Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok canım ya ben 5 aylık evliyim yaşım da 27 henüz yok bişi gibi ama umarım dediğin gibi gerçektir

hiç belli olmaz canım ama fazlada kaptırma tabi kendini hayırlısı olsun inş. Rabbim en kısa zamanda versin inş. Benden 1 yaş küçükmüşsün :)

kızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo

Canım bekle bakalım bende senden emindim ama dur bakalım günün gelmezse tekrarla kanı gelirsede miktarına bak değişikse gene tekrarla...

hiç belli olmaz canım ama fazlada kaptırma tabi kendini hayırlısı olsun inş. Rabbim en kısa zamanda versin inş. Benden 1 yaş küçükmüşsün :)

Hayırlısı canım evet yok zaten henüz ilk denememiz olduğu için kaptırmadım kendimi ama insan yine de istediği için hep bi acaba oluyo:)) sen kaç doğumlusun lifos 82li misin? Ben 83 temmuz

drymstf bikaç gün sonra bi test daha yap istersen canım hem beklemiş de olursun?

Canım bekle bakalım bende senden emindim ama dur bakalım günün gelmezse tekrarla kanı gelirsede miktarına bak değişikse gene tekrarla...

günüm 2 gün geçti canım,ama ilk olarak 15inde beraber olduk,troit düzelince,geçen haftadan olma ihtimali yüksek,1 haftalık falan olabilir diyorum,ama sonuca da bakınca moralim bozuluyo

kızlar yokmu bi yorum :?

cnm benım bıldıgım adet agrısıyla gebelık agrısını ayırt edemessın.ama hıssedersın değişik bir agrıdır.ara ara olması sankı bebek yerleşiyo mu düşüncesını getırıyo aklıma

canım ya hayırlısıyla inş bi dahaki sefere nasip olur.senden çok ümitliydik ama niye böyle oldu böyle zamanları nadirde olsa yaşıyoruz hepimz, hayır beklentili döneme denk gelmesi kötü.aslında diğer ark.ların dediği gibi kendini dinleme belirti bulmak yanlış, kesin benimkide fos çıkacak, kesin bende hamile değilim ve hayal kırıklığı yaşıcam.
demek ki doğru bişey bu söylem canımcım.ah keşke ya, keşke minik meleğim benle olsaama sanırım benimkide biraz psikoljik gibi, hamiş olmadığıma kendimiz alıştırayımda üzülmeyeyim ya ama bugün 1 artımız oldu.İnş senlede kalıcı olur :))
doğru tahmin etmişti ama ertesi gün düşmüştüü(
hadi ya ( bizimkide 3 hafta sonra uçtular, mecburi (

günüm 2 gün geçti canım,ama ilk olarak 15inde beraber olduk,troit düzelince,geçen haftadan olma ihtimali yüksek,1 haftalık falan olabilir diyorum,ama sonuca da bakınca moralim bozuluyo

2-3 gün daha beklebakalım canım hayırlısı olsun ama ne kadar da üzülme moralini bozma desemde boş 3 saat öncesine kadar bende senin gibiydim gerçi hala tedirginliğim geçmedi o ayrı.İnş. hamilesindir canım :97:

ben de on gün geciktim testte negatif çıktı. ama bugün acayip başım dönüyo ara ara adet olacak gibi oluyorum ama sadece bembeyaz akıntım var ?
başımın dönmesi neden olabilir ?
aranızda böyle bi sorunu olan var mı ? :26:

canım kan versene, başka bi sıkıntı varsa dr. da tedavi önerir ki inş melek olsunda başka bişey olmasın.bence geciktirme, sonra sana sıkıntı vermesin allah muhafaza...

nazlıcm yapmam mı yaptım.ya bak aslında cok belırtı var gecen sabah asırı mıde bulantısıyla uyandım.akıntım 2 haftadır var.gecen hafta 2 gun suren kasıklarımda agrı olmuştu.şimdi tık yok.adetım 13 gectı.goguslerım ılk kez dun aksam ve bu sabah sızladı ara arada sızlıyo.sureklı yemek yıyorum.yumurta asla yemezdım dun 2 defa yedım asırı bı ıstekle.mıdemde yanma var.gazım var.teste gelınce az once yaprım 2 cızgı 15 dk dan sonra hafıfce oldu.şimdi sen ne dersın.bıde dun akşam sureklı başım dondü

deli olucam kızlar,2.çizgi silikti,şimdi ultrasona girdim geldim aile hekiminde veee kese gözükmedi,bi hafta daha bekleyelim dedi doktor,gelirken idrar testi aldım vee yaklaşık 15 dk-20dk sonra incecikkkk silik bir çizgi çıktı yine ama belli belirsiz
nedir benim durumum yaaa,
birde ben uzun zamandır gögüs altımdan göbek deliğime kadar olan bölgede ağrı hissediyordum,sanki et kesiği olmuş gibi..
bu sabah orası bombe aldı ve yanlar dahil çok sertleşti,göbek deliğime kadar olan bölüm,gögüs altımdan:78:
sat 28 ocaktı

ya arkadaşlar benim 2 gün gecikmişti şimdi adet oldum ama bu nasıl adet anlamadım. ağrı sızı yok. çok az sabahtan beri bi parça bişey oldum. ve su gibi sanki açık pembe gibi. koyu değil. leke gibi peçeteyle kontrol ediyorum açık pembe ve çok az. ve en önemlisi yarın hormon testi yaptıracaktım orada çıkarmı eğer üstüne görüyorsam?

şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…