Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,bişi sorucam,kimi diyorki kasıklarımda yuvarlak bişi hissettim,hamile çıktım falan diolar,yumurtalı yada kese herneyse o kadar sert mi hissedilebiliyormu

aslında öyle belli olmaz ama farkedilmemiş bi hamilelikse tam bikini çizgisinin üstünden o sertliği hissdebilirsin biraz dışardan belli olmaz sadece elinle

ya kızlar bisey sorcam size benim sat 26 ocak ama o gün hafıf lekelenme şeklinde oldu ve 28 ocakta söktü adet döngüm 25 gunde bir ben şimdi 26 yımı yoksa 28 mı baz alıcam hesabımda

Benim BAT : 12,03,2011 cok var daha ya 16 günn bekle bekle ufff

Sabirsizim ben birde gerci ben hapi birakali tam 3 ay oldu bakalim bu ay hamile kalirmiyim 3. denememiz. 1 Sene hap kullandim.

Günaydin canim ...

günaydın cnm sanada..

bence kanda baktırma daha bekle.. inan çıksa bile riskli gebelik olur.. bu sefer 2 günde bir kan verip değerlerini kontrol etmek zorunda kalcaksın.. uyku uyumacaksın.. bekle cnm..

ben belirtilerin alasını yaşıyorum bat 6 mart ısrarla bekliyorum cnm...sabır... sabır..

Dogru canim ya haklisin en iyi cözüm beklemek dedigin gibi

Tesekkürler bilgin icin

günaydın tatlı anne adaylarıııı

bacaklarım ayak bileklerimm kopacak. hamileliğe bagliyor degilim illa ama simdi ortopediye gitsem film isticek bi ton ilac vercek gidemiyorum da. :18:

bacaklarım ayak bileklerimm kopacak. hamileliğe bagliyor degilim illa ama simdi ortopediye gitsem film isticek bi ton ilac vercek gidemiyorum da. :18:

ay canım ne olcak bu halimiz bilmiom...

ben hamilelik şüphesinde olmasam bu karın sırt bel mide göğüs ağrısına direk dr da acilde alırım soluğu yemin ederim..:)

havalardan dolayı olabılırmi benim bazen yagmurlu havalarda acayıp agrıyor ayaklarım bacaklarım

arkadaslar sabırla beklemek....bide Allaha içten ve sık dua edin,içiniz öyle rahatlıyorki
inşallah bu ay hamişlerde patlama olurhayırlı sağlıklı bebişler

ya kızlar bisey sorcam size benim sat 26 ocak ama o gün hafıf lekelenme şeklinde oldu ve 28 ocakta söktü adet döngüm 25 gunde bir ben şimdi 26 yımı yoksa 28 mı baz alıcam hesabımda

bu soruma bi cevap veren yokmu

bu soruma bi cevap veren yokmu

canım adetten önce gelen o lekelenme adet belirtisi olarak saysan asıl sökülmeye başladığı tarihi esas almalısın bence. akıntı öncesinde genelde oluyor. doktorlar adet baslangıc tarihini ilk kan geldiği zaman olarak almalısınız diyor, ilk kanı gördüğünüz zaman...

günaydın kızlar nazlıcım handecim nasılsınız benim buay yine çalışmalar sonuç vermedi adet oldum adetim bitince yine soğan kürü uygulasam diyorum birazda kilo vermek istiyorum şu an 59 kiloyum ama boyuma göre kilom fazla evlenmeden önce 53 kilo falandım bu aralar onuda takıyorum kafama ama nasıl vericem bilmiyorum aslında yediklerimede dikkat ediyorum ama ev gezmelerinde kendime hakim olamıyorum akşam kayınvalidemler yemeğe çağırdı mantı yapacaklarmış ben se kilo vermeyi düşünüyorum yemeğince kayınvalidem çok üzülüyor bide ısrar ediyor ye diye kıramıyorum tabi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…