Amin canim her ay bu belirtiler olurmuydu ve regle kaç gun var
Mensim 5 gün geçti ama hala ses seda yokk :97:
kızlar benimde adet günüm yarın,hala test yapmadım,üzerimde bi kırıklık var,göğüslerimde şişkinlik ağrı var,yeşil yeşil damarlar var,ara ara karnım,böbreklerim,kasıklarım ağrıyo,ama adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo, hafif hafif miğdem bulanıyo,belirtiler birbirine girmiş bilmiyom adet mi olcam hamile miyim
bendede tüm belirtiler var, 8 gün gecikti adetim ve adet olacağıma dair hiç bi belirti de yok ama akşam test yaptım negatif
kızlar benimde adet günüm yarın,hala test yapmadım,üzerimde bi kırıklık var,göğüslerimde şişkinlik ağrı var,yeşil yeşil damarlar var,ara ara karnım,böbreklerim,kasıklarım ağrıyo,ama adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo, hafif hafif miğdem bulanıyo,belirtiler birbirine girmiş bilmiyom adet mi olcam hamile miyim
Günaydinn
Herkese iyi birgün gecirmesi dilegimle....
:79::79::79::79::79::79:
günaydın cnm sanada...
Test yapsana canim niye bekliyorsun ben senin yerinde olsam hemen yaparim.
ilk olarak 15 inde çalıştık,öncesinde troitin düzelmesini bekledim,yani ilk ilişki üzerinden 10. gün bugün,onun için erken yapmadım canm
günaydınnnnnn
test yapmama son 3 gün pazartesi inşallah önce idrar eğer adet olmazsam hemen kanda test yapıcam. haydi hayırlısı. listeye beni almamışsınız bu arada
canımcım belirtiler kişiye göre değişiyor.. bende adetten 1 hafta sonra başladı.. şu anda adertime 9 gün var.. giderek artıyor.. hayırlısı demekten başka elimden bişi gelmiyor..
akıntım çok.. kesik süt gibi.. beyazımsı..
göğüslerim devam sızlamaya artıo.. yanlardaki ağrı yavaş yavaş göğüslerime geçmeye başladı.. sızlıo..ve yanılar.. kaşınıyorlar..damarları belirgin.. karnım ağrıo belim sırtım da.. bacaklarım ve ayaklarım şişio... burnum kanıyor ara ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?