Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canm arkadaşımmm desteğin hep var farkındayım canmm

hadi bakalım annesi 5+2 oldunuz bide pıt pıtları duyun şimdi
kuzum bu arada ben hamiş kalınca pıt pıtları duyana kadar progestan kullanıcakmışım ya, ondan korktum biliyomusun Uyku falan yapıyomuş ya zaten bebek de uyku yapıyo. Uyurum heralde

canm acaba enfeksiyon mu kaptın yoksa bebiş mi var çünkü bu ay benimde çok akıntım oldu biliyosunn

hiç enfeksiyon olucağını düşünmüyorum tatlım. Hani insan kendini bilir ya, enfeksiyon falan olduğunda böyle içten içten kaşınır gibi olur yanar falan enfeksiyon değil ama şuan mesela sol kasığım nasıl sancılanıyo. Resmen ağrıyo. Kısmet bebişi bu ay beklemiyorum cidden ama ne olduğunuda bilmiyorum. Tahlil sonuçlarım çıkınca doktora onu da söylerim bi. Koyu sarı gibi akıntım var hep. Sürekli günlük ped kullanıyorum yani. :26:

o uyku yok mu var ya gözlerimi zor açık tutuyorum işte evdede tv izlerken bi bakmışın uyumuşum progestan ne için kullanılıyo canm evet bugün 5+2 yiz dr mart 7 de gidicez ama artık rahatım stres yok hayatımda

günaydın herkesee benim adete daha 10 gün var ancak dün akşam saatlerinde sanki adet sancısı gibi karnım ve belim öyle bir ağrıdı ki anlatamam hamilelik öncesi sancı oluyor mu?

Benimde daha 16 günüm var önce sag kasigim sonrada sol kasigimda bir agri oldu acaba neydi bende anlamadim.

canm bebiş yolda olabilir çünkü akıntı koyu sarı oluyo bende hala var yıkamaktan gına geldi ben çok çabuk rahatsız oluyorum akıntıdan sürekli yıkyorumm

canım progestanı hani düşmesin falan diye vericek heralde öyle dedi bilmiyorumki
aman bebekim olsunda o zaman düşünürüm onuda

bizimde özel sigortamız var gidebiliriz sanırım sürekli böle psikolojik düşüncelere gireceğimize sorunu dipten çözmek en iyisi olcak sanırım :)

ankarada yaşayan başka kimse yokmu? sen neresindesin?[/QUOTE]

YOK ANACIM .. AĞIRLIKLI BURSA, İZMİR, İSTANBUL FORUMDAKİLER:) BEN ERYAMANDA OTURUYORUM CİNNAHTA ÇALIŞIYORUM CNM.. SEN?

valla evlenmeden önce bende eryamanda oturuyordum ama demetteyim şimdi...kızılayda iş yerimde:)[/QUOTE]

Kızlar ben de Ankaradayım Ben de Kızılayda çalışıyorum mutlu oldum, dediğiniz gibi hep İstanbul. Bu arada Dikmende 29 mayıs hastanesinde Nesrin Fener varmış doktor onunla ilgili olumlu yorumlar okudum ben oraya gideceğim olursa

Nazlıcım neden ilaç kullanman gerek bi de doktorun neden bu ay hamile kalma dedi?
Benimde daha 16 günüm var önce sag kasigim sonrada sol kasigimda bir agri oldu acaba neydi bende anlamadim.
Sinemcim bana yapılan yorumlarda hamilelik belirtisi olabilir diyor arkadaşlar bekleyip görelim canımİnşallah

bizimde özel sigortamız var gidebiliriz sanırım sürekli böle psikolojik düşüncelere gireceğimize sorunu dipten çözmek en iyisi olcak sanırım :)

ankarada yaşayan başka kimse yokmu? sen neresindesin?

valla evlenmeden önce bende eryamanda oturuyordum ama demetteyim şimdi...kızılayda iş yerimde:)[/QUOTE]

Kızlar ben de Ankaradayım Ben de Kızılayda çalışıyorum mutlu oldum, dediğiniz gibi hep İstanbul. Bu arada Dikmende 29 mayıs hastanesinde Nesrin Fener varmış doktor onunla ilgili olumlu yorumlar okudum ben oraya gideceğim olursa

Nazlıcım neden ilaç kullanman gerek bi de doktorun neden bu ay hamile kalma dedi?

Sinemcim bana yapılan yorumlarda hamilelik belirtisi olabilir diyor arkadaşlar bekleyip görelim canımİnşallah[/QUOTE]

Ay bebegim ins. öyledir hayirlisi olsun

bende ovulasyon testi aldim iste 2 kez yaptim silik cizgi cikti tabi biz bunu dikkate aldik simdi yine yaptim yine ayni cikti ama bu sefer ki biraz daha koyu oldu. normalde benim yumurtlama haftam bu hafta. 22 sinden 28ne kadar yaziyordu bakalim artikin

BAT :12.03.2011 de

Senin ?

Naber luxxor

Nailsin Nasil gidiyor ??

İyiyim canım sen nasılsın? Bi umutlanmalara başladık ya hayırlısı konu artık bebek beklemek olunca, ilgim hep buralara kaydı. Daha çok şey öğrenmeye çalıxşıyorum. annelikakademisi diye bi siteden da ücretsiz hamilelik ya da bebek kitabı veriyorlardı ordan da kitap aldım okuyorum araştırıyorum bolca. Ama burdaki tecrübelerden faydalanmak en güzeli:13: Senden ne var ne yok?

benim sonraki adetim normal şartlarda 3 mart. Ama ben hap kullanmadan önce düzensiz adet olabiliyordum genellikle. Şimdi de hapı bıraktığım için nasıl olur bilemiyorum. Yumurtlma testi nasıl bişi?

E AFERİM EN AKLI BAŞIMIZDA SEN VARDIN. SENİ KAYBETTİK. SEN Kİ BU KADAR MANTIKLISIN. ÇIKMAYCAĞINI BİLE BİLE TEST YAPTIN NEGATİF ÇIKTI.. BENCE SEN BİZİ DEĞİL KENDİNİ RAHATLATMAYA ÇALIŞIOSUN ŞEKERCİM:)

kızlar benim bugün 3.gün oldu gecikeli
sinirlerim bozuldu resmen yavru balığım öldü diye sabahtan beri ağlıyorum

CANIM BİR TEST YAPSAN ACABA NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN:)

bu arada hamilelik belirtisi falan demiyorum kızlar, hamile değilimde
Yumurtalama günümden bu yana kasıklarım sancılanıyo ve çok akıntım var, hep kahverengi gibi.
Neden böyle oldu acaba fikri olann varmı?:94:

VAR VAR BENİM BİR FİKRİM VAR.... SEN BİLİOSUN ONU:)

Evet gecen burada da duydum o kitabi acaba yurtdisina da yollarlar mi nasil olur ?

Icindeki bilgiler nasil iyi mi aciklayici mi ?

benim sonraki adetim normal şartlarda 3 mart. Ama ben hap kullanmadan önce düzensiz adet olabiliyordum genellikle. Şimdi de hapı bıraktığım için nasıl olur bilemiyorum. Yumurtlma testi nasıl bişi?

Canim ovulasyon testi kullan

Bende bu hafta aldim ve sali günü yapmaya basladim sende alsaydin keske bir dene derim ben ?

evet gecen burada da duydum o kitabi acaba yurtdisina da yollarlar mi nasil olur ?

ıcindeki bilgiler nasil iyi mi aciklayici mi ?

çok açıklacıyı ve çok güzel canım. Hatta ben dün şok oldum. Normal doğum anını çok yakından fotoğraflamışlar.. Tam baş geldiğinde.. çıktığında.. çevrildiğinde.. çok ama çok ilginçç yalnız bence o resimleri eşleriniz görmesin.. Dr larında dediği gibi.. Iğrenme olabilio sonrasında..

Bende iyiyim canim tsk. bende iste okula falan gidip geliyorum aynen devam hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…