Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

KIZLAR size bi karışım vereyim,doktor bunu yiyenin büyük ihtimal çocuğu olur diyo, toz tarçın,çörek otu,bal,çekilmiş karanfil,toz zencefili karıştırıp 3-4 tatlı kaşığı yiyin kızlar

Canım benim allah hem sabrını versin hem bebeğini Seni çok iyi anlıyoprum, dün aklıma geldi bu dediğin.Benim yüzümden baba olamıyo diye senin yüznden değil bu, öncelikle bunu aklına sok tamam mı ama senin yerinde kim olsa aynısını düşünür, insanız hepimiz.Dilerim hemen gelsin bebeğin ve hiç terketmesin.İşte insanolu nler yaşayacağını bilemiyo, önce istemiyoruz sonra rıyoruz :8

Bende dün anneme dedim eğer ki 1 yıla kadar bebek olmazsa tedaviye başlıcam vakit kaybetmeden, iğneli filan olur sanırm ilk tedavi.Anneme kalsa eğer 6 aya kadar olmazsa dr. a ghit diyor.Aslında kürtajdan sonra 6 aya kadar da olması gerek ama bilmiyorm.Dün bi kuzenim daha hamiş olduğunu öğrendim.ve dedim ki insanlar nasıl ilk ayından hamiş kalıyor, dr bana hamile kalırsın dikkat et ilk 3 aya demesine rağmen bişey olmadı, üstelik korunmadığımız halde.Sonra dedim ki acaba bişey mi var? tamam ilk 10-12 aya dek gebelik almazsan kokrkmak gerek ama bilmiyorum.Bu dediğiminde 2. çocuğu ve 10 yıl aradan sonra.sonuç.ta yumurta tembelleşmiştir 1-2 ay bekletir derdim ben, ama ilk ayından hamile kaldı kız.gel de deme acaba bende mi bişey var diye? ki benim annem bana tedayiyle hamile kalmış, 5 yıl sonrada kardeşlerime.Kardeşlerim zamanında hani bi madde var onu çıkarttığı ay hamile kamış, annme bile acab dedi yani :)

güleceksiniz ama babam sürekli bu karışımdan yer :) sağlık açısından da çok faydalıymış :))

sağol canm ya çok fenayımm sen naptın nasıl geçti hafa sonunnn
geçmiş olsun canımcım.. bol vitamin.. meyve ye bolbol.. ballı süt iç...
sağol canm ya çok zorrr duruyorummm

erken gebelik testleri her eczanede bulunur mu kızlar? birde fiyatı normalinden farklı mı acaba ? ve bir soru daha, eğer hamişsem ve en son ilişkiden hamiş kaldıysam 10 gün filan oluyo, o zaman çıkar mı ?

kızlar küsecem ama hee ( bazen hiç sorularımızı cevaplamıyosunuz ya (

erken gebelik testleri her eczanede bulunur mu kızlar? birde fiyatı normalinden farklı mı acaba ? ve bir soru daha, eğer hamişsem ve en son ilişkiden hamiş kaldıysam 10 gün filan oluyo, o zaman çıkar mı ?
canm eczanedekiler kandırıyo internetten sipariş edebilirsin ben coretest diye bi marka ile adetime 7 gün kala öğrendim

canm eczanedekiler kandırıyo internetten sipariş edebilirsin ben coretest diye bi marka ile adetime 7 gün kala öğrendim
peki canım sen bu gebeliğinde mi erken gebelik testi yaptın?

canım öyle deme, umutsuz da olma lütfen.Allahın izniyle anne olacaksın sende.peki dr. bu kayıplar için bişey demedi mi ?

çok sağol canım Allah hepimizin göbişini doldurur inşallah hayırlısıyla

Bende persembe günü bir kan testi yaptirim diyorum.

Internetten baya bir arastirdim hafta sonu alman sayfalarindan faln

Adetin 21. günü yapilan kan testinde cikiyormus tam yüksek deger cikmasada ama cikiyormus kizlar.

evet canm bu gebeliğimde öğrendimmm

anladım canım, peki normal gebelik testi muhtemelen gününde çıkar değil mi? erken gebelik testleri biraz pahalıymış bide netten istesem 3 güne ancak gelir, zaten 3 gün sonrada hamileysem eğer tam 4 haftalık oluyomuş...

Bende persembe günü bir kan testi yaptirim diyorum.

Internetten baya bir arastirdim hafta sonu alman sayfalarindan faln

Adetin 21. günü yapilan kan testinde cikiyormus tam yüksek deger cikmasada ama cikiyormus kizlar.

canım her gün için ayrı ayrı mı ovulasyon testi yapıyosun? bu konuda hiç bi bilgim yokta bide nasılş yapılıyor bu test, eğer bu ay olmazsa ilerki aylarda bende yapmayı düşüncem sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…