yok canm daha görmedim 4+3 de gittim daha çok küçük görünmez dedi dr 7 martta gidicem hem kalp atışı hemde keeyi görürüz dedi dr bugün 5+2 kese görünür ama beklicem ikisi bir arada olsun diyees2006 sagol hadı bakalım sıra sende ınsallah guzel haberler alırsın sen ultrasonda gormusmuydun....
sen totem yapıosun ben anladım:)
hemşeri sayılırız :) evet sonra sıkıntı yaşarsan pişman olacağım kesin, oturmam gerkiyo sanırım.yYa otusam bile kendimi oturduğum yerden hırpalarım be ya :) Kadınlara göre fazla sert oynuyorum bbi de aksi gbi :) mesela benim yanıma hamiş kadınlar girmez, çocuğumu düşürcen diye :)Ben de 2 aydır içmiyorum nazlıcım tebrikler:13:
Anladım canım biraz netten de araştarıdım. Teşekkürler. artık bu ay adet olursam alır yaparım martta
Biz de Gümüşhaneliyiz canım çok severim horonAma sen riske atma eğer hamile isen sonrasında yaşayacağın acabalar daha çok strese sokar seni oturduğun yerden izle bence
Oynadıklarıma saymam lazım haklısın :)) Riskli bi durum sonuçta, aslında test yapmayada niyetleniyorum ama 3. kez negatif görmek istemiyroum.Gerçi varsa öğrnmemde gerek, çünkü eşimle farklı şehirledeyiz ya ona göre yanıda söylerim, söyleyemezsem yolculuk yapamayacğıma göre 15 gün dişimi sıkmam lazım, ona da daynamam.Ben en iyisi test yapayım :)bence oynama canım.. Oynadıklarına say.. Ne olur ne olmaz derim.. Ya da 5 inde test yap yoksa bişi oynarsın:)
inş canım inş, 3 aya kalmadan en yakın zamanda inş :)ohhh valla ortalık halay meydanı gibi oldu. Kısmet olursa önümüzdeki 3 ay içinde benim mendilimide sallarsınız
Üzülmemek için oynamamak lazım :) Ki ilk tecrübe hüsandı, bunda da zaten dr. istirahat bile verebilir.Şimdi bide oynayıp riske atmayayım.Ama dediğin gibi en azından ağır oyunlara girip kendimi tatmin edeyim bari :)ben oynama derim kuzucuk, yada hızlı oynanıcağı zaman çık sen oyundan. Allah korusun vallahi bişi olur sonra çok üzülürsün canım. Bu arada beni bu ayki listeden bile silin. Hamile olmadığım konusunda o kadar ısrarcıyım ben bu ay.
hemşeri sayılırız :) evet sonra sıkıntı yaşarsan pişman olacağım kesin, oturmam gerkiyo sanırım.yYa otusam bile kendimi oturduğum yerden hırpalarım be ya :) Kadınlara göre fazla sert oynuyorum bbi de aksi gbi :) mesela benim yanıma hamiş kadınlar girmez, çocuğumu düşürcen diye :)
Oynadıklarıma saymam lazım haklısın :)) Riskli bi durum sonuçta, aslında test yapmayada niyetleniyorum ama 3. kez negatif görmek istemiyroum.Gerçi varsa öğrnmemde gerek, çünkü eşimle farklı şehirledeyiz ya ona göre yanıda söylerim, söyleyemezsem yolculuk yapamayacğıma göre 15 gün dişimi sıkmam lazım, ona da daynamam.Ben en iyisi test yapayım :)
inş canım inş, 3 aya kalmadan en yakın zamanda inş :)
Üzülmemek için oynamamak lazım :) Ki ilk tecrübe hüsandı, bunda da zaten dr. istirahat bile verebilir.Şimdi bide oynayıp riske atmayayım.Ama dediğin gibi en azından ağır oyunlara girip kendimi tatmin edeyim bari :)
bence otur izle horon çok hareketli bi oyun sonra pişman olacağına içinde kalsın daha iyiiiihadi canım inş, hepi,miz sırayla deriz inş :)
6 Martta 3 güzel haber vermeyyi ümideyorum bende, ben, hande, nazlı :)))
Ya kızlar bu arada bi şey sorcam, biz karadenizliyiz, 6 martta da yöresel kurtuluş günü kutlamamız var.ee karadeniz oyunlarını tahmimn edersiniz az çok horonlar hızlıdır.benim horon tepmem lazım, ama hamileysem etkiler mi ki bilemiyorum? Hamil edeğilsemde ekibin hasında oynamazsam da dert olur içime ya.sıkıntı yaratır mı acaba ?
nazlıı baktın mı tahlil sonuçlarınaaaaaaaaabence otur izle horon çok hareketli bi oyun sonra pişman olacağına içinde kalsın daha iyiiii
Bu benim için işkence olacak ama oturmak zorundayımaynen öle tatlış. Sen üzülme ben iş yaparken kıvıra kıvıra iş yapıyorum. Sizin yerinizede kıvırırım
bence otur izle horon çok hareketli bi oyun sonra pişman olacağına içinde kalsın daha iyiiii
nazlıı baktın mı tahlil sonuçlarınaaaaaaaaa
canm gebelik belirtileri adete 10 15 gün kala başlıyo bel göğüs baş ve kasık ağrıları yoğun oluyo adet belirtisi ise adete 5 6 gün kala başlıyo benim öle ama tabi bu bünyeden bünyyeeye değişiyo umarım işine yarar bu bilgileryalnız bende bu ay hamişlik ihtimalimi her geçen gün kuvvetlendiyorum sanki, bel ağrım özellikle bu ihtimale yoğunlaştırıyo beni.Ama bide korkuyorum acaba kendi kendime mi belirti yaratıyorum? Kuzenimin hamiş haberine çok sevindim de acaba kendimi de öyle mi görmek istiyorum acaba diyorum ya? Ama inş kurgu değildir de gerçektir tüm bu belirtiler.Hüsrana uğramaktan korkuyorum galiba
Hamişlerimiz adetten 10 gün önce fiklan adet belirrtisi gibi şeyler yaşadı değil mi? Elimdeki tek tez bu.Adetten 10 gün önce sancılar sinyal veriyor, göğüsler şişiyor ve bel ağrısı belirgin oluyor ise onun sonucu gebelik oluyor galiba?
sen yinede bakkkk hadi bekliyoruzzzyoooo o kadar çok tahlil varki çıkmamıştır daha.
ayyy ne rahat biri oldum ben ya
sen yinede bakkkk hadi bekliyoruzzz
canm gebelik belirtileri adete 10 15 gün kala başlıyo bel göğüs baş ve kasık ağrıları yoğun oluyo adet belirtisi ise adete 5 6 gün kala başlıyo benim öle ama tabi bu bünyeden bünyyeeye değişiyo umarım işine yarar bu bilgiler
canm gebelik belirtileri adete 10 15 gün kala başlıyo bel göğüs baş ve kasık ağrıları yoğun oluyo adet belirtisi ise adete 5 6 gün kala başlıyo benim öle ama tabi bu bünyeden bünyyeeye değişiyo umarım işine yarar bu bilgiler
bende şuan tamda bu belirtileri yaşıyorum, baş ağrısı hariç.normalde adetime 3-4 gün kala ağrısı başlar.Ama şimdi ise 3 gündr sancı hissediyorum.Zaten bunu da 2-3 gün evvel farkwttim benim ilk gebeliğimde de 10 -15 gün evvel sancılarım başlamıştı, o zaman bebek denemediğimizden bunu farketmmiştim, o zamnda demiştimki bu kadar erken ağrı mı olur diye.Şimdi anlıyorum ama inş psikolojik değildir.
ah canm benim akşam bi daha dene kesin görürsün o zaman ben hep kendim bakıyorumhemogramın bir sürü şeyi var ve boş sonuçları gerisine gelmiş bişeyler ama hemogram çıkmamış galiba daha.ama anlamıyorumki sonuçlardan
canm inşallah bebiştendir insan hissediyo aslında ama acaba diyo inşallah vardır bebişnnnnbende şuan tamda bu belirtileri yaşıyorum, baş ağrısı hariç.normalde adetime 3-4 gün kala ağrısı başlar.Ama şimdi ise 3 gündr sancı hissediyorum.Zaten bunu da 2-3 gün evvel farkwttim benim ilk gebeliğimde de 10 -15 gün evvel sancılarım başlamıştı, o zaman bebek denemediğimizden bunu farketmmiştim, o zamnda demiştimki bu kadar erken ağrı mı olur diye.Şimdi anlıyorum ama inş psikolojik değildir.
ah canm benim akşam bi daha dene kesin görürsün o zaman ben hep kendim bakıyorum
canm inşallah vardır herşey bebişten dolayıdır müjdeli haberlerinizi bekliyoruz mart ayı en büyük patlamayı yaşıyacak bu topikaynen bendede öyle oluyor...ama bu sefer adet ertesi başladı herşey bu hafta çoştu ağrılarım..:)
inş canım hepimiz şu an aynı sıralamayı takip ediyoruz.inşş psikolojik değildir.. olmasın pls:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?