haklısın canım o konuda.ben sanırım yanlış biyerden baktım benim baktığımda sadece test 20 lra, vaktin olursa bahsettiğin sitenin lnkini atabilir misin ?
Amin canım amin yabat 6 mart canım.sanırm senle 1 gün var aramız.belirtiler ise kasık batmalarıonı özellikle gece çok hissediyorum, karın ağrım var.göğüslerim şişti ve ara ara sızlıyo.3 gündür de akıntı hissediyorum.bel ağrım var.bu adet belirtilerini 1 haftadır hissediyorum ki ilk gebeliğimde de ta 15 gün evevl adet belirtilerim başlamazdı, normalde böyle olmaz.bundan dolayı biraz umutluyum.dilerim ki psikoljik olmasın ya da üşütme nedeniyle olmasında hamiş olayım/ olalaım sen de var mı belirtiler canımcım ?
Peki önlem alınamıyo mu canım ?
kızlar nazlıdan esinlendim bende göbişiin resmini koyuyorum.. Göbek deliğim çekilio ve bacaklarım kasıklarım karnım ağrıo.. Bat 6 mart..
Bu arada cumartesi gecesi migrenim tuttu ama rüyamda regl olduğumu gördüm.. 3 sabahtır ateşimi ölçüorum.. 36.4-36.5 sabit oynamıo..
Ne dersiniz bir bakın lütfen..Eki Görüntüle 148276 Eki Görüntüle 148277
kızlar geçen ayda 10 tane test almıştım. 13 tane daha sipariş verdim. Aslında biz tüp bebek yapsak daha ucuza gelir bize
canım göbeğinde değişiklik var evet, şişkinlikte belli bir şekilde.İnş hamilesindir.Test yapmayı düşünüyomusun?kızlar nazlıdan esinlendim bende göbişiin resmini koyuyorum.. göbek deliğim çekilio ve bacaklarım kasıklarım karnım ağrıo.. bat 6 mart..
bu arada cumartesi gecesi migrenim tuttu ama rüyamda regl olduğumu gördüm.. 3 sabahtır ateşimi ölçüorum.. 36.4-36.5 sabit oynamıo..
ne dersiniz bir bakın lütfen..Eki Görüntüle 148276 Eki Görüntüle 148277
canım geçen ay öyle bi umut ettim kendimi dinledimki anlatat-mam kesin dedim kesin hamişim ama fossssssssssssssss bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum ama banyoda aynada gördüm göğsümde kocama kocaman kılcal damarlar çıkmış inanmak istemedim eşime gösterdim oda farketti hemen konuyu kapattım bari o umutlanmasın dedim sol kasığımda batmalar oluyor ama göğüsler bugün agrımaya başladı yani sanırım yine olmayacak kayınvaldemde bizde çok üzülecez ama olsun bekleyecem hatta birlikte bekleyelim mesela 6 sına kadar hiç test yapmayalım 6 sından sorada ben 8 ine kadar yapmayayım hoş ozamana bat gelmezse bu ay incir içtimde regli geciktirebilirmiş offf ay bu ay hiç belirti yazmamıştım sana ilk yazdım oda uzun olduAma inşallah birer gün arayla mendil sallarız............
tatlım ya keşke almasaydın ben söz verdim 2 gün geçmedikçe almayacam evde olursa sabredemem
Candas yarenhande be ben batlar aynı gibi hayırlısı bakalım yaaaa
canım göbeğinde değişiklik var evet, şişkinlikte belli bir şekilde.İnş hamilesindir.Test yapmayı düşünüyomusun?
walla elimden geldiğince beklemeye çalışıyorum.. son ana kadar.. sabrım nereye kadar götürürse beni:)
hayırlısı cnm inşş..
walla elimden geldiğince beklemeye çalışıyorum.. son ana kadar.. sabrım nereye kadar götürürse beni:)
canım benim rabbim herşeyi gönlünce versin, dualarım yanında olsun.Senin adın ne canım? öncelikle acımak gibi bişey aklına gelmesin.Senin özel bi durumun var ve birkaç gündür aklımdasın, ara sıra namaz kılarım ben, dualrımda direk sen aklıma geldin.Kendimden bile önce inanki sana dua ettim.adını özellikle soruyorum, hani derler ya ismen dua daha çabuk kabul olur.o amaçla yani.
Dilerim hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inş, valla hepiniz dualarımdasınız tanımasamdaç
Canım benim inan o kadar duygulandım ki anlatamam, zaten kaç gündür ağlıyorum şimdide dayanamadım. Aro canım ismim ayşe senin ismin ne güzelim?
kaç günde bir regl oluyosun canım ?
Merhaba arkadaşlar, yine bir hayal kırıklığı mesajı.
2 gün adetim gecikti. psikolojik belirtiler ben dedim bu sefer kesin hamileyim ama dün akşam kahve renkli akıntı tarzında bişey geldi bende dedim yerleşme kanaması neyse sabah kalktım hafif kanama var. ama hiç karın ağrısı yok. yani adet olduğumun farkında bile değilim.
geçen ay doktora gittiğimde hormaon testi vermişti. adetimin 2. günü kan testi yaptırmam lazım. yani yarın gidip kan testi yaptırcam hormaon için. off morelim çok bozuk. bu nasıl adet böyle çok az ve ağrısız.((
Canım kimyasal gebelik ya da düşük tehlikesi olabilir bence kanda bi baktır derim.
canım bende incir kürü yapıyorum ilk 21 günlük yaptım şimdi 2.ci 21 gümdeyimcanım geçen ay öyle bi umut ettim kendimi dinledimki anlatat-mam kesin dedim kesin hamişim ama fossssssssssssssss bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum ama banyoda aynada gördüm göğsümde kocama kocaman kılcal damarlar çıkmış inanmak istemedim eşime gösterdim oda farketti hemen konuyu kapattım bari o umutlanmasın dedim sol kasığımda batmalar oluyor ama göğüsler bugün agrımaya başladı yani sanırım yine olmayacak kayınvaldemde bizde çok üzülecez ama olsun bekleyecem hatta birlikte bekleyelim mesela 6 sına kadar hiç test yapmayalım 6 sından sorada ben 8 ine kadar yapmayayım hoş ozamana bat gelmezse bu ay incir içtimde regli geciktirebilirmiş offf ay bu ay hiç belirti yazmamıştım sana ilk yazdım oda uzun olduAma inşallah birer gün arayla mendil sallarız............
kızlar nazlıdan esinlendim bende göbişiin resmini koyuyorum.. göbek deliğim çekilio ve bacaklarım kasıklarım karnım ağrıo.. bat 6 mart..
bu arada cumartesi gecesi migrenim tuttu ama rüyamda regl olduğumu gördüm.. 3 sabahtır ateşimi ölçüorum.. 36.4-36.5 sabit oynamıo..
ne dersiniz bir bakın lütfen..Eki Görüntüle 148276 Eki Görüntüle 148277
canım benimCanım benim inan o kadar duygulandım ki anlatamam, zaten kaç gündür ağlıyorum şimdide dayanamadım. Aro canım ismim ayşe senin ismin ne güzelim?
aslında bende 6 şubatta regl oldum benimde günüm 6-7 mart ama bütün aksaklıkların olabileceğini düşünerek 8 mart diyorum. Yoksa 6-7 mart batım benimde aynı sizinkiyle:90:
28 günde bir oluyorum cnm. 6 şubatta kimysalın kanaması oldu 8 martta bitti. 9 marttan itibaren ilişki yaşamaya başladık işte cnm.
canım bende incir kürü yapıyorum ilk 21 günlük yaptım şimdi 2.ci 21 gümdeyim
benim regli geciktirmedi askine 1-2 gün erken oldum ki daha hiç hayatımda erken olmamıştım ya gününde yada 1 gün sonra olurum hep.bilgin olsun istedim.
göbüşe bak şiş bu resmen çok belli
hadi bakaım hayırlı haberler gelecek gibi
test yapsan çıkar sanırım ama beklemek en iyisi tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?