Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın, nasılsınız bugün? Ben bi tuhafım, kanamam bitti, dün akşamdan beri bişey yok anlamadım gitti. Bugün 2. kez kan bakılacak ama hiç umudum yok Belimdeki batma hissi hala devam ediyo hiç bi iş yapmadığım halde. Bakalım görecez hayrlısı olsun, değişik haberleri olan var mı? İnş. hamile haberlerini bol bol alırız bugün :97:

günaydın canım, hayırlısı be arkadaşım inş mucize olurda dr.larda şaşır sende:)

cümleten günaydın kızlar, nasılsınız haftasonundan bu yana? Bende ilkkez bu ay kendimi zor engelliyorum test yapmamak için.benim adetim son 3 aydır 31 günde oluyor, adet günümde test yaparsam bebek 4+3 lük oluyomuş.perşembe yapsam tam 4 haftalık oluyo.sanırım dayanamayacağım ve yapacağım.eğer sonuç negatif olursa açok yüreklilik yapayım diyeyim gerçekten üzülcem

şırnakta eşim asker

canım sen en iyi ben anlarım, benim eşimde şehir dışında, biz size göre biraz daha şanslıyız ya haftada yada 2 haftada görüşüyoruz ama bencede yetmiyodur bu.ama allahın işi belli olmaz tek ilişkide hamile kalanlarda epeyce var..

Son düzenleme:

valla canım hakkaten hala bnimleyse ve değer yükselirse mucize olur; çünki c.tesi düştü sanırım, afedersin ama sabah kocaman bi pıhtı düştü içinde gitti sanırım Sende üzülme canım ya, gerçi ne kadar üzülme desemde boş elde değil de mi?

selam kızlar ben de cumartesi sabah adet olmalıydım,ama olmadım,hiç gecikmezdi,hiç adet olcak halim de yok,ağzım tatsız,miğdem bulanıyo hafif hafif,göğüslerim,4-5 cm büyümüş,acayip sertti,ama dün akşamdan beri yumuşamaya başladı,adetin son günlerinde olduğu gibi yumuşadı,ara ara bir sağ,bir sol kasığımda batma oluyo,ben kasık ağrısı nedir bilmezdim,karnım gaz dolu,idrarım saman sarısı,ağır kokulu,bi de karbonat testi yaptım,acayip köpürdü,hani çaydanlığa kireç sökücüyü koyup sallarsın ya aynen öyle köpürdü,bi de adetten 3-4 gün öncesinde akıntı miktarı artar,ben de acayip bi kuruluk var 1 haftadır,daha yeni yeni gidiyo o kuruluk,göğüslerimdeki yeşil damarlar da belirgin,sürekli sıcaklıyorum,açık havaya çıkıyom,acayip bi duygusallık var üzerimde,çok alıngan oldum kocişe karşı,bi de çok uykum varrr,öğlen mesaiye yakın gitcem,kan testine,sonucu da akşama doğru alırım heralde

kızlar günaydınnnnn...
haftasonundan güzel haberlerle gelen varmı???

benim göbek deliğim deli dehşet batıo... göğüslerim dolgun hafif sızlıo.. beliom kopuo... ne olcak bilmiyorum bekliyorum halen kızlar...

canım benim ya, yemin ederim kendimden çok senin hamiş olmanı daha çok isterim biliyomusun ? kayıplar köt bişey bunu yaşayan bilir.Dilerim rabbimden ki bebeğin seninle olsun ve inş hiç bırakmasın dünyaya gelip yanında kalsın

aynen öyle üzülme desekte olmuyor olmazda yinede geç olsun güç olmasın önemli oln bu ama çokta geç olmasın hiç birimizin

Canım sanırım sormuştum ama unuttum galiba, kızmazsan tekrar sorcam.kaç yıldır deniyodunuuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…