Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok hayır günüm geçmedi bir hafta var ama gebeliğinin bütün belirtilerini düne kadar yaşarken bugün testteki sonucu gördükten sonra hepsi kayboldu.Ama gerçekten çok kötüyüm 3 aydır deniyoruz boşa kürek çekiyomuş gibi hissediyorum kendimi

adeti 1 hafta geçen ilişkide şüpheli olabilir..
canım benim ya üzülme nolur, allahın izniyle hepimizin melekleri olacak inş.dediğin gibi bazen belirtiler insanı yanıltıyor ister istemez kaptırıyoruz kendimizi.Hayırlı ve en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğimle :) Umudunu yitirme ...

inanın yazdıklarınızı ağlayarak okuyorummmvazgeçicem galiba psikolojim ciddi anlamda bozulduumarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız aminnnnnnnnnnnnn

Canım öyle düşünürsen ben 5 yıldır boşa kürek çekiyorum demektir. Bekle biraz, sabret. Hem bu ay olmasa dünyanın sonu değil ya. Bir dahaki ay yine denersiniz. Tabiki de gelecektir bebişin. Sadece zamanını bekliyor. Sakin ol. Geldiğinde seni stresli bulmasın.

cnmmm tşk ederim hepinize.Acaba diyorum bişeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum?hani bişeyler yolunda gitmeyince hep böyle olur ya:44::44::44:

cnmmm tşk ederim hepinize.Acaba diyorum bişeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum?hani bişeyler yolunda gitmeyince hep böyle olur ya:44::44::44:

Canım bilmiyorum neler yapıyorsun ama Ovulasyon zamanına denk gelen günlerde ilişkiye girmen şansını artırır tabi. İlişkiden sonra hemen kalkmaman ve kalçalarının altına yastık koyup en az yarım saat öyle yatman gerekiyor.
Ayrıca şunu da belirteyim ki öyle adetin yaklaşınca falan kendini dinlemeye başlama sakın. Dinlersen o belirti çıkar, bu belirti çıkar, çıkar da çıkar. Sonuç olarak senin strese girmenden başka bişeye yaramaz bu. Biraz sabırlı ol. En büyük belirti adet gecikmesi değil mi zaten. Gecikmeden ve önemli bir durum olmadan da test yapma böyle. Adetin gecikmeden belirti ortaya çıkmaz tatlım. Belirti olması için bebeğin rahme yerleşmesi lazım. Yerleştikten sonra bhcg hormonunu salgılıyor vücut. Ve bu hormon belirtilerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bebek de zaten genellikle adete denk gelen günlerde yerleşiyor. Anlayacağın bu işin başı sabır.
Ben yapmam mesela. Bu ay sadece bir hafta önceden kan tahlili yaptırmak zorunda kaldım o da ara kanamam olduğu için mecbur kaldım bir anlamda. Ama yokmuş işte.

inanın yazdıklarınızı ağlayarak okuyorummmvazgeçicem galiba psikolojim ciddi anlamda bozulduumarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız aminnnnnnnnnnnnn
canım eğer bu durum seni ciddi anlamda etkiliyosa biraz ara ver sistersen, biliyosundur psikoloji gebeliği engelleyebiliyor hiç bir sorun olmasa bile.Kendini bırakma ve güçlü olmaya çalış.Dediğim gibi eğer ciddi sıkıntı yaşıyosan ki yaşıyo gibisin en azından 1-2 ay ara ver.

benim kütükkk gitti samsunaaa istranbulu bıraktı..

benimkide oldu antalya =)=)=)

benimki her ne kadar memleketim olmasa da Ankaradaydı, Ankara kaldı :) Ama hiç sevmediğim bi ilçesi olarak Büyük laf dedim sonrada yuttum.oralılarla hiç iim olmaz demiştim de :)) ama allahtan eşim onlar gibi cins değil ya :)

dr gittim önce muayne ettı alttan bi sey yok dedi rahim duvarındamı ne kalınlaşma varmış adet öncewsi olabılırmiş bazende gebe kadınlardada olabılırmiş sonra kan tahlılı ıstedı yaptık sonuç negatıf ama sonuç kagıdında herhangı bı oran yazmıyo sadece negatıf yazıyo ilaç dedi vereyım ben dedım ilaç hemen kullanmayım ozamn bır iki gune olmazsan gel yazayım dedı ne bılıyım beklıyım dıyorum anlamamış yada yalnış sonuç çıkmış olabılır ama biraz rahatladım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...hamilelik belirtilerinde su gibi ama çamaşıra süt gibi beyaz bulaşan akıntısı olan var mı?bi de göğüslerde acıma ve sol kasıkta başlayıp sağa geçen batma ve atma şeklinde gelen ağrılar...cevap verirseniz sevinirim...

sonucu hamilelik olcakmı bilmiyorum ama var canım.. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zamanda olmuştu.. hayırlısı hakkımızda inşş. bat ne zaman cnm??

çok tşk ederim verdiğin bilgiler için cnmm umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimizzzzz

kızlar yumurtlama döneminden önce ilişkide bulunduk.2 ya da 3 gün sonra da yumurtlama dönemimdi? sperm kadın vücudunda 72 saat canlı kalırmış.bu şekilde hamile kalabilir miyim?

kızlarr bat 1 mart ama aaşerme dışında belirtim yokkk,pizza ve baklavaya aşeriyorum sankii,,,
göğüslerim adetten önce de sertleştiği için onu belirti olarak saymıyoorum .....5 gün kaldı

kızlarr bat 1 mart ama aaşerme dışında belirtim yokkk,pizza ve baklavaya aşeriyorum sankii,,,
göğüslerim adetten önce de sertleştiği için onu belirti olarak saymıyoorum .....5 gün kaldı

Sabret canım az kalmış sayılır. Aşerme olayına gelince ben bu ay deli gibi limon yedim. Öyle ki portakal gibi soyup tuza batırıp yiyorum. Ha bir de acayip acı turşu biber delisi oldum. Yazarken bile canım çekti şuan. Lakin inanasım gelmiyor. Aşermeyi belirtilerden saymıyorum. Psikolojik muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…