amin bitanem,kendini iyi hissetmiyorsan telini özelden msj at bana hemen arayabilirim seni
çok teşekkür ederim arkadaşım. yarın seni tebrik etmek için ben ararım umarım. konuşsam da söyleyebilecek çok fazla birşeyim kalmadı, hepsi tahlil kağıdına bakarken 2 kelimeyle bitti. adet olunca da tamamen tükenir. toparlanır toparlanmaz neden olmasın.
BENDE TEST YAPTIM AMA 2,ci si ucuk pembe cikti
BENDE TEST YAPTIM AMA 2,ci si ucuk pembe cikti
neden ağlıyorsun,ne kadar güzel sevinsene..tebrik ederim canımmmmm
inş. hamilesindir canım
ben de bu gıcık sorun sadece bende var sanıyodum canım.benm için bu kaşıntı negatif çıkan erken gebelik testi gibi bişey artık.bi de sırt ağrısı
tabıkı bak belli olmaz gun dogmadan neler dogar allah gonlune gore versın canım benımmyarın tekrar bakacam yaa canım sıkılmaya başladı iyice:84:
allah hepinizden razı olsun,hepinize tek tek çok tşk ederim,bende şimdi duşumu,aptesimi aldım ve baştan yaptım toplam 786 tane olması gerekiyormuş,birini ben yaptım,birinide sizler..sanırım fazla fazla oldu,kişi sayısı 7 yi bulmadı galiba olsun bir kişi daha eklenir belki...
hepimiz için diledim rabbim kabul etsin,allah benim için dilediklerinizi sizede nasip etsin arkadaşlarım,emekllerimizin karşılığını versin rabbim
merhaba herkese tekrardan gece yazmıştım ama herkes uyuduğundan göremedi sanırım
kızlar benim sorum adetinize 2 hafta varken belirtiler normal mi psikolojik mi
bir iki belirtiden fazlası psikolojik olabilir mi?
daha öncede test yapmistim ben o zaman tek cikiyodu ama bu defa önce tek cikti sonra sinir oldum biraktim banyoda yattim hemn gece yapmistim neyse sabah yüzümü yikamaya kalktim baktim 2,cizgi cikmis ne kadar emin olabilirimki bundan sonraki cizgi ne zaman geldi bilmiyorum sonradan gelmesi normalmi hcg hormonu oldugunu belli edermi acaba canim emin olamiyorum
peki satın,batın ne zaman?
bende test yaptım ama 2,ci si ucuk pembe cikti
acikcasi adet olamiyorum ben normalde ilacsiz ben tedavi görüyorum 2.catlatma ignemi oldum 7.subatta sonra doktor bi hap verdi duphaston diye hem adet sökücü hemde bebis olursa tutunmasini sagliyomus herneyse 1.ignede hesaplamistim 9.günde adet olmustum simdi o günden 1 hafta gecti ve hala bisey yok dedimya normalde adet olamiyorum tutmusmudur sence bu defa cok umutluyum
hadi hayırlı olsun allah tamamına erdırsınn canım darısı başımızaaa
dilerim tatlım,anlatıkların hamile olduğunu gösteriyor ama ben çok tez canlıyım,illaki elimde somut bişeyler olsun isterim,yani yerinde olsam hemen şimdi bir test daha alırdım..
çok teşekkür ederim arkadaşım. yarın seni tebrik etmek için ben ararım umarım. konuşsam da söyleyebilecek çok fazla birşeyim kalmadı, hepsi tahlil kağıdına bakarken 2 kelimeyle bitti. adet olunca da tamamen tükenir. toparlanır toparlanmaz neden olmasın.
kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı
COK TESEKKÜR EDERIM KIZLAR umut oldunuz bana ama simdi yapmiycam yarin direk doktora gidecegim insallah hayirli haberleri paylasirim sizlerle iyi aksamlar herkese:79::79::79::79::79::79:
canım bişey sorabilirmiyim,senin gögüslerinde çok belirgin mor damarlar çıkmışmıydı?
ve kasıklarında minik bir buz parçası gibi soğuk batarlar oluyormuyudu,hatta gögüs ucuna iyne batması ara ara?
elsilacım, o kadar çok şey aynı anda oldu ki ne oldu ne olmadı aklım gitti tam net hatırlamıyorum ama damar bende hiç olmadı yoktu. batmalar vardı sürekli her yere, böbreklerime doğru belime bile. hatta bacaklarım çok kötüydü. ama sorun şu ki hala öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?