Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hımm anladım peki bunu o 11. gün ile 18. gün arasında her gün mü yapıyorsun? Testi kaç gün ve ne şeklide uyguyuyorsun canım? Yine idrar yoluyla mı bakılıyor?

ayırlı uğurlu olsun ayyil neşen burdan bile hissediliyor:13: Allah analı babalı büyütsün

Ben cikiyorum kizlar hoscakalin kendinize iyi bakin

Görüsmek üzere hoscakalin

bye..........

Sizlere hos sohbetler..

:79::79::79::79:
güle güle canım tekrar bekleriz :) bizim yazılarda bugün çoştu ama yinede bırakamadım burayı :)

Luxxor

Canim 5 adet olmasi gerekiyor normalde paketlerde adettin 9. günü yapmaya basla hergün ayni saatlerde ya sabah ya aksam yap. 2 saat öncesinden sivi icme cok fazla

cok sagolun arkadaslar valla cok mutluyum yerımde duramıyorum allah bu duyguyu sızlerde nasıp etsın ınsallah... ınsallah sınem hadı bakalım sendende guzel haberler beklıyoruz ınsallah hamılesındır...

ben size demiştim haftaya güzel haberler dökülecek yavaş yavaş diye. (kendi kendime de topicte yer etmeye çalıştım ama)

çok sevindim ayyil, Allah seni de bebeğini de sağlıkla birbirinize kavuşmanıza yardım etsin inşallah.

cnm çok sevindim. Kucağına almak nasip olsun.. Darısı bizlerin başına inş.

her hamilelik birbirine benzemezmiş.. Olasılık zaten sadece.. Hayırlısı nazlıcım..

bugün sigarayı bırakalı tam 1 ay oldu kızlar =)=)=)=)

haydi bakalım devamı gelir inşş canım.. Ben 8 ayı bitirdim:)

gözün aydın canm darısı benim başıma ayın 7 sinde gidicem darısı herkesin başına inşallah hepiniz için mendiller sallanırrr

Tesekkürler canim dualarin icin ins.

bende 12.03. de size derim hamileyim diye...
hadi canım inş, hepi,miz sırayla deriz inş :)

6 Martta 3 güzel haber vermeyyi ümideyorum bende, ben, hande, nazlı :)))

Ya kızlar bu arada bi şey sorcam, biz karadenizliyiz, 6 martta da yöresel kurtuluş günü kutlamamız var.ee karadeniz oyunlarını tahmimn edersiniz az çok horonlar hızlıdır.benim horon tepmem lazım, ama hamileysem etkiler mi ki bilemiyorum? Hamil edeğilsemde ekibin hasında oynamazsam da dert olur içime ya.sıkıntı yaratır mı acaba ?

bugün sigarayı bırakalı tam 1 ay oldu kızlar =)=)=)=)

Ben de 2 aydır içmiyorum nazlıcım tebrikler:13:
Luxxor

Canim 5 adet olmasi gerekiyor normalde paketlerde adettin 9. günü yapmaya basla hergün ayni saatlerde ya sabah ya aksam yap. 2 saat öncesinden sivi icme cok fazla
Anladım canım biraz netten de araştarıdım. Teşekkürler. artık bu ay adet olursam alır yaparım martta

Biz de Gümüşhaneliyiz canım çok severim horon Ama sen riske atma eğer hamile isen sonrasında yaşayacağın acabalar daha çok strese sokar seni oturduğun yerden izle bence

bence oynama canım.. Oynadıklarına say.. Ne olur ne olmaz derim.. Ya da 5 inde test yap yoksa bişi oynarsın:)

ben oynama derim kuzucuk, yada hızlı oynanıcağı zaman çık sen oyundan. Allah korusun vallahi bişi olur sonra çok üzülürsün canım. Bu arada beni bu ayki listeden bile silin. Hamile olmadığım konusunda o kadar ısrarcıyım ben bu ay.

sen totem yapıosun ben anladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…