sonucu hamilelik olcakmı bilmiyorum ama var canım.. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zamanda olmuştu.. hayırlısı hakkımızda inşş. bat ne zaman cnm??
Sabret canım az kalmış sayılır. Aşerme olayına gelince ben bu ay deli gibi limon yedim. Öyle ki portakal gibi soyup tuza batırıp yiyorum.Ha bir de acayip acı turşu biber delisi oldum. Yazarken bile canım çekti şuan. Lakin inanasım gelmiyor. Aşermeyi belirtilerden saymıyorum. Psikolojik muhtemelen.
Sabret canım az kalmış sayılır. Aşerme olayına gelince ben bu ay deli gibi limon yedim. Öyle ki portakal gibi soyup tuza batırıp yiyorum.Ha bir de acayip acı turşu biber delisi oldum. Yazarken bile canım çekti şuan. Lakin inanasım gelmiyor. Aşermeyi belirtilerden saymıyorum. Psikolojik muhtemelen.
Aşerme bu haftalarda olmazki canım. Onlar pskolojik ama bu arada aklınızda olsun. Bebek hazırlıyı yapanlar bile acı yemesin. Arkadaşlar acı, çiğ et veya az pişmiş şeyler yemeyin. Acı yemeğin ama bebeğin kimyasını bozuyomuş
pınarcımmmmmm nasılsın canımmm nasıl gidiyor bakalım
merhaba bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 8 aydır evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama hüsranbu ay mart 1 de olmam gerek yrn kan tahlili yaptırcam sizce erken mi olurrrr bilemedim ki ((((
bende pek belirti olmadığı için aşerme bi tek dikkatimi çekti,dediğin gibi psikolojiktir belkide,,
ama aslında pek boğazlı da değilimdir
neyse az kaldı bakalım hayırlısı olsun,,,
akıntı da yok genelde akıntı olunca iyi diyolar..:26:
senin ne zaman bat canım
ya kızlar bu göğüs uçlarındaki beyazlıklar belirti mi:44::44::44::44::44::44:
sat 30 ocak ama şu an düzenleyici ilaç kullanıyorum ve sanırım bu 1 hafta içinde adet olmam lazım...süt gibi ama sıvı akıntı daha önce hiç olmamıştı o yüzden bende hamilelik belirtisi mi acaba diye merak ettim...cevabın için teşekkürler..
Canım öncelikle bilmelisin ki belirtiler her kadında farklı olur. Şu ya da bu kesin olacak diye bişey yok. Hatta gecikme olmadan belirtinin olması bile garanti değildir.
Benim de 2 mart. Dün bir ara kanama yaşayınca bu sabah dra gittim. Test yaptı, sonuç negatif. Ve dr normal dedi. Bir hafta erken adet olunabilirmiş. Adetimi dün başlamış olarak gördü nedense. Devam edermiş. Bekliyorum gelen giden yok.
bunnycim hamiş olma ihtimalin yüksek bence,şuanda hamiş olan bi arkidişimin peynir kesiği gibi akıntısı olmuştuu...ordan hatırlıyorummmm,,,,inşlh sende hamişsindirrr:126::126::126:
kadercim benim akıntım kesik değil su gibi,,,çamaşıra beyaz ama kıvamsız geliyo ve hep ıslaklık hissediyorum...sürekli kontrol ediyorum acaba erken adet mi oldum diye...korka korka bekliyorum ama adet olursam da yıkılmam en azından adetlerim normale döndü diye sevinirim,,,
kızlar arkadaşım yumurtlama döneminden 2 yada 3 gün önce ilişkide bulunmuş.sperm vücutta 3 gün canlı kalırmış.hamile kalma şansı varmı?
bence şansı varr,,,
kızlar yumurtlama döneminden önce ilişkide bulunduk.2 ya da 3 gün sonra da yumurtlama dönemimdi? sperm kadın vücudunda 72 saat canlı kalırmış.bu şekilde hamile kalabilir miyim?
haydi hayırlısı olsun.yazarız buraya artık bebiş geliyo diyekasıklarında hafif bi ağrı varmış bunun sebebi nedir? yumurtlama döneminde kasık ağrısı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?