- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
enteresan bi durum.kimyasal falan olsa o da değil.kanaman da olmamış.ilginç gerçekten
ne diyeyim ki diyecek birşey bulamıyorum. bi de hiç başka derdim yokmuş gibi amilaz diye bir değer yüksek çıktı şimdi de. onu araştırıyorum.
en güzeli ne biliyor musunuz? bin tane belirtin bile olsa hiçbir şekilde hamileyim diye düşünmemek. sonra ben gibi dımdızlak ortada ümitsiz kalıyorsun.
ben çok umutluydum ama adetimden bir kaç gün önce vajinada kaşıntım başlıyo benim yine başladı böylece 2.ayı da yüzde 99 pas geçmiş oldum
hayırlısı inş. kötü bişey değildir nedeni
hayırlısı inş. kötü bişey değildir nedeni
canım benımde genelde adetten once vajinada kasııntı olur ve o kasıntı ara ara yıne varrr
inşallah canım.ama bi kaç gün daha gecikirse tekrar test yaptır.inşallah olumluya döner
kötü bişey oldugunu sanmıyorum canım hakkında hayırlısııııı dr gıt eger olmadıysan halaa
inşallah canım karnım belim ağrıyo bide tek taraflı benim sağdece sağ tarafımda oluyo saağ kasığım ve bacağım ağrıyo göğüslerim şiş ama ağrım yok şuan bide bugun akıntımla beraber çok az karşık kahverengi gördüm korktum bugun sabah ilişkiye girmiştik acaba onlamı alakalı diyee yada regl olucam canım sıkıldı
elsila 6 kişi olduk galiba 1 kişi eksik Allah kabul etsin inşallah...
hiç dikkat etmedim canım inan belkıde bebek yerine kocandan bahsedıyordurrrrrrrrrrr hahahaha dur duzeltımmm canımmm
mervecimmmmmmmmmm okudum canım Allah kabul etsınn
benimki 300 oldu canım inş. kabül olur.
canım niyetin çok güzel çok anlamlı bugün içinde çekiyorum eğer varsa başka bir dileğin seve seve onu da hep birlikte yaparız arkadaşım duaların gücüne inanırım heleki birbirini tanımayan insanların birbirleri için ettikleri dua daha kuvvetlidir Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
ben yaptım canım inşallah kabul olur da dileğine kavuşursun hayırlısıyla
tatlım bende çektim allah duanı ve dualarımızı kabul etsin inşallah...
canım bende cektim 100 tane Allahım muradını versin insallah benim için de dua edin kızlar nolur dün silik cizgi cıkmıştı testim de hemde erken gebelik testiydi bugün adet günüm ama olmadım inşallahh bebeğim tutunmuştur bana benim de muradım sizlerle aynı Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahhh...
bende hep eşimden anlıyorum tatlım,hatta bu lekelenmemde de eşim söyledi hayatım hastalandınmı diye,ona bulaşmış
Ama o kadardı kesildi 1 haftadır sadece peçetede falan vardı,regl değildi..
Belirtilerimiz çok benziyor,dilerim allah mahçup etmesin bu arada benimde sol kasığımda
allah hepinizden razı olsun,hepinize tek tek çok tşk ederim,bende şimdi duşumu,aptesimi aldım ve baştan yaptım toplam 786 tane olması gerekiyormuş,birini ben yaptım,birinide sizler..sanırım fazla fazla oldu,kişi sayısı 7 yi bulmadı galiba olsun bir kişi daha eklenir belki...
Hepimiz için diledim rabbim kabul etsin,allah benim için dilediklerinizi sizede nasip etsin arkadaşlarım,emekllerimizin karşılığını versin rabbim
allah hepinizden razı olsun,hepinize tek tek çok tşk ederim,bende şimdi duşumu,aptesimi aldım ve baştan yaptım toplam 786 tane olması gerekiyormuş,birini ben yaptım,birinide sizler..sanırım fazla fazla oldu,kişi sayısı 7 yi bulmadı galiba olsun bir kişi daha eklenir belki...
Hepimiz için diledim rabbim kabul etsin,allah benim için dilediklerinizi sizede nasip etsin arkadaşlarım,emekllerimizin karşılığını versin rabbim
ne diyeyim ki diyecek birşey bulamıyorum. bi de hiç başka derdim yokmuş gibi amilaz diye bir değer yüksek çıktı şimdi de. onu araştırıyorum.
en güzeli ne biliyor musunuz? bin tane belirtin bile olsa hiçbir şekilde hamileyim diye düşünmemek. sonra ben gibi dımdızlak ortada ümitsiz kalıyorsun.
seni çok iyi anlıyorum bitanem,biz seninle birlikte takip etmiştik belirtilerimiz aynıydı,ben daha hastalanmadım..
inan çok üzüldüm ve bende aynısını yaşamaktan korkuyorum
Elsila için;
Bismillahirrahmanirrahim,
*ekin 79
*niserdarhan
*superisi33
*sevser
*oslemcinar
*melsss
*minar
canım 7 kişi olduk Allah kabul etsin...
elsilacım
kendimi çok kötü hissediyorum. evde yalnızım. biriniz yanımda olsanız da bi sarılıp haykırsam içimdekileri.
ben anneme eşime bile söylemediklerimi, bütün belirtilerimi sizlerle paylaştım birkaç gündür ve inanın üzüntümü de paylaşmak için koştum aranıza. ilgin için teşekkür ederim çok ihtiyacım vardı.
yarın senin en güzel haberlerini bekliyorum. herkesten çok sevineceğim olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?