Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

minar cım ticker ınla alakalı bişi demek istiyorum
6 yıldır bebek emziriyo yazıyoda merak ettim cocugun varmıydı senın ?

minar cım ticker ınla alakalı bişi demek istiyorum
6 yıldır bebek emziriyo yazıyoda merak ettim cocugun varmıydı senın ?

hiç dikkat etmedim canım inan belkıde bebek yerine kocandan bahsedıyordurrrrrrrrrrr hahahaha dur duzeltımmm canımmm

mervecimmmmmmmmmm okudum canım Allah kabul etsınn

eveeeet, bunca belirti bunca umut ve sonuç. HCG 0,100. birkaç güne de adet olurum, bunca umut adetimle akar gider.

sanırım ben çocuk sahibi olamıcam. Allah'ım bekleyen herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

kızlar ben 7 kişi istiyorum sizden,bana yardım edebilecek 7 kişi..

7 kişiden 100 er tana bismillahirrahmanirahim çekmesini rica edicem,üzerinide ben tamamlıcam..
bir yerde okumuştum,yardımcı olabilirmisiniz?

benimki 300 oldu canım inş. kabül olur.

didemcım saol hayatım sımdı sıldım daha sonra yaparım bır bakımmm

kuafore gıdecem ama cok usenıyorummmm yaa aslında hemen arka sokakta cok yakın ama ne bılım kızlar yaa belım kopacak gıbı bırde bısey soracam szlere akıntım oluyor gıbı geldı lavoboya gıttım bır baktım koyu sarı gıbı bır akıntım olmus cızgı gıbı bırde 2 gun once olmustu yaa ben usuttummu yaa cok uzutuyorum kendıme ıyı bakamıyorum ben yaaaa:18:

kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama niye bu kadar ümitsizsin canım

belki üşütme değildir iyi haberdir canım

adetlıyken sç boya tutmuyo di mi ?

valla ben mecbur kalınca yanı bazen kendımı iyi hıssetmedıgımde boyatırım gayette tutuyor probblemle karsılasmadımm cogu tanıdıklarımda yapıyor üstelık onermedıgım bısey ama benım arkadasım hamıleydı 5 ayylık boyattı mesela dıplerı geldı dıyee

belki üşütme değildir iyi haberdir canım

fazla umuıtlı degılım canım bılmıyorum hıs yok ıcımde adet olucak gıbıyım belkıde erken olurumm sabah kahvaltıda oldugumu zannetım veya yarın sabaha kadar olmus olurum belkıde 1 mart dıye bılıyorum ama belkı bır gun onceden gelırr

benim saçımda boya yok su an kendi renginde. bi değişiklik yapasım var koçiş koyu boya diyo benn biraz acıcaktım kararsız kaldım
(acık kumralım bu arada )

benimde 5.2 çıkmıştı gecen hafta tekrar yaptırdım 0.100 çıktı ama hala regl olmadım 5 gün geçti

ben çok umutluydum ama adetimden bir kaç gün önce vajinada kaşıntım başlıyo benim yine başladı böylece 2.ayı da yüzde 99 pas geçmiş oldum

ne diyeyim ki diyecek birşey bulamıyorum. bi de hiç başka derdim yokmuş gibi amilaz diye bir değer yüksek çıktı şimdi de. onu araştırıyorum.

en güzeli ne biliyor musunuz? bin tane belirtin bile olsa hiçbir şekilde hamileyim diye düşünmemek. sonra ben gibi dımdızlak ortada ümitsiz kalıyorsun.

bende bu sabah negatifli bir kered daha müşerref oldum (
dilerim kanda çıkar , peki belirtilerin nasıl?

inşallah canım karnım belim ağrıyo bide tek taraflı benim sağdece sağ tarafımda oluyo saağ kasığım ve bacağım ağrıyo göğüslerim şiş ama ağrım yok şuan bide bugun akıntımla beraber çok az karşık kahverengi gördüm korktum bugun sabah ilişkiye girmiştik acaba onlamı alakalı diyee yada regl olucam canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…