Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba herkese tekrardan gece yazmıştım ama herkes uyuduğundan göremedi sanırım
kızlar benim sorum adetinize 2 hafta varken belirtiler normal mi psikolojik mi

bir iki belirtiden fazlası psikolojik olabilir mi?

amin bitanem,kendini iyi hissetmiyorsan telini özelden msj at bana hemen arayabilirim seni

çok teşekkür ederim arkadaşım. yarın seni tebrik etmek için ben ararım umarım. konuşsam da söyleyebilecek çok fazla birşeyim kalmadı, hepsi tahlil kağıdına bakarken 2 kelimeyle bitti. adet olunca da tamamen tükenir. toparlanır toparlanmaz neden olmasın.

inşallah ben mutlu haberi verebilirim canım sana ama ben bugün test yaptım negatif çıktı buda beni çok üzdü..
sat 28 ocaktı ama bu testten umudumu yitirmelimiyim bilmiyorum

neden ağlıyorsun,ne kadar güzel sevinsene..tebrik ederim canımmmmm

daha öncede test yapmistim ben o zaman tek cikiyodu ama bu defa önce tek cikti sonra sinir oldum biraktim banyoda yattim hemn gece yapmistim neyse sabah yüzümü yikamaya kalktim baktim 2,cizgi cikmis ne kadar emin olabilirimki bundan sonraki cizgi ne zaman geldi bilmiyorum sonradan gelmesi normalmi hcg hormonu oldugunu belli edermi acaba canim emin olamiyorum

ben de bu gıcık sorun sadece bende var sanıyodum canım.benm için bu kaşıntı negatif çıkan erken gebelik testi gibi bişey artık.bi de sırt ağrısı

aynen canı dedıgım gıbı bende de oluyor maleseff o yuzden hemen anlarım ama benımkı snkı erken basladı erken reglı olacam gıbı gelıyorrr kısmet artıkk

yarın tekrar bakacam yaa canım sıkılmaya başladı iyice:84:
tabıkı bak belli olmaz gun dogmadan neler dogar allah gonlune gore versın canım benımm

allah kabul etsın canımm iyi dileklerin içinde cok tesekkur edıyorum aminnn

merhaba herkese tekrardan gece yazmıştım ama herkes uyuduğundan göremedi sanırım
kızlar benim sorum adetinize 2 hafta varken belirtiler normal mi psikolojik mi

bir iki belirtiden fazlası psikolojik olabilir mi?

canım hosgeldınn sımdı su sekılde herkeste degısık gorulebılıyor bazı kısılerde ılıskıden sonra bır ıkı gunde farkediliyor kasık agrısıyla bazı ları ustune gorur ıkı veya uc ay sonra ogrenır bazıalrıda ıste bır hafta veya ıkı hafta once agrılarla anlayabılıyor bellı olmuyor haa bazılarında ıse bızler gıbı pisikolojık hamıle olabılıyor bence canım oraya cok yogunlasma zaten hersey olucagına varır..dınleme kendını belkıde hamişsindir sen yınede kedıne dıkkat ettt ne olur ne olmazzzz Allah gönlüne göre versinn inşallah tez zamanda gobısın dolarr canım ıcınde bızlerındeeehakkında hayırlısııı(inş cok karıstırmadım)

peki satın,batın ne zaman?

peki satın,batın ne zaman?

acikcasi adet olamiyorum ben normalde ilacsiz ben tedavi görüyorum 2.catlatma ignemi oldum 7.subatta sonra doktor bi hap verdi duphaston diye hem adet sökücü hemde bebis olursa tutunmasini sagliyomus herneyse 1.ignede hesaplamistim 9.günde adet olmustum simdi o günden 1 hafta gecti ve hala bisey yok dedimya normalde adet olamiyorum tutmusmudur sence bu defa cok umutluyum

dilerim tatlım,anlatıkların hamile olduğunu gösteriyor ama ben çok tez canlıyım,illaki elimde somut bişeyler olsun isterim,yani yerinde olsam hemen şimdi bir test daha alırdım..

kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı

dilerim tatlım,anlatıkların hamile olduğunu gösteriyor ama ben çok tez canlıyım,illaki elimde somut bişeyler olsun isterim,yani yerinde olsam hemen şimdi bir test daha alırdım..

COK TESEKKÜR EDERIM KIZLAR umut oldunuz bana ama simdi yapmiycam yarin direk doktora gidecegim insallah hayirli haberleri paylasirim sizlerle iyi aksamlar herkese :79::79::79::79::79::79:

canım bişey sorabilirmiyim,senin gögüslerinde çok belirgin mor damarlar çıkmışmıydı?
ve kasıklarında minik bir buz parçası gibi soğuk batarlar oluyormuyudu,hatta gögüs ucuna iyne batması ara ara?

en kısa zamanda hatta bir dahaki göbişin dolar inşallah canım

COK TESEKKÜR EDERIM KIZLAR umut oldunuz bana ama simdi yapmiycam yarin direk doktora gidecegim insallah hayirli haberleri paylasirim sizlerle iyi aksamlar herkese :79::79::79::79::79::79:

hadi hayırlısı aayyyy heycanlandım ben bile

elsilacım, o kadar çok şey aynı anda oldu ki ne oldu ne olmadı aklım gitti tam net hatırlamıyorum ama damar bende hiç olmadı yoktu. batmalar vardı sürekli her yere, böbreklerime doğru belime bile. hatta bacaklarım çok kötüydü. ama sorun şu ki hala öyle.

anladım tatlım,bende korktumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…