Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım geçen ay öyle bi umut ettim kendimi dinledimki anlatat-mam kesin dedim kesin hamişim ama fossssssssssssssss bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum ama banyoda aynada gördüm göğsümde kocama kocaman kılcal damarlar çıkmış inanmak istemedim eşime gösterdim oda farketti hemen konuyu kapattım bari o umutlanmasın dedim sol kasığımda batmalar oluyor ama göğüsler bugün agrımaya başladı yani sanırım yine olmayacak kayınvaldemde bizde çok üzülecez ama olsun bekleyecem hatta birlikte bekleyelim mesela 6 sına kadar hiç test yapmayalım 6 sından sorada ben 8 ine kadar yapmayayım hoş ozamana bat gelmezse bu ay incir içtimde regli geciktirebilirmiş offf ay bu ay hiç belirti yazmamıştım sana ilk yazdım oda uzun oldu Ama inşallah birer gün arayla mendil sallarız............

evet canım ya resmen çekilmiş inşallah hamilesin bende 7 mart allahım ya bugünlerde hiç mendil sallayamıyoruz inşallah sallanır mendiller bu ay ardarda

canım göbeğinde değişiklik var evet, şişkinlikte belli bir şekilde.İnş hamilesindir.Test yapmayı düşünüyomusun?

canım ya hatırlıyorum, geçen ay hüsrana uğramıştım değil mi :8 Ama haklısın aslında vücudumuzu dinlemesek daha iyi olcak ama elimizden gelmiyo.inş canım inş bu ay için hepimiz birer gün arayla mendil sallarız ya

Bende ilkkez dü eşime dedim, bu aya beklentim var diye.aslında hiç demeyecektim aam yinede dayanaöadım.dün bi teyze bana hamilemisin diye sord, öyle gibi bi yüzüm görüntüm varmış, inş dedim içimden.

Yalnız bua arada şuanda bacak kasılmasını hisseediyorum, ama ben onu belirti olarak saymıyorum çünkü benim hep bacaklarım ağrır.ayy ya ne zor şu beklemek

Candas yarenhande be ben batlar aynı gibi hayırlısı bakalım yaaaa

evet bizimkiler hemen hemen aynı tarihler inş 3 er 3 er haberler veririz değil mi :) sanırım benim bebk varsa, perşembe gününden itibaren çıkabilir.adetimi beklersem 4+3 lük oluyomuş, netteki hesaplama öyle diyo... sanırım dayanamayıp cuma günü test yapcam, çünkü eşim cumartesi gelcek pazar gidecek, o yanımdayken haberini vereyiim değil mi : ) bide bziim karadenizliler gecesi var pazar günü, hamiş değilsem çatlayana kadar oynayacam :) ama ben çok kaptırıyorum bu ay sanırım, çok büyük hüsran yaşıcam korkarım...

Candas yarenhande be ben batlar aynı gibi hayırlısı bakalım yaaaa

hayırlısı cnm inşş..

Merhaba arkadaşlar, yine bir hayal kırıklığı mesajı.
2 gün adetim gecikti. psikolojik belirtiler ben dedim bu sefer kesin hamileyim ama dün akşam kahve renkli akıntı tarzında bişey geldi bende dedim yerleşme kanaması neyse sabah kalktım hafif kanama var. ama hiç karın ağrısı yok. yani adet olduğumun farkında bile değilim.
geçen ay doktora gittiğimde hormaon testi vermişti. adetimin 2. günü kan testi yaptırmam lazım. yani yarın gidip kan testi yaptırcam hormaon için. off morelim çok bozuk. bu nasıl adet böyle çok az ve ağrısız.((

Canım kimyasal gebelik ya da düşük tehlikesi olabilir bence kanda bi baktır derim.

Canım kimyasal gebelik ya da düşük tehlikesi olabilir bence kanda bi baktır derim.

acaba üstüne görme diye birşey var. öyle olabilirmiyim. nebilim bir ihtimal diyorum halen umudum varya kendime pes diyorum inşallah yüce rabbim hepimizin gönlüne göre evlat nasip eyler.

canım bende incir kürü yapıyorum ilk 21 günlük yaptım şimdi 2.ci 21 gümdeyim
benim regli geciktirmedi askine 1-2 gün erken oldum ki daha hiç hayatımda erken olmamıştım ya gününde yada 1 gün sonra olurum hep.bilgin olsun istedim.

göbüşe bak şiş bu resmen çok belli
hadi bakaım hayırlı haberler gelecek gibi

Canım benim inan o kadar duygulandım ki anlatamam, zaten kaç gündür ağlıyorum şimdide dayanamadım. Aro canım ismim ayşe senin ismin ne güzelim?
canım benim gerçekten ç.ok üzüldüğün belli, içten hissettim onu.o yüzden özellikle sordum.bende nurcan canım :)
aslında bende 6 şubatta regl oldum benimde günüm 6-7 mart ama bütün aksaklıkların olabileceğini düşünerek 8 mart diyorum. Yoksa 6-7 mart batım benimde aynı sizinkiyle:90:

inş hayırlı gelir o tarihller....

cnm inşş.. ya.. hayırlısı inşş...

test yapsan çıkar sanırım ama beklemek en iyisi tabi...

walla cnm sanırım erken test sipariş edicem şimdi.. bakcam herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…