Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tatlım ya karnımın altına kramp gibi giriyo ama hep sol kasığım ve çevresi acaba çokmu üşütttüm bu ay ya. Vallahi gaz sancısı kasık sancısı günlerdir ölüyorum ya

Evet tatlim bende okunuyu duymustum hatta Bosananlar dahi oluyormus.

Benim esimde benimle birlikte doguma girmek istiyor :)

Valla arkadaslar takmayin biraz herseyi oluruna bakin bu kadar cok takinca da olmaz yani

strese gerek yok rahat olun bence

hayırlısı cam ya 4 gözle bekliyorum senn batıı

ben hiç beklemiyorum vallahi. Biliyorum regl olucam sancım olucak
Karnımın altına nasıl kramp gibi sancı vuruyo sol kasığım fena ağrıyo. Aşırı gazım var. Ölüyorum zaten bide adet ağrısı ile uğraşmıyım.:44:

Görüşelim canım ben de isterim
Evet gecen burada da duydum o kitabi acaba yurtdisina da yollarlar mi nasil olur ?

Icindeki bilgiler nasil iyi mi aciklayici mi ?

Canim ovulasyon testi kullan

Bende bu hafta aldim ve sali günü yapmaya basladim sende alsaydin keske bir dene derim ben ?

Yani adetin düzensizse mi alınıyor? Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu?Nasıl yapıyorsun testi?

Ayyy evet yaa o görüntüler çok fecii beni bile soğuttu desem yeridir
bende eşime yalvarıyorum ama ben gelmem. Kapıda seni bırakır kaçarım diyo.
Nasıl ikna ederim acaba. İlk sen görücen falan desem yermi acaba?
Benim eşim de elim kanasa bakamaz kendi diodu önce doğuma girerim ben de die ama dayanabilceini sanmam

ankarada yaşayan başka kimse yokmu? Sen neresindesin?
tatlım bende ankarada yaşıyorum doğduğum günden bu yana :)) ben çok dr bilmiyorum ama benim gittiğim 2 dr. Vardı.biri çağ hastanesinde erol beydi, tavsiye ederim çünkü hem çok güleç yüzlü hemde çok pozitif, bebeklerimizi aldırırken bile tebessüm ettirecek kadar iyiydi. Birde acropol hastanesinde bi bayan vardı adını hatırlayamıyorum ama kapalı o da güzelr yüzlü tatlı ve son aşamayada iyi sonuç almaya bekleyen bir dr.du.acropolun sitesinde ismi var bakmak istersen.çağ hastanesinde sevgi hanımda çok iyiymiş ama randevuları 1 ay dolu oluyor.

Birde demetevler lina kadın sağlığını çok tavsiye ediyorlar ve beğeniyorlarmış.ama bence bu süreç sakin olmayı ve olumlu bakmayı gerektiren bir süreç olduğundan çağdan erol beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.ben hamile kalsamda kalmasamda ona gideceğim :)
canım inş hamiş kalmışsındır.benimde ilk gebeliğimde sanırım boşalma yoktu, varsada yarım saat wc den çıkmamışımdır.bi arkadaşımdan çok iyi biliyorum o böyle hamile kalmıştı, akma olmamış.yalnız erkeklere güven olmaz belki de bi kısmı içine kaçmıştır ne dersin

tatlım ya karnımın altına kramp gibi giriyo ama hep sol kasığım ve çevresi acaba çokmu üşütttüm bu ay ya. Vallahi gaz sancısı kasık sancısı günlerdir ölüyorum ya

sen var ya sen.. Hadi hayırlısı inşş canım.. Bişi demiyorum sana başka...

evet tatlim bende okunuyu duymustum hatta bosananlar dahi oluyormus.

Benim esimde benimle birlikte doguma girmek istiyor :)

eşin doğuma girsin elini tutcak o tarafa zaten göstermiolar dr..lar ama bencede bilselerde görmesinler daha ii.. Etkilenmeleri çok yüksek çünkü..

yok luxxor cum sadece yumurtlama günü Dogru tespit etmek icin kullaniliyor bu test 2 cizgi cikarsa 24 saat icinde iliskide bulunman gerekiyor.

Yumurtlama günu normalde 11. günden 18. güne kadarmis normalde internet sayfalarinda öyle yaziyor

kimide 9.günden baslanmali diyor spermler vucutta 2-ila 3 gün arasi kaldiklarindan yumurta ile karsilasabilmeleri acisindandan.

Evet canim öyle zaten göstermezler ki

Ama almanya da nasil bilmiyorum gösterebilirler burada belki onu tam bilemiyorum iste.

slm arkadaslar bekledıgım gun bugundu ve guzel haberlerle geldım sızlere ultrasonda keseyı gordum ve ıcınde bebegım yavas yavas gelısıyor cok mutluyum haftaya cumu kalp atıslarını dınlıycez ınsallah 5+4.....

hahayyyt aynı gebelik belirtileri bunlar canmmmm

değil yavru kuşum ya. Ben kendimi biliyorum.göğüslerim nadide sultan gibi olmalıydı, recep ivedik gibi yemek yiyo olmalıydım. Benim belirtiler bunlar. Böyle kıytırık gaz falan gibi belirtilerim olmaz benim
Acaba bi ağrı kesicimi içsem ya azıcık rahatlasam.

Canim senin adina cok sevindim allah kucagina almayi nassip etsin ins. saglikli bir sekilde dogar Bebegin Masallah.

Darisi bizlerin basina ins.

Ben cikiyorum kizlar hoscakalin kendinize iyi bakin

Görüsmek üzere hoscakalin

bye..........

Sizlere hos sohbetler..

:79::79::79::79:

kız vallahi billahi bebiş yok olmaz ben biliyorum ya. Benden iyimi bilicen :=)

canım çok şükür. Rabbim sağlıkla tek nefeste doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya benim eşimde girmek istiyoi, başlarda bende girmesini istiyorumda.Ama eşim çok hassastır etkilenir sağlıksal olaylardan ve bu da cinsel hayatımıza kadar yansır eminim.Eşime bunu anlatarak girme dediğimde bencede girmemem adımıza iyi olacak galiba dedi :) çok girmek isterse altta durma üstten elimi tut derim bende :))

hadi canım gözümüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…