Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben geldim. Sonuç malesef negatif. Ve doktor gayet normal dedi. Bir hafta erken adet olabilirmişim. Diyorum adet olmadım, dün biraz kanamam oldu kesildi. Yok adet olacaksın dedi. Ben de iyi dedim. Çıktım. Ne diyim. Ama hiç adet olacakmış gibi bir durumum yok. Akıntım var ama beyaz. Gebelik olsaydı yerleşme kanamasından bir gün sonra çıkar mıydı ki kanda? Güya bu durumu sonuca vardırıp rahatlamak için gittim doktora. Offf... Neyse ya ben yine umursamayayım, normal karşılayayım. En iyisi bu sanırım. Dr adet olacaksın dedi ya. :))

walla canım o kısmından hepimiz şüpheliyiz.. ne kadr yok desekte psikolojik olmasından korkuyoruz tabiki.. ama senin madem adet günün geldi.. halen olmadıysan bir test al dene cnm...

canm inşallah vardır herşey bebişten dolayıdır müjdeli haberlerinizi bekliyoruz mart ayı en büyük patlamayı yaşıyacak bu topik

bencede mart ayı bomba gibi gelio:) inşş yaradanım..

biraz bekle canm hcg oranı ne çıktı

bi hemogram kaldı açıklanmayan o zamn.. E benim niye bebişim olmuyo o zaman ya

bana göre t3 ve t4 dü sanırım değelerin sınırda gibime geldi.. diğerleri normal.. trioid hormonu olaabilir bunlar.. ama tabi dr değilim bilemem ama aralıklardan sınırda gibi gözüküo geldi bana.. metebolizma çok hızlı çalışıyor olabilir işte..

İşte doktorunda bende şüphelendikleri bunlardı zaten tatlım.hemogram çıkarsa akşama kadar giderim kontrole

İşte doktorunda bende şüphelendikleri bunlardı zaten tatlım.hemogram çıkarsa akşama kadar giderim kontrole

hadi hayırlısı bizi de mutlaka haberdar et ama tatlım.. olmadı tel et bzane telefonda bağlayabiliolar iyi taraflarına gelirse.. dersin izin alamıyorum sonuçlarıma göre bişi derseniz izin almaya çalışayom diye ağla biraz:)

inş bebek vardır diyorum
inş canım hepimiz şu an aynı sıralamayı takip ediyoruz.inşş psikolojik değildir.. olmasın pls:)
ay canım ya in psikoljik değildir, dediğin gibide çoğumuzda da bu belirtiler var.İnş Mart ayı da güzel gelecek :)
canm inşallah bebiştendir insan hissediyo aslında ama acaba diyo inşallah vardır bebişnnnn
inş canım ya inş vardır, benim ve hepimizin..
Canım öncelikle kaptırmamak üzere bişey söyleyeyim, burdan okumuştum gebeliğini brkaç dr a gitmesine rağmen görememiş dr.lar, kız usanmadan gitmiş.Ve gebeymiş, dr. da gözleri kör mü anlamamışlar demiş :)

Kız ne uyanık çıktın he. Boşver o kadar önemli değil işte. Çıksın sonuçlarımın hepside bi.

Bilmiyorum ya. Ben de umutlanmak istemiyorum. Ama doktorun dediği gibi bir hafta önceden adet olduğumu da sanmıyorum. Olsa devam ederdi zaten. Bugün hiçbişey yok. Akıntım tamamen beyaz. Yani daha önce zaten hiç böyle bişey olmamıştı. Şu bir hafta bir geçsin bakalım. Adet olmazsam tekrar giderim artık. Sabırla beklemem lazım. Ya da en iyisi umursamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…