Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamile olmak istiyorum ama kocam yok sadece bir kere deneme yapabildik ihtimal çok az bidaha teeee 4 ay sonra

canım hiç belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra tek ilişkiyle de olur. Benim arkadaşımın ilk bebeği zor oldu 1 sene olmadı hiç korunmadıkları halde, 2. bebeğinide zaten zor oluyo diye korunmamışlar ve tek seferlik ilişki yaşamışlar yatmamışta ve adet düzensizliği var kendisinde. Buna rağmen hamile kalmış 2. oğlunu doğurdu hiç belli olmaz güzelim...

canım bende seni sorcaktım.ay inşi test hatalıdırda bebişin gizlenmiştir göbişine.kan verdin mi verecek misin?

ooff canım günler geçmiyo sanki, bende çatlıcam meraktan.ama cuma günü test yapmaya karar verdim.hamişssem zaten 4+1 oluyımuş :))

hg canım inş. hamilesindir ki bence öyle umarım sağlıkla, sıhhatle kavuşursun bebeğine, haber et tahlil sonucunuda kutlama yapalım :92:

belki okumuşsunuzdur kızlar, ben pazar günü hcg yaptırdım ve 0,100 çıktı. adet olmadım henüz ama 1-2 güne olur herhalde. yeni yeni atlatıyorum.

hg canım inş. hamilesindir ki bence öyle umarım sağlıkla, sıhhatle kavuşursun bebeğine, haber et tahlil sonucunuda kutlama yapalım :92:

inş. canım,bence var,çünkü eğilince karnım,kasıklarım batıyo,bi de cuma günü test te tek çizgi çıktı diye ağladım ağladım,birden karnıma kasıklarıma bir ağrı girdi,o zaman dedim bebişim benimle heralde

Aro canım arkadaşım hepimizinde olsun inş., Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor. Dün resmen sinir krizi geçirdim eşim bile sakinleştiremedi. Boşanmayı bile teklif ettim dün, benim yüzümden o da baba olamıyo.Biz 8,5 yıllık evliyiz canım ilk 3 sene düşünmedik benim okul vardı. Sonrada bi erken doğum 3 kimyasal yaşadım bunuda sayarsam 4 kimyasal.Toplam 6 bebek dile kolay...

Aman dikkat et canım bişey olmasın...

canım benim ya,inan çok zor, Allah tez zamanda hayırlısıyla bi bebiş versin sana

adet günüm işte zaten bugun. belki 1-2 gün geçer ama 0.100 den ne kadar yükselecek ki? son ilişki 20sinde olmuştu onda bile tutsa belirtileri olurdu. hiç ama hiç umudum yok.

hayırlısı olsun canım ya,inş. bu sefer tutar,bi de size bi karışım vereyim,doktor bunu yiyenin büyük ihtimal çocuğu olur diyo, toz tarçın,çörek otu,bal,çekilmiş karanfil,toz zencefili karıştırıp 3-4 tatlı kaşığı yiyin kızlar

canım benim ya,inan çok zor, Allah tez zamanda hayırlısıyla bi bebiş versin sana

Amin dicem ama artık düşünmüyorum canım, ben bunu bile düşünmüyodum ama eşim haklı olarak istedi diye yaptım ama bu da hüsran, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin kucağını doldursun olanlarda güle güle büyütsünler inş.

günaydınn kızlarrr ben çok hastayımmm yaaaa üşütmüşüm ilaçta içemiyorum mahvoldum yaaa var mı yeni haberlerrr çok ilerlemişsiniz başım dönüyo okuyamadımm

göbeğimi biri içeriden çekio resmen yaa... bu kadarmı acır hassas olur..

çok fena canım o bendede var. Bide hakikaketten çok acayi üşütmüşüm. Kaburgamın içinden karnımın altına kadar o kadar acıyoki, esneyemiyorum bile.

günaydınn kızlarrr ben çok hastayımmm yaaaa üşütmüşüm ilaçta içemiyorum mahvoldum yaaa var mı yeni haberlerrr çok ilerlemişsiniz başım dönüyo okuyamadımm

canım çok geçmiş olsun, bol bol meyve ye. Sadece bunu yapabilirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…