Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar alıstırma yapalımmmm bu sessizliğin sonuuuuuuuu bişeyler olucak gibiiiiiiiiiiiiiiii
kupayı kaldıracazzz inşallah hepimizzzzzz

Son düzenleme:
kızlar alıstırma yapalımmmm bu sessizliğin sonuuuuuuuu bişeyler olucak gibiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canımm seni zaten bu konuda görünce içim rahatşlıyo hep ferahlatıyosun benii şimdide böyle görünce muytlu oldumm

inşallah canımm seni zaten bu konuda görünce içim rahatşlıyo hep ferahlatıyosun benii şimdide böyle görünce muytlu oldumm

iyi dusunecez guzel dusunecez kı hersey ıyı olsunn canım üzülmek yokkkkkk aglamak ta yokk hersey biz insanlar içinn biz yeterkı ısteyelım ve dualarımızı bırbırımızden eksık etmıyelım birbirimizi tam olarak tanımadıgımız halde en yakınımıza bıle acılamadıgımız ıcımızdekı hıslerı dusuncelerı paylasıyoruz bırbırımıze en guzel desteği "manevi"desteği veriyoruzzzzz....

benimde içimi ümit kaplıyor,aramızda hamilede yok ki sorularım yaşadıklarımızı

valla öylee ben yarın hamileyim dersem yardımcı olucamm

öyleee yanı başımızdakiler anlamıyoki halimizii :97:

selam kızlar nasılsınız
benim normalden cok oldu bu ay adetım ustum basım battı hep
bi de arasıra normalden acık renk gelıo bırdenbıre.. neden olur boyle bılen var mı?

canım günün geçti mi? Düşük tehlikesi yada kimyasal gebelik olabilir, bende şuan senin gibiyim.

ayyyyy canım varyaaa mesajını görür görmez çoookkk heyecanlandımmmmm güzel haber var diye ama 1 2 gün daha bekliycez sanırım neyse bakalım biz bekleriz

bir eşim beyin ameliyatındayken,
ikinci sınırda sıcak savaşa gittiğinde,
üçüncüde şimdi..
işte bu 3 bekleyiş çok zor,ömrümü yediler yaaaaa

hımmmmmmmmmm saol canım benim bu arda ben artık kendimi hiç dinlemiyorum geçen ay hüsranla sonuçlanınca bıraktım belirtiyi falan senin belirtin varmı tatlım

ahh canım olmazmı :9 bu ay 3 adan beri ilkkez belirti hissediyrorum.karın ve bel ağrıısnı 1haftadır yaşıyrum, göğüslerim şişti çok değil ama sızısı var epeyce.akıntım oldu 2 gündür.benim özlellikle beklentim adet sancımın erekn başlaması, ilk gebeliğimde de adetime 2 hafta kala sancım bşlamıştı bu ayda öyle oldu.dilerim ki öyledir.birde bugün bi teyzem şey diye soru , hamilemisin sen, öyle görnüyosun diye? kimi insan hamişi şipşak çözer ya acaba demedim değil yani.inş hepimiz hamişizdir ya (

Siz nasılsınız kızlar ?

Siz nasılsınız kızlar ?[/QUOTE]

ii olmaya çalışıyoruz canım, sen nasılsın?

(((((mrb özür dileyerek bilgilerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum çok yanlış bişey yaptım ve hayatımda ilk defa aslada tekrarlamıycam 15 gün önce nişanlımla makattan bir defa sürtünme bir defada makattan ilişki yaşadık kendisi anal yoldan boşalmadı boşalıcğı sırada dışarı boşaldı vajinadan ne temasımız oldu nede ön taraftan bir ilişki yaşadık.. ama şimdi ben çok korkuyorum 2 haftadır deliriyorum ya hamileysem diye ve reglim hep 30 günde olurdu ama son 3 aydır hep 36 günde oluyor bunuda belirtiyim..ve bu ayki reglim 4 gün gecikti sanırım stres etklliyor çok korkuyorum ya zevk suyu makata ordanda vajinaya aktıysa ya hamile kalırsam.. o günden beri vücudumda bir ağrı karnımda sırtımda belimde hep olucakmışım gibi ama olmuyorum.. hep bahsetmişsiniz göğüste ağrı acı gibi öle bişey yok bende ama.. yardımcı olursanız çok sevinicem bilgileriniz vardır böyle anal yolla olan bir ilişkide dışarı boşaldı mümkünmüdür hamilelik şimdiden çok tşk ederim

deli kız korkma bişey olmaz millet aylarca yıllarca deniyor olmuyor öyle bişeyden hamile kalınmaz ama yaptıgının yanlış oldugunu söylememe gerek yok erkek milletine yaranamzsın sakın kendinden ödün verme seni hafif görmesine izin verme agırdan sat kendini ki nişanlısınız yanii güvenme o kadar bugün onu isteyen yarın baska seylerde ister kabul eden seni böyle kabl etsn boşverr ayrıca adetn gecmiş eczaneden bi test al yap 3 lira varsa cıkar ama hiç sanmıyorum allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…