Canım benim allah hem sabrını versin hem bebeğiniAro canım arkadaşım hepimizinde olsun inş., Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor. Dün resmen sinir krizi geçirdim eşim bile sakinleştiremedi. Boşanmayı bile teklif ettim dün, benim yüzümden o da baba olamıyo.Biz 8,5 yıllık evliyiz canım ilk 3 sene düşünmedik benim okul vardı. Sonrada bi erken doğum 3 kimyasal yaşadım bunuda sayarsam 4 kimyasal.Toplam 6 bebek dile kolay...
hayırlısı olsun canım ya,inş. bu sefer tutar,bi de size bi karışım vereyim,doktor bunu yiyenin büyük ihtimal çocuğu olur diyo, toz tarçın,çörek otu,bal,çekilmiş karanfil,toz zencefili karıştırıp 3-4 tatlı kaşığı yiyin kızlar
sağol canm ya çok fenayımm sen naptın nasıl geçti hafa sonunnnçok fena canım o bendede var. Bide hakikaketten çok acayi üşütmüşüm. Kaburgamın içinden karnımın altına kadar o kadar acıyoki, esneyemiyorum bile.
canım çok geçmiş olsun, bol bol meyve ye. Sadece bunu yapabilirsin zaten.
sağol canm ya çok zorrr duruyorummmgeçmiş olsun canımcım.. bol vitamin.. meyve ye bolbol.. ballı süt iç...
sağol canm ya çok fenayımm sen naptın nasıl geçti hafa sonunnn
sağol canm ya çok zorrr duruyorummm
sağol canm ya çok fenayımm sen naptın nasıl geçti hafa sonunnn
sağol canm ya çok zorrr duruyorummm
canm eczanedekiler kandırıyo internetten sipariş edebilirsin ben coretest diye bi marka ile adetime 7 gün kala öğrendimerken gebelik testleri her eczanede bulunur mu kızlar? birde fiyatı normalinden farklı mı acaba ? ve bir soru daha, eğer hamişsem ve en son ilişkiden hamiş kaldıysam 10 gün filan oluyo, o zaman çıkar mı ?
evet canm biliyorummmm dediğmi yapmayı unutmaaaaes benim bat 8 mart biliyomusun canım
ay canm ya çok zor bu yaaa sen naptınnnn var mı bi gelişmeeAman canım dikkat et kendine bizi merakta koyma
Canım benim allah hem sabrını versin hem bebeğiniSeni çok iyi anlıyoprum, dün aklıma geldi bu dediğin.Benim yüzümden baba olamıyo diye senin yüznden değil bu, öncelikle bunu aklına sok tamam mı ama senin yerinde kim olsa aynısını düşünür, insanız hepimiz.Dilerim hemen gelsin bebeğin ve hiç terketmesin.İşte insanolu nler yaşayacağını bilemiyo, önce istemiyoruz sonra rıyoruz :8
Bende dün anneme dedim eğer ki 1 yıla kadar bebek olmazsa tedaviye başlıcam vakit kaybetmeden, iğneli filan olur sanırm ilk tedavi.Anneme kalsa eğer 6 aya kadar olmazsa dr. a ghit diyor.Aslında kürtajdan sonra 6 aya kadar da olması gerek ama bilmiyorm.Dün bi kuzenim daha hamiş olduğunu öğrendim.ve dedim ki insanlar nasıl ilk ayından hamiş kalıyor, dr bana hamile kalırsın dikkat et ilk 3 aya demesine rağmen bişey olmadı, üstelik korunmadığımız halde.Sonra dedim ki acaba bişey mi var? tamam ilk 10-12 aya dek gebelik almazsan kokrkmak gerek ama bilmiyorum.Bu dediğiminde 2. çocuğu ve 10 yıl aradan sonra.sonuç.ta yumurta tembelleşmiştir 1-2 ay bekletir derdim ben, ama ilk ayından hamile kaldı kız.gel de deme acaba bende mi bişey var diye? ki benim annem bana tedayiyle hamile kalmış, 5 yıl sonrada kardeşlerime.Kardeşlerim zamanında hani bi madde var onu çıkarttığı ay hamile kamış, annme bile acab dedi yani :)
Bilmiyorum canım yaa az önce dr.a gittim 2. kanı verdim bugün kesildi kanamam 1 damla bile yok 3 gün sürdü, ama hiç umudum yok, napalım bu dünyada anne olmak yokmuş kaderimde Rabbim bunu unutturacak acı vermesin öbür dünyada ayırmasın bizi bende orda büyütürüm bebeklerimi...
peki canım sen bu gebeliğinde mi erken gebelik testi yaptın?canm eczanedekiler kandırıyo internetten sipariş edebilirsin ben coretest diye bi marka ile adetime 7 gün kala öğrendim
Bilmiyorum canım yaa az önce dr.a gittim 2. kanı verdim bugün kesildi kanamam 1 damla bile yok 3 gün sürdü, ama hiç umudum yok, napalım bu dünyada anne olmak yokmuş kaderimde Rabbim bunu unutturacak acı vermesin öbür dünyada ayırmasın bizi bende orda büyütürüm bebeklerimi...
canım hiç belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra tek ilişkiyle de olur. Benim arkadaşımın ilk bebeği zor oldu 1 sene olmadı hiç korunmadıkları halde, 2. bebeğinide zaten zor oluyo diye korunmamışlar ve tek seferlik ilişki yaşamışlar yatmamışta ve adet düzensizliği var kendisinde. Buna rağmen hamile kalmış 2. oğlunu doğurdu hiç belli olmaz güzelim...
öglen ovulasyoon testini yaptim tekcizgi cikti. dün tam belirgin cikti demek dün yumurtlamisim ben. ins. tutunmustur ya[/QUOTE
inşallah canım kac gun cıft cızgı cıktı ve kacıncı gun en koyusuydu yazıyormusun canımm
Merhaba
Evet takip ediyordum ilk 3 gün yaptim ve cizgi silik cikti ondan sonra yavas yavas koyulasti derken cuma tam 14. günümdü ve cok koyu bir sekilde belirlendi.
evet canm bu gebeliğimde öğrendimmmpeki canım sen bu gebeliğinde mi erken gebelik testi yaptın?
canım öyle deme, umutsuz da olma lütfen.Allahın izniyle anne olacaksın sende.peki dr. bu kayıplar için bişey demedi mi ?
evet canm bu gebeliğimde öğrendimmm
Bende persembe günü bir kan testi yaptirim diyorum.
Internetten baya bir arastirdim hafta sonu alman sayfalarindan faln
Adetin 21. günü yapilan kan testinde cikiyormus tam yüksek deger cikmasada ama cikiyormus kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?