ins.en kisa zamanda kalirsin..
bende hamile kalmak istiyoru..kocam yanimda oldugu halde kalamiyorumm..
hayirlisi olsun canim.
rabbim olmayan herkese nasip etsin...
hamile olmak istiyorum ama kocam yok sadece bir kere deneme yapabildik ihtimal çok az bidaha teeee 4 ay sonra
amin ama kocam asker o yüzden 4 ayda 15 gün gelebilio ondada şansım çok az oluo
hic belli olmaz canim...
ilk geceden hamile kalanlar var
neden olmasin,icini ferah tut...
inşallah canım Allah hayırlısını versin napalım görev yapacak bişi yok:2:
hamile olmak istiyorum ama kocam yok sadece bir kere deneme yapabildik ihtimal çok az bidaha teeee 4 ay sonra
canım üzülmee bak bizimkilerde yanımızda ama ortada bişiy yokknerdeki eşin asker filan mı :97:
şırnakta eşimasker
rabbim tez zamanda kavusturur ins...
hayirlisiyla biter canim
Kızlar günaydın, nasılsınız bugün? Ben bi tuhafım, kanamam bitti, dün akşamdan beri bişey yok anlamadım gitti. Bugün 2. kez kan bakılacak ama hiç umudum yokBelimdeki batma hissi hala devam ediyo hiç bi iş yapmadığım halde. Bakalım görecez hayrlısı olsun, değişik haberleri olan var mı? İnş. hamile haberlerini bol bol alırız bugün :97:
şırnakta eşimasker
günaydın canım, hayırlısı be arkadaşım inş mucize olurda dr.larda şaşır sende:)
cümleten günaydın kızlar, nasılsınız haftasonundan bu yana? Bende ilkkez bu ay kendimi zor engelliyorum test yapmamak için.benim adetim son 3 aydır 31 günde oluyor, adet günümde test yaparsam bebek 4+3 lük oluyomuş.perşembe yapsam tam 4 haftalık oluyo.sanırım dayanamayacağım ve yapacağım.eğer sonuç negatif olursa açok yüreklilik yapayım diyeyim gerçekten üzülcem
valla canım hakkaten hala bnimleyse ve değer yükselirse mucize olur; çünki c.tesi düştü sanırım, afedersin ama sabah kocaman bi pıhtı düştü içinde gitti sanırımSende üzülme canım ya, gerçi ne kadar üzülme desemde boş elde değil de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?