Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canımcım sıkma canını.. devam çalışmalara.. kilo işine gelince sen normalsin çok kafana takma ben ben nişanda 52 evlenirken 57 şu anda 68 kiloyum:) eskiden çok rahat verirdim sigarayı bıraktığımdan beri çok kolay veremiyorum tabi yaşta ilerlio metobolizma falan.. bu ay ben bebiş yoksa 1 ay ara verip kilo vercem.. kayınvalidemden bişi duydum araştırdım.. sandakoz sakızı mı ne öle bişi var.. herkes çok mmenun.. elma sirkesi ile desteklediğin zaman haftada 2 kilo veren bile varmış.. bir araştır cnm istersen.. ama kiloyuçok takma..

aslında kendimizi olumsuza alıştırmak lazım,iyi zaten iyidir,bi sürü belirti oluyo sonra bi test yap negatif cıksın,kendimizi yıpratıoz sadece ama nasıl sakin olacağız onuda bilmiorum

ben bunu uyguluyorum hep, ne olursa olsun, kesin hamile değilim diyorum ve üzülmüyorum.

canım bu ay benimde o dönemde böyle oldu. Sen çalışmalara devam et.

Günaydin kizlar !!!

:79::79::79:

günaydınnnnlarrrrr :80::80:

yok walla değilsem 1 ay ara verip kilo vercem koydum kafaya:))

hmm hadi bakalım görücez. Hem bence boşuna rejim falan yapma yine alıcan o kiloları geri bebişle beraber

kızlar günaydınn herkese...

burun kaşıntısını bilemem ama göğüsler innaılmaz kaşını bide karın:)

ayyy şimdi herkesin burnu kaşınır hamilemiyim der bak gör

havalardan dolayı olabılırmi benim bazen yagmurlu havalarda acayıp agrıyor ayaklarım bacaklarım

canım böyle havalarda sürekli oluyosa bi romotoloğa git ve baktır. Erken teşhis çok önemli eğer romatizman varsa. Benim annem 20 sene taşımış taşımız şuan içler acısı bir halde romatizma yüzünden. Sakın ihmal etme

Dikkat ederek kilo vermeye çalış canım ama boşa uğraşma sende handede nede olsa bebeişle beraber geri alıcaksınız o kiloları

Günaydınlar kızlar
kan verdim geldim. 9 tanesini yaptırdım tahlilin ama 8 tanesine orada bakılmıyormuş.artık doktoruma sorucam çok önemli değilse diğerleri şimdi yaptırmıyım hiç dedim. İşe yeni geldim. Naptınız ne ettiniz. Geçmişi okudum herşeyden haberim var

günaydın kızlar nasılsınız,ben bi acayipim dün toplam 4 lt sıvı tüketmişim,bugünde yine sürekli su içiyom,ama içtiğim kadarı çıkmıyo bi acayip,normalde ben ne kadar içsem o kadar çıkar,arada bir kütle farkı var yani,suyu bitiren kim bi de burnuma herşey kokmaya başladı yine,ara ara karnımın alt tarafı ağrıyo,göğüslerim,ağrıyo,şiş ve mor mor damarlar var

kızlar nasılsınız ben cokkötüyüm dün sancıdan agladım karnımın içi deliniyor sanki yüz üstü yatarım normalde uzanmam bile mümkün olmadı göğüslerimde şişmeye devam ediyor içten içe sızlıyor nerdeyse dr gidecektm dün cok sabırsızım umarım belirtiler beni yanıltmıyordur çünkü eger hamile değilsem ben baya bi hastayım

bat ne zaman canım

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum çok merak ettim .. Ben 14 şubatta adet oldum .. (Normalde 7-8 gün sürer benim adetim ..) İlk gün çok kanamam vardı sonradan sonra ya çok azaldı .. 5. ve 6. günler hiç yok gibiydi 6.günü bitti .. bugün 11.günüm .. ama dün akşam ayıptır sölemesi tuvalette peçeteye pembe akıntı gibi bişi geldi .. sonra günlük pet koydum iç çamaşırıma ona da 1-2 damla gelmiş .. ve tuvalete girmeden yarım saat öncede başım felaket dönmüştü mutfakta yığılıp kaldım resmen .. sizce hamilelik olabilir mi , değildir heralde dimi ?

bence hamilelikle alakası yok canım,eğer ağrı kesici veya antibiyotik yada başka bi ilaç içtiysen,ya da ilişki düzenin değiştiyse,evlendiysen falan,süresi değişebilir,bence hormonsal bişey,ya da enfeksiyon kapmış ta olabilirsin, yine de emin olmak istiyorsan bi idrar testi al bak, üstüne görmüş olsan da bittikten 2-3 gün sonra tekrar gelmesi tuhaf,düşük bir ihtimal hamileysen,bu kanama senin için ciddi olabilir

ay canım benim dün akşam ilk defa başıma ilginç bişi geldi.. yatıp tv seyrediodum.. göğüslerimdeki herbir damarın içinden sanki önce soğuk sonra sıcak su akıttılar.. yanarken içi soğuk gibi oldu sızladı çok.. anlayamadım...

1 hafta var daha, sabretmekten başka çare yok,benimkine 2 gün kaldı ama test yapmamaya direniyom,günümü bekleyecem

kadın anotomisi ilginç bişey canım,benimkinden de süt gibi bişey geliyomuş,tadı acımsıymış,kocam ne zaman yaklaşsa bu ne ya,ap acı bişey var diyo

ben 6 aydır bebiş istiyorum .. bu ay adet oldum die çalışmalara tekrar başladık ama bu pembe kan ve baş dönmesi korkuttu beni .. en iisi akşam eve gidince bi test yapmam :97:

slm kızlar ben 13 ocakta bebeğimin kalp atışı olmadığı için ve sürekli kanamam olduğu için 8 haftalık bebeğimi kürtajla kaybettim testler falan yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı.doktor korunmanıza gerek yok dedi.. 9 şubatta adetimi normal şekilde gördüm.ama 2 günden beri miğdem bulanıyor belim ağrıyor gögüslerim de ağrımaya başladı karnım da acayip kaşınıyor acaba hamile olabilirmiyim yoksa psikolojik mi ki..

günaydın herkesee benim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…