Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kesin bişi istemiyoruz zaten hamile kalma ihtimali olabilir mi onu merak ediyoruz biz canım yaa :44:

kızlar bir soru sormuştum cvp gelmedi
gebelik belirtilerinde akıntıolması şart mı şeffaf ve bayaz bi akıntı geliyomruş geliyorsada adete kaç gün kala başlar:S

kızlar bir soru sormuştum cvp gelmedi
gebelik belirtilerinde akıntıolması şart mı şeffaf ve bayaz bi akıntı geliyomruş geliyorsada adete kaç gün kala başlar:S

Canım bildiğim kadarıyla şart değil. Her kadının gebelik belirtileri farklıdır. Bazıları hiç belirti yaşamaz.

yok arkadaşım yok en iyi belirti adet gecikmesi...ben test yaptırana kadar bütün belirtileri yaşıyordum ama testte negatif sonucunu görünce belirtiler bi anda kayboldu bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.takılı kalıyoruz işte ama elimizde değil ki

slm kızlarr sayfaya bi göz atayım dedimm
benm de yarın hastalanmam gerekiyoo sat 31 ocakk ama her ay 5 6 gün öne geliyoo ama gögüslerimi yerinden kaldıramıyorum çok acıyoo ve agrıyoo karnımda hastalanacakmışım gibi agrı var belim tek taraflı agrıyooo dün gece bacak ağrısından yatamdmm bilmiyorum nolckkk yarn olmazsam test yaparım zatenn
ilk bebeğimde 1 gün geçti yaptım ve çıktıı ama şimdi biraz tırsıyorumm

ama en önce dileyimm rabbim olmayanlara versinnnn bu duyguyu herkeze tattırsnn :emir_bebek

Amin canım. İnşallah bizler de en kısa zamanda tadarız bu duyguyu. :) Umarım sen de hamilesindir.

Canım bildiğim kadarıyla şart değil. Her kadının gebelik belirtileri farklıdır. Bazıları hiç belirti yaşamaz.

tesekkürler ceronikom
su an adetime 9 gün var kasıkta batma göğüslerimde sızı filan hissediyorum acaba dedim ama akıntım yok kuruluk var o yüzden sorayım dedim bi arkadaş kuruluk varsa yoktur dedi de

tesekkürler ceronikom
su an adetime 9 gün var kasıkta batma göğüslerimde sızı filan hissediyorum acaba dedim ama akıntım yok kuruluk var o yüzden sorayım dedim bi arkadaş kuruluk varsa yoktur dedi de

Canım daha çok erken. Belirtilere takılmaman senin açından iyi olur. Takılınca daha kötü oluyor insan ve vücut da gebelik olmasa bile belirti veriyor. Strese giriyorsun resmen. O yüzden takılma bunlara tatlım. Akışına bırak. Biliyorum çok zor ama denemelisin en azından.

tamam ceronikom arkadaşımkuruluk olursa yoktur dedi de regl öncei bende merak ettim aaba kaç gün önce akıntı başlıyor diye:)

canım bende birkaç ay öncesinde türlü belirtiler yaşadım hatta bi ara kendimi her şekilde hamile olarak hazırladım ama sonucu hep hüsran oldu ve yaşadığım durum psikolojik olarak adet dengemi bozdu,,,şimdi ilaçlarla adetimi düzene sokmaya çalışıyorum,,,bakalım bu ay kullandığım ilaç hamile kalmayı da kolaylaştırıyomuş,bitince sonucunu görücem...hamile kalmasamda en azından adet düzenimin normale döndüğünü görmek istiyorum...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...

bende de adet düzensizliği oldu dr um primolut vermişti
bnmkini düzene soktu arkadaşım inş. sennkini de sokar:)

bende de adet düzensizliği oldu dr um primolut vermişti
bnmkini düzene soktu arkadaşım inş. sennkini de sokar:)

canım peki sen primolut u kaç ay kullandın?ben cyclo-progynova kullanıyorum...
dr bana bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi,,,sana bununla ilgili bişey demiş miydi?

canım peki sen primolut u kaç ay kullandın?ben cyclo-progynova kullanıyorum...
dr bana bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi,,,sana bununla ilgili bişey demiş miydi?

sadece 10 gün kullandım üç tablet bittikten üç gün sonra yine adet oldum ve düzeldi cnm:)
ama ben kullanırken krundum gebelik kategorisi x diyordu
tehlikeliydi yani

sadece 10 gün kullandım üç tablet bittikten üç gün sonra yine adet oldum ve düzeldi cnm:)
ama ben kullanırken krundum gebelik kategorisi x diyordu
tehlikeliydi yani

dr bana kullanırken korunmanıza gerek yok dedi...hatta gebeliğe de yardımcı dedi...içinde progesteron olduğundan eğer hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlar dedi...bu ay aylardır hissetmediğim yumurtlamamı da bu ilaçla olduğunu düşünüyorum...

inş. tatlım yardımcı olur müjdeyi verirsin burdan
bu arada sorumu tekrarlayayım ceronika sağolsun cevapladı ama adete yakın kuruluk olurmuş bende de var adete 9 gün var ama arkadaşım kuruluk varsa boşuna bekleme diyor siz ne diyorsunuz bu duruma ?

benim de yaklaşık olarak 5-6 günüm var,,,benim şu an süt gibi ama kesik olmayan akıntım var ve sürekli ıslaklık hissediyorum
belirtilerde akıntı var diye biliyorum ben ama herkeste farklılık gösterebileceğini de unutmamak gerek tabi...

arkadaslar benimde kasiklarimda agri ve batma var bugun belimede bi agri saplandi sanki bicak batmasi gibi bi terliorum bi normal ve gunduzleri uyuyorum geceleri uyuyamiorum idrarada sik cikmaya basladim adetime 4 gun var acaba hamilemiyim her ay umutla kafama takiordum bu ay hic takmadim kendimi stresede sokmadim yaaa insallah hamileyimdir ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN)

Amin canim her ay bu belirtiler olurmuydu ve regle kaç gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…