neden canım,düşük tehlikesi mi geçirdin
kızlar ben de kan testi yaptırdım,1 saate kadar sonucu öğrencem
inş. canım yaa inş.
çok ama çooook sevindim canım
günümde kanamam geldi 3 gün yoğun sancılı kanamam oldu ben adet sandım ama belirtilerimde vardı. Kanama olunca belirtileri psikolojik sandım ama değilmiş. C.tesi kanda baktırdım 13.5 di değer kimyasal olabilir dedi dr.um bugüne yeniden istedi kan. Değerim 37.3 çıktı çarşamba yeniden istedi. Ben daha önce bi erken doğum 3 de kimyasal geçirdim umarım bu tamamına erer de kucağımıza alırız...
aa elsila gelmiş... canım naptın verdin mi kanı? merakla bekliyorum hayırlı haberlerini...
çok sağol canım ama tehlike geçmiş değil hala risk var...
hayırlısı inşallahhhhkızlar ben de kan testi yaptırdım,1 saate kadar sonucu öğrencem
canımsın yaa yanımdasın zaten şuan. İnş. canım 9 ay bırakmasın beni hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, ömürlü olsun inş. Rabbim en kısa zamanda sanada versin almasın canım arkadaşım.
tatlım inş sonuç çift çizgili oolur, ama okuduğum bişeyi paylaşmak istedim.anca okudum geçmiş yazılarınızı bitanem
daha kan testine gitmedim ama içim içimi yiyor,
dün sabah idara testi yapmıştım da negatif çıkmıştı ya,aldım bi kaç saat sonra çantama atım,bu sabah çantamı boşaltırken bir baktam,2.çizgi oluşmuş ama çok silik
kızlar durumum nedir sizce
anca okudum geçmiş yazılarınızı bitanem
daha kan testine gitmedim ama içim içimi yiyor,
dün sabah idara testi yapmıştım da negatif çıkmıştı ya,aldım bi kaç saat sonra çantama atım,bu sabah çantamı boşaltırken bir baktam,2.çizgi oluşmuş ama çok silik
kızlar durumum nedir sizce
çok sevindim cnm..inşş bırakmaz.. olumlu düşünmeye çalış lütfen..
tatlım inş sonuç çift çizgili oolur, ama okuduğum bişeyi paylaşmak istedim.
diyorlar ki ilk 10 dk içinde çift çizgi çıkıyorsa gebelik vardır ama birkaç saat sonra çıkııyorsa yanıltıcı olabilir.
İnş senin ki doğrudur, tekrar bi test yapsan...
hadi bakalım güzel düşün güzel olsun tatlım. çok sevindim.
gerçektenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?