Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3.35 kaça denk geliyo kızlar normal sayı olarak bileniniz varmı??

canm benim kıyamam sana yaaa ama onlar yüzünden eşinle arana kavga sokma sakın canm onları yoklarmış gibi farzet abisinn onlara yaptıklarını kafana takmıyomuş gibi yap bak o zaaman onlar nasıl kuduruyo eşine bişi deme arandaki sevgi saygıyı onlar yüzünden yitirme canm sakınnnnn değmez onlar sen mutsuz oldukça 4 köşe olcaklarına sen umursama sinirden kudursunlarr

10 gün öncesinden hamileligi gösteren testler var canim onlardan al

Simdi teknoloji nekadar cok ilerlemis eskiden günün gectimi alip yapiyormussun simdi. 7 gün öncesi ve 10 gün öncesinden gösteren testler var.

onlar yüzünden o kadar sorun yaşadıkki aslında ama eşimi çok seviyorum. Şimdi yazdığı mesajı yazıyorum. O karşıda çalışıyo.
Buralar fırtınadan uçuyo puffy. Rüzgara karşı işiyorummm

canm hemen üzme kendini belki daha idrara karışmadııı ben ilk kızımda kanda bile çıkmamıştıı

bilmiyom ilk olarak 10 gün önce ilişkiye girmiştik,10 günden önce çıkmaz diye yapmamıştm,bugün 10. gün,hala karnım ağrıyo ara ara,bilmiyorum ama yok heralde,silik bile çıkmadı

canım benşim neolur direncini kaybetme, güçlü ol.sen kaç yıllık evliydin canım, ne kadar deniyosun ?[/QUOTE]

8,5 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz. 6 yılda 5 bebek gitti işte, şimdiki de kimyasal eminim...

aman anacım öyle olmasa gel bizi oraya götür.. Aman 1 hafta oldu görmedik diyen eşimin ankarada yaşlı halaları var.. Ilk evlendiğimizde ben paramız yoktu. Kayonvalidemin evine gelin geldim.. çok şükür dünya tatlısıdır ama tabiiki karkater farkları var.. Eşimin halaları küçükken çok emekleri geçtiği için ( hangimizin teyzesi halası bakmadı bize acaba??) babada erken öldüğü için sözde çok düşkünler.. Araba olsun. Herhaftasonu çıksınlar gezsinler.. Ama lafa gelince biz yaşlıyız.. Ayol ben sinemaları onlar kadar takip etmiyorum. Restaurantşarı bilmiyorum. 10 tane günleri var.. Ama lafa gelince yaşlıyız.. Evliliğim 4. Ayında sadce eşime ağırlığını koy dediğim için kıyamet koptu.. Balayından geldil.her pzar ve o sabah 10 da telefon hadi yemeğe gidiyoruz.. Bunlar sabah 6 da kahvaltı ediolar.. 12 de öğlen yemek yemeleri lazım şeker tansiyon var.. Dışarda yenecek. Ben daha yataktayım yeni evliyim gelmek zorunda değilim... Neyse eşim bana kapıyı gösterdi nazlı... Ben hiçbilmediğim bir şehirde kimseyi tanmıyorum çalışmıyorum param yok.. çekim kapıyı çıktım... E sonra?? Sokaklarda ağla ağla eşek gibi geri döndüm... Aaa sonra ne oldu.. özürler dilendi. Akıl başa gldi.. şimdi ben ona 1 ay oldu hadi görelim ayıp olcak diyorum.. Ya da hayatım gelmek istersen diye cümleye giriyor.. Ne yazıkki bu durumda eşinin bir yol bulması lazm tatlım..

Ama erkekler bizler gibi.. Değil.. Ben kendi annemi eleştiririm mesela yeri gelir ama onlarınki saray soyundan geldiği için hiçbir erkek ailesine laf dedirtmez.. Bilirler ne olduğunu ama uygulmaları geç olur.. Sana tek diyeceğim bişi var kızma bana.. Bir erkek 30 yaşından önce olgunlaşmıo... Ancak kıvama 30 yaşına doğru gelio..

Eğer kocan la güzel güzel kızmadan incitmeden eleştirmeden konuşmayı başarırsan inan bunu atıcan içinden... Benim annem babam 27 sene sonra ben 15 yaşındayken boşandı nazlıcım.. Tüm hayatımı etkiledi.. Okul birincisidim.. Kolejlerde okuyor özel şöförlerle geziodum.. Paşa babam nafaka bile vermediği için annemin ayakkabıları ile okula gittiğimi biliyorum ben... Kadın kaç yaşından sonra işe girdi çalıştı.. Sonrada babam sekretiyle evlendi.. Anlayağn hepimizde farklı hikayele var.... Sert olmamamızın, eleştirmemimin kırılgna olmamaız mutlaka yaşadığımız olaylara bağlıdır..

Ama eşinle güzelce bir akşam yemek hazırla evde kendinden örnek ögsterek asla eleşltirmeden onlar öle yaptı böle yaptı diye değilde..bizimde özelimiz olsun istiyorum çocuğumuz olcak anne baba olcaz.. Ağırlığıöız olsun ailemiz olsun biz olalım istiyorum gibilerinden.. Tabiki ailelerimize vakit ayırcaz ama önce biz kendimize vakit ayırmalıyız.. Herkes her istediğinde hazır nazır olamayız olmamalıyız aşkım dşye diye dene tatlım..

hahahaha canm bak ne güzel eşini çok seviyosun kimseye uyma tokatlarım seniii al bi tokat attım bileeeenasrettin hoca misali suya yollamadan önce tokatladım

hahhaaa

bak adam senle en özel anlarını bile paylaşıo.. Haahhaa

aşkım deminde yazdım sana. Sarıl ona.. Bak geçen kimysal gebeliğime kendi ailem inanması bana sen kendin psikolojik yaptın deyip üstelediler ya.. O zamana kadar hep istanbula dönme hayalleri kurardum.. çocuğum ablamınkinden ayrı düşmesin anane teyze yakında olsun diye..

Herişte hayır vardır demişler ya.. şükr etim iyi ki dedim uzağım..kocam o kadar destek oldu bana inandıki.. Bir kez daha aşık oldum.. Elin adamı bana inandı da.. Ailem inanmadı nazlı..

Herişte bir hayr vadır tatlım.. Kocanda anlyacak ama geç olcak. Erkek çünkü.. Jeton köşeli:))

benimki dün msnde yazdı..

Aşkım fıstık ezmesini kaşıkla, seni avuçlayarak yerim"

al bu da bu model işte:) bide 33 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…