yok luxxor cum sadece yumurtlama günü Dogru tespit etmek icin kullaniliyor bu test 2 cizgi cikarsa 24 saat icinde iliskide bulunman gerekiyor.
Yumurtlama günu normalde 11. günden 18. güne kadarmis normalde internet sayfalarinda öyle yaziyor
kimide 9.günden baslanmali diyor spermler vucutta 2-ila 3 gün arasi kaldiklarindan yumurta ile karsilasabilmeleri acisindandan.
slm arkadaslar bekledıgım gun bugundu ve guzel haberlerle geldım sızlere ultrasonda keseyı gordum ve ıcınde bebegım yavas yavas gelısıyor cok mutluyum haftaya cumu kalp atıslarını dınlıycez ınsallah 5+4.....
amiiiiinn insallah canım cok sagol ben herkese dua edıyorum allah butun ısteyen herkese nasıp etsın...
güle güle canım tekrar bekleriz :) bizim yazılarda bugün çoştu ama yinede bırakamadım burayı :)Ben cikiyorum kizlar hoscakalin kendinize iyi bakin
Görüsmek üzere hoscakalin
bye..........
Sizlere hos sohbetler..
:79::79::79::79:
güle güle canım tekrar bekleriz :) bizim yazılarda bugün çoştu ama yinede bırakamadım burayı :)
slm arkadaslar bekledıgım gun bugundu ve guzel haberlerle geldım sızlere ultrasonda keseyı gordum ve ıcınde bebegım yavas yavas gelısıyor cok mutluyum haftaya cumu kalp atıslarını dınlıycez ınsallah 5+4.....
cok sagolun arkadaslar valla cok mutluyum yerımde duramıyorum allah bu duyguyu sızlerde nasıp etsın ınsallah... ınsallah sınem hadı bakalım sendende guzel haberler beklıyoruz ınsallah hamılesındır...
değil yavru kuşum ya. Ben kendimi biliyorum.göğüslerim nadide sultan gibi olmalıydı, recep ivedik gibi yemek yiyo olmalıydım. Benim belirtiler bunlar. Böyle kıytırık gaz falan gibi belirtilerim olmaz benim
Acaba bi ağrı kesicimi içsem ya azıcık rahatlasam.
Ya benim eşimde girmek istiyoi, başlarda bende girmesini istiyorumda.ama eşim çok hassastır etkilenir sağlıksal olaylardan ve bu da cinsel hayatımıza kadar yansır eminim.eşime bunu anlatarak girme dediğimde bencede girmemem adımıza iyi olacak galiba dedi :) çok girmek isterse altta durma üstten elimi tut derim bende :))
zaten dr.lar. Aşağıdan baktırmıolarmış..girceksen başucunda uslu uslu elini tutcak.ama senin acı çekmene katlanırmı bilemem:)
hadi canım gözümüz aydın
bugün sigarayı bırakalı tam 1 ay oldu kızlar =)=)=)=)
ben size demiştim haftaya güzel haberler dökülecek yavaş yavaş diye. (kendi kendime de topicte yer etmeye çalıştım ama)
çok sevindim ayyil, Allah seni de bebeğini de sağlıkla birbirinize kavuşmanıza yardım etsin inşallah.
gözün aydın canm darısı benim başıma ayın 7 sinde gidicem darısı herkesin başına inşallah hepiniz için mendiller sallanırrr
hadi canım inş, hepi,miz sırayla deriz inş :)Tesekkürler canim dualarin icin ins.
bende 12.03. de size derim hamileyim diye...
gözün aydın canm darısı benim başıma ayın 7 sinde gidicem darısı herkesin başına inşallah hepiniz için mendiller sallanırrr
bugün sigarayı bırakalı tam 1 ay oldu kızlar =)=)=)=)
Anladım canım biraz netten de araştarıdım. Teşekkürler. artık bu ay adet olursam alır yaparım marttaLuxxor
Canim 5 adet olmasi gerekiyor normalde paketlerde adettin 9. günü yapmaya basla hergün ayni saatlerde ya sabah ya aksam yap. 2 saat öncesinden sivi icme cok fazla
hadi canım inş, hepi,miz sırayla deriz inş :)
6 Martta 3 güzel haber vermeyyi ümideyorum bende, ben, hande, nazlı :)))
Ya kızlar bu arada bi şey sorcam, biz karadenizliyiz, 6 martta da yöresel kurtuluş günü kutlamamız var.ee karadeniz oyunlarını tahmimn edersiniz az çok horonlar hızlıdır.benim horon tepmem lazım, ama hamileysem etkiler mi ki bilemiyorum? Hamil edeğilsemde ekibin hasında oynamazsam da dert olur içime ya.sıkıntı yaratır mı acaba ?
6 martta 3 güzel haber vermeyyi ümideyorum bende, ben, hande, nazlı :)))
ah canım inşş.. Yaa walla süper olur..
ya kızlar bu arada bi şey sorcam, biz karadenizliyiz, 6 martta da yöresel kurtuluş günü kutlamamız var.ee karadeniz oyunlarını tahmimn edersiniz az çok horonlar hızlıdır.benim horon tepmem lazım, ama hamileysem etkiler mi ki bilemiyorum? Hamil edeğilsemde ekibin hasında oynamazsam da dert olur içime ya.sıkıntı yaratır mı acaba ?
6 Martta 3 güzel haber vermeyyi ümideyorum bende, ben, hande, nazlı :)))
Ya kızlar bu arada bi şey sorcam, biz karadenizliyiz, 6 martta da yöresel kurtuluş günü kutlamamız var.ee karadeniz oyunlarını tahmimn edersiniz az çok horonlar hızlıdır.benim horon tepmem lazım, ama hamileysem etkiler mi ki bilemiyorum? Hamil edeğilsemde ekibin hasında oynamazsam da dert olur içime ya.sıkıntı yaratır mı acaba ?
ben oynama derim kuzucuk, yada hızlı oynanıcağı zaman çık sen oyundan. Allah korusun vallahi bişi olur sonra çok üzülürsün canım. Bu arada beni bu ayki listeden bile silin. Hamile olmadığım konusunda o kadar ısrarcıyım ben bu ay.
ben oynama derim kuzucuk, yada hızlı oynanıcağı zaman çık sen oyundan. Allah korusun vallahi bişi olur sonra çok üzülürsün canım. Bu arada beni bu ayki listeden bile silin. Hamile olmadığım konusunda o kadar ısrarcıyım ben bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?