canım benim inş hiç bıarkmaz seni meleğin, Allah yardımcınız olsun, inş bizde senin peşinden gelirizde topyekun kasım annelerinde sohbet ederiz :))
ayy canım inş. ne güzel olur, bu seferde bebeklerimizin neler yaptıklarını karşılaştırırz
ayy canım inş. ne güzel olur, bu seferde bebeklerimizin neler yaptıklarını karşılaştırırz
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)*rengarenk34 22.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*shining 26.02.2011
*minar 01.03.2011
*cerenim 01.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*ays80 04.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*sevser 07.03.2011
*nazlı123 08.03.2011
*melek3586 08.03.2011
*duygu8977 13.03.2011
*Blgs 28.03.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER *kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*ybaby 05.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*didemss 21.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
*es2006
*figenay
*lifos
inş canım inş ya
kızlar bişey sorcam, bu kasık ağrıları olanlar ağrı göbek çizgisinin olduğu bölgede mi, genital bölgenin yanlarında mı? ben 2 taraftanda hissediyorum...
canm sana o günde dedim ya yat dinlen kendini yorma üzme stres yapma çok dikkat et ve gıdana dikkat et cnm çok sevindim inan bana o seni bırakmicak allahın izniyle kucağına alıcaksınnEvet canım günümde kanama gelince bi de çok yoğundu, üstelik sancımda vardı adet sandım ama bebeğim benimle çok mutluyum, bi taraftanda hala tedirginim. Kanamam durdu ama gebelik sonlanabilirde dedi dr.um.Umarım çarşamba günü değerim 80 in üzerine çıkar nolur dua edin...Rabbim cümlemizinkinide bağışlasın...
Merhaba kızlar nası gidiyor
Lifos çok sevindim tatlım sakın ha olumsuz düşünme olur mu? Umarım bebikin sağlıklıca doğar ve büyür
hayırlısı olsun drmstf
Benim belirtiler buhar olup uçtu kızlar, sanırım hepsi psikolojikti
inş canım inşayy canım benim çok tşkr ederim benide eklemişsin inş. o isim orda hep kalır :97:
genital bölgenin yanlarında canım
duacınım canım,inşallah bebeğine kavuşursun,inşallah bebeğin hep seninle kalır
yazıları şimdi okudum çok etkilendim... Lifos rabbim seninle olsun... dileklerin gerçek olsun... rahat ol.
canım bişey ilgimi çekti Aro yazıyosun yazılarında, Allah razı olsun anlamında mı ?Sağol canım Aro inş. Rabbim hepimize verir bağışlar...
kızlar içim kaşınıo... karnım şişio.. göbeğim çekilio.. yan boşuklrım ağrıo.. arada kasıklarıma sancı girio ama arada.. koyu kıvamda uzayan akıntım var ama peçeteye silince gelio.. vajinam çok hassas ve zonkluo.. göğüslerim şişio.. ama en belirgini karnımın içi midemin içimi kaşını resmen.. kıyık kıyıl böle.. ??
canm sana o günde dedim ya yat dinlen kendini yorma üzme stres yapma çok dikkat et ve gıdana dikkat et cnm çok sevindim inan bana o seni bırakmicak allahın izniyle kucağına alıcaksınn
bende ilk hamileiğimde(hoş sonra düştü) doktora gittiğimde doktor yüzümden hemen anlamış acaba doktor olduğu içinmi:)canım bişey ilgimi çekti Aro yazıyosun yazılarında, Allah razı olsun anlamında mı ?
canım kendi kendine söz vermiştin ama kafan çok karışık bence bi erken testlerden al ve yap.en azondan duruma kendimizi hazırlarız.ben cuma yada perşembe yapmayı düşünüyorum.ki sende ki belirtiler daha şiddet li:
Bu ara bi kadının hamiş olduğunu yüzüne baktığında anlarmısınız? yada anlayan birileri tanıyo musunuz? bizim burda bi ab var kadınların yüzüne bakınca hamile olduğu anlaşılıyo diyo, ki bi arkadaşımın günü geçmişti hamile olduğunu söyleyince, bende soracaktım hamilemisin diye demişti.Şimdi adamada sorulmaz ki :))) ama dün biri beni görür görmez hamile misin diye sordu, öyle hissetmiş.inş dedim içimden....
bende ilk hamileiğimde(hoş sonra düştü) doktora gittiğimde doktor yüzümden hemen anlamış acaba doktor olduğu içinmi:)
Sağol canım darısı sana olsun inş. ama bak sende olumsuz düşünme bende psikolojikmiş diyodum değilmiş, eğer daha önce gebelik yaşadıysan belirtilerinden tereddüt etme...
canım bişey ilgimi çekti Aro yazıyosun yazılarında, Allah razı olsun anlamında mı ?
canım kendi kendine söz vermiştin ama kafan çok karışık bence bi erken testlerden al ve yap.en azondan duruma kendimizi hazırlarız.ben cuma yada perşembe yapmayı düşünüyorum.ki sende ki belirtiler daha şiddet li:
Bu ara bi kadının hamiş olduğunu yüzüne baktığında anlarmısınız? yada anlayan birileri tanıyo musunuz? bizim burda bi ab var kadınların yüzüne bakınca hamile olduğu anlaşılıyo diyo, ki bi arkadaşımın günü geçmişti hamile olduğunu söyleyince, bende soracaktım hamilemisin diye demişti.Şimdi adamada sorulmaz ki :))) ama dün biri beni görür görmez hamile misin diye sordu, öyle hissetmiş.inş dedim içimden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?