dr olunca tabi insan acaba ondan mı der :)) de inş kadın doğru tahmin etmiştir
yok canım ya ben 5 aylık evliyim yaşım da 27 henüz yok bişi gibi ama umarım dediğin gibi gerçektir
kızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo
hiç belli olmaz canım ama fazlada kaptırma tabi kendini hayırlısı olsun inş. Rabbim en kısa zamanda versin inş. Benden 1 yaş küçükmüşsün :)
drymstf bikaç gün sonra bi test daha yap istersen canım hem beklemiş de olursun?kızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo
Canım bekle bakalım bende senden emindim ama dur bakalım günün gelmezse tekrarla kanı gelirsede miktarına bak değişikse gene tekrarla...
Hayırlısı canım evet yok zaten henüz ilk denememiz olduğu için kaptırmadım kendimi ama insan yine de istediği için hep bi acaba oluyo:)) sen kaç doğumlusun lifos 82li misin? Ben 83 temmuz
evet canım haziran 82 benim. 8,5 yıllık evliyim.
kızlar mrb.arkadaşlar ben ayın 15 inde bir ay içindeki ikinci adetimi olmuştum.şimdi dün sağ tarafımda acayip bir ağrı vardı.kasığıma doğru ve ilişki sırasında da çok ağrıdı.birde aşırı akıntım var adet bittiğinden beri.ben daha önce klomen kullanmıştım.yine böyle bir ağrı olmuştu.doktorum bu ağrı yumurtanın çatladığını gösterir demişti.ve ultrasonda da çatladığı anlaşılmıştı zaten.acaba diyorum ben 2 aydır klomen kullanmadım bu sefer yumurtalarım kendiliğinden gelişmiş çatlamış olabilir mi ki.inşallah öyledir.ne dersiniz kızlar acaba yumurtam çatlamışmıdır ki.bide adet sancısı gibi ara ara sancı oluyor.?
kızlar ya benım gunum13 gun gectııııı
canım yakızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo
demek ki doğru bişey bu söylem canımcım.ah keşke ya, keşke minik meleğim benle olsaama sanırım benimkide biraz psikoljik gibi, hamiş olmadığıma kendimiz alıştırayımda üzülmeyeyim yaevet canım Allah razı olsun demek :) evet yüzünden anlaşılıyomuş, geçen hafta perşembe arkadaş oturmam vardı arkadaşlarımda bana demişti sende bişey var hamile misin yoksa dediler. Bugünde hastanede bi tanıdıkla karşılaştık o da dedi solgunsun hamile misin yoksa dedi. Değişiyo demekki insan. Sanada dedilerse var sende de küçük bi melek canım :97:
hadi yadoğru tahmin etmişti ama ertesi gün düşmüştüü(
günüm 2 gün geçti canım,ama ilk olarak 15inde beraber olduk,troit düzelince,geçen haftadan olma ihtimali yüksek,1 haftalık falan olabilir diyorum,ama sonuca da bakınca moralim bozuluyo
kızlar yokmu bi yorum :?
Hayırlısı canım evet yok zaten henüz ilk denememiz olduğu için kaptırmadım kendimi ama insan yine de istediği için hep bi acaba oluyo:)) sen kaç doğumlusun lifos 82li misin? Ben 83 temmuz
evet canım haziran 82 benim. 8,5 yıllık evliyim.
Oyy maşallah sen erkenden evlenmişin bana göre Allah mutlu mesut etsin canım
kızlar yokmu bi yorum :?
Sementacım ben pek anlamadığım için bilemiyorum canım yumurta çatlarken öyle ilişkide dahi ağrıyacak kadar çok şiddetle mi olur ağrı onu da anlamadım doğrusu:26: adet sancısı gibi olduğunu okudum hep burda
ben de on gün geciktimtestte negatif çıktı. ama bugün acayip başım dönüyo ara ara adet olacak gibi oluyorum ama sadece bembeyaz akıntım var ?
başımın dönmesi neden olabilir ?
aranızda böyle bi sorunu olan var mı ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?