Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben 6 aydır bebiş istiyorum .. bu ay adet oldum die çalışmalara tekrar başladık ama bu pembe kan ve baş dönmesi korkuttu beni .. en iisi akşam eve gidince bi test yapmam :97:

bence yarın sabah yap canım,tansiyonunu da ölçtür,düşmüş olabilir,düşmüşse tuzlu ayran iç,sonra da şekerli bişeyler ye,düzelir

bence yarın sabah yap canım,tansiyonunu da ölçtür,düşmüş olabilir,düşmüşse tuzlu ayran iç,sonra da şekerli bişeyler ye,düzelir

şimdi ben bu şüpheyle yarın sabahı bekleyemem ki hatta evde birsürü test olmasına rağmen gidip eczaneden alıp yapsammı die düşünüom

hamile olabilrsin canım,inş. öyledir:79::79:

günaydın herkesee benim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?
Bilmiyorum ve yanıltmak istemiuyorum ama adete 10 gün kala adet olacakmış gibi ağrıyosa o genelde gebelik oluyor.Şuan bende de var bu.tecrübeyle sabit,adetten 10 gün önce sancı olmaz.Dilerimde öyledir...

iiyiy sayılırm kendi adıma cnm sen nasılsın?

bende iyiyim canım, sende çok ciddi ve değişik belirtiler var ya.Yok yok bu ay var sende gzel haberler :)

günaydın herkesee benim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?

korunmasız ilşkiden 2-3 gün sonra başlayabiliyo belirtiler,umarım hepimiz hamişizdir:79::79:

Günaydın kızlarrrrrrr nazlı hangi ilçede oturuyosan o ilçenn devlet hastanesinin sitesinden öğlenden sonra bakabilirsin tatlımmmmmm

yap o zaman canım,ailende üstüne gören var mı peki

bu olayı aslında geçmişte hemen hemen tüm kadınlar yaşamış, bende annemeden geçen ay öğrendim.Annelerimiz gebeliklerini 2.-3. aylarında öğrenmişler, hafif kanamaları adet sanmışlar.Yani annemin demesi şu ki, bu madem ırsi bi olay, bi çok kadın(biz yaşlarda) üstüne görebilir, demişti.Bilgilerinize...

walla dün akşama kadar halen acabamı diodum kendi kendime.. ama göğsüm öle olunca dedim sanrım kesin gelio diye.. ama yinede üzülmemek için belkide demekten geri alamıorum kendimi..inşş hepimiz güzel haberler veririz..

test yapacaklara uyarı, forumda da birkaç yerde okudum bebe time diye pembe bir test var resmen en dandik test. ben yapmıştım damlattıktan sonra gözlerime inanamadım daha 10 sn geçti T bölgesinde çizgi çıktı. yakından bi baktım ki o bant kaymıs aslında o C imiş. yanılıp üzülmenizi engellemek için söylüyorum.

benim idrar örneğimi inceleyen doktor sende üstüne görecek bir durum yok,yumurtaların düzenli üretiliyo ve 2 tane,herbiri de % 100 lük kalitede,üstüne görme ihtimalini kaldırdım kendimde onun için,çünkü daha önce gününden erken gelen yoğun adet kanamasıyla düşük yaptığımda üstüne gördüm sanmıştım

korunmasız ilşkiden 2-3 gün sonra başlayabiliyo belirtiler,umarım hepimiz hamişizdir:79::79:
Ayy inşallah yaaa hadi bakalım kısmet Sağolun yorumlarınız için . Bu arada hamile iken peki adet dönemleri zamanı yaklaşınca da ağrı hissediliyor mu? hamile bayanlardan buna da cevap alsam? Benim adetlerim çok sancılı oluyor çünkü mutlaka ilaç alırdım ağrı kesici. Hamileyken de yaşanır mı?

Sağol canım uyarın için böyle bilgileri paylaşmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…