Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy canım inş. ne güzel olur, bu seferde bebeklerimizin neler yaptıklarını karşılaştırırz

inş canım inş ya

kızlar bişey sorcam, bu kasık ağrıları olanlar ağrı göbek çizgisinin olduğu bölgede mi, genital bölgenin yanlarında mı? ben 2 taraftanda hissediyorum...

ayy canım benim çok tşkr ederim benide eklemişsin inş. o isim orda hep kalır :97:

canm sana o günde dedim ya yat dinlen kendini yorma üzme stres yapma çok dikkat et ve gıdana dikkat et cnm çok sevindim inan bana o seni bırakmicak allahın izniyle kucağına alıcaksınn

Sağol canım darısı sana olsun inş. ama bak sende olumsuz düşünme bende psikolojikmiş diyodum değilmiş, eğer daha önce gebelik yaşadıysan belirtilerinden tereddüt etme...

kızlar içim kaşınıo... karnım şişio.. göbeğim çekilio.. yan boşuklrım ağrıo.. arada kasıklarıma sancı girio ama arada.. koyu kıvamda uzayan akıntım var ama peçeteye silince gelio.. vajinam çok hassas ve zonkluo.. göğüslerim şişio.. ama en belirgini karnımın içi midemin içimi kaşını resmen.. kıyık kıyıl böle.. ??

Sağol canım Aro inş. Rabbim hepimize verir bağışlar...
canım bişey ilgimi çekti Aro yazıyosun yazılarında, Allah razı olsun anlamında mı ?

canım kendi kendine söz vermiştin ama kafan çok karışık bence bi erken testlerden al ve yap.en azondan duruma kendimizi hazırlarız.ben cuma yada perşembe yapmayı düşünüyorum.ki sende ki belirtiler daha şiddet li:

Bu ara bi kadının hamiş olduğunu yüzüne baktığında anlarmısınız? yada anlayan birileri tanıyo musunuz? bizim burda bi ab var kadınların yüzüne bakınca hamile olduğu anlaşılıyo diyo, ki bi arkadaşımın günü geçmişti hamile olduğunu söyleyince, bende soracaktım hamilemisin diye demişti.Şimdi adamada sorulmaz ki :))) ama dün biri beni görür görmez hamile misin diye sordu, öyle hissetmiş.inş dedim içimden....

canm sana o günde dedim ya yat dinlen kendini yorma üzme stres yapma çok dikkat et ve gıdana dikkat et cnm çok sevindim inan bana o seni bırakmicak allahın izniyle kucağına alıcaksınn

Evet canım insan korkuyo hala tedirginliğim geçmiş değil ama amin canım Rabbim seninkinide bağışlasın kucağına alasın inş.

bende ilk hamileiğimde(hoş sonra düştü) doktora gittiğimde doktor yüzümden hemen anlamış acaba doktor olduğu içinmi:)

Sağol canım darısı sana olsun inş. ama bak sende olumsuz düşünme bende psikolojikmiş diyodum değilmiş, eğer daha önce gebelik yaşadıysan belirtilerinden tereddüt etme...

yok canım ya ben 5 aylık evliyim yaşım da 27 henüz yok bişi gibi ama umarım dediğin gibi gerçektir

kızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo

evet canım Allah razı olsun demek :) evet yüzünden anlaşılıyomuş, geçen hafta perşembe arkadaş oturmam vardı arkadaşlarımda bana demişti sende bişey var hamile misin yoksa dediler. Bugünde hastanede bi tanıdıkla karşılaştık o da dedi solgunsun hamile misin yoksa dedi. Değişiyo demekki insan. Sanada dedilerse var sende de küçük bi melek canım :97:

kızlar mrb.arkadaşlar ben ayın 15 inde bir ay içindeki ikinci adetimi olmuştum.şimdi dün sağ tarafımda acayip bir ağrı vardı.kasığıma doğru ve ilişki sırasında da çok ağrıdı.birde aşırı akıntım var adet bittiğinden beri.ben daha önce klomen kullanmıştım.yine böyle bir ağrı olmuştu.doktorum bu ağrı yumurtanın çatladığını gösterir demişti.ve ultrasonda da çatladığı anlaşılmıştı zaten.acaba diyorum ben 2 aydır klomen kullanmadım bu sefer yumurtalarım kendiliğinden gelişmiş çatlamış olabilir mi ki.inşallah öyledir.ne dersiniz kızlar acaba yumurtam çatlamışmıdır ki.bide adet sancısı gibi ara ara sancı oluyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…