Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geçen ay ben öyleydim canım bütün belirtilerim vardı ve sonuçta ortada kaldım.3 tane test yaptım bi de

bende hep eşimden anlıyorum tatlım,hatta bu lekelenmemde de eşim söyledi hayatım hastalandınmı diye,ona bulaşmış
ama o kadardı kesildi 1 haftadır sadece peçetede falan vardı,regl değildi..
belirtilerimiz çok benziyor,dilerim allah mahçup etmesin bu arada benimde sol kasığımda

elsila 6 kişi olduk galiba 1 kişi eksik Allah kabul etsin inşallah...

hiç dikkat etmedim canım inan belkıde bebek yerine kocandan bahsedıyordurrrrrrrrrrr hahahaha dur duzeltımmm canımmm

mervecimmmmmmmmmm okudum canım Allah kabul etsınn

benimki 300 oldu canım inş. kabül olur.

ben yaptım canım inşallah kabul olur da dileğine kavuşursun hayırlısıyla

tatlım bende çektim allah duanı ve dualarımızı kabul etsin inşallah...

allah hepinizden razı olsun,hepinize tek tek çok tşk ederim,bende şimdi duşumu,aptesimi aldım ve baştan yaptım toplam 786 tane olması gerekiyormuş,birini ben yaptım,birinide sizler..sanırım fazla fazla oldu,kişi sayısı 7 yi bulmadı galiba olsun bir kişi daha eklenir belki...
hepimiz için diledim rabbim kabul etsin,allah benim için dilediklerinizi sizede nasip etsin arkadaşlarım,emekllerimizin karşılığını versin rabbim

canım benim sadece bugun oldu başka hiç olmadı bide ben sabahları çok aç uyanıryorum midem kazınıyo yaa Ve sık acıkıyorum obur bişiy oldumm Senin sat ın kaçtı umarım hamşizdirde güleriz bizdeee :97:

canım bende okurdum ama duş almam lazım banyo yapınca gece yatmadan okurum kaç tane dersenn

Elsila için;

Bismillahirrahmanirrahim,

*ekin 79
*niserdarhan
*superisi33
*sevser
*oslemcinar
*melsss
*minar

canım 7 kişi olduk Allah kabul etsin...

aminnnnnnnn canım

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum bitanem,biz seninle birlikte takip etmiştik belirtilerimiz aynıydı,ben daha hastalanmadım..
inan çok üzüldüm ve bende aynısını yaşamaktan korkuyorum

seni çok iyi anlıyorum bitanem,biz seninle birlikte takip etmiştik belirtilerimiz aynıydı,ben daha hastalanmadım..
inan çok üzüldüm ve bende aynısını yaşamaktan korkuyorum

elsilacım

kendimi çok kötü hissediyorum. evde yalnızım. biriniz yanımda olsanız da bi sarılıp haykırsam içimdekileri.

ben anneme eşime bile söylemediklerimi, bütün belirtilerimi sizlerle paylaştım birkaç gündür ve inanın üzüntümü de paylaşmak için koştum aranıza. ilgin için teşekkür ederim çok ihtiyacım vardı.

yarın senin en güzel haberlerini bekliyorum. herkesten çok sevineceğim olursa.

Elsila için;

Bismillahirrahmanirrahim,

*ekin 79
*niserdarhan
*superisi33
*sevser
*oslemcinar
*melsss
*minar

canım 7 kişi olduk Allah kabul etsin...

rabbim kabul etsinnn,
birde arkadaşlar aynı kitapta şöyle yazıyordu;
bebeği olmayanlar 110 tane bismillahirrahmanirahim yazıp üzerinizde taşıyın ve ilişkiye girin..
ilişki sonrasındada bebeğiniz doğana kadar üzerinizde taşıyın,daha sonrada 9 ay bebeğinizde taşıyın diyordu..
bebeği ölenler için ;
tekrar aynı acıyı yaşamamak için 60 tane bismillahirrahmanirahim yazıp eşinizde (erkekte) taşıtın ve ilişkiye girin diye yazıyordu..
inanmayan olabilir fakat ben herşeyin besmele ile başlandığına inanırım, o nedenle denemekte yarar var diye düşündüm..

amin bitanem,kendini iyi hissetmiyorsan telini özelden msj at bana hemen arayabilirim seni

itiraf.com'u okurken karşıma çıkan tablo...

Bugünlerde acayip kilo aldım. Hani eğer beni kimsenin tanımadığı bir şehire sadece 1 saatçik bile gidebilme imkanım olsa hemen bir hamile elbisesi alıp ve sol elim karnımda, sanki hamileymişim gibi salına salına, nazlana nazlana sokaklarda yürüyeceğim, mağzalara girip alışveriş yapacağım. Hamile gibi gezinmeye, görünmeye resmen aş eriyorum. İnanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…