Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

et kesiği nedir bilirmisiniz?bazıları et kırığıda der..hani çok spor yapar yada yürürsen olur karnın içinde ve oturup kalkarken acır,merdiven inerken acır...

oturup kalkmamda,merdiven olayında sorunum yokta karnımın içi aynen öyle acıyor,bu acıyı bileniniz varmı?

birde üşümesem bile içim titriyor,ağzıma tükürük doluyor..

bide afedersiniz vajinamın üzeri acıyor,şiş ve altından mıknatısla demiri çeker gibi,çekiyorlar sanki ayrıca kaşınıyor..
bu duyguları yaşayanınız varmı

yapma buralar sensiz olmaz canm bende bi ara burdakileri okudukça pisikopata bağlamıştım biliyosun ama sayenizde atlattım hem sen bizsiz yapamazsınkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nazlıcım walla bence buraları bırakma derim ama sen daha ii bilirsini.. Benim sizler için diyebileecğim tek şey sabah gözümü sizinle açıyorum akşam sizi düşünerek kapıyorum...

Burası bir nevi terapi benim için..hele sen küçük yaşına rağmen büyük badireler atlatmış olgunlaşmış ama içindeki çocuğu korumuş kıpır kıpır birisin..

Bu yaşınla alakalı, yaşadıklarınla alakalıi yıpranmışlıkla alakalıda olabilir..
Ben eminim hepsi geçecek tatlım.. Kendine inan sadece..

Ben şahsen seni tanımadan çok seviyorum ve burda senin olmamanı büyük bir eksiklik olarak görürüm..

Sana zarar veriosa ok ama bence bardağın dolu tarafından bak ve seni anlayan senin yaşadıklarına benzer yaşayan ne kadar çok kişi olduğumuzu gör...:)

yani handecim, birde hepimzin ki aynı zamana denk gelmiş olamaz yani hepimiz erken adet olacağız gibi ozaman.bence bu ayda hayırlı haberler var inş :)

inşş canım..
Walla şu anda diyebilirimki göğsümün altından kasığıma kadar karnımın içinde bir yuvarlak var ve ben onu hiisediyorum net bir şekilde.. Bugün çıktı buda..

aynen ben canım.. Dayak yemiş gibi oldum..karnım acıo.. Aynen ya.. Bide geçen hafta kollarım kalkmıodu koltuk altım göüslerime doğru acıoduçç şimdi o acılara göğsümün normal sızıları acıması damarlarımın içinin yanmasıda eklendi cnm..

Bu ay hamile kalmayı düşünüyorum deyipte bi sonraki ay hamile haberini aldığım arkadaşlarıma o kadar imreniyorumki benim ya olmuyo yada olsa bile kaybediyorum Şu an ağlayarak yazıyorum canımdan bezdim valla...

kızlarr acil yardım lütfenn.. ilişkinin 13. günü bugün beta hcg 3.35 çıktı doktor normalden yüksek dedi ama hamilemiyim değilmiyim belli değil.. sizce hamile olabilirmiyim??

kızlar merhaba,ben her gün sizleri takip ediyorum.geçen ay bütün belirtiler vardı ama adet oldum.bu ay hiç ama hiç belirtim yok adetime 6 gün kaldı,bakalım nolucak.sadece yumurtlamadan sonra 2-3 gün sırt ağrım olmuştu.şuan o da yok.göğüslerimde de adetten önceki ağrılar var

benide bi hoş ettin yapma nolur,inan bende çok zaman böyle söyledim kendime ve ağladım ama burada okuduğum yazılar var ya tokat gibi geldi..
hep şükredirim,isyan nedir bilmem ama bu sitede bak kimler var,bebeğini kaybedenler,10 yıl 12 yıldır evli olup bekleyenler,bebeklerini hissetmelerinin mutluluğunu hissederken kalbi duranlar...

rabbim beterinden korusun ltf bu açıdan bak birazda bitanem

hiç ağlama canım.. Allahın herkes için bildiği bir zaman vardır.. Her işte bir hayır vardır.. Sen böyle yaparsan o bebişin psikojik olarak etkileneceğinden annesi hiç yola çıkamazki cnm.. Hepimiz bekliyoruz lütfen üzülme cnm..
Hayırlısı her zaman.. Sağlık sorunun yoksa baktırdıysan olacaktır zamanı geldiğinde..

kızlarr acil yardım lütfenn.. Ilişkinin 13. Günü bugün beta hcg 3.35 çıktı doktor normalden yüksek dedi ama hamilemiyim değilmiyim belli değil.. Sizce hamile olabilirmiyim??

bence şimdi belli olmaz cnm.. O kadar değere hamile denilmesi kesin olamaz.. Ark. 65 çıktıda riskli dedi dr. Kimysal riski var dedi.. Takip ettik değerlerini yükseldi allahtan.. Dilerim vardır canım bebişin ama çok erken daha bundan emin olmak için bence.. Dr un daha ii bilir tabi..

inşş canım..
Walla şu anda diyebilirimki göğsümün altından kasığıma kadar karnımın içinde bir yuvarlak var ve ben onu hiisediyorum net bir şekilde.. Bugün çıktı buda..
.
aa hadi ya bunuda ben ilkkez duydum valla :) hadi bakalım rastgele :)

canım benşim neolur direncini kaybetme, güçlü ol.sen kaç yıllık evliydin canım, ne kadar deniyosun ?

allah sonumuzu hayır etsin inşallah

ben eşimle bile sizle konuştuğum gibi konuşmuyorum.. Belirtilerimi tek tek anlatamıyorum..

Biz hepimiz kaderdaşız öyle ya böyle kadınız nazlı...
Hepimizin birikimleri var usanmışlıkları bıkkınlıklarıda var ama bence burda hepimiz paylaşarak aslında çoğalıyoruz.. Artılar ekliyorumuz yolumuza.. Sadece bebek konusunda değil.. Anlayış, tecrübe, hayata bakış açısı lütfen cnm.. Kendine gel silkin.. Herşeyden önce ama herşeyden önce.. "sen" çok değerlisin.. Seni senden başka değerli kılacak yok.. Kocan dahi bunu unutma.. Sen kendi kıymetibi bilirsen başkalarıda bilebilir..

Kocana kırgınlıkların var bence.. Ama şöle düşün bi yollar aşılmışki bazı şeylerin eşiğinden dönmüşsünüz.. Lütfen içinde şüphelerin varsa yoluna devam etmeden düşün.. Daha yaşın çok gençç.. Bebeğin elbet olur ama önce iç huzur aile huzuru önemli cnm..

89 lusun nazlı.. 22 yaşındasın daha.. Ve evlilik çocuk borççç bunlar ağır şeyler bakma sen.. Annelerimiz bile yeri gelio zorlanıo.. Senin yaşadıklarında dr lk bişi yok.. Hava güneş açsın.. Sen 2 göbek at.. Hepsi geçecek.. Kocana sarıl akşamlarıı bol bol.. Bebiş olunca sarılmaya vakit olmayacak:)

canım çok sağol önce desteğin için. Aslında eşimin kişisel olarak yanlış bişeyi yok ama ailesi bana yalan söyleyip arkamdan iş çeviriyo o yüzden onları hiç sevmiyorum zaten 2,5 yıl yanlarında yaşadım. Eskiden paramız malımız yoktu, kimsenin umrunda değildik. Şimdi dükkanımız var arabamız var çok şükür yaza bi kredi çekip evimizide almayı düşünüyoruz aslında ama görümcelerim falan araba varya sankieşim onların özel şöförü abi şöyle abi böyle gel. Eşimde onların onu kullandığını görmüyo. Önceden yüzümüze bakmıyolardı şimdi çıkar elde edicekleri bişey varya hep eşimi çağırıyolar ve bana eşim söylemedi sanıp söylemiyolar bile gizliyolar.Arkamdan iş çevrilmesine tahammülüm yok. Sırf bu yüzden işi bırakıp eşimin dükkana yakın bi yere taşınıp onun ailesindende kendi ailemdende uzak durmak istiyorum. Dün gece arıyo. Ama uyuyoruz yani saat kaç bilmiyorum.11.30da yattık yani.Uykudan telefona uyandık. Aaaaaabiiii saat 8de havalimanına gitcem götürseneeeeeee. Aynen böyle. Eşimde dükkanda yarın eleman olmıycak dedi. Gelirsemde öğlene kadar dükkan kapalı kalır dedi ve eşimin şarzı bitip tel kapandı. İstemiyorum onlarla olmasını ya. Bana yalan söyleyip iş yapanlarla olmasını istemiyorum. Bişey söyleyince kavga ediyoruz. Bunu düşünüyorum sadece yoksa eşim öyle karı kız yalan dolanla pek işi olmaz. Azıcık ilgisizdir ama oda başkaları varsa yanımızda. Teksek zaten hep ilgilidir.Ne biliyim bunlar ufak ufak ama birikince doluyo insanın içinde.
kendi ilişkilerine gelince tek bi yalan söylensin istemezler sürekli bişeyler aldırırlar sevgililerine eşim bana bişey alsın gözleri dökülür hemen abbiii fatura var bilmemmne. Sinir oluyorum ya böyle yabancı birine otur akşama kadar anlatıp ağlayıp rahatlamak istiyorum.

Amin Rabbim beterinden esirgesin tabii ama bende 8,5 yıllık evliyim ve 5 tane bebek kaybettim eğer gene bi kimyasal gebelik yaşıyosam 6 olacak ve bu dile kolay. İsyan etmiyorum ben Rabbimden ii mi bilicem diyorum ama gerçekten çok yoruldum çevremde evli olupta bebeği olmayan yok bi benim.NeyseAllah'ım eşimi elimden almasın ama artık bebek defterini kapattım...

Açık açık itiraf ediyorum.. Bu güne kadar belirtilerim olsada test yapma arzum merakın yoktu... şu anki adete benzer sancımla haftasonu regl olmazsam.. Pzt -salı test yapasım var... Idrarda çıkarmı o zaman bat 6 mart?? Ne diosunuz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…