Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sonucu hamilelik olcakmı bilmiyorum ama var canım.. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o zamanda olmuştu.. hayırlısı hakkımızda inşş. bat ne zaman cnm??

sat 30 ocak ama şu an düzenleyici ilaç kullanıyorum ve sanırım bu 1 hafta içinde adet olmam lazım...süt gibi ama sıvı akıntı daha önce hiç olmamıştı o yüzden bende hamilelik belirtisi mi acaba diye merak ettim...cevabın için teşekkürler..

Aşerme bu haftalarda olmazki canım. Onlar pskolojik ama bu arada aklınızda olsun. Bebek hazırlıyı yapanlar bile acı yemesin. Arkadaşlar acı, çiğ et veya az pişmiş şeyler yemeyin. Acı yemeğin ama bebeğin kimyasını bozuyomuş

bende pek belirti olmadığı için aşerme bi tek dikkatimi çekti,dediğin gibi psikolojiktir belkide,,
ama aslında pek boğazlı da değilimdir
neyse az kaldı bakalım hayırlısı olsun,,,
akıntı da yok genelde akıntı olunca iyi diyolar..:26:
senin ne zaman bat canım

Evet ben de psikolojik olduğunu biliyorum canım. Acının zararını bilmiyordum. Ama engel olamıyorum kendime, anlatılamaz bir istek bu. Normalde pek sevmem acıyı, hatta normalde yiyemem bu kadar. Yana yana yiyorum ya varmı böyle birşey. Bu duruma bir çare bulmam lazım. Teşekkürler bilgilendirme için.

pınarcımmmmmm nasılsın canımmm nasıl gidiyor bakalım

canımmm ıyım valla ne olsun beklemedeyım bende bazı arkadaslar gıbı inşallah beklentılerımız pozatif olarak bizlere geri dönerr sen nasılsınnnnn canım arkadasım nasıl gıdıyorr

merhaba bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 8 aydır evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama hüsranbu ay mart 1 de olmam gerek yrn kan tahlili yaptırcam sizce erken mi olurrrr bilemedim ki((((

canım benımde beklenmeyen gunum 1 mart ama bekle derımm ben beklıyecegım canımm hakkımızda hayırlısı olsunn haberdar et biziiiiiiiiii

Canım öncelikle bilmelisin ki belirtiler her kadında farklı olur. Şu ya da bu kesin olacak diye bişey yok. Hatta gecikme olmadan belirtinin olması bile garanti değildir.
Benim de 2 mart. Dün bir ara kanama yaşayınca bu sabah dra gittim. Test yaptı, sonuç negatif. Ve dr normal dedi. Bir hafta erken adet olunabilirmiş. Adetimi dün başlamış olarak gördü nedense. Devam edermiş. Bekliyorum gelen giden yok.

ya kızlar bu göğüs uçlarındaki beyazlıklar belirti mi:44::44::44::44::44::44:

canım vala degısıyor cunku benım mesela adet olmaya yakın ole beyaz kabarcıklar olur gecen ay 17 gun gecıkmıstım yıne ole kabarcıklar vardı ama malesef negatifti inşallah hamişizdirr canımmmm hayırlısı olsunnnnnnnnnn

bunnycim hamiş olma ihtimalin yüksek bence,şuanda hamiş olan bi arkidişimin peynir kesiği gibi akıntısı olmuştuu...ordan hatırlıyorummmm,,,,inşlh sende hamişsindirrr:126::126::126:

Neyse kızlar sizin belirtilerinize doyum olmaz.
Bende hemogram sonuçları daha çıkmamış boşuna gitmiyim dedim.
Akşam gitmiycem hastaneye, yarın giderim. Zaten çok akıntım var.

hayırlısı olsun canımm,

bunnycim hamiş olma ihtimalin yüksek bence,şuanda hamiş olan bi arkidişimin peynir kesiği gibi akıntısı olmuştuu...ordan hatırlıyorummmm,,,,inşlh sende hamişsindirrr:126::126::126:

kadercim benim akıntım kesik değil su gibi,,,çamaşıra beyaz ama kıvamsız geliyo ve hep ıslaklık hissediyorum...sürekli kontrol ediyorum acaba erken adet mi oldum diye...korka korka bekliyorum ama adet olursam da yıkılmam en azından adetlerim normale döndü diye sevinirim,,,

hımmm anladım canım,,,bekleyip görelimm,valla şu akıntı geçen ay bendede vardı ama bu ay yokk pek akıntım,,,tabiki yıkılmaa adetlerin düzene girdiyse elbet hamişş olucaksın çünküü...

kızlar arkadaşım yumurtlama döneminden 2 yada 3 gün önce ilişkide bulunmuş.sperm vücutta 3 gün canlı kalırmış.hamile kalma şansı varmı?

kızlar yumurtlama döneminden önce ilişkide bulunduk.2 ya da 3 gün sonra da yumurtlama dönemimdi? sperm kadın vücudunda 72 saat canlı kalırmış.bu şekilde hamile kalabilir miyim?

Canım zaten yumurtlama gerçekleştiğinde tüplerde sperm bulunması lazım ki döllenme gerçekleşsin. Lakin biz buradan döllenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini bilemeyiz. Spermin canlı kalma süresi de kalitesine göre değişir. Yani iki olasılık da mevcut. Kesin bir şey söylememiz imkansız.

haydi hayırlısı olsun.yazarız buraya artık bebiş geliyo diye kasıklarında hafif bi ağrı varmış bunun sebebi nedir? yumurtlama döneminde kasık ağrısı olurmu?

hayırlısı inşlhhh canım,,,yumurtlama döneminde kasıklarda ağrı oluyo canım,,,bendede oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…