Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kuruntu yapmayayım hamile değilim ama ben çay kahve içiyorum. bu bir sıkıntı yaratıyor mu eger varsa ogrenmeden önce? rezene ıhlamur filan da içiyorum ama türk kahvesi neskafe de içiyorum birer fincan.

walla ben korka korka sabahları 1 fincan çay içiyorum başka hiçbişi içmiyorum.. soda yeşilçay.. suuu keçi sütü bunları içiyorum..

ama dün çook uzun bir aradan sonra türk kahvesi içtim çünkü fal baktırmam lazımdı..onunda yarısını döktüm.. haftasounu 1 veya 1 tane salam yiyorum varsa.. ablam ilk gebeliğinde dr. sormuştu bişi olurmu diye dr da dem,ş hergün 1 kilo yemiosun ya.. haftasonları 1-2 taneden bişi olmaz.. 10 yaşında bir oğlu 5 yaşında da kızı var..

can yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin bebeğin yerleştiyse ondan olabilir o kanama

eşin askeriyede çalışıyo sanırım? Benim eşimde askeriyede.Sivil devlette nazlılar dr.lar, o yüzden sordum.Gerçi artık asker hastanelerine herkes girebiliyo ki bende eşimden yararlanamadığım halde girdim.Bende hamileyken asker hastnesinde kontrole gitmiştim ne ilgilendiler ne ilgisizdiler.eğer birkaç ay olmazsa bebek, bende isterim doğurganlık durumum nedir?
maalesef canım hayat bu işte, bi yanda mutluluk bi yanda hüzün.Gelecek ne getirecek ilemesekte istiyoruz işte.Bende geçen gün bi haberden etkilenmiştim.bebek anne ve babasını trafik kazasında kaybediyodu.Belki bizlerde de son böyle olacak demiştim.Rabbim hayırlısını nasip etsin inş bebeklerimizle beraber mutlu ömürler nasip olsun...
kuruntu yapmayayım hamile değilim ama ben çay kahve içiyorum. bu bir sıkıntı yaratıyor mu eger varsa ogrenmeden önce? rezene ıhlamur filan da içiyorum ama türk kahvesi neskafe de içiyorum birer fincan.
yok yok meraklanma :) bende çok korkmuştum dr.a sorduğumda günde 3 bardağa kadar normal dedi.Ama bişey sormadım toplam 3 bardak mı ayrı ayrı 3 bardak mı :)
İnşallahh Allah isteyen herkese versin sağlıklı sıhatli tatlı bebişler

aminnnn

canm bitki çayları düşüğe sebep oluyo o yüzden içeriğini bilmediğin bitki çaylarını içme ıhlamur iç o iyi ama rezene falan bişi diyemem nescafe ve çay hamile olduğunu öğrenene kadar arada iç ama öğrendikten sonra içme

kızlar bende hala regli olmadım adet tarihimi 5 gün geçti ve test negatif cumartesi gününe doktordan randevu aldım kontrole gidicem kısmetse

merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz.ben 3 subatta adet gordum ve 2 martta adet tarihim ve bende bazi belirtiler var goysumde bugun bi sizi var dunde midem bulandi akintimda sanki fazlalasma var cunku bende hep akinti vardi sirt agrisi da var bugun idrar testi yaptim bisey cikmadi

Cerencim çok özür dileuyerek sorcam, ilişki durumu 1 kere bile mi olmadı? Eğer hiç olmadan olduysa bu belirtiler cidden entersan, yada belki adet gününe yakın bi gebelikte olmuş olabilier.Teste çok güvenme benim arkadaşım 4 günlük gecikmede negatif gördü.İnş bebktir bu yaa

kızlar tünaydın

adetime 5 gün var daha ama dün akşam sabırsızlıkla test yaptım ve doğal olarak negatif çıktı.bu ayda olmazsa artık mart ayı için doktora gitmeye başlıyorum. ankarada varmı iyi bir doktor tanıdığınız.eşimle karar aldık 9 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz hala bir başarı hikayesi oluşturamadık normalde ben muayene oldum ama eşim olmamıştı bende herhangi bir sorun yok gözüküyordu. bakalım hafta sonu ilk eşim gözükecek eğer şuan hamileysem süpriz olacak, değilsemde erkenden başlamız olca tedaviye...

kızlar bende hala regli olmadım adet tarihimi 5 gün geçti ve test negatif cumartesi gününe doktordan randevu aldım kontrole gidicem kısmetse

psikolojikte olabilir cnm ama tabiki dr. git muayane ol.. güzel güzel aklındaki soruları sor.. ben temiz çıkcağına inanıyorum. hayırlısı olsun inşş..

idrar testiiçin çok erken cnm... beklemeye devam et.. şikayetlerin devam ederse 3 martta tkr test yap bence. en azından 1 gün geçsin adetinden ..

cnm şu forumda ankarada olan birini görmek kardeşimi görmek gibi bişi oldu walla.. canım ben geçen ay kimyasal yaşadım.. istedimki bir dr,a giddip hem o takip etsin ve hastanede olsun muayananede değil... çok araştırdım.. ben özele gidiyorum özel sigortam var diye.. medicana da türkan hanıma gittim.. çok memnun kaldım. anlatılanlar kadar var cnm..

cnm şu forumda ankarada olan birini görmek kardeşimi görmek gibi bişi oldu walla.. canım ben geçen ay kimyasal yaşadım.. istedimki bir dr,a giddip hem o takip etsin ve hastanede olsun muayananede değil... çok araştırdım.. ben özele gidiyorum özel sigortam var diye.. medicana da türkan hanıma gittim.. çok memnun kaldım. anlatılanlar kadar var cnm..[/QUOTE]

bizimde özel sigortamız var gidebiliriz sanırım sürekli böle psikolojik düşüncelere gireceğimize sorunu dipten çözmek en iyisi olcak sanırım :)

ankarada yaşayan başka kimse yokmu? sen neresindesin?

Ya biraz utandım şimdi. Çok açık olacak ama ben geçen ay adet olunca bu ay nedense çalışmalara ara vermek istedim. Yani her ay beklemek ve acaba demek yormuştu biraz beni. O yüzden. İlişki oldu tabi ama içime boşalmadı eşim. Yani bu durumda bu ay gebe kalmış olamam değil mi?
Ben de adete yakın kalmış olabilirim diye düşünüyorum. İnşallah öyledir ya. :) İnşallah vardır bebişim. :)

bizimde özel sigortamız var gidebiliriz sanırım sürekli böle psikolojik düşüncelere gireceğimize sorunu dipten çözmek en iyisi olcak sanırım :)

ankarada yaşayan başka kimse yokmu? sen neresindesin?[/QUOTE]

YOK ANACIM .. AĞIRLIKLI BURSA, İZMİR, İSTANBUL FORUMDAKİLER:) BEN ERYAMANDA OTURUYORUM CİNNAHTA ÇALIŞIYORUM CNM.. SEN?

günaydın kızlarrr
sabah dayanamadım yine test yaptım,adetime 4 gün falan var,lekelenmeler bitti belki çıkar dedim fakat negatif
ancak bişey dikkatimi çekti negatif kısmındaki çizgi nasıl kırmızıysa,pozitif olucak tarafta çıkan çizgide bembeyaz..testin kalan kısımdaki rengi uçuk pembesi malum renk...
burasının bariz beyaz olması normalmi?acaba benmi daha önce dikkat etmedim,her yaptığımdamı böyleydi??

canım normalde c (control) çizgisi kırmızı çubuk çıkar.. Negatif ise t (test) çizgisi hiç çıkmaz... Ama senin testin farklımı bilemem canım..

YOK ANACIM .. AĞIRLIKLI BURSA, İZMİR, İSTANBUL FORUMDAKİLER:) BEN ERYAMANDA OTURUYORUM CİNNAHTA ÇALIŞIYORUM CNM.. SEN?[/QUOTE]

valla evlenmeden önce bende eryamanda oturuyordum ama demetteyim şimdi...kızılayda iş yerimde:)

YOK ANACIM .. AĞIRLIKLI BURSA, İZMİR, İSTANBUL FORUMDAKİLER:) BEN ERYAMANDA OTURUYORUM CİNNAHTA ÇALIŞIYORUM CNM.. SEN?

valla evlenmeden önce bende eryamanda oturuyordum ama demetteyim şimdi...kızılayda iş yerimde:)[/QUOTE]

HOŞGELDİN O ZAMAN SENDE CNM :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…