Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

söylüyorum,anlatıyorum canım. Neymiş tek erkekmiş. 70-80 liralık faturayı yatırmıyolar yada 5 lira taksiye vermemek için eşimi çağırıyolar ama 2,5 milyarlık cüzdan kullanıyolar. 500-600 milyonluk çantalar ayakkabılar. Kotlar marka. Kıytırık bluzlara 150-200 lira para verirler ama 5-10 lira para verip taksiyle gitmezler hanımlar. Bunlara kızıyorum. Ben de çok badireler atlattım, çok emek verdim. Paramız yoktu onlar sinemaya film izlemeye gittiğinde, biz eşimle 3 liramız yok diye 1,5-2 saat yol yürüdük, yağmurda. Krediyi ben çektim, arabayı ben aldım. Hala daha herşeyden kısıp sıkıntısını çekerek borcunu ödüyoruz. Onlarında hanım hatun gezmeleri sinirimiz bozuyo.

Eşim 31 yaşında ama gözü kör ailesi konusunda, kullanıldığını farketmiyo. Defalarca anlattım. Güzellikle anlattım üste çıktı azarladı, kötülükle anlattım ucu şiddete kadar giden ayrılıklara varan kavgalar ettik. En son mahkemeye çıkıpta ben boşanıyorum diyince, işde mahkemeye çıkıpta boşanmakta kararlıyım bitti diyince anladı ciddiyeti. Yalvar yakar uzak durucam dedi ve onlardan uzak ev tuttu sıfırdan aldık tüm eşyalarımızı ama bırakmıyolarki peşimizi yani. Oda onları kırmıyo. Amannnn neyse boşver. Nede olsa 40 sayfada yazsam bişey değişmiycek. Rabbim hesabını sorucak ama onlarında karşısına doğru düzgün biri hiç çıkmıyo. Bana ne yaşatsalar aynısını yaşıyolar.

bençok fedakarlık yaptım evlenmek için. Ailem istemedi istanbul üniversitesinde okuyodum, derslerimdeçok iyiydi ve okulu bıraktım. İyi bi işim vardı bıraktım. Açlığına katlandım. 1 yıl çalışmadı eşim. Başkalarından getirdiği 1-2 dal sigarayla idare ettim. Annemin yanına yürüyerek gidiyodum. Herşeyimi annem alıyodu. Sonra eşimi günlük işlere gönderdim, getirdiği parayla hep çeyrek aldım sakladım ve o çeyreklerle eşim dükkan devraldı. İdare ettik borcu kapattık. Arabamızı aldık onunda yarısı bitti. Farkında değiller onlar yokken biz daha mutluyuz ama maksat beni üzmek olsun diye uğraşıyolar abileride mutsuz oluyo. Çünkü ben strese girdiğim an hasta oluyorum ve eşimde benle uğraşmak zorunda kalıyo

ama diyorum ya rabbim biliyo içimi, ne ederlerse onu çekiyolar zaten.

kızlar çok kötüyüm tek çizgi çıktı

canım bende gün içinde senin haberini bekliyordum canını sıkma tatlım bak umudunu sakın kaybetme. birgün o güzel haberi sen buradan bizlere vereceksin. şimdi ne haldesin tahmin ediyorum. sabırr hepimize...

hahahaha canm bak ne güzel eşini çok seviyosun kimseye uyma tokatlarım seniii al bi tokat attım bileeeenasrettin hoca misali suya yollamadan önce tokatladım

tamam tatlım. Dövme beni

İnşallah anlar artık. Yoksa arabayı satıcam bu kadar borcun içinde bir an önce eve sokucam başımızı :)

kızlar eşim gitti dün yani adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalma şansım var mı

tatlım bu şansınvar. Mesela es2006 bu zamanda hamile kalmış. Eğer ben hamileysen bende bu zamanda hamile kaldım demektir. sıkma canını.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş, üzülme sakın

canım aynen bende bugün yarın olmam lazım. hafta sonu olmazsam bir test alacam.
sırt ağrısı var. bakalımm heyecanla beklemek çokkk zorrrr yaa:)) inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

ya kızlar bişey sorucam bu ovulasyon testi gebelik testi gibi eczaneden mi alınıyo onun gibi tek kullanımlık mı?

Merhaba

ovulasyon testleri eczaneden aliniyor. normalde 5 denemelik oluyor. gebelikk testinde de 2 cizgi cikinca iliskikiye girmen grek 24 saat icinde benim bugün 14. günüm önceden silik cizgi cikiyordu ama yinede olmasi gerek silikde ciksa

böbreklerim acayip ağrıyı,hiç bu zamana kadar böbrek sancısı çekmemiştim, bakalım yarın adet olcak mıyım,sinirlerim çok bozuk

tatlım bu şansınvar. Mesela es2006 bu zamanda hamile kalmış. Eğer ben hamileysen bende bu zamanda hamile kaldım demektir. sıkma canını.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş, üzülme sakın

sağol canım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo ki elimden adetim normal zamandan bir hafta önce olunca çalışmalarımız yarım kaldı tabi dün denedik bakalım tekrar nasip artık

böbreklerim acayip ağrıyı,hiç bu zamana kadar böbrek sancısı çekmemiştim, bakalım yarın adet olcak mıyım,sinirlerim çok bozuk

belki testi erken yaptın bir kaç gün daha bekle. yine denersin. sonuçta hastalanmadın henüz...

off ya sanki altım çıkıcak ya. Sol kasığım falan ne bu sancı anlamadım ya. Deli olucam. Şu doktora gitseydim bi rahat edicem en azından söylerim sancım var diye. :44::44:

Son düzenleme:
kızlar hadi canlanın ve kendinize gelinn ya daha kimse kırmızılarıııı görmedi kuş yuvasından kırmızı çıkmadıktan sonra ümittt kesilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yarın doktordan randevu aldık. eğer hamileysem kızlar yazarım siz. değilsemde eşim ölçtürcek. yani kısaca dananın kuyruğu yarın kopcak:97:

A a inanmam! Günün yarındı de mi canım daha idrara karışmamıştır kanda baktır bence sende var bişeyler umutlandırmak gibi olmasın ama...

başka bir topikte biri şöyle yazmış

Benim adet günüm 5 gün geçmişti 3 defa idrar tahlili yaptırdım 3 ündede negatif çıktı sonra 12. günde kan tahlili yaptırdım bebeğim 5hafta 5 günlüktü diye acaba böyle bişey var mıdır ya,yarın hastanede idrar testi yapcam tekrar,sabaha olmazsam canım

hımm iiymiş, sağol canım

bence de yenile sen testini ama kan mı baktırsanki o daha kesin sonuç, benim kanamam geldiği halde dr.um kanda baktır dedi. Hadi hayırlısı canım yarın hamileliğini kutlayacaz senin

ya kızlar böyle bişey varmıdır acaba gerçekten ? bugün tam bi hafta oldu geciktim. hamilelik belirtileri var ana akşam test yaptım negatif.. bi de kan testimi yaptırsam hemen ?:44:

bence de yenile sen testini ama kan mı baktırsanki o daha kesin sonuç, benim kanamam geldiği halde dr.um kanda baktır dedi. Hadi hayırlısı canım yarın hamileliğini kutlayacaz senin

inş. canım ya,sağolun benle ilgilendiğiniz için,hala göğsümdeki damarlar sızlıyo,karnım,böbreklerim ağrıyo,bilmiyom ki kafam karıştı iyice,belki diyorum ilk ilişkinin üzerinden daha 10 gün geçti,geçen hafta tuttuysa,şimdi çıkmaması normal diye,bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…