hamile olmak istiyorum ama kocam yok sadece bir kere deneme yapabildik ihtimal çok az bidaha teeee 4 ay sonra
canım bende seni sorcaktım.ay inşi test hatalıdırda bebişin gizlenmiştir göbişine.kan verdin mi verecek misin?selam kızlar ben de cumartesi sabah adet olmalıydım,ama olmadım,hiç gecikmezdi,hiç adet olcak halim de yok,ağzım tatsız,miğdem bulanıyo hafif hafif,göğüslerim,4-5 cm büyümüş,acayip sertti,ama dün akşamdan beri yumuşamaya başladı,adetin son günlerinde olduğu gibi yumuşadı,ara ara bir sağ,bir sol kasığımda batma oluyo,ben kasık ağrısı nedir bilmezdim,karnım gaz dolu,idrarım saman sarısı,ağır kokulu,bi de karbonat testi yaptım,acayip köpürdü,hani çaydanlığa kireç sökücüyü koyup sallarsın ya aynen öyle köpürdü,bi de adetten 3-4 gün öncesinde akıntı miktarı artar,ben de acayip bi kuruluk var 1 haftadır,daha yeni yeni gidiyo o kuruluk,göğüslerimdeki yeşil damarlar da belirgin,sürekli sıcaklıyorum,açık havaya çıkıyom,acayip bi duygusallık var üzerimde,çok alıngan oldum kocişe karşı,bi de çok uykum varrr,öğlen mesaiye yakın gitcem,kan testine,sonucu da akşama doğru alırım heralde
kızlar günaydınnnnn...
haftasonundan güzel haberlerle gelen varmı???
benim göbek deliğim deli dehşet batıo... göğüslerim dolgun hafif sızlıo.. beliom kopuo... ne olcak bilmiyorum bekliyorum halen kızlar...
selam kızlar ben de cumartesi sabah adet olmalıydım,ama olmadım,hiç gecikmezdi,hiç adet olcak halim de yok,ağzım tatsız,miğdem bulanıyo hafif hafif,göğüslerim,4-5 cm büyümüş,acayip sertti,ama dün akşamdan beri yumuşamaya başladı,adetin son günlerinde olduğu gibi yumuşadı,ara ara bir sağ,bir sol kasığımda batma oluyo,ben kasık ağrısı nedir bilmezdim,karnım gaz dolu,idrarım saman sarısı,ağır kokulu,bi de karbonat testi yaptım,acayip köpürdü,hani çaydanlığa kireç sökücüyü koyup sallarsın ya aynen öyle köpürdü,bi de adetten 3-4 gün öncesinde akıntı miktarı artar,ben de acayip bi kuruluk var 1 haftadır,daha yeni yeni gidiyo o kuruluk,göğüslerimdeki yeşil damarlar da belirgin,sürekli sıcaklıyorum,açık havaya çıkıyom,acayip bi duygusallık var üzerimde,çok alıngan oldum kocişe karşı,bi de çok uykum varrr,öğlen mesaiye yakın gitcem,kan testine,sonucu da akşama doğru alırım heralde
hg canım inş. hamilesindir ki bence öyleumarım sağlıkla, sıhhatle kavuşursun bebeğine, haber et tahlil sonucunuda kutlama yapalım :92:
belki okumuşsunuzdur kızlar, ben pazar günü hcg yaptırdım ve 0,100 çıktı. adet olmadım henüz ama 1-2 güne olur herhalde. yeni yeni atlatıyorum.
canım benim ya, yemin ederim kendimden çok senin hamiş olmanı daha çok isterim biliyomusun ? kayıplar köt bişey bunu yaşayan bilir.Dilerim rabbimden ki bebeğin seninle olsun ve inş hiç bırakmasın dünyaya gelip yanında kalsın
aynen öyle üzülme desekte olmuyor olmazdayinede geç olsun güç olmasın önemli oln bu ama çokta geç olmasın hiç birimizin
Canım sanırım sormuştum ama unuttum galiba, kızmazsan tekrar sorcam.kaç yıldır deniyodunuuz siz?
bat ne zaman canm
batı matı yok ki canım istediği zaman gelsin, gebelik yok nasılsa belli. çünkü sat 31 ocaktı.bu aralar olur ama en azından onun belirtilerinden eminim. eşimin gelmesine de daha 15 gün var.
inş. canım,bence var,çünkü eğilince karnım,kasıklarım batıyo,bi de cuma günü test te tek çizgi çıktı diye ağladım ağladım,birden karnıma kasıklarıma bir ağrı girdi,o zaman dedim bebişim benimle heralde
Aro canım arkadaşım hepimizinde olsun inş., Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor. Dün resmen sinir krizi geçirdim eşim bile sakinleştiremedi. Boşanmayı bile teklif ettim dün, benim yüzümden o da baba olamıyo.Biz 8,5 yıllık evliyiz canım ilk 3 sene düşünmedik benim okul vardı. Sonrada bi erken doğum 3 kimyasal yaşadım bunuda sayarsam 4 kimyasal.Toplam 6 bebek dile kolay...
belki değerin artar,adet günün geçerse tekrar yaparsın
bat ne zaman canm
adet günüm işte zaten bugun. belki 1-2 gün geçer ama 0.100 den ne kadar yükselecek ki? son ilişki 20sinde olmuştu onda bile tutsa belirtileri olurdu. hiç ama hiç umudum yok.
canım benim ya,inan çok zor, Allah tez zamanda hayırlısıyla bi bebiş versin sana
Aman dikkat et canım bişey olmasın...
günaydınn kızlarrr ben çok hastayımmm yaaaa üşütmüşüm ilaçta içemiyorum mahvoldum yaaa var mı yeni haberlerrr çok ilerlemişsiniz başım dönüyo okuyamadımm
göbeğimi biri içeriden çekio resmen yaa... bu kadarmı acır hassas olur..
günaydınn kızlarrr ben çok hastayımmm yaaaa üşütmüşüm ilaçta içemiyorum mahvoldum yaaa var mı yeni haberlerrr çok ilerlemişsiniz başım dönüyo okuyamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?