canım normalde c (control) çizgisi kırmızı çubuk çıkar.. Negatif ise t (test) çizgisi hiç çıkmaz... Ama senin testin farklımı bilemem canım..
kızlar bugun altıncı gunum hala olmadım sabah test yaptım negatif normalde en fazla 5 gun gecıkmem olurdu artık bilemiyorum beklesemmi daha yoksa dr mı gıtsem:26:
Kızlar ben çıkacağım birazdan tekrar doktora. İnşallah bebişim vardır da başka bişey değildir bu kanama. Bana dua edin nolur. Acayip stresliyim. Bu ayı sakin geçireyim dedim yine stres. :))
Kızlar ben çıkacağım birazdan tekrar doktora. İnşallah bebişim vardır da başka bişey değildir bu kanama. Bana dua edin nolur. Acayip stresliyim. Bu ayı sakin geçireyim dedim yine stres. :))
hahaah canm daha çok erken ya zaten varsa çıkmaz kiiiiaaaa söylemeyi unttum handecim escim ben size hamile hissetmiyorum kendimi dedim dimi. Akşam test yaptım negatif çıktı. Ohhhh canıma değsin
Aslında bebek çok istiyorum ama doktor bana hamile kalma bu ay dedi ya, tırsıntı oldum.
git hayatım doktora en azından bi düzene binsin adetlerin, hemde bebek olması daha kolay olur :89:
hahaah canm daha çok erken ya zaten varsa çıkmaz kiiii
bence güzel bi yöntem krize girmiyosun aynı ben dimiiolsun işte yok =) önemli olan bu. Bi panikle bebek beklemiycem işte. Ne umudum var bu aydan nede başka bişi. işte lafın özü bu ay hamiş değilimmmm :84::84::84:
Kendimi nasıl güzel kandırık yapıyorum ama en azından umutlanmıyorum ya o güzel
bence güzel bi yöntem krize girmiyosun aynı ben dimii
dimi yani hiç kafaya takmadm bunu en iyi sen bilirsinnya aynı sen.
Gözüm seyirdi hamilemiyim?
Kaşım oynadı hamilemiyim?
Göbeğim titredi hamilemiyim.?
Ayağım uyuştu hamilemiyim?
hahahahahahahahah
dimi yani hiç kafaya takmadm bunu en iyi sen bilirsinn
ya aynı sen.
Gözüm seyirdi hamilemiyim?
Kaşım oynadı hamilemiyim?
Göbeğim titredi hamilemiyim.?
Ayağım uyuştu hamilemiyim?
hahahahahahahahah
bu arada hamilelik belirtisi falan demiyorum kızlar, hamile değilimde
Yumurtalama günümden bu yana kasıklarım sancılanıyo ve çok akıntım var, hep kahverengi gibi.
Neden böyle oldu acaba fikri olann varmı?:94:
sağol canm arkadaşımmm desteğin hep var farkındayım canmmben sana o testi erkenden yaptırmasaydım kafayı yicektin belirti diye
ama hissettim senin hamile olduğunu arkadaşım ya, sana en başından beri hep hamilesin diyodum.
İçimdeki ses hep erkek diyo ama inşallah oğluşunda olur bitanem
canm acaba enfeksiyon mu kaptın yoksa bebiş mi var çünkü bu ay benimde çok akıntım oldu biliyosunnbu arada hamilelik belirtisi falan demiyorum kızlar, hamile değilimde
Yumurtalama günümden bu yana kasıklarım sancılanıyo ve çok akıntım var, hep kahverengi gibi.
Neden böyle oldu acaba fikri olann varmı?:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?