ya cnm ben bu konuda biraz bilgisizim. kimyasal dediğin nasıl oluyo belirtileri neler ? ondada adet gecikmesi hamilelik belirtileri oluyo mu ?
gebelik var canım gebesin dedi dr.um kanama olduğu için düşer muhtemelen ama p.tesi yeniden bakalım değer 25-30 olabilir hiç belli olmaz dedi kısmet artık napalım
Canım kimyasal gebelikte bebek oluşuyo ama tam tutunamıyo rahme ya da tutunuyo ama gelişemiyo yani yarı gebelik gibi bişey. Gün geçebiliyo belirtiler oluyo ama kan değeri düşük çıkıyo o zaman dr.lar kimyasal olduğunu söylüyolar. Ama nasıl oluyo bilmem benim arkadaşım geçen sene kanında baktırdığında 15 çıkmış hamilesin demişler bi dahada baktırmamış ve doğum yaptı bi oğlu var şimdi. Benim bi keresinde 26 çıkmıştı gene kimyasal demişlerdi anlamadım gitti. Bu sefer kanamamda geldi günümde üstelik. Ben hiç ihtimal vermiyodum dr.u arayınca o istedi tahlil öyle belli oldu.Yoksa ben adet kanaması diyip duracaktım ve bunu bi çok kadın yaşarmış ama bilmezmiş canım dikkat etmek lazım...
Evet _CandaS_cım ikizleri kaybettimbende rahimağzı yetmezliği varmış normalden de iri oldukları için taşıyamamışım. Şimdi tekde olsa ikizde olsa dikiş atılacak ve yatıcam ama hiç gözümde değil bi olsa 9 ay yatmaya razıyım İsyan etmiyorum ama Rabbim istemeyene dolduruyo bizlere de böyle aratıyo hakkımızda hayırlısı Rabbim isyan ettirmesin...
gebelik var canım gebesin dedi dr.um kanama olduğu için düşer muhtemelen ama p.tesi yeniden bakalım değer 25-30 olabilir hiç belli olmaz dedi kısmet artık napalım
canm hemen ümidini kesme belki kimyasal değildir adet gününe kaç gün var normalde
canımm sakın umdunu yıtırme gun doğmadan neler doğarr sen ıstırahatıne bk kafana takma ınsallah melegın tutunmsutur sana ınşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun Allah gonlune gore versınnn
canm inşallah kimyasal değildir ve bebişin sana sımsıkı tutunur o kanamada ölesinedir inşallahhhh yat dinlen bence kendini yorma anca allah bilir ne olcağınıcanım dündü günüm ve kanamam geldi ama çok değişikti.Benim ilk 3 gün çok yğun olur sonra hafifler dün hiç sancım yoktu ve çok azpembe gibi sarı gibi lekelenme oldu bugün arttı.genede çok yoğun değil ama kırmızı iice bilmem artık bakalım p.tesi görecez...
amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. Eğer değer yükselirse mucize olur ama bakalım herşeyin hayırlısı ama gönlümüzdeki en hayırlısıysa onu versin Rabbim...
ee kızlar anltınn yaa ben varım bugunnnnn ses yok fazlaabelırtı yasayanlar varmı karsılastıma yapalım benzer belırtılermıııııı(gercı ben bu ay umıtsızım ama ):26:
canım bu ay bende bebek beklemiyo gibiyim. Umudum yok. Pek belirtim yok zaten, bu arada bu insan pskolojisi ne fena bişeymiş ya.
uykum geliyo sürekli, bide o kadar gazım varkigaliba. Göbek önden gidiyo. Bide çıtı pıtı zayıfımdır aslında ama göbek aldı başını gitti. Galiba kilo alıyorum önce göbekten başlıyo ya.
aaaaay yoksa benimki de mi kilo başlangıcı.. dediğin gibi göbek önden gitmeye başladı vallaçıtı pıtı zayıfım lafda..
bu arada hamilelik belirtileri arasında iştahının açılması da var mıdır ?
canım benim çoookk geçmiş olsun rabbim bizlerede sabır versin.gerçekten insanın kendi içinden bi parçayı en değerli varlığını kaybetmesi çok zor bende iki düşük yaptım ilk düşüğümde bebeği patolojiye gönderdik bişi çıkmadı ikincisinide öle bişey olmadı.sende rahim ağzı yetmezliği çıkmış ya düşükten sonra mı dr söledi sana bende de olebilirmi aceba yoksa testlerimi yaptırdın hani niye düştü diye.dr bizede dedi test yaptırın diye ama 3. düşükten sonra yapılıyomuş o testler oooff kususra bakma biaz karışık oldu ama kafam çatlıyo ağrıdan umarım kendimi ifade edebilmişimdir
evet o kesin var. bende vardı mesela gece açlığıma uyanıyodum bide yarım saatte bir 1 saatte acıkıyodum. Zayıf değil iskeletim ben ya. Göbek çıkınca komik duruyo.
canm inşallah kimyasal değildir ve bebişin sana sımsıkı tutunur o kanamada ölesinedir inşallahhhh yat dinlen bence kendini yorma anca allah bilir ne olcağını
bendede vardı geçen ay belirtiler ta ki adet oluncaya kadarkasıklarımdaki batmalar sancılar uykumun aniden gelmesi halsizlik hepsi vardı.ama adet oldum bitti maalesef boşa ümitlenmişim bu ay pek ümidim yok belirtide yaşamam heralde herşey nasip ya napalım:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?