ben 6 aydır bebiş istiyorum .. bu ay adet oldum die çalışmalara tekrar başladık ama bu pembe kan ve baş dönmesi korkuttu beni .. en iisi akşam eve gidince bi test yapmam :97:
1 hafta var daha, sabretmekten başka çare yok,benimkine 2 gün kaldı ama test yapmamaya direniyom,günümü bekleyecem
bence yarın sabah yap canım,tansiyonunu da ölçtür,düşmüş olabilir,düşmüşse tuzlu ayran iç,sonra da şekerli bişeyler ye,düzelir
slm kızlar ben 13 ocakta bebeğimin kalp atışı olmadığı için ve sürekli kanamam olduğu için 8 haftalık bebeğimi kürtajla kaybettim testler falan yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı.doktor korunmanıza gerek yok dedi.. 9 şubatta adetimi normal şekilde gördüm.ama 2 günden beri miğdem bulanıyor belim ağrıyor gögüslerim de ağrımaya başladı karnım da acayip kaşınıyor acaba hamile olabilirmiyim yoksa psikolojik mi ki..
Bilmiyorum ve yanıltmak istemiuyorum ama adete 10 gün kala adet olacakmış gibi ağrıyosa o genelde gebelik oluyor.Şuan bende de var bu.tecrübeyle sabit,adetten 10 gün önce sancı olmaz.Dilerimde öyledir...günaydın herkeseebenim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?
iiyiy sayılırm kendi adıma cnm sen nasılsın?
günaydın herkeseebenim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?
hamile olabilrsin canım,inş. öyledir:79::79:
şimdi ben bu şüpheyle yarın sabahı bekleyemem ki hatta evde birsürü test olmasına rağmen gidip eczaneden alıp yapsammı die düşünüom
korunmasız ilşkiden 2-3 gün sonra başlayabiliyo belirtiler,umarım hepimiz hamişizdir:79::79:
yap o zaman canım,ailende üstüne gören var mı peki
yap o zaman canım,ailende üstüne gören var mı peki
Bilmiyorum ve yanıltmak istemiuyorum ama adete 10 gün kala adet olacakmış gibi ağrıyosa o genelde gebelik oluyor.Şuan bende de var bu.tecrübeyle sabit,adetten 10 gün önce sancı olmaz.Dilerimde öyledir...
bende iyiyim canım, sende çok ciddi ve değişik belirtiler var ya.Yok yok bu ay var sende gzel haberler :)
bu olayı aslında geçmişte hemen hemen tüm kadınlar yaşamış, bende annemeden geçen ay öğrendim.Annelerimiz gebeliklerini 2.-3. aylarında öğrenmişler, hafif kanamaları adet sanmışlar.Yani annemin demesi şu ki, bu madem ırsi bi olay, bi çok kadın(biz yaşlarda) üstüne görebilir, demişti.Bilgilerinize...
Bilmiyorum ve yanıltmak istemiuyorum ama adete 10 gün kala adet olacakmış gibi ağrıyosa o genelde gebelik oluyor.Şuan bende de var bu.tecrübeyle sabit,adetten 10 gün önce sancı olmaz.Dilerimde öyledir...
bende iyiyim canım, sende çok ciddi ve değişik belirtiler var ya.Yok yok bu ay var sende gzel haberler :)
Ayy inşallah yaaa hadi bakalım kısmetkorunmasız ilşkiden 2-3 gün sonra başlayabiliyo belirtiler,umarım hepimiz hamişizdir:79::79:
test yapacaklara uyarı, forumda da birkaç yerde okudum bebe time diye pembe bir test var resmen en dandik test. ben yapmıştım damlattıktan sonra gözlerime inanamadım daha 10 sn geçti T bölgesinde çizgi çıktı. yakından bi baktım ki o bant kaymıs aslında o C imiş. yanılıp üzülmenizi engellemek için söylüyorum.
Günaydın kızlarrrrrrr nazlı hangi ilçede oturuyosan o ilçenn devlet hastanesinin sitesinden öğlenden sonra bakabilirsin tatlımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?