Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

es2006 sagol hadı bakalım sıra sende ınsallah guzel haberler alırsın sen ultrasonda gormusmuydun....
yok canm daha görmedim 4+3 de gittim daha çok küçük görünmez dedi dr 7 martta gidicem hem kalp atışı hemde keeyi görürüz dedi dr bugün 5+2 kese görünür ama beklicem ikisi bir arada olsun diye

hemşeri sayılırız :) evet sonra sıkıntı yaşarsan pişman olacağım kesin, oturmam gerkiyo sanırım.yYa otusam bile kendimi oturduğum yerden hırpalarım be ya :) Kadınlara göre fazla sert oynuyorum bbi de aksi gbi :) mesela benim yanıma hamiş kadınlar girmez, çocuğumu düşürcen diye :)
bence oynama canım.. Oynadıklarına say.. Ne olur ne olmaz derim.. Ya da 5 inde test yap yoksa bişi oynarsın:)
Oynadıklarıma saymam lazım haklısın :)) Riskli bi durum sonuçta, aslında test yapmayada niyetleniyorum ama 3. kez negatif görmek istemiyroum.Gerçi varsa öğrnmemde gerek, çünkü eşimle farklı şehirledeyiz ya ona göre yanıda söylerim, söyleyemezsem yolculuk yapamayacğıma göre 15 gün dişimi sıkmam lazım, ona da daynamam.Ben en iyisi test yapayım :)

ohhh valla ortalık halay meydanı gibi oldu. Kısmet olursa önümüzdeki 3 ay içinde benim mendilimide sallarsınız
inş canım inş, 3 aya kalmadan en yakın zamanda inş :)
Üzülmemek için oynamamak lazım :) Ki ilk tecrübe hüsandı, bunda da zaten dr. istirahat bile verebilir.Şimdi bide oynayıp riske atmayayım.Ama dediğin gibi en azından ağır oyunlara girip kendimi tatmin edeyim bari :)

aynen öle tatlış. Sen üzülme ben iş yaparken kıvıra kıvıra iş yapıyorum. Sizin yerinizede kıvırırım

bence otur izle horon çok hareketli bi oyun sonra pişman olacağına içinde kalsın daha iyiiii

yalnız bende bu ay hamişlik ihtimalimi her geçen gün kuvvetlendiyorum sanki, bel ağrım özellikle bu ihtimale yoğunlaştırıyo beni.Ama bide korkuyorum acaba kendi kendime mi belirti yaratıyorum? Kuzenimin hamiş haberine çok sevindim de acaba kendimi de öyle mi görmek istiyorum acaba diyorum ya? Ama inş kurgu değildir de gerçektir tüm bu belirtiler.Hüsrana uğramaktan korkuyorum galiba

Hamişlerimiz adetten 10 gün önce fiklan adet belirrtisi gibi şeyler yaşadı değil mi? Elimdeki tek tez bu.Adetten 10 gün önce sancılar sinyal veriyor, göğüsler şişiyor ve bel ağrısı belirgin oluyor ise onun sonucu gebelik oluyor galiba?

aynen öle tatlış. Sen üzülme ben iş yaparken kıvıra kıvıra iş yapıyorum. Sizin yerinizede kıvırırım
Bu benim için işkence olacak ama oturmak zorundayım hem nispet yapmasan kız
Gerçi yazın düğünlerimiz var, eğer ilk 3 ayı bitirdiğim döneme gelirse o zman horonun anasını ağlatırım, hafif hareketlerlede olsa:)))
bence otur izle horon çok hareketli bi oyun sonra pişman olacağına içinde kalsın daha iyiiii

bencede :) Sıkcam dişimi mecburen Şuan bile zor sıkıyorum dişimi, bi arkadaş anda bizim yörenin müziğini açmış ben ayaklarımla oturduğum yerden oynuyorum bile :))

canm gebelik belirtileri adete 10 15 gün kala başlıyo bel göğüs baş ve kasık ağrıları yoğun oluyo adet belirtisi ise adete 5 6 gün kala başlıyo benim öle ama tabi bu bünyeden bünyyeeye değişiyo umarım işine yarar bu bilgiler

bende şuan tamda bu belirtileri yaşıyorum, baş ağrısı hariç.normalde adetime 3-4 gün kala ağrısı başlar.Ama şimdi ise 3 gündr sancı hissediyorum.Zaten bunu da 2-3 gün evvel farkwttim benim ilk gebeliğimde de 10 -15 gün evvel sancılarım başlamıştı, o zaman bebek denemediğimizden bunu farketmmiştim, o zamnda demiştimki bu kadar erken ağrı mı olur diye.Şimdi anlıyorum ama inş psikolojik değildir.

aynen bendede öyle oluyor...ama bu sefer adet ertesi başladı herşey bu hafta çoştu ağrılarım..:)

inş canım hepimiz şu an aynı sıralamayı takip ediyoruz.inşş psikolojik değildir.. olmasın pls:)

kızlar ben söyledim yine söylemek istiyorum ve bütün kızlardan yorum bekliyorum;
ben hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum yada hamile olmak istediim için kendimi bunlara mı inandırıyorum,adet günüm geldi bu arada:18::18::18::18::18:

canm inşallah bebiştendir insan hissediyo aslında ama acaba diyo inşallah vardır bebişnnnn

canm inşallah vardır herşey bebişten dolayıdır müjdeli haberlerinizi bekliyoruz mart ayı en büyük patlamayı yaşıyacak bu topik

sonuç normal değerler
Kreatinin 0,64 0,4-1,2
Glukoz 75 70-105
Alt <6 0-55
Bun 16 25-42
tsh 1.3130 0,49-4,67
ast 12 5-34
serbest t4 1,09 0,7-1,49
serbest t3 3,28 1,71-3,71

açıklayabilicek biri varmı? :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…