Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb kızlar benm bat yarın karnımda sancı var arada gelip gidiyor göğüslerime böbleklerime kadar varıyor bu agrı bazen daha cok giriyor kısa sürüyor geciyor göğüslerimde şiş ve kasıklarımda bikini bölgeme doğru bi hava var sanki baloncuk gibi kıpır kpır ediyor en sorn 10 gün önce hissetmiştim bunu heyecanlıyım benim adet sancılarım böyle olmaz cok tuhaf bi durum sizce hamile miyim? inş gelmez kırmızılar dua edin bana :))))

merhaba kizlar ben bugun doktoruma gittim gece cok kotuydum kasiklarim belim cok kotu agriyodu gittim ultrasyonda bakti ve idrar testi yapti bisey yok dedi bu arada adetim 2 veya 3 marta ve daha erken dedi vajinal kontrolde yapti olabilir dedi cunku sismis dedi yani hamile olabilirimde olmaya bilirimde adetin geciksin tekrar gel dedi ben yurtdisinda yasiyorum burda hemen kan testi yapmiyolar sadece idrar testi simdilik buarada kizlar bu karbonat testi nasil yapiliyo biriniz cevap yazarmisiniz

Kızlaaar duyun beni özellikle _CandaS_cım canım benim sen duyy, tahlil sonucum geldi 37.3 değer 2 katınında üstüne çıkmış bebeğim hala benimle, şimdide mutluluktan ağlıyorum çarşamba günü bi kez daha bakalım kana dedi dr.um. Dua edin kızlar o gün değerim 80 in üzerinde olsun bebeğim beni bırakmasınn...

acaba üstüne görme diye birşey var. öyle olabilirmiyim. nebilim bir ihtimal diyorum halen umudum varya kendime pes diyorum inşallah yüce rabbim hepimizin gönlüne göre evlat nasip eyler.

olabilir tabi canım durmasa benimki durmazdı, şu an mucize yaşıyorum Rabbim ol dedikten sonra hiç bişey engel olamaz...

çok sevindim canm dedim sana dua et o seni bırakmicak sım sıkı sarıldı annesine

çok sevindimm
bu sefer kalıcak inşallah Allah ın izniyle

tebrik ederim canım yaaa çok sevindim çok:79::79:

çok sevindim canm dedim sana dua et o seni bırakmicak sım sıkı sarıldı annesine

Evet canım günümde kanama gelince bi de çok yoğundu, üstelik sancımda vardı adet sandım ama bebeğim benimle çok mutluyum, bi taraftanda hala tedirginim. Kanamam durdu ama gebelik sonlanabilirde dedi dr.um.Umarım çarşamba günü değerim 80 in üzerine çıkar nolur dua edin...Rabbim cümlemizinkinide bağışlasın...

inş hami,lesindir canım ya

canım benim :))) çok güzel bi haber bu ya :)) allahım inş bu sefer yüzünü güldürsün, bu sefer bebeğin seni hiç bırakmasın, 9 ay karnında bir ömür ömründe olsun, geli,nliği/damatlığını gör canım benim.hakediyosun bunu.sadece üzülme ve ümitsizliğe kapılma, inş bu kez sonu hüsran olmasın canım arkadaşım, 2 kişilk dua edeceğim sana :)) yanında olmayı çok isterdim şuan

inş canım inş herşey yolunda gider bu sefer, öncelikle inş çarşamba günü gerekn değerleri alırsın ve bu kez umutla yoluna devam edersin :))

canımsın yaa yanımdasın zaten şuan. İnş. canım 9 ay bırakmasın beni hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, ömürlü olsun inş. Rabbim en kısa zamanda sanada versin almasın canım arkadaşım.

çok sevindim cnm..inşş bırakmaz.. olumlu düşünmeye çalış lütfen..

hadi bakalım güzel düşün güzel olsun tatlım. çok sevindim.

canım benim inş hiç bıarkmaz seni meleğin, Allah yardımcınız olsun, inş bizde senin peşinden gelirizde topyekun kasım annelerinde sohbet ederiz :))
kızlar ben de kan testi yaptırdım,1 saate kadar sonucu öğrencem

hadi bakalım canım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz, patlatalım bu hafta :))

Bu arada kasım annelerinede daha gelen giden olmamış, sanırım sadece 3 kişi var.İnş çoğaltırız o topiği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…