Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sabah erkenden dr kapısındaydım. Durumu anlatınca ultrasona falan sokmadan direk kan tahlili istedi. Nasıl bişey bu ya?

Nazlı ne sordun canım bildiğimiz bir şeyse cevap verelim? Yeni girdim geride kalmş baya sanırım?

bencede kesi,n gibi ama belki demek gerek, üsran yaşamamak adna...
canım sen nasıl yaptırdın bu testleri? kendin mi istedin ?
evet canım adte dönemleri yaklaştığında ağrı hissediyosun, arkadaşlarım demişti.Kendimde hissetmiştim ama sadece 1 ay..
Sabah erkenden dr kapısındaydım. Durumu anlatınca ultrasona falan sokmadan direk kan tahlili istedi. Nasıl bişey bu ya?

hadi bakalım hayır olsun inş...

cnm benim ultrasında görünmeyebilir.. öncelikle kandaki durumna bakacaktır.. duruma göre ultrasonla muayene edecektir.. ne zaman çıkcakmış sonucun?

canm yaşanıyo ben yaşadım adet günüme 4 gün kala adet sancısı yaşadım ve ara ara hafif hafi oluyo normal yani canm

test yaptımmm ve negatiff .. neyse mart sınavına çalışıom ben zatiiii

nasıl gidiyor hamilelik yeni annemiz? umarim rahatsızlıkların yoktur. neler yiyor içiyorsun?
şimdilik bi sorun yok çok şükür herşey normal beslenme konusunda ben pek öyle teferruata bakmam normalde ne yiyosam onu yiyoum tabi bazı besinlerden uzak duruyorum çiğ et çiğ sosis salam çay nescafe kola bunlardan uzak duruyorum

sinirlerim bozuldu kızlar gözlerim doldu resmen... biz burda aman bebişim söle böle derken.. milletin libdaya hali harab ya.. şimdi hürriyette gemiye binenlerin resimler.. mahşer yeri gibi. o çocuklar.. insanlar evlerini bıraktılar ya..

gelecek bize ne getircek bilmioruz ve o geleceğe bir can getirmek istiyoruz ne kadar çelişkili ve aslında bencilce bir kavram bana göre ama yinede doğa kanunu bu istiyoruz işte..

canm ultrasonda çıkmaz ben 4+3 de gittim vajinal ultrasonda bile görünmedi en sağlıklı 6. haftaya kadar kan testi veriyo canm

Ya ama benim durumlar biraz karışık. Yani en son 3 şubatta adet oldum. Bi dahaki adetim 2 mart. Lakin dün gün boyu böyle pembe ve kahverengi kanamam oldu. Daha önce böyle birşey olmamıştı. Ve ben bu ay gebeliğin olamayacağını biliyorum çünkü çalışma yapmadık. Geçen aydandır diye dün evde test yaptım. Negatif. Ben de başka bişey var o zaman diye gittim doktora. O da direk kan tahlili istedi. Hadi hayırlısı bakalım.

kuruntu yapmayayım hamile değilim ama ben çay kahve içiyorum. bu bir sıkıntı yaratıyor mu eger varsa ogrenmeden önce? rezene ıhlamur filan da içiyorum ama türk kahvesi neskafe de içiyorum birer fincan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…