yapma buralar sensiz olmaz canm bende bi ara burdakileri okudukça pisikopata bağlamıştım biliyosun ama sayenizde atlattım hem sen bizsiz yapamazsınkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saracım canım belirtilerin aynı benimkilere benziyo inş. bitanem yiğenim yoldadır Allahın izniyle
yani handecim, birde hepimzin ki aynı zamana denk gelmiş olamaz yani hepimiz erken adet olacağız gibi ozaman.bence bu ayda hayırlı haberler var inş :)
et kesiği nedir bilirmisiniz?bazıları et kırığıda der..hani çok spor yapar yada yürürsen olur karnın içinde ve oturup kalkarken acır,merdiven inerken acır...
Oturup kalkmamda,merdiven olayında sorunum yokta karnımın içi aynen öyle acıyor,bu acıyı bileniniz varmı?
Birde üşümesem bile içim titriyor,ağzıma tükürük doluyor..
Bide afedersiniz vajinamın üzeri acıyor,şiş ve altından mıknatısla demiri çeker gibi,çekiyorlar sanki ayrıca kaşınıyor..
Bu duyguları yaşayanınız varmı
nazlıcım walla bence buraları bırakma derim ama sen daha ii bilirsini.. Benim sizler için diyebileecğim tek şey sabah gözümü sizinle açıyorum akşam sizi düşünerek kapıyorum...
Burası bir nevi terapi benim için..hele sen küçük yaşına rağmen büyük badireler atlatmış olgunlaşmış ama içindeki çocuğu korumuş kıpır kıpır birisin..
Bu yaşınla alakalı, yaşadıklarınla alakalıi yıpranmışlıkla alakalıda olabilir..
Ben eminim hepsi geçecek tatlım.. Kendine inan sadece..
Ben şahsen seni tanımadan çok seviyorum ve burda senin olmamanı büyük bir eksiklik olarak görürüm..
Sana zarar veriosa ok ama bence bardağın dolu tarafından bak ve seni anlayan senin yaşadıklarına benzer yaşayan ne kadar çok kişi olduğumuzu gör...:)
Bu ay hamile kalmayı düşünüyorum deyipte bi sonraki ay hamile haberini aldığım arkadaşlarıma o kadar imreniyorumki benim ya olmuyo yada olsa bile kaybediyorumŞu an ağlayarak yazıyorum canımdan bezdim valla...
bu ay hamile kalmayı düşünüyorum deyipte bi sonraki ay hamile haberini aldığım arkadaşlarıma o kadar imreniyorumki benim ya olmuyo yada olsa bile kaybediyorumşu an ağlayarak yazıyorum Canımdan bezdim valla...
kızlarr acil yardım lütfenn.. Ilişkinin 13. Günü bugün beta hcg 3.35 çıktı doktor normalden yüksek dedi ama hamilemiyim değilmiyim belli değil.. Sizce hamile olabilirmiyim??
aa hadi ya bunuda ben ilkkez duydum valla :) hadi bakalım rastgele :)inşş canım..
Walla şu anda diyebilirimki göğsümün altından kasığıma kadar karnımın içinde bir yuvarlak var ve ben onu hiisediyorum net bir şekilde.. Bugün çıktı buda..
.
Bu ay hamile kalmayı düşünüyorum deyipte bi sonraki ay hamile haberini aldığım arkadaşlarıma o kadar imreniyorumki benim ya olmuyo yada olsa bile kaybediyorumŞu an ağlayarak yazıyorum canımdan bezdim valla...
inşş canım..
Walla şu anda diyebilirimki göğsümün altından kasığıma kadar karnımın içinde bir yuvarlak var ve ben onu hiisediyorum net bir şekilde.. Bugün çıktı buda..
aynen ben canım.. Dayak yemiş gibi oldum..karnım acıo.. Aynen ya.. Bide geçen hafta kollarım kalkmıodu koltuk altım göüslerime doğru acıoduçç şimdi o acılara göğsümün normal sızıları acıması damarlarımın içinin yanmasıda eklendi cnm..
ben eşimle bile sizle konuştuğum gibi konuşmuyorum.. Belirtilerimi tek tek anlatamıyorum..
Biz hepimiz kaderdaşız öyle ya böyle kadınız nazlı...
Hepimizin birikimleri var usanmışlıkları bıkkınlıklarıda var ama bence burda hepimiz paylaşarak aslında çoğalıyoruz.. Artılar ekliyorumuz yolumuza.. Sadece bebek konusunda değil.. Anlayış, tecrübe, hayata bakış açısı lütfen cnm.. Kendine gel silkin.. Herşeyden önce ama herşeyden önce.. "sen" çok değerlisin.. Seni senden başka değerli kılacak yok.. Kocan dahi bunu unutma.. Sen kendi kıymetibi bilirsen başkalarıda bilebilir..
Kocana kırgınlıkların var bence.. Ama şöle düşün bi yollar aşılmışki bazı şeylerin eşiğinden dönmüşsünüz.. Lütfen içinde şüphelerin varsa yoluna devam etmeden düşün.. Daha yaşın çok gençç.. Bebeğin elbet olur ama önce iç huzur aile huzuru önemli cnm..
89 lusun nazlı.. 22 yaşındasın daha.. Ve evlilik çocuk borççç bunlar ağır şeyler bakma sen.. Annelerimiz bile yeri gelio zorlanıo.. Senin yaşadıklarında dr lk bişi yok.. Hava güneş açsın.. Sen 2 göbek at.. Hepsi geçecek.. Kocana sarıl akşamlarıı bol bol.. Bebiş olunca sarılmaya vakit olmayacak:)
benide bi hoş ettin yapma nolur,inan bende çok zaman böyle söyledim kendime ve ağladım ama burada okuduğum yazılar var ya tokat gibi geldi..
hep şükredirim,isyan nedir bilmem ama bu sitede bak kimler var,bebeğini kaybedenler,10 yıl 12 yıldır evli olup bekleyenler,bebeklerini hissetmelerinin mutluluğunu hissederken kalbi duranlar...
rabbim beterinden korusun ltf bu açıdan bak birazda bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?