E AFERİM EN AKLI BAŞIMIZDA SEN VARDIN. SENİ KAYBETTİK. SEN Kİ BU KADAR MANTIKLISIN. ÇIKMAYCAĞINI BİLE BİLE TEST YAPTIN NEGATİF ÇIKTI.. BENCE SEN BİZİ DEĞİL KENDİNİ RAHATLATMAYA ÇALIŞIOSUN ŞEKERCİM:)
VAR VAR BENİM BİR FİKRİM VAR....SEN BİLİOSUN ONU:)
HAYIRLISI OLSUN CNM.. ŞU ANKARA GURUBU BİR ARA GÖRÜŞELİM. KIZILAY ORTAK NOKTA SANIRIM:)
KIZLAR GÖBEK DELİĞİMİ İÇTEN BİRİ ÇEKİOO GERİO RESMEN.. AYRICA GÖĞÜSLERİMİN HE BİRİ DAMARI AYRI AYRI SANKİ LAV GİBİ.. YANIO İÇLERİ..
çok açıklacıyı ve çok güzel canım. Hatta ben dün şok oldum. Normal doğum anını çok yakından fotoğraflamışlar.. Tam baş geldiğinde.. çıktığında.. çevrildiğinde.. çok ama çok ilginçç yalnız bence o resimleri eşleriniz görmesin.. Dr larında dediği gibi.. Iğrenme olabilio sonrasında..
hayırlısı cam ya 4 gözle bekliyorum senn batııvallahi hiç umudum yok bu ay ya. Hani bilsem bile umudum yok cidden.
Evet tatlim bende okunuyu duymustum hatta Bosananlar dahi oluyormus.
Benim esimde benimle birlikte doguma girmek istiyor :)
hayırlısı cam ya 4 gözle bekliyorum senn batıı
Görüşelim canım ben de isterimHAYIRLISI OLSUN CNM.. ŞU ANKARA GURUBU BİR ARA GÖRÜŞELİM. KIZILAY ORTAK NOKTA SANIRIM:)
KIZLAR GÖBEK DELİĞİMİ İÇTEN BİRİ ÇEKİOO GERİO RESMEN.. AYRICA GÖĞÜSLERİMİN HE BİRİ DAMARI AYRI AYRI SANKİ LAV GİBİ.. YANIO İÇLERİ..
Evet gecen burada da duydum o kitabi acaba yurtdisina da yollarlar mi nasil olur ?
Icindeki bilgiler nasil iyi mi aciklayici mi ?
Canim ovulasyon testi kullan
Bende bu hafta aldim ve sali günü yapmaya basladim sende alsaydin keske bir dene derim ben ?
çok açıklacıyı ve çok güzel canım. Hatta ben dün şok oldum. Normal doğum anını çok yakından fotoğraflamışlar.. Tam baş geldiğinde.. çıktığında.. çevrildiğinde.. çok ama çok ilginçç yalnız bence o resimleri eşleriniz görmesin.. Dr larında dediği gibi.. Iğrenme olabilio sonrasında..
Benim eşim de elim kanasa bakamaz kendi diodu önce doğuma girerim ben de die ama dayanabilceini sanmambende eşime yalvarıyorum ama ben gelmem. Kapıda seni bırakır kaçarım diyo.
Nasıl ikna ederim acaba. İlk sen görücen falan desem yermi acaba?
hahayyyt aynı gebelik belirtileri bunlar canmmmmben hiç beklemiyorum vallahi. Biliyorum regl olucam sancım olucak
Karnımın altına nasıl kramp gibi sancı vuruyo sol kasığım fena ağrıyo. Aşırı gazım var. Ölüyorum zaten bide adet ağrısı ile uğraşmıyım.:44:
tatlım bende ankarada yaşıyorum doğduğum günden bu yana :)) ben çok dr bilmiyorum ama benim gittiğim 2 dr. Vardı.biri çağ hastanesinde erol beydi, tavsiye ederim çünkü hem çok güleç yüzlü hemde çok pozitif, bebeklerimizi aldırırken bile tebessüm ettirecek kadar iyiydi. Birde acropol hastanesinde bi bayan vardı adını hatırlayamıyorum ama kapalı o da güzelr yüzlü tatlı ve son aşamayada iyi sonuç almaya bekleyen bir dr.du.acropolun sitesinde ismi var bakmak istersen.çağ hastanesinde sevgi hanımda çok iyiymiş ama randevuları 1 ay dolu oluyor.ankarada yaşayan başka kimse yokmu? Sen neresindesin?
canım inş hamiş kalmışsındır.benimde ilk gebeliğimde sanırım boşalma yoktu, varsada yarım saat wc den çıkmamışımdır.bi arkadaşımdan çok iyi biliyorum o böyle hamile kalmıştı, akma olmamış.yalnız erkeklere güven olmaz belki de bi kısmı içine kaçmıştır ne dersinya biraz utandım şimdi. çok açık olacak ama ben geçen ay adet olunca bu ay nedense çalışmalara ara vermek istedim. Yani her ay beklemek ve acaba demek yormuştu biraz beni. O yüzden. Ilişki oldu tabi ama içime boşalmadı eşim. Yani bu durumda bu ay gebe kalmış olamam değil mi?
Ben de adete yakın kalmış olabilirim diye düşünüyorum. Inşallah öyledir ya. :) inşallah vardır bebişim. :)
tatlım ya karnımın altına kramp gibi giriyo ama hep sol kasığım ve çevresi acaba çokmu üşütttüm bu ay ya. Vallahi gaz sancısı kasık sancısı günlerdir ölüyorum ya
evet tatlim bende okunuyu duymustum hatta bosananlar dahi oluyormus.
Benim esimde benimle birlikte doguma girmek istiyor :)
sen var ya sen.. Hadi hayırlısı inşş canım.. Bişi demiyorum sana başka...
eşin doğuma girsin elini tutcak o tarafa zaten göstermiolar dr..lar ama bencede bilselerde görmesinler daha ii.. Etkilenmeleri çok yüksek çünkü..
hahayyyt aynı gebelik belirtileri bunlar canmmmm
slm arkadaslar bekledıgım gun bugundu ve guzel haberlerle geldım sızlere ultrasonda keseyı gordum ve ıcınde bebegım yavas yavas gelısıyor cok mutluyum haftaya cumu kalp atıslarını dınlıycez ınsallah 5+4.....
Canim senin adina cok sevindim allah kucagina almayi nassip etsin ins. saglikli bir sekilde dogar Bebegin Masallah.
Darisi bizlerin basina ins.
sen var ya sen.. Hadi hayırlısı inşş canım.. Bişi demiyorum sana başka...
eşin doğuma girsin elini tutcak o tarafa zaten göstermiolar dr..lar ama bencede bilselerde görmesinler daha ii.. Etkilenmeleri çok yüksek çünkü..
slm arkadaslar bekledıgım gun bugundu ve guzel haberlerle geldım sızlere ultrasonda keseyı gordum ve ıcınde bebegım yavas yavas gelısıyor cok mutluyum haftaya cumu kalp atıslarını dınlıycez ınsallah 5+4.....
ya benim eşimde girmek istiyoi, başlarda bende girmesini istiyorumda.Ama eşim çok hassastır etkilenir sağlıksal olaylardan ve bu da cinsel hayatımıza kadar yansır eminim.Eşime bunu anlatarak girme dediğimde bencede girmemem adımıza iyi olacak galiba dedi :) çok girmek isterse altta durma üstten elimi tut derim bende :))sen var ya sen.. Hadi hayırlısı inşş canım.. Bişi demiyorum sana başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?