- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
günaydın kızlar nazlıcım handecim nasılsınız benim buay yine çalışmalar sonuç vermedi adet oldum adetim bitince yine soğan kürü uygulasam diyorum birazda kilo vermek istiyorum şu an 59 kiloyum ama boyuma göre kilom fazla evlenmeden önce 53 kilo falandım bu aralar onuda takıyorum kafama ama nasıl vericem bilmiyorum aslında yediklerimede dikkat ediyorum ama ev gezmelerinde kendime hakim olamıyorum akşam kayınvalidemler yemeğe çağırdı mantı yapacaklarmış ben se kilo vermeyi düşünüyorum yemeğince kayınvalidem çok üzülüyor bide ısrar ediyor ye diye kıramıyorum tabi bende
aslında kendimizi olumsuza alıştırmak lazım,iyi zaten iyidir,bi sürü belirti oluyo sonra bi test yap negatif cıksın,kendimizi yıpratıoz sadece ama nasıl sakin olacağız onuda bilmiorum
kızlar iyi akşamlar hepinize benim bugün adetiminden sonraki 14 gün yani yumurtlama devam ediyo ama göğüslerimde sızlama ve kasık ağrım var sağlı sollu hiç olmazdı bu ay çok değişik acaba yumurtam mı çatlıyo bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
Günaydin kizlar !!!
:79::79::79:
yok walla değilsem 1 ay ara verip kilo vercem koydum kafaya:))
hmm hadi bakalım görücez. Hem bence boşuna rejim falan yapma yine alıcan o kiloları geri bebişle beraber
kızlar günaydınn herkese...
burun kaşıntısını bilemem ama göğüsler innaılmaz kaşını bide karın:)
havalardan dolayı olabılırmi benim bazen yagmurlu havalarda acayıp agrıyor ayaklarım bacaklarım
günaydın kızlar nazlıcım handecim nasılsınız benim buay yine çalışmalar sonuç vermedi adet oldum adetim bitince yine soğan kürü uygulasam diyorum birazda kilo vermek istiyorum şu an 59 kiloyum ama boyuma göre kilom fazla evlenmeden önce 53 kilo falandım bu aralar onuda takıyorum kafama ama nasıl vericem bilmiyorum aslında yediklerimede dikkat ediyorum ama ev gezmelerinde kendime hakim olamıyorum akşam kayınvalidemler yemeğe çağırdı mantı yapacaklarmış ben se kilo vermeyi düşünüyorum yemeğince kayınvalidem çok üzülüyor bide ısrar ediyor ye diye kıramıyorum tabi bende
burun kaşıntısını bilemem ama göğüsler innaılmaz kaşını bide karın:)
kızlar nasılsınız ben cokkötüyüm dün sancıdan agladım karnımın içi deliniyor sanki yüz üstü yatarım normalde uzanmam bile mümkün olmadı göğüslerimde şişmeye devam ediyor içten içe sızlıyor nerdeyse dr gidecektm dün cok sabırsızım umarım belirtiler beni yanıltmıyordur çünkü eger hamile değilsem ben baya bi hastayım
bat ne zaman canım
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum çok merak ettim .. Ben 14 şubatta adet oldum .. (Normalde 7-8 gün sürer benim adetim ..) İlk gün çok kanamam vardı sonradan sonra ya çok azaldı .. 5. ve 6. günler hiç yok gibiydi 6.günü bitti .. bugün 11.günüm .. ama dün akşam ayıptır sölemesi tuvalette peçeteye pembe akıntı gibi bişi geldi .. sonra günlük pet koydum iç çamaşırıma ona da 1-2 damla gelmiş .. ve tuvalete girmeden yarım saat öncede başım felaket dönmüştü mutfakta yığılıp kaldım resmen .. sizce hamilelik olabilir mi , değildir heralde dimi ?
günaydın kızlar nasılsınız,ben bi acayipim dün toplam 4 lt sıvı tüketmişim,bugünde yine sürekli su içiyom,ama içtiğim kadarı çıkmıyo bi acayip,normalde ben ne kadar içsem o kadar çıkar,arada bir kütle farkı var yani,suyu bitiren kimbi de burnuma herşey kokmaya başladı yine,ara ara karnımın alt tarafı ağrıyo,göğüslerim,ağrıyo,şiş ve mor mor damarlar var
bat mart 1-2 gibi az kaldı ama benm adet 21-23 günde oluyor o yüzden testlerde gec cıkar diye tahmin ediyorum cok sabırsızım suan bile agrım var ama dr gitmiyorum ona zarar gelcek diye annelik içgüdüsü bu olsa gerek normalde coktannn giderdm
ay canım benim dün akşam ilk defa başıma ilginç bişi geldi.. yatıp tv seyrediodum.. göğüslerimdeki herbir damarın içinden sanki önce soğuk sonra sıcak su akıttılar.. yanarken içi soğuk gibi oldu sızladı çok.. anlayamadım...
bence hamilelikle alakası yok canım,eğer ağrı kesici veya antibiyotik yada başka bi ilaç içtiysen,ya da ilişki düzenin değiştiyse,evlendiysen falan,süresi değişebilir,bence hormonsal bişey,ya da enfeksiyon kapmış ta olabilirsin, yine de emin olmak istiyorsan bi idrar testi al bak, üstüne görmüş olsan da bittikten 2-3 gün sonra tekrar gelmesi tuhaf,düşük bir ihtimal hamileysen,bu kanama senin için ciddi olabilir
slm kızlar :) Nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?