Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bencede canım, bekle bakalım.İnş bebiş vardır temennimiz bu :)
yok yok ben ümitliyim bu ay burdan çok hamile çıkacak
ayyy inş ya :)))
İnşallah... Çıksın artık ya. Bebiş ve hamiş dolsun bu topik artık.
bencede ya
vallahi bu ay çok hamiş olsunda erken belirti bulupta hamiş kalanlar topiği açıp ordan devam edelim.

valla eğer cidden hislerimiz doğru çıkarda hamiş olursak tebrik edeceğim hepimizi ayrı ayrı :))

o kadar gerginimki kızlar. Hep adet olcağıma yakın böyle oluyo. Bide başkalarına değil sadece eşime karşı gergin oluyorum nedense ya

mrb kizlar yailanlari okudum baya bende bi soru sormak istiyorum sizlere.benim 2yasinda bi oglum var onda yasadigim belirtileri buayda yasadim su an kayboldu en son adet tarihim 2subtatti normelde 1hafta önce gelirdi ama su an yok. bundan 10gün önce dis agrim gögüs agrim oldu ve kasiklarim.diger hamileliktede yasamistim.bide asiri sac dökülmesi yasiyorum.ama suan agrilarim kesildi gögüs ve kasik yani biraz var ama 10gün önceki gibi siddetli degil.bu arada korunuyoduk yani esim korunuyodu ama buay 2defa kaza oldu adetten 3gün sonra ve 1hafta sonra.sizce baska bi belirti daha olabilirmi.agzimda metalimsi bi tat yok yada ben anlamiyorum sigara ictigim icin.ayrica sigara icenler bu tadi nasil farkeder.suanda ssol kasigima ara ara batma oluyor.test yapsam cikarmiki.yanitlarsaniz sevinirim.

bide cok sivilcem cikti devamli biri bitiyor ucu cikmadan geciyor diger yerden cikiyor.sizce bunlar belirtimi.:26:

o kadar gerginimki kızlar. Hep adet olcağıma yakın böyle oluyo. Bide başkalarına değil sadece eşime karşı gergin oluyorum nedense ya

Ben de hep öyle olurum canım ya. Özellikle adete birkaç gün kala aşırı gergin. Hatta normal şeylere bile kızarak cevap veriyormuşum. Ben farketmiyorum gerçi. Eşim söylüyor. Anlaşıldı sen yine krizlerdesin diyor ya. :)) Tek farkettiğim oturup sinirden ağlayacak kadar asabi oluyorum.

cnm normalde adete yakın ben de terör estiririm ama herkese.. eşine daha çoksa nazın bir tek ona geçiodur farkında olmadan.. bende evlenmeden anneme yüklenrdim daha çok:) eşimede.. şimdi bazen oluo bazen olmuoç. belii olmuo yani:)

cnm ben bekle derim.. 28 şubat gibi reglolman gerekio düzenliyse eğer o gün olmazsan test yap derim ben..

Canım hayal kırıklığına uğramaman için en iyisi beklemen. Evde yapılan gebelik testleri bildiğim kadarıyla günün geçmeden sonuç vermiyor. Ama illa yapmak istiyorsan kan tahlili yaptır.

mrb arkadaşlar ben siteye yeni üyelerdenim aslında bayağıdır takip ediyorum sizleri ama yeni aranıza katıldımm.Şunu söylemeliyim ki erken hamilelik belirtilerinin hiç birine inanmayın yok ağrıymış yok sızıymış hepsi hikaye....ben bugün b hcg baktırdım ve negatif(((((((((((((((((((ne yapcağımı bilemiyorum psikolojim bozuldu çok fena (43:

Psikolojinin bozulmasına bu kadar üzülmene gerek yok canım. Toparlan ve kendine gel bir an önce. Ben de bu gün test yaptırdım benim de negatif. Ama hiç de bozmadım moralimi. Psikolojinin iyi olması gebeliğin oluşması için de gerekli. Günün geçti mi bilmiyorum. Son adetin ne zamandı tatlım.

cevabin icin sagol canim merak iste bebek gelsede olur gelmesede 1bebgim var.acelem yok 2.ye rabbim isteyenlere bi an önce versin.

kendini bukadar umutsuzluga birakma canim.bu ay olmadiysa öbür ay olur.allah sagliklisini hayirlisini versin insallah.

benimde 7 Mart adet tarihim 4 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimdn beri istiyorum ama bu ay daha çok istiyorum yaa çok hamile haberi aldım kaç yıldır uğraşan isteyen insanlar hamile kaldı sevindim ama bende istiyorm artıkkk:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…