sana ne oldu?ben neyi kaçırdım? ay oturup ağlıcam şimdi,bize neoluyor böyle bugün kızlar
kızlar çok kötüyüm tek çizgi çıktı
3.35 kaça denk geliyo kızlar normal sayı olarak bileniniz varmı??hiç ağlama canım.. Allahın herkes için bildiği bir zaman vardır.. Her işte bir hayır vardır.. Sen böyle yaparsan o bebişin psikojik olarak etkileneceğinden annesi hiç yola çıkamazki cnm.. Hepimiz bekliyoruz lütfen üzülme cnm..
Hayırlısı her zaman.. Sağlık sorunun yoksa baktırdıysan olacaktır zamanı geldiğinde..
bence şimdi belli olmaz cnm.. O kadar değere hamile denilmesi kesin olamaz.. Ark. 65 çıktıda riskli dedi dr. Kimysal riski var dedi.. Takip ettik değerlerini yükseldi allahtan.. Dilerim vardır canım bebişin ama çok erken daha bundan emin olmak için bence.. Dr un daha ii bilir tabi..
canm benim kıyamam sana yaaa ama onlar yüzünden eşinle arana kavga sokma sakın canm onları yoklarmış gibi farzet abisinn onlara yaptıklarını kafana takmıyomuş gibi yap bak o zaaman onlar nasıl kuduruyo eşine bişi deme arandaki sevgi saygıyı onlar yüzünden yitirme canm sakınnnnn değmez onlar sen mutsuz oldukça 4 köşe olcaklarına sen umursama sinirden kudursunlarrcanım çok sağol önce desteğin için. Aslında eşimin kişisel olarak yanlış bişeyi yok ama ailesi bana yalan söyleyip arkamdan iş çeviriyo o yüzden onları hiç sevmiyorum zaten 2,5 yıl yanlarında yaşadım. Eskiden paramız malımız yoktu, kimsenin umrunda değildik. Şimdi dükkanımız var arabamız var çok şükür yaza bi kredi çekip evimizide almayı düşünüyoruz aslında ama görümcelerim falan araba varya sankieşim onların özel şöförü abi şöyle abi böyle gel. Eşimde onların onu kullandığını görmüyo. Önceden yüzümüze bakmıyolardı şimdi çıkar elde edicekleri bişey varya hep eşimi çağırıyolar ve bana eşim söylemedi sanıp söylemiyolar bile gizliyolar.Arkamdan iş çevrilmesine tahammülüm yok. Sırf bu yüzden işi bırakıp eşimin dükkana yakın bi yere taşınıp onun ailesindende kendi ailemdende uzak durmak istiyorum. Dün gece arıyo. Ama uyuyoruz yani saat kaç bilmiyorum.11.30da yattık yani.Uykudan telefona uyandık. Aaaaaabiiii saat 8de havalimanına gitcem götürseneeeeeee. Aynen böyle. Eşimde dükkanda yarın eleman olmıycak dedi. Gelirsemde öğlene kadar dükkan kapalı kalır dedi ve eşimin şarzı bitip tel kapandı. İstemiyorum onlarla olmasını ya. Bana yalan söyleyip iş yapanlarla olmasını istemiyorum. Bişey söyleyince kavga ediyoruz. Bunu düşünüyorum sadece yoksa eşim öyle karı kız yalan dolanla pek işi olmaz. Azıcık ilgisizdir ama oda başkaları varsa yanımızda. Teksek zaten hep ilgilidir.Ne biliyim bunlar ufak ufak ama birikince doluyo insanın içinde.
kendi ilişkilerine gelince tek bi yalan söylensin istemezler sürekli bişeyler aldırırlar sevgililerine eşim bana bişey alsın gözleri dökülür hemen abbiii fatura var bilmemmne. Sinir oluyorum ya böyle yabancı birine otur akşama kadar anlatıp ağlayıp rahatlamak istiyorum.
Ayy sen ümraniyede mi oturuyorsun.
Açık açık itiraf ediyorum.. Bu güne kadar belirtilerim olsada test yapma arzum merakın yoktu... şu anki adete benzer sancımla haftasonu regl olmazsam.. Pzt -salı test yapasım var... Idrarda çıkarmı o zaman bat 6 mart?? Ne diosunuz kızlar..
evet canım bende ümraniyede oturuyorum
canm benim kıyamam sana yaaa ama onlar yüzünden eşinle arana kavga sokma sakın canm onları yoklarmış gibi farzet abisinn onlara yaptıklarını kafana takmıyomuş gibi yap bak o zaaman onlar nasıl kuduruyo eşine bişi deme arandaki sevgi saygıyı onlar yüzünden yitirme canm sakınnnnn değmez onlar sen mutsuz oldukça 4 köşe olcaklarına sen umursama sinirden kudursunlarr
hiç ağlama canım.. Allahın herkes için bildiği bir zaman vardır.. Her işte bir hayır vardır.. Sen böyle yaparsan o bebişin psikojik olarak etkileneceğinden annesi hiç yola çıkamazki cnm.. Hepimiz bekliyoruz lütfen üzülme cnm..
Hayırlısı her zaman.. Sağlık sorunun yoksa baktırdıysan olacaktır zamanı geldiğinde..
Benim içimde hiç anne olamayacakmışım gibi bi his var handecim, kendimi geçtim eşime kıyamıyorum hayırlısı üzülme diyo ama benim yüzümden o da baba olamıyo, bunları kimseye anlatamıyorum ii ki varsınız...
canm hemen üzme kendini belki daha idrara karışmadııı ben ilk kızımda kanda bile çıkmamıştııkızlar çok kötüyüm tek çizgi çıktı
canm hemen üzme kendini belki daha idrara karışmadııı ben ilk kızımda kanda bile çıkmamıştıı
canım çok sağol önce desteğin için. Aslında eşimin kişisel olarak yanlış bişeyi yok ama ailesi bana yalan söyleyip arkamdan iş çeviriyo o yüzden onları hiç sevmiyorum zaten 2,5 yıl yanlarında yaşadım. Eskiden paramız malımız yoktu, kimsenin umrunda değildik. şimdi dükkanımız var arabamız var çok şükür yaza bi kredi çekip evimizide almayı düşünüyoruz aslında ama görümcelerim falan araba varya sankieşim onların özel şöförü abi şöyle abi böyle gel. Eşimde onların onu kullandığını görmüyo. önceden yüzümüze bakmıyolardı şimdi çıkar elde edicekleri bişey varya hep eşimi çağırıyolar ve bana eşim söylemedi sanıp söylemiyolar bile gizliyolar.arkamdan iş çevrilmesine tahammülüm yok. Sırf bu yüzden işi bırakıp eşimin dükkana yakın bi yere taşınıp onun ailesindende kendi ailemdende uzak durmak istiyorum. Dün gece arıyo. Ama uyuyoruz yani saat kaç bilmiyorum.11.30da yattık yani.uykudan telefona uyandık. Aaaaaabiiii saat 8de havalimanına gitcem götürseneeeeeee. Aynen böyle. Eşimde dükkanda yarın eleman olmıycak dedi. Gelirsemde öğlene kadar dükkan kapalı kalır dedi ve eşimin şarzı bitip tel kapandı. Istemiyorum onlarla olmasını ya. Bana yalan söyleyip iş yapanlarla olmasını istemiyorum. Bişey söyleyince kavga ediyoruz. Bunu düşünüyorum sadece yoksa eşim öyle karı kız yalan dolanla pek işi olmaz. Azıcık ilgisizdir ama oda başkaları varsa yanımızda. Teksek zaten hep ilgilidir.ne biliyim bunlar ufak ufak ama birikince doluyo insanın içinde.
Kendi ilişkilerine gelince tek bi yalan söylensin istemezler sürekli bişeyler aldırırlar sevgililerine eşim bana bişey alsın gözleri dökülür hemen abbiii fatura var bilmemmne. Sinir oluyorum ya böyle yabancı birine otur akşama kadar anlatıp ağlayıp rahatlamak istiyorum.
hahahaha canm bak ne güzel eşini çok seviyosun kimseye uyma tokatlarım seniii al bi tokat attım bileeeeonlar yüzünden o kadar sorun yaşadıkki aslında ama eşimi çok seviyorum. Şimdi yazdığı mesajı yazıyorum. O karşıda çalışıyo.
Buralar fırtınadan uçuyo puffy. Rüzgara karşı işiyorummm
onlar yüzünden o kadar sorun yaşadıkki aslında ama eşimi çok seviyorum. şimdi yazdığı mesajı yazıyorum. O karşıda çalışıyo.
Buralar fırtınadan uçuyo puffy. Rüzgara karşı işiyorummm
kizlar bende ovulasyon testini yaptim bugün tam 14. günüm ve cizgiler tam belirgin cikti.:92::92:
hiç ağlama canım.. Allahın herkes için bildiği bir zaman vardır.. Her işte bir hayır vardır.. Sen böyle yaparsan o bebişin psikojik olarak etkileneceğinden annesi hiç yola çıkamazki cnm.. Hepimiz bekliyoruz lütfen üzülme cnm..
Benim içimde hiç anne olamayacakmışım gibi bi his var handecim, kendimi geçtim eşime kıyamıyorum hayırlısı üzülme diyo ama benim yüzümden o da baba olamıyo, bunları kimseye anlatamıyorum ii ki varsınız...
O HİS OLDIĞU SÜRECE OLAMAZSIN. OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN TATLIM.. BAK BENİM PATROMUN KIZI 33 YAŞINDA TEK YUMURTALIĞI YOK VE DİĞERİDE TEMBEL 5 YILLIK EVLİ.. ALLAH YAZDIYSA OLUR DİO.. İSTİYORUM AMA KOCAMI VE KENDİMİ KARALARA BAĞLAYAMAM DİO.. NORMAL OLARAK UĞRAŞIOLAR HALEN. SON NOKTADA TÜP FALAN BAKCAM DİO..OLUMLI BAK LÜTFEN..
canm hemen üzme kendini belki daha idrara karışmadııı ben ilk kızımda kanda bile çıkmamıştıı
CNM GEÇ ÇIKABİLİR.. UNUTMA BEN KİMYSALI BİLE ADET 7.GÜN GEÇİNCE SİLİK BİR ÇİZGİ İLE ÖĞRENDİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?