- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
tatlım sağol sende olmasan bana cevap veren yokmuş yha
bi daha kimseye bende bişey yazmıycam
bencede kesi,n gibi ama belki demek gerek, üsran yaşamamak adna...walla dün akşama kadar halen acabamı diodum kendi kendime.. ama göğsüm öle olunca dedim sanrım kesin gelio diye.. ama yinede üzülmemek için belkide demekten geri alamıorum kendimi..inşş hepimiz güzel haberler veririz..
canım sen nasıl yaptırdın bu testleri? kendin mi istedin ?benim idrar örneğimi inceleyen doktor sende üstüne görecek bir durum yok,yumurtaların düzenli üretiliyo ve 2 tane,herbiri de % 100 lük kalitede,üstüne görme ihtimalini kaldırdım kendimde onun için,çünkü daha önce gününden erken gelen yoğun adet kanamasıyla düşük yaptığımda üstüne gördüm sanmıştım
evet canım adte dönemleri yaklaştığında ağrı hissediyosun, arkadaşlarım demişti.Kendimde hissetmiştim ama sadece 1 ay..Ayy inşallah yaaa hadi bakalım kısmetSağolun yorumlarınız için . Bu arada hamile iken peki adet dönemleri zamanı yaklaşınca da ağrı hissediliyor mu? hamile bayanlardan buna da cevap alsam? Benim adetlerim çok sancılı oluyor çünkü mutlaka ilaç alırdım ağrı kesici. Hamileyken de yaşanır mı?
Sabah erkenden dr kapısındaydım. Durumu anlatınca ultrasona falan sokmadan direk kan tahlili istedi. Nasıl bişey bu ya?
Sabah erkenden dr kapısındaydım. Durumu anlatınca ultrasona falan sokmadan direk kan tahlili istedi. Nasıl bişey bu ya?
canm benim bildiğim herşeye tabisi cvp yazarım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canm arkadaşımm :76:tatlım sağol sende olmasan bana cevap veren yokmuş yha
canm benim bildiğim herşeye tabisi cvp yazarım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canm arkadaşımm :76:tatlım sağol sende olmasan bana cevap veren yokmuş yha
canm yaşanıyo ben yaşadım adet günüme 4 gün kala adet sancısı yaşadım ve ara ara hafif hafi oluyo normal yani canmAyy inşallah yaaa hadi bakalım kısmetSağolun yorumlarınız için . Bu arada hamile iken peki adet dönemleri zamanı yaklaşınca da ağrı hissediliyor mu? hamile bayanlardan buna da cevap alsam? Benim adetlerim çok sancılı oluyor çünkü mutlaka ilaç alırdım ağrı kesici. Hamileyken de yaşanır mı?
canm ultrasonda çıkmaz ben 4+3 de gittim vajinal ultrasonda bile görünmedi en sağlıklı 6. haftaya kadar kan testi veriyo canmSabah erkenden dr kapısındaydım. Durumu anlatınca ultrasona falan sokmadan direk kan tahlili istedi. Nasıl bişey bu ya?
benim idrar örneğimi inceleyen doktor sende üstüne görecek bir durum yok,yumurtaların düzenli üretiliyo ve 2 tane,herbiri de % 100 lük kalitede,üstüne görme ihtimalini kaldırdım kendimde onun için,çünkü daha önce gününden erken gelen yoğun adet kanamasıyla düşük yaptığımda üstüne gördüm sanmıştım
canm ultrasonda çıkmaz ben 4+3 de gittim vajinal ultrasonda bile görünmedi en sağlıklı 6. haftaya kadar kan testi veriyo canm
bencede kesi,n gibi ama belki demek gerek, üsran yaşamamak adna...
canım sen nasıl yaptırdın bu testleri? kendin mi istedin ?
yok canım kocam askeriyede inceletmiş idrar örneğimi,onların cihazları çok gelişmiş,idrar örneğinden hamilemisin,değilsen kaç tane yumurta üretmişsin,hangi gün adet olcan,kadınlık hormonun nasıl,aktif mi,yumurtalar sağlıklı mı vs..herşeyi anlıyolar
cnm benim ultrasında görünmeyebilir.. öncelikle kandaki durumna bakacaktır.. duruma göre ultrasonla muayene edecektir.. ne zaman çıkcakmış sonucun?
şimdilik bi sorun yok çok şükür herşey normal beslenme konusunda ben pek öyle teferruata bakmam normalde ne yiyosam onu yiyoum tabi bazı besinlerden uzak duruyorum çiğ et çiğ sosis salam çay nescafe kola bunlardan uzak duruyorumnasıl gidiyor hamilelik yeni annemiz? umarim rahatsızlıkların yoktur. neler yiyor içiyorsun?
canm yaşanıyo ben yaşadım adet günüme 4 gün kala adet sancısı yaşadım ve ara ara hafif hafi oluyo normal yani canm
canm ultrasonda çıkmaz ben 4+3 de gittim vajinal ultrasonda bile görünmedi en sağlıklı 6. haftaya kadar kan testi veriyo canm
şimdilik bi sorun yok çok şükür herşey normal beslenme konusunda ben pek öyle teferruata bakmam normalde ne yiyosam onu yiyoum tabi bazı besinlerden uzak duruyorum çiğ et çiğ sosis salam çay nescafe kola bunlardan uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?