Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım sanmıyorum baksana biz kaç aydır gününü hesaplayarak yapıyoz yok bişey vee bence bir daha böyle bişiyi deneme sağlığın açısından çok kötü bu senin için ve dini yöndende yasak arştır istersen biraz ve hayat bu gelecekte ne olur ne olmaz ne eşler kocalar var sonradan pişman olacağın şeyler yapmaa

ayyyyy canım varyaaa mesajını görür görmez çoookkk heyecanlandımmmmm güzel haber var diye ama 1 2 gün daha bekliycez sanırım neyse bakalım biz bekleriz

ayy az kaldı canımmm cok az kaldı hıssedıyorum

canım ıhtımalı bıle yokk sakın korkma ama benden bır arkadas nasıyatı bır daha yapma ne bılım odün verme kendınden canımmm beklesın tabıkı sende bekleee allaha emanet oll

kızlar ben biraz önce sobaya kömür almak için çuvalı kaldırdırdm ve belim çok acıyo ve böyle baş dönmem var bişiy olmuşmudur sizceee

hepinize çok tşk ederim bi daha asla yapmam zaten yeterince korktum ve dersimi aldım zaten bana yakışmayan bir davranış ama çok tedirginim test almaya bile korkuyorum şu an bile karnımda olucakmışım gibi ağrı var ama olmuyo aşırı stres yaptım 2 haftadır düzenim kalmadı( yaklaşık 10 gün önce bir iki gün kahverengi akıntı geldi 1 gün biraz fazla daha sonra 2 3 günde idrar sırasında geldi ama sadece bu adet dönemim sırasında olmadı ama o anal ilişkiden 2 3 gün sonra oldu enfeksiyon olmuş olabilirmi sizce.. yani ben korkmuyum dimi boşuna( ya boşalmadan önce dışarı çıkarırkenmakata bir ik damla sperm damladıysa oda vajinaya ulaşırsa bi durum olursa çokkk korkuyorum bu yaptığım bana göre bişey değil o yüzden çok pişman çok tedirginim.. 20 gün olucak olalı idrar testi yapsam evde doğru sonuç verirmi yapmayada korkuyorum gerçi(

iyi akşamlar kızlar herkese merhaba arkadaşlar benim başım çok dönüyor 2 3 gündür stresten olabilr diyorum bide yumurta akı şeklinde akıntım var ama adet biteli daha 3 gün oldu yumurtluyo olabilirmiyim sizce

canım sakın korkma asla hamile olamazsın tamamen piskolojik yaşıyorsun o belşrtileri ama tavsiyem birdaha yapma o şeyi naşanlının ulaşılmazı ol ki degerli olasın

kızlar ben biraz önce sobaya kömür almak için çuvalı kaldırdırdm ve belim çok acıyo ve böyle baş dönmem var bişiy olmuşmudur sizceee

canı ya olmamıştır inşallah ama sakın yapma bidaha olurya kötü bişey olsa allah korusun çok çok üzülürsün

ah be güzel arkadaşım değermi bunca sıkıntıya helalinden göğsünü gere gere knuşmak varken sen almışın gerçi dersini büyük ihtimalle bişey olmaz stres hormonları çok etkilediği için adetin gecikmiştir spermin yumurtaya gelmesi baya bi zaman alıyo şekerim sıkma artık canını :44:

canı ya olmamıştır inşallah ama sakın yapma bidaha olurya kötü bişey olsa allah korusun çok çok üzülürsün

eşim işte mecbur kaldım ama yok yapmıycam bidaha ama tuvalaete bile gitmeye korkuyorum yaa kan filan görürsem diyee :97:

slm kizlar,nasilsiniz

iyiyizz çok şükür halimize sen nasılsın

eşim işte mecbur kaldım ama yok yapmıycam bidaha ama tuvalaete bile gitmeye korkuyorum yaa kan filan görürsem diyee :97:

iyiyizz çok şükür halimize sen nasılsın

bende iyiyim tsk.ederim...

ya kizlar benim adetime daha 9 gun var...
ve kac gundur asiri sirtim ve yanlarim cok agriyor
neden acaba?

hamile olmak istiyorum ama kocam yok sadece bir kere deneme yapabildik ihtimal çok az bidaha teeee 4 ay sonra

ins.en kisa zamanda kalirsin..
bende hamile kalmak istiyoru..kocam yanimda oldugu halde kalamiyorumm..
hayirlisi olsun canim.
rabbim olmayan herkese nasip etsin...

kızlar bişey sorucam dr bana demiştiki gün aşırı ilişki daha etkili olur ama tutturamadık bu sefer hergün yapma kararı aldık problem olurmu spermin kalitesi düşüyor diyorlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…