Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım her gün için ayrı ayrı mı ovulasyon testi yapıyosun? bu konuda hiç bi bilgim yokta bide nasılş yapılıyor bu test, eğer bu ay olmazsa ilerki aylarda bende yapmayı düşüncem sanırım ...

evet canim idrar testi ayni gebelik testinde oldugu gibi yapiyorsun yapmadan 2 saat öncesinden cok sivi tüketmiyeceksin ve hergün ayni saatte yapicaksin ben adettimin 10. gününden 15. gününe kadar yaptim
nor,alde 1 pakette 5 adet bulunuyor. en belirgin cizgi hangi gün cikarsa 24-ile 36 saat icinde iliskiye girmen gerek.

canm normal testler kişiden kişiye değişiyo adetten 10 gün sonra bile anca çıkan oluyo internetten kargo bedeli ile 11 tl oluyo ama paketler oluyo onlar daha ucuza geliyo 2 iş günü içindede teslim ediliyoo

sanırım çıkar canım ama 2 gün sonra yenden kan yaptırırsan kesinleşir gibi...

Tv yok (( nasılsın canımcım bu arada? Haftaya inş mendilleri açacağız değil mi?

canım saol iyiyim beklemedeyim allah yardımcımız olsun ya sizin içinde hep dua ettim senin belirtilerin neler şekerim ve bat nezamandı

peki canım sen bu gebeliğinde mi erken gebelik testi yaptın?

canım öyle deme, umutsuz da olma lütfen.Allahın izniyle anne olacaksın sende.peki dr. bu kayıplar için bişey demedi mi ?

Amin canım inş. önceki dr.um sebebi açıklanamayan düşük demişti, şimdiki dr.um hiperprolaktinemi olduğunu söyledi. Prolaktin hormonum çok yükseliyomuş o yüzden düşüyo dedi. Gebelikten öncede ilaç kullandım her gün kan alındı kontrol edildi ama bilmiyorum neden böyle oldu...Gene yükseldi demekki hormon ya da başka bişey var biilinmeyen...

canm normal testler kişiden kişiye değişiyo adetten 10 gün sonra bile anca çıkan oluyo internetten kargo bedeli ile 11 tl oluyo ama paketler oluyo onlar daha ucuza geliyo 2 iş günü içindede teslim ediliyoo
haklısın canım o konuda.ben sanırım yanlış biyerden baktım benim baktığımda sadece test 20 lra, vaktin olursa bahsettiğin sitenin lnkini atabilir misin ?
canım saol iyiyim beklemedeyim allah yardımcımız olsun ya sizin içinde hep dua ettim senin belirtilerin neler şekerim ve bat nezamandı
amin canım amin ya bat 6 mart canım.Sanırm senle 1 gün var aramız.belirtiler ise kasık batmalarıonı özellikle gece çok hissediyorum, karın ağrım var.göğüslerim şişti ve ara ara sızlıyo.3 gündür de akıntı hissediyorum.bel ağrım var.bu adet belirtilerini 1 haftadır hissediyorum ki ilk gebeliğimde de ta 15 gün evevl adet belirtilerim başlamazdı, normalde böyle olmaz.bundan dolayı biraz umutluyum.Dilerim ki psikoljik olmasın ya da üşütme nedeniyle olmasında hamiş olayım/ olalaım sen de var mı belirtiler canımcım ?

peki önlem alınamıyo mu canım ?

Son düzenleme:
Önlem ilaç tedavisi _CandaS_cım onuda denedik ama yok durmadı, 10. haftayla 13. hafta arası dikiş atılacak demişti dr.um ama o zamanı bulamıyoruzki...

canm google coretests yaz orda çıkıyo

kızlar nazlıdan esinlendim bende göbişiin resmini koyuyorum.. göbek deliğim çekilio ve bacaklarım kasıklarım karnım ağrıo.. bat 6 mart..

bu arada cumartesi gecesi migrenim tuttu ama rüyamda regl olduğumu gördüm.. 3 sabahtır ateşimi ölçüorum.. 36.4-36.5 sabit oynamıo..

ne dersiniz bir bakın lütfen..

Önlem ilaç tedavisi _CandaS_cım onuda denedik ama yok durmadı, 10. haftayla 13. hafta arası dikiş atılacak demişti dr.um ama o zamanı bulamıyoruzki...
canım benim rabbim herşeyi gönlünce versin, dualarım yanında olsun.Senin adın ne canım? öncelikle acımak gibi bişey aklına gelmesin.Senin özel bi durumun var ve birkaç gündür aklımdasın, ara sıra namaz kılarım ben, dualrımda direk sen aklıma geldin.Kendimden bile önce inanki sana dua ettim.adını özellikle soruyorum, hani derler ya ismen dua daha çabuk kabul olur.o amaçla yani.

Dilerim hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inş, valla hepiniz dualarımdasınız tanımasamdaç
canm google coretests yaz orda çıkıyo

şimdi buldum sondaki s yi yazmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…