Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bide benim gögüslerimin ucu görünmeyecek kadar süt kahvesidir.. Ama hamile kaldığımda baya belirginleşti

bu benim de yakından gözlemlediğim birşey. halka genişledi bende ve gögsüm dolgunlasti. adet olacak olsam tas gibi olur cıkacak gibi agrirdi. kilo da aldım bu ay belki ondandır desem kilo kasık bacak bel gögüs sancısı yapar mı?

ama herkesin bahsettigi bazı belirtiler yok, mesela agzım salyayla çok dolmuyor, damar mamar yok gögsümde, baş dönmesi mide bulantısı yok, 2 toplu igne bası pembemsi oldu gecti birer gün arayla, bat ım 29 u ve ben bu belirtileri yumurta catlama sıvım geldikten sonraki 3-4 gün sonrasında baslayarak yasadim ve adetime daha bir hafta var.

ne demek bunlar inanın bilmiyorum. hamileyim desem her ay benzer sıkıntıları cekerken bu ay azıcık daha erken oldu fazlaca oldu ve şüpheli ilişki günü eşim çok yanımda olmadıgından yasanmıyordu bu sefer yasanınca bilmem ki. Allah'ım rüyam gerçek olacak mı?

çok saol canım cvpların için ,ya zaten hamileysem tıp tarihine geçerim herhalde:)ya kendi kendime belirti yaşıyorum.karnımın sağ tarafında altta kasıkla göbek birleşiminde sancım var sürekli,batma gibi.karnım hala şiş,ama göğüslerimde ağrı sızı yok.amannn neyse canım ya.kafanızı şişirmeyim daha fazla.bakalım eğer ayın 15 inde hamile kalmazsam yazarım burayı.tekrar tekrar teşekkürler

bas dönmesi mide bulantısı benim ilk gebeligimdede yoktu hatta gögüs agrısından baska bise yoktu bide kasık agrısı vardı tabi kot pantolanla oturamıyordum insallah
müjdeli haberlerini duyarız

Canım herşeyin hayırlısı inşallh hamilesindir. Ya bendede bulantı falan olmadı hiç 9. haftaya kadar çok rahattım ve öyle salya falanda yoktu. Sadece çok uyku hali vardı ve alakasız yiyeceklere istek mesela ben folik asit almadım hiç ve vücut buna ihtiyac duyduğu için olacak heralde günde 1 kilo domates yiyordum günde 3-4 adet muz ki ben ağzıma sürmem

aslında kendimizi olumsuza alıştırmak lazım,iyi zaten iyidir,bi sürü belirti oluyo sonra bi test yap negatif cıksın,kendimizi yıpratıoz sadece ama nasıl sakin olacağız onuda bilmiorum

kızlar iyi akşamlar hepinize benim bugün adetiminden sonraki 14 gün yani yumurtlama devam ediyo ama göğüslerimde sızlama ve kasık ağrım var sağlı sollu hiç olmazdı bu ay çok değişik acaba yumurtam mı çatlıyo bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim

BeBek
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

bebek herşeymiş degilmi canım ya

merhabalar bende bekleyenlerdenin. ama ikinci bebeğim. oğlum 4 yaşında... 4 ,5 günüm geçiyor. biraz önce tahlil yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı. aslında eczaneci sabah aç karına demiş ama sabredemedim sabaha kadar keşke bekleseymişim daha net olurdu. bu belirsizlik olmazdı....

merhaba bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 8 aydır evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama hüsranbu ay mart 1 de olmam gerek yrn kan tahlili yaptırcam sizce erken mi olurrrr bilemedim ki((((

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…