Psikolojinin bozulmasına bu kadar üzülmene gerek yok canım.Toparlan ve kendine gel bir an önce. Ben de bu gün test yaptırdım benim de negatif. Ama hiç de bozmadım moralimi. Psikolojinin iyi olması gebeliğin oluşması için de gerekli. Günün geçti mi bilmiyorum. Son adetin ne zamandı tatlım.
adeti 1 hafta geçen ilişkide şüpheli olabilir..mrb kizlar yailanlari okudum baya bende bi soru sormak istiyorum sizlere.benim 2yasinda bi oglum var onda yasadigim belirtileri buayda yasadim su an kayboldu en son adet tarihim 2subtatti normelde 1hafta önce gelirdi ama su an yok. bundan 10gün önce dis agrim gögüs agrim oldu ve kasiklarim.diger hamileliktede yasamistim.bide asiri sac dökülmesi yasiyorum.ama suan agrilarim kesildi gögüs ve kasik yani biraz var ama 10gün önceki gibi siddetli degil.bu arada korunuyoduk yani esim korunuyodu ama buay 2defa kaza oldu adetten 3gün sonra ve 1hafta sonra.sizce baska bi belirti daha olabilirmi.agzimda metalimsi bi tat yok yada ben anlamiyorum sigara ictigim icin.ayrica sigara icenler bu tadi nasil farkeder.suanda ssol kasigima ara ara batma oluyor.test yapsam cikarmiki.yanitlarsaniz sevinirim.
canım benim yamrb arkadaşlar ben siteye yeni üyelerdenim aslında bayağıdır takip ediyorum sizleri ama yeni aranıza katıldımm.Şunu söylemeliyim ki erken hamilelik belirtilerinin hiç birine inanmayın yok ağrıymış yok sızıymış hepsi hikaye....ben bugün b hcg baktırdım ve negatif(((((((((((((((((((ne yapcağımı bilemiyorum psikolojim bozuldu çok fena ( 43:
doğma büyüme beşiktaş.. 2001*2008 arası çengelköy cnm... sonrası ankara malumunuz..:)
adeti 1 hafta geçen ilişkide şüpheli olabilir..
canım benim yaüzülme nolur, allahın izniyle hepimizin melekleri olacak inş.dediğin gibi bazen belirtiler insanı yanıltıyor ister istemez kaptırıyoruz kendimizi.Hayırlı ve en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğimle :) Umudunu yitirme ...
yok hayır günüm geçmedi bir hafta var ama gebeliğinin bütün belirtilerini düne kadar yaşarken bugün testteki sonucu gördükten sonra hepsi kayboldu.Ama gerçekten çok kötüyüm 3 aydır deniyoruz boşa kürek çekiyomuş gibi hissediyorum kendimi
Canım öyle düşünürsen ben 5 yıldır boşa kürek çekiyorum demektir. Bekle biraz, sabret. Hem bu ay olmasa dünyanın sonu değil ya. Bir dahaki ay yine denersiniz. Tabiki de gelecektir bebişin. Sadece zamanını bekliyor. Sakin ol. Geldiğinde seni stresli bulmasın.
hmmm. Benimde kütük evlenene kadar beşiktaştı ama doğma büyüme üsküdarlıyım
benim kütükkk gitti samsunaaaistranbulu bıraktı..
cnmmm tşk ederim hepinize.Acaba diyorum bişeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum?hani bişeyler yolunda gitmeyince hep böyle olur ya:44::44::44:
canım eğer bu durum seni ciddi anlamda etkiliyosa biraz ara ver sistersen, biliyosundur psikoloji gebeliği engelleyebiliyor hiç bir sorun olmasa bile.Kendini bırakma ve güçlü olmaya çalış.Dediğim gibi eğer ciddi sıkıntı yaşıyosan ki yaşıyo gibisin en azından 1-2 ay ara ver.inanın yazdıklarınızı ağlayarak okuyorummmvazgeçicem galiba psikolojim ciddi anlamda bozuldu umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız aminnnnnnnnnnnnn
benim kütükkk gitti samsunaaaistranbulu bıraktı..
benimkide oldu antalya =)=)=)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...hamilelik belirtilerinde su gibi ama çamaşıra süt gibi beyaz bulaşan akıntısı olan var mı?bi de göğüslerde acıma ve sol kasıkta başlayıp sağa geçen batma ve atma şeklinde gelen ağrılar...cevap verirseniz sevinirim...
Canım bilmiyorum neler yapıyorsun ama Ovulasyon zamanına denk gelen günlerde ilişkiye girmen şansını artırır tabi. İlişkiden sonra hemen kalkmaman ve kalçalarının altına yastık koyup en az yarım saat öyle yatman gerekiyor.
Ayrıca şunu da belirteyim ki öyle adetin yaklaşınca falan kendini dinlemeye başlama sakın. Dinlersen o belirti çıkar, bu belirti çıkar, çıkar da çıkar. Sonuç olarak senin strese girmenden başka bişeye yaramaz bu. Biraz sabırlı ol. En büyük belirti adet gecikmesi değil mi zaten. Gecikmeden ve önemli bir durum olmadan da test yapma böyle. Adetin gecikmeden belirti ortaya çıkmaz tatlım. Belirti olması için bebeğin rahme yerleşmesi lazım. Yerleştikten sonra bhcg hormonunu salgılıyor vücut. Ve bu hormon belirtilerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bebek de zaten genellikle adete denk gelen günlerde yerleşiyor. Anlayacağın bu işin başı sabır.
Ben yapmam mesela. Bu ay sadece bir hafta önceden kan tahlili yaptırmak zorunda kaldım o da ara kanamam olduğu için mecbur kaldım bir anlamda. Ama yokmuş işte.
çok tşk ederim verdiğin bilgiler için cnmm umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimizzzzz
kızlarr bat 1 mart ama aaşerme dışında belirtim yokkk,pizza ve baklavaya aşeriyorum sankii,,,
göğüslerim adetten önce de sertleştiği için onu belirti olarak saymıyoorum .....5 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?