Canım zaten yumurtlama gerçekleştiğinde tüplerde sperm bulunması lazım ki döllenme gerçekleşsin. Lakin biz buradan döllenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini bilemeyiz. Spermin canlı kalma süresi de kalitesine göre değişir. Yani iki olasılık da mevcut. Kesin bir şey söylememiz imkansız.
hayırlısı inşlhhh canım,,,yumurtlama döneminde kasıklarda ağrı oluyo canım,,,bendede oluyo
kızlar bir soru sormuştum cvp gelmedi
gebelik belirtilerinde akıntıolması şart mı şeffaf ve bayaz bi akıntı geliyomruş geliyorsada adete kaç gün kala başlar:S
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...hamilelik belirtilerinde su gibi ama çamaşıra süt gibi beyaz bulaşan akıntısı olan var mı?bi de göğüslerde acıma ve sol kasıkta başlayıp sağa geçen batma ve atma şeklinde gelen ağrılar...cevap verirseniz sevinirim...
slm kızlarr sayfaya bi göz atayım dedimm
benm de yarın hastalanmam gerekiyoo sat 31 ocakk ama her ay 5 6 gün öne geliyoo ama gögüslerimi yerinden kaldıramıyorum çok acıyoo ve agrıyoo karnımda hastalanacakmışım gibi agrı var belim tek taraflı agrıyooo dün gece bacak ağrısından yatamdmm bilmiyorum nolckkk yarn olmazsam test yaparım zatenn
ilk bebeğimde 1 gün geçti yaptım ve çıktıı ama şimdi biraz tırsıyorumm
ama en önce dileyimm rabbim olmayanlara versinnnn bu duyguyu herkeze tattırsnn :emir_bebek
Canım bildiğim kadarıyla şart değil. Her kadının gebelik belirtileri farklıdır. Bazıları hiç belirti yaşamaz.
tesekkürler ceronikom
su an adetime 9 gün var kasıkta batma göğüslerimde sızı filan hissediyorum acaba dedim ama akıntım yok kuruluk var o yüzden sorayım dedim bi arkadaş kuruluk varsa yoktur dedi de
Canım daha çok erken. Belirtilere takılmaman senin açından iyi olur. Takılınca daha kötü oluyor insan ve vücut da gebelik olmasa bile belirti veriyor. Strese giriyorsun resmen. O yüzden takılma bunlara tatlım. Akışına bırak. Biliyorum çok zor ama denemelisin en azından.
yok arkadaşım yok en iyi belirti adet gecikmesi...ben test yaptırana kadar bütün belirtileri yaşıyordum ama testte negatif sonucunu görünce belirtiler bi anda kayboldu bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.takılı kalıyoruz işte ama elimizde değil ki
canım bende birkaç ay öncesinde türlü belirtiler yaşadım hatta bi ara kendimi her şekilde hamile olarak hazırladım ama sonucu hep hüsran oldu ve yaşadığım durum psikolojik olarak adet dengemi bozdu,,,şimdi ilaçlarla adetimi düzene sokmaya çalışıyorum,,,bakalım bu ay kullandığım ilaç hamile kalmayı da kolaylaştırıyomuş,bitince sonucunu görücem...hamile kalmasamda en azından adet düzenimin normale döndüğünü görmek istiyorum...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
bende de adet düzensizliği oldu dr um primolut vermişti
bnmkini düzene soktu arkadaşım inş. sennkini de sokar:)
canım peki sen primolut u kaç ay kullandın?ben cyclo-progynova kullanıyorum...
dr bana bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi,,,sana bununla ilgili bişey demiş miydi?
sadece 10 gün kullandım üç tablet bittikten üç gün sonra yine adet oldum ve düzeldi cnm:)
ama ben kullanırken krundum gebelik kategorisi x diyordu
tehlikeliydi yani
dr bana kullanırken korunmanıza gerek yok dedi...hatta gebeliğe de yardımcı dedi...içinde progesteron olduğundan eğer hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlar dedi...bu ay aylardır hissetmediğim yumurtlamamı da bu ilaçla olduğunu düşünüyorum...
inş. tatlım yardımcı olur müjdeyi verirsin burdan
bu arada sorumu tekrarlayayım ceronika sağolsun cevapladı ama adete yakın kuruluk olurmuş bende de var adete 9 gün var ama arkadaşım kuruluk varsa boşuna bekleme diyor siz ne diyorsunuz bu duruma ?
ay şizofren oldum resmen,durup düşünüom kendi kendimce bişiler hesaplıom...Allahım iç ferahlığı ver bizlere
arkadaslar benimde kasiklarimda agri ve batma var bugun belimede bi agri saplandi sanki bicak batmasi gibi bi terliorum bi normal ve gunduzleri uyuyorum geceleri uyuyamiorum idrarada sik cikmaya basladim adetime 4 gun var acaba hamilemiyim her ay umutla kafama takiordum bu ay hic takmadim kendimi stresede sokmadim yaaa insallah hamileyimdir ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?