teşekkür ederim canım umarım öyle olur hepimiz içinhoşgeldinnn canım ekledim senide listeye inşallah uğurlu gelir listemizz
elsila canım adet aralığın nedir kaç günde bir oluyorsun yani? aslında belirtilerin tavan yapmış ama testler yüzde yüz doğru çıkmayabiliyormuş asıl önemlisi kan testi bildiğim kadarı ilegünaydın kızlar,meraklı bekleyişim hala sürüyor
sabah test yaptım negatif çıktı,ama sat 28 ocaktı...
hala regl olmadım artık testte çıkması gerekmezmi?
sol kasığım hala batıyor ve lekelnmelerim yaklaşık 1 haftadır vardı ama artak günde bir kez falan kahverengi şeklinde peçetede oluyor minacık,gögüslerim büyük yeşil damarlarla kaplandı..çok bitkinim..
off umutsuzluğa kapılmalımıyım yavaş yavaş test negatif çıktı diye?
SEN RUYA ANLATINCA AKLIMA GELDI PAYLAŞMAK ISTEDIMM (ETKİSİNDE KALDIMDA) BENDE RUYAMDA HAMILEYMISIM BEN NORMALDE ERKEK BEBEK DAHA COK SEVERIM ALLAHIN GUCUNE GITMESIN EN BASTA TABIKI ELİ AYAGI DUZGUN VE HAYIRLI BIR EVLAT AMA DERIM ERKEK OLURSADA FENA OLMAZ DERIMM..HERNEYSE 3 GUN ONCE HAMILEYMISIM ANNEM VAR YANIMDA DIYORKI BIRI BIR SES GELIYOR PINAR BAK HAMILESIN AMA SENIN COCGUN BU BIR TANEDE DE BIR BEBEK VAR ORDA AYY DIYORUM CINSIYETI NE DIYORUM ELIME AKLIP SEVMIYORUM AMA DUYGULANIYORUM KIZ DIYORLAR AYY COK TATLI BU COCUK BENIM COCUGUMMU DIYORUMMAĞLIYORUM ICIME SOKASIM GELIYOR COK GUZEL VE COK GULER YUZLU BIR BEBEKTI VE SAG OMUZUNDA IKI TANE NOKTA GIBI DOGUM LEKESI OLURYA OLE BISEY VARDI ONA DIKKAT ETTIMM.
UYANDIGIMDA DUSUNDUM DEDIMKI KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ SONUCTA SENIN CANIN IKISIDE SIMDI HIC AKLIMA BILE GETIRMIYORUM HIC FARKETMEZ KIZ OLSUUNNN DIYORUMMM BU BENIM KARSIMA CIKMIS BIR OGUTTU BENCE OLMADAN BANA KIZ COCUGUN SEVGISINI TATTIRDI AMA COK DEGISIK BIR SEYDI HISSETTIM YA NI KOLLARIMA ALAMIYORDUM AMA SANKI ICIME CEKMIS GIBIYDIM KOKUSUNU RUYASI BILE GUZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GOBISLERIMIZI KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN ARKADASLARR
mrb canım,
aslında izmirliler yazsalan benim karşıyaka yazdığım yere,yada herkes neresi olduğunu yazsa ne kadar güzel olur..
bin bakmışsınız zaman zaman görüşüyoruz bile
şuan hamile yokmu hiç topicte
çarşıya çok takılıyormusun yada sahile of of ya çok özledim
inş hamilesindie benımde yumurtlama günümden bu yana sol kasığım ağrıyo ama hiç umutlu değilim çünkü bundan baska belirti yok ,bende gecen rüyamda bebeğim olduğunu görmüştüm artık hayırlısı beklicezzzz
SEN RUYA ANLATINCA AKLIMA GELDI PAYLAŞMAK ISTEDIMM (ETKİSİNDE KALDIMDA) BENDE RUYAMDA HAMILEYMISIM BEN NORMALDE ERKEK BEBEK DAHA COK SEVERIM ALLAHIN GUCUNE GITMESIN EN BASTA TABIKI ELİ AYAGI DUZGUN VE HAYIRLI BIR EVLAT AMA DERIM ERKEK OLURSADA FENA OLMAZ DERIMM..HERNEYSE 3 GUN ONCE HAMILEYMISIM ANNEM VAR YANIMDA DIYORKI BIRI BIR SES GELIYOR PINAR BAK HAMILESIN AMA SENIN COCGUN BU BIR TANEDE DE BIR BEBEK VAR ORDA AYY DIYORUM CINSIYETI NE DIYORUM ELIME AKLIP SEVMIYORUM AMA DUYGULANIYORUM KIZ DIYORLAR AYY COK TATLI BU COCUK BENIM COCUGUMMU DIYORUMMAĞLIYORUM ICIME SOKASIM GELIYOR COK GUZEL VE COK GULER YUZLU BIR BEBEKTI VE SAG OMUZUNDA IKI TANE NOKTA GIBI DOGUM LEKESI OLURYA OLE BISEY VARDI ONA DIKKAT ETTIMM.
UYANDIGIMDA DUSUNDUM DEDIMKI KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ SONUCTA SENIN CANIN IKISIDE SIMDI HIC AKLIMA BILE GETIRMIYORUM HIC FARKETMEZ KIZ OLSUUNNN DIYORUMMM BU BENIM KARSIMA CIKMIS BIR OGUTTU BENCE OLMADAN BANA KIZ COCUGUN SEVGISINI TATTIRDI AMA COK DEGISIK BIR SEYDI HISSETTIM YA NI KOLLARIMA ALAMIYORDUM AMA SANKI ICIME CEKMIS GIBIYDIM KOKUSUNU RUYASI BILE GUZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GOBISLERIMIZI KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN ARKADASLARR
teşekkür ederim canım umarım öyle olur hepimiz için
elsila canım adet aralığın nedir kaç günde bir oluyorsun yani? aslında belirtilerin tavan yapmış ama testler yüzde yüz doğru çıkmayabiliyormuş asıl önemlisi kan testi bildiğim kadarı ile
bitanem inan ilk defa hayatımda kafam çalışmıyor bu konuda..yardımcı olursan sevinirim;
2 ekim
29 ekim
28 kasım
31 aralık
28 ocak
bukadarı yeterlimi offf dayanamıyorum ve gögüslerim zaten çok büyük,iyice şişti ve bugün özellikle çok yanıyor kahvesi,batıyor sanki bişeyler..
herşeyi geçtim,insanların psikolojik olarak birçok belirtiyi istemeden bedenlerine yansıttıklarına inananlardanım ancak ben lekelenme nedir bu ay yaşadıklarımı yazınca bu topicten öğrendim..
ayın 20 sinde yani bir hafta önce,lekelenmem başladı,bir kere çok azcık pedde vardı,bir kerede çamaşırımda..onun haricinde hep peçetede sildiğimde vardı,ilk zamanlar çok uçuk pembe,daha sonra açık kahve..damarları inanılmaz gögüslerimin...bunlarıda bilmeden yapabilirmi insan psikolojisi anlayamadım
biliyomusun bende erkek cok severim arkadaslar hep bana delimisin derler arkadasler arsında bır tek ben severim ama kızıda seviyorum yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunnnnnn
bitanem inan ilk defa hayatımda kafam çalışmıyor bu konuda..yardımcı olursan sevinirim;
2 ekim
29 ekim
28 kasım
31 aralık
28 ocak
bukadarı yeterlimi offf dayanamıyorum ve gögüslerim zaten çok büyük,iyice şişti ve bugün özellikle çok yanıyor kahvesi,batıyor sanki bişeyler..
herşeyi geçtim,insanların psikolojik olarak birçok belirtiyi istemeden bedenlerine yansıttıklarına inananlardanım ancak ben lekelenme nedir bu ay yaşadıklarımı yazınca bu topicten öğrendim..
ayın 20 sinde yani bir hafta önce,lekelenmem başladı,bir kere çok azcık pedde vardı,bir kerede çamaşırımda..onun haricinde hep peçetede sildiğimde vardı,ilk zamanlar çok uçuk pembe,daha sonra açık kahve..damarları inanılmaz gögüslerimin...bunlarıda bilmeden yapabilirmi insan psikolojisi anlayamadım
yazamadım canım yaaa nasıl yazılıyo
Günaydın kızlar bende bugun yatarken dua ettim allah ım hamileysem bugun bana rüyamda bir işaret yolla dedim ve bugun rüyamda idrarda test yapıyodum pozitif çıkıyo inanmıyorum bidaha yapıyorum o da pozitif çıkıyo gidiyorum hastaneye kanda baktırmaya hiç bişey yokk sabah kalktığımda bi değişik hissettim kendimii :97:
ortalama 29-30 gün sanırım, canım o halde bu haftanın ortasına kadar bekle bakalım perşembe cuma günü yine bi test yaparsın içine sinmeyecekse direkt git doktora kan testi yaptır kesin çıkar sonucun hiç olmazsa? Valla belirtilerin net gibi ama içinde şüphe kalmasın git doktora derim ben
Günaydın canım
Rüya patlaması yaşamışız dün gece
Senin batına ne tadar kaldı ? Ve sat kaçtı?
bu arada ben levodrin diye bir troid ilacı kullanıyorum,acaba diyorum omu etkildi?
kuş kanat çırpsa evhamlanır oldum,bi hayırlı cvp alsak
son adet tarihi tatlım sat..sat ın açılımı ne kızlarbat beklenen adet tarihi imiş onu öğrendim de diğeri de önceki mi s nin anlamı ne
eee 8 gün geçmiş öyledeğilmi?test yaptınmıcanım satım 21 ocaktı batımda 19 şubatt
inan herkes aynısını söylüyor ama bedeninde sürekli farklı reaksiyonlar olurken,unutmak,yoksaymak yada umutlanmamak mümkün olmuyorbilmiyorum ki tatlım yaa inşallah hamilesindir. aslında umutlanmamaya çalışsak fazla üzülmeyiz ama dediğin gibi insan başaramıyor. ben de burda okuduklarımla öğrendim belirtileri her birni bulup çıkarıyorum nerdeyse kendimde
merhaba arkadaslar iyi pazarlar ben bisey soracam lutfen cevap verin 3 martta benim adet tarihim ben bi kac gundur bel agrisi ve kasiklarimda agri hissediyorum ve su sabahta yataktan kalkim dedim bacagim tutmadi ve yere coktum.akintimda var.ama testler hep negatif cikiyo iki yasinda bi oglum var oglumda boyle seyler olmamisti yada ben hatirlamiyorum sizce ben hamile olabilirmiyim :97:
mrb canım,
aslında izmirliler yazsalan benim karşıyaka yazdığım yere,yada herkes neresi olduğunu yazsa ne kadar güzel olur..
bin bakmışsınız zaman zaman görüşüyoruz bile
şuan hamile yokmu hiç topicte
canım 5 gün önce idrarda baktım negatifti yarın kanda baktırıcam gerçi birazdan hastaneye gidicem arkadaşı kandırırsam belkide bugun baktırırımeee 8 gün geçmiş öyledeğilmi?test yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?