntı.bide 2.ci adeti olunca doktora gitmiştim,bir sorun yok demişti.acaba hamile olmuş olsaydım ultrasonda görür müydü.yada ultrasonda görünmediği halde hamile olduğu daha sonra anlaşılan duydunuzmu kızlar.
önceki gebeligimde bu gögüs agrısını yasamıstım bu ay umutluyum hisstediyorum sankiöncedende ilacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kalmıstım simdide zamanı hayırlısı bu 10 gün gececekmi
ben duymadım sahsen sonucta bi kanama varsa zaten hamilelik olmaz kullandıgın antibiyotik agrı kesici tarzı ilac varmı yada son dönemlerde soguk algınlıgı
bende hiç belirti olmadı 2. aya geldiğinde ben niye adet olmuyorum dedim.. yinemi adet düzenim bozuldu falan derken gece rüyamda hamile olduğumu söylediler ve gidip test aldım pozitif çıktı.. bendeki en büyük değişiklik deli gibi marul yemem gögüslerimde dolgunluk falan oldu bulantı falan hiç olmadı zaten bulantı cenin gerçekten canlanmaya hareket etmeye başladıktan sonra oluyor buda 9 yada 10. haftadan sonra.. Ya arkadaşlar gebe kalmak istiyorsanız pozitif düşünün yani odaklanmayın bu konuya rahat olun.. günlük yaşantınıza dikkat edin.. Stres hormonu yüksek çıkınca ne yaparsan yap hamile kalamazsın.
ya bu stres olayı aslında desisgen gibi ben önceki gebeligimde bosanmak üzereydim okadarki stresli bi baktım hamileyim esim hic istemiyodu gitti güzel bebbegim veben bosanmıstım yani stres zayıf bünyesi olanları etkiler yanılmıyosam kansızlık olanları
canım seninle satlarımız aynıymış,tabi bnm 28-29 dur siklusum.bugün doktora gittim ben de 3 gün gecikme oldugundan.kan testi yaptırdık,doktor yorumlayamadı çıkmıştı hastaneden.ben de akşam oldugu için arayıp rahatsız etmek istemedim cebinden.ama sonucu yorumladık eşimle !!negatif!!!0.100!!! Ve 3 gündür regl yoktu!hala belirtiler devam üstelik!eğer bu beynin bize bir oyunuysa pes artık...!galiba en iyisi hiç kendini dinlememek galiba stres yapıp bilinçaltına yanlış msjlar yolluyoruz !(umarım sen pozitifi görürsün) reglimin gecikmesi de cok enteresan çünkü muayene esnasında hersey tertemizdi...valla üzüldük ama napalım,martta çalışmalara devam! Doğal adet söktürücüye ihtiyacım var yoksa bu adet düzensizliği gelecek ayı da etkiler değil mi kızlar?siz adet söktürücü için ilaç dışında bitkisel ne kullanıyorsunuz?forumda gezinirken adaçayına denk gelmiştim?doğru mudur?bi de balla çörek otu?hepinize ii geceler....
hayirlisi olsun canim ya ins. Hamilesindir....
Herseyin hay<irlisi korkma strese de girme kendi kendine biraz kendini dinleme rahat ol.
yok canım hiçbir ilaç kullanmadım ağrı kesici bile almadım.bir problem olduğunu düşünüyorum ama doktorda bişe yok dedi.iki doktora gittim hemde.şimdide akıntı başladı anlamadım gitti.hep sitelerde şey diyorlar işte 9 ay adet olmuş ama hamileymiş.işte hamile olduğumu adetten sonra öğrendim diye.bende mrk ediyorum aslında ama test yaptırmıcam.bencede bişey yok gibi ama bir umut işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?