Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hoşgeldinnn canım ekledim senide listeye inşallah uğurlu gelir listemizz
teşekkür ederim canım umarım öyle olur hepimiz için
elsila canım adet aralığın nedir kaç günde bir oluyorsun yani? aslında belirtilerin tavan yapmış ama testler yüzde yüz doğru çıkmayabiliyormuş asıl önemlisi kan testi bildiğim kadarı ile

hayırdır inşallah minar ben de etkilendim senin rüyandan şimdi ne olursa olsun rüyada bebek görmek sevinçli bir haberdir bunu biliyor musun? inşallah mutlu haberi alırsın bir an önce. benim de belirtiler var gibi geliyordu ama sanırımbenim de psikolojik bilmiyorum ki. akıntımın renginormale döndü ama acayip duygusl oldum dizilerde bile ağlayan görünce ağlar oldum. arada göğüslerim de kaşınıyor ama şişme olmadı. sanırım psikolojik bunların hepsi:44:

82 doğumluyum,gençliğimde takılmak amaçlı çok giiderdim ama şimdi daha çok nefes almaya,izlemeye,koklamaya hatta spor yapmaya gidiyorum ama daha çok bostanlıya tatlım..

inan nasıl hissettiğini en iyi ben bilirim şuanda
eşim erkek istiyor hatta şimdiden arıyor oğlum napıyor diyor ama ben kız gibi hissediyorum diyordum eğer hamileysem..
rüyamda bana msj olabileceğini düşündüm,hem hamileyim hemde koca sofrada bir benim yemeğimi yiyor oğlan çoçuğu,üstelik yeşil murat derler...
o nedenle attıp kendimi sabah sabah yollara,aradım nöbetçi eczane ama o yollar bitmedi,hissettiklerimi anlatam..sanki oğlanmış içimdeki mercimeyim ve daha tarifsiz neler hissettim...
bu arada ben yatmadan çok dua etmiştim,rabbim hamilemiyim rüyamda benim anlayıp tabir edebileceğim şekilde gösten nolur diye,genelde rüyalarım çıkar ve diler yatarım işinden çıkamayacağım bir konu oldumu..fakat annelik hissi başka bişeymiş,şimdi rüyam cvp mıydı diyorum,tesadüfmüydü...

biliyomusun bende erkek cok severim arkadaslar hep bana delimisin derler arkadasler arsında bır tek ben severim ama kızıda seviyorum yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunnnnnn

AMİN CANIM İNŞALLAH YETERKİ SAĞLIKLI VE HAYIRLISI OLSUN KIZ ERKEK HIC ONEMLI DEGILMIS ASLINDA O DUYGUYU YASATTI BANA BU RUYAAA CANIM

hayırdır inşallah minar ben de etkilendim senin rüyandan şimdi ne olursa olsun rüyada bebek görmek sevinçli bir haberdir bunu biliyor musun? inşallah mutlu haberi alırsın bir an önce. benim de belirtiler var gibi geliyordu ama sanırımbenim de psikolojik bilmiyorum ki. akıntımın renginormale döndü ama acayip duygusl oldum dizilerde bile ağlayan görünce ağlar oldum. arada göğüslerim de kaşınıyor ama şişme olmadı. sanırım psikolojik bunların hepsi

EVET HAYATIM BENDE COK ETKSINDE KALDIM INŞALLAH GÜZEL BİR HABERDIR ANLAMI HIC KENDINI DINLEME BENIMDE HEMEN GOGUSLERIM KASINSA KENDIME NEDEN SORUSUNU SORMUYORUMMM ARTIK BUNUN GIBI BELIRTILER ARAMIYORUM KSIMET ARTIKKK CUNKU SONU NEGATIF OLUNCA UZULUYORUZ VE BAYA BI USTUMUZDEN ATAMIYORUZ KISACASI OLURUNA BIRAKALIM HERSEYI BEN OLE YAPTIMMM

ortalama 29-30 gün sanırım, canım o halde bu haftanın ortasına kadar bekle bakalım perşembe cuma günü yine bi test yaparsın içine sinmeyecekse direkt git doktora kan testi yaptır kesin çıkar sonucun hiç olmazsa? Valla belirtilerin net gibi ama içinde şüphe kalmasın git doktora derim ben

Günaydın kızlar bende bugun yatarken dua ettim allah ım hamileysem bugun bana rüyamda bir işaret yolla dedim ve bugun rüyamda idrarda test yapıyodum pozitif çıkıyo inanmıyorum bidaha yapıyorum o da pozitif çıkıyo gidiyorum hastaneye kanda baktırmaya hiç bişey yokk sabah kalktığımda bi değişik hissettim kendimii :97:

günaydın canım
rüya patlaması yaşamışız dün gece
senin batına ne tadar kaldı ? ve sat kaçtı?

sat ın açılımı ne kızlar bat beklenen adet tarihi imiş onu öğrendim de diğeri de önceki mi s nin anlamı ne

bu arada ben levodrin diye bir troid ilacı kullanıyorum,acaba diyorum omu etkildi?
kuş kanat çırpsa evhamlanır oldum,bi hayırlı cvp alsak

bu arada ben levodrin diye bir troid ilacı kullanıyorum,acaba diyorum omu etkildi?
kuş kanat çırpsa evhamlanır oldum,bi hayırlı cvp alsak

bilmiyorum ki tatlım yaa inşallah hamilesindir. aslında umutlanmamaya çalışsak fazla üzülmeyiz ama dediğin gibi insan başaramıyor. ben de burda okuduklarımla öğrendim belirtileri her birni bulup çıkarıyorum nerdeyse kendimde

sat ın açılımı ne kızlar bat beklenen adet tarihi imiş onu öğrendim de diğeri de önceki mi s nin anlamı ne
son adet tarihi tatlım sat..
bat-ta benim için bekLENMEYEN adet tarihi

canım satım 21 ocaktı batımda 19 şubatt
eee 8 gün geçmiş öyledeğilmi?test yaptınmı

inan herkes aynısını söylüyor ama bedeninde sürekli farklı reaksiyonlar olurken,unutmak,yoksaymak yada umutlanmamak mümkün olmuyor

merhaba arkadaslar iyi pazarlar ben bisey soracam lutfen cevap verin 3 martta benim adet tarihim ben bi kac gundur bel agrisi ve kasiklarimda agri hissediyorum ve su sabahta yataktan kalkim dedim bacagim tutmadi ve yere coktum.akintimda var.ama testler hep negatif cikiyo iki yasinda bi oglum var oglumda boyle seyler olmamisti yada ben hatirlamiyorum sizce ben hamile olabilirmiyim :97:

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*minar 01.03.2011

*cerenim 01.03.2011

*ercelf 02.03.2011

*niserdarhan 03.03.2011

*vaion 03.03.2011

*ays80 04.03.2011

*günes_16 04.03.2011

*sevgi2005 06.03.2011

*sevser 07.03.2011

*_CandaS_ 06.03.2011

*yarenhande 06.03.2011

*luxxor 06.03.2011

*nazlı123 08.03.2011

*melek3586 08.03.2011

*duygu8977 13.03.2011

*Blgs 28.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*kara_ 15.01.2011

*brownim 18.01.2011

*Seyhas 01.02.2011

*tweety25 03.02.2011

*hemşire84 05.02.2011

*ybaby 05.01.2011

*faaatma 06.02.2011

*civciv89 08.02.2011

*edammm 13.02.2011

*elifinci 13.02.2011

*HaYaTSIN 20.02.2011

*yamukprenses 26.02.2011

*drymstf 26.02.2011

*shining 26.02.2011

*kizil_mavi 26.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil

*tuubaayaz

*nejla_nemus

*mariecurie

*sensen80

*melsss

*gulse84

*bernammm

*buglem10

*siyahinci07

*kevsers

*zaya

*canom_14

*es2006

*figenay

Son düzenleme:

benim de beklenmeyen adet tarihim 2 mart :) bakalım hayırlısııı

canım biz de eşimle sık sık karşıyakaya geliriz.çarşıda alışveriş yaparız,sahilde yürürüz...vapura binmek çok hoşuma gidiyo...vapurda martılara da simit atıyoruz sizin kaçıncı denemeniz canım?

kızlar ben 7 kişi istiyorum sizden,bana yardım edebilecek 7 kişi..

7 kişiden 100 er tana bismillahirrahmanirahim çekmesini rica edicem,üzerinide ben tamamlıcam..
bir yerde okumuştum,yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…