beklemek çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
bide benim gögüslerimin ucu görünmeyecek kadar süt kahvesidir.. Ama hamile kaldığımda baya belirginleşti
kadın olmak cok zorrr kırmızı kart gelmesin diye neler yapyoz ya :))))))))))
hayırlısı insallah cnm ya inşallah kucagına bebegini alırsın ama ben sahsen bir kadın dogum hemsiresi kızı olarak annem duymadım akıntı cinsel istek üzerinede olabilir buda senin icin pozitif bisey cünkü arkadaslar bu gebelikte istek cok önemli. semanta insallah önümüzdeki ay müjde verirsin bu durumun artı ilac kullanmadıgını belirttine göre
bu benim de yakından gözlemlediğim birşey. halka genişledi bende ve gögsüm dolgunlasti. adet olacak olsam tas gibi olur cıkacak gibi agrirdi. kilo da aldım bu ay belki ondandır desem kilo kasık bacak bel gögüs sancısı yapar mı?
ama herkesin bahsettigi bazı belirtiler yok, mesela agzım salyayla çok dolmuyor, damar mamar yok gögsümde, baş dönmesi mide bulantısı yok, 2 toplu igne bası pembemsi oldu gecti birer gün arayla, bat ım 29 u ve ben bu belirtileri yumurta catlama sıvım geldikten sonraki 3-4 gün sonrasında baslayarak yasadim ve adetime daha bir hafta var.
ne demek bunlar inanın bilmiyorum. hamileyim desem her ay benzer sıkıntıları cekerken bu ay azıcık daha erken oldu fazlaca oldu ve şüpheli ilişki günü eşim çok yanımda olmadıgından yasanmıyordu bu sefer yasanınca bilmem ki. Allah'ım rüyam gerçek olacak mı?
bu benim de yakından gözlemlediğim birşey. halka genişledi bende ve gögsüm dolgunlasti. adet olacak olsam tas gibi olur cıkacak gibi agrirdi. kilo da aldım bu ay belki ondandır desem kilo kasık bacak bel gögüs sancısı yapar mı?
ama herkesin bahsettigi bazı belirtiler yok, mesela agzım salyayla çok dolmuyor, damar mamar yok gögsümde, baş dönmesi mide bulantısı yok, 2 toplu igne bası pembemsi oldu gecti birer gün arayla, bat ım 29 u ve ben bu belirtileri yumurta catlama sıvım geldikten sonraki 3-4 gün sonrasında baslayarak yasadim ve adetime daha bir hafta var.
ne demek bunlar inanın bilmiyorum. hamileyim desem her ay benzer sıkıntıları cekerken bu ay azıcık daha erken oldu fazlaca oldu ve şüpheli ilişki günü eşim çok yanımda olmadıgından yasanmıyordu bu sefer yasanınca bilmem ki. Allah'ım rüyam gerçek olacak mı?
kadın olmak cok zorrr kırmızı kart gelmesin diye neler yapyoz ya :))))))))))
beklemek çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
beklemek acaip zor anlatamam ya ama dua et sabredeyim allahım diye
tüm bebek isteyenler dualarımdasınız inşallah
BeBek
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?