Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inan bizde çok seviyoruz simit atmayı,fazla fazla alıyoruz doysunlar diye:))
hatta öyle bir saldırıyorla ki,eşim uzağı at canım şimdi bi zarar vericekler,elindekini sakla görmesinler diyor
ben temmuzda evlendim ancak 1,5 yıldır polikistik oval yüzünden yasmin kullanıyordum,evlendikten bir ay sonra yani ağustosta bıraktım ve denemeye başladık,daha sonra 2 ay sonra aile hekimine gittim,kanıma baktı ve 9 lara varan az çalışan troid buldu..o nedenle hamile kalamıyor olabilirmişim ki kalmada sakın bu durumdayken dediler ama biz korunmamaşıtık hiç..
tedavi gördüm ve geçen ay doktorum hem troitlerin normale döndüğünü hemde başka doktor polikistiğin düzeldiğini söyledi..
off offf yani bu ay ümitliyim,gögüs uçlarıma iğneler batıyor sanki şuan ve kasıklarım buzzz gibi sanki:84:

canım 5 gün önce idrarda baktım negatifti yarın kanda baktırıcam gerçi birazdan hastaneye gidicem arkadaşı kandırırsam belkide bugun baktırırım
bende bu sabah negatifli bir kered daha müşerref oldum (
dilerim kanda çıkar , peki belirtilerin nasıl?

tedavilerin tamamlandığına göre kısa zamanda hamile kalırsın canım.sıkma kendini:81:

kızlar ben 7 kişi istiyorum sizden,bana yardım edebilecek 7 kişi..

7 kişiden 100 er tana bismillahirrahmanirahim çekmesini rica edicem,üzerinide ben tamamlıcam..
bir yerde okumuştum,yardımcı olabilirmisiniz?

canım benim ben de yardımcı olurum hem de seve seve:))ne zamana kadar lazım bi de sadece besmele mi istiyosun...

bende yardım ederim canım tam olarak ne niyetle çekiyoruz tatlım?

canım benim ben de yardımcı olurum hem de seve seve:))ne zamana kadar lazım bi de sadece besmele mi istiyosun...

çok tşk ederim arkadaşlarım,bu benim niyetimdi,çok önemli bir eski dua kitabında yazıyordu 786 tane bu niyetle okunması gerekirmiş diye..

ben dilekler konusunda biraz hassasım,eksik olmasın diye her hayırlı şeyi dilemeye çalışırım..ve böyle şeylerin içinden gelen insanlarla yapıldımı daha önemli olduğuna inanırım..

rab rahman ve rahim olan allahımın izniyle diye başlayıp
(ben ismim merve)
merve elsilanın yuvasının ve bebeğinin niyetiyle diye,
bebeğimin sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,uzun ömürlü,tahtı bahtı güzel ve hayırlı bir evlat olması dileğiyle diye ve hayırlı,rahat bir gebelik ve doğum olması içinde niyet ederseniz sevinirim kızlar benim içinde bebeğim içinde

niyetten sonra 100 adet bismillahirrahmanirahim çekmenizi rica ediyorum..
şimdiden çok tşk ederim yapanlar yazarsa,bir liste oluşturalım ve dilerseniz sizlerede yapalım

canım niyetin çok güzel çok anlamlı bugün içinde çekiyorum eğer varsa başka bir dileğin seve seve onu da hep birlikte yaparız arkadaşım duaların gücüne inanırım heleki birbirini tanımayan insanların birbirleri için ettikleri dua daha kuvvetlidir Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

ben yaptım canım inşallah kabul olur da dileğine kavuşursun hayırlısıyla

Merhaba elsila bende 100 tane çektim Allah kabul etsin.

ben yaptım canım inşallah kabul olur da dileğine kavuşursun hayırlısıyla

Elsila için;

Bismillahirrahmanirrahim,

*ekin 79
*niserdarhan
*superisi33

bende 100 kere bismillahirrahmanirrahim dedim Allah kabül etsin ....

yüreğinize sağlık nekadar tşk etsem az sizlere,dilerim hepimizin dilekleri kabul olsun şimdiden 400 oldu öyle değilmi,3 kişi daha yardım ettimi üzerini ben tamamlayıp,göndericem niyetimi rabbime...
7 nin uğurunada çok inanırım ahhh ahhh iyiki varsınız

canım ben 100 kere daha dedim inş. kabül olur canım 1000 keremi olması lazım.

Son düzenleme:

tatlım bende çektim allah duanı ve dualarımızı kabul etsin inşallah...

canım bende cektim 100 tane Allahım muradını versin insallah benim için de dua edin kızlar nolur dün silik cizgi cıkmıştı testim de hemde erken gebelik testiydi bugün adet günüm ama olmadım inşallahh bebeğim tutunmuştur bana benim de muradım sizlerle aynı Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahhh...

selam kızlar nasılsınız
benim normalden cok oldu bu ay adetım ustum basım battı hep
bi de arasıra normalden acık renk gelıo bırdenbıre.. neden olur boyle bılen var mı?

meraba minar nasılsın canım?

canım benım saol ıyım sen nasılsınnnnn

canım bana da bıldırın eksıkse bır degıl 5 defa bıle okurum

canım inşallahhhh tutunmustur Rabbimin izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…